A termékek, amelyeket manapság megtalálhatunk a piacon, a legjobb, legmodernebb és legtakarékosabb termékek közé sorolhatók. Jobb termékeket valószínűleg már nem találhat egykönnyen. Az ésszerűen magas árakra való tekintettel ma már szinte mindenki megengedhet magának olyan luxust is, amely egykor csak a társadalom magasabb rétegeiben volt lehetséges. A mosógépek már nagyon régóta betörtek hozzánk a piacra külföldről, és egy biztos helyet foglalnak el a piacon. Számos család azonnal megvette őket éppen azon okból, mert szükségük volt rá és a klasszikus kézzel mosás egy nagyon nehéz és hosszadalmas munka. Az igazság az, hogy a mosógépek az egyik legfontosabb háztartási nagygépek, amelyek ugyan nagy beruházást igényelnek, de sok gyümölcsöt hoznak. A mosógépek manapság nagy népszerűségnek örvendő háztartási nagygépek, méghozzá több okból is. Az első főleg az, hogy időt, energiát, költségeket takarítanak meg és összességében is megkönnyítik az életünket. A második főleg az, hogy a mosógépnek köszönhetően az egész fürdőszoba megjelenését szebbé varázsolhatjuk, modernné és stílusossá téve. Ma ugyanis a design és a stílus nagyon fontos, hiszen megalkotja a ház vagy a lakás “arculatát”. Rengeteg ember főleg az miatt vásárol új háztartási nagygépet, hogy létrehozzon egy bizonyos hangulatot az otthonában. A mosógépek azonban nemcsak a design szempontjából megfelelőek, hanem gyakorlatias oldalról nézve is.

A mosógép egy olyan készülék, amely az Ön otthonából sem hiányozhat. A választás során a legfontosabb paraméterekre és a finom részletekre kéne összpontosítania, amelyek egy egészet alkotnak. A mai véleményező cikkünkben nemcsak egy konkrét mosógép modellt mutatunk be Önnek, hanem azt is eláruljuk, hogy mi a fontos, mit nem szabadna kihagynia és azt is, hogy miért éppen ez az egyik legjobb mosógép, amelyet mindenképpen választania kéne a legtöbb esetben. Térjünk át tehát rögtön a legfőbb részre, ahol eláruljuk a legfontosabb dolgokat az AEG Dualsense® L7WBG47W automata mosógépről szárítógéppel.

Minőségi szárítógép

Az AEG Dualsense® L7WBG47W kondenzációs mosógép szárítógéppel rögtön az első pillantásra el fogja Önt varázsolni és nemcsak a formatervezésének köszönhetően, hanem a funkcióknak hála is, amelyeket kínál. A technológiák, amelyek az alapvető felszereltség közé sorolhatók, ide tartozik például a Dual Sense technológia, amelynek köszönhetően a mosógép sokkal kíméletesebb gondoskodást nyújt a ruhaneműnek és gyengéden is szárítja meg azt. Egy szárítás során akár négy kilogramm szennyest is képes megszárítani, aminek köszönhetően közepes méretű családoknak ajánljuk.
Nem hiányzik a külön szárító és mosó programok használata sem, de komplex programok is vannak, amelyek egyúttal mosnak és szárítanak. Az AEG Dualsense® L7WBG47W mosógép szárítógéppel így maximális rugalmasságot nyújt Önnek, miközben gondoskodik a szennyeséről.

Kondenzációs típus

Az elején először is szeretnénk tisztázni azt is, hogy mit is jelent a kondenzációs szárítógép kifejezés. Milyen szárítógépről is van szó?
A kondenzációs szárítógép egy olyan szárítógép, amely a pára vízzé való lecsapódása alapelvén működik. A ruhanemű szárítása során keletkező pára átalakul vízzé, azaz kondenzálódik, és egy tartályban gyűl össze. Ez azt jelenti, hogy a háztartásban nem kell a vízgőz elvezetését megoldani. Minden kondenzációs szárítógép esetében a víz egy tartályban gyűl össze. Néhány modell esetében a szárítógépet közvetlenül a lefolyóhoz lehet csatlakoztatni és így elvezethetjük a kondenzvizet egy tömlő segítségével, amely ezeknél a modelleknél általában a csomag része.

És pontosan egy ilyen kondenzátoros szárítógépet tartalmaz az AEG Dualsense® L7WBG47W automata mosógép is. Ön biztos lehet benne, hogy ennek a két háztartási nagygépnek a kombinációja nem fog sok helyet foglalni, de egyúttal elég nagy teljesítményt és nagyszerű eredményeket kínál.

Az AEG márkájú háztartási nagygép nemcsak kimossa a szennyesét, de ugyanúgy meg is szárítja azt, miközben pedig minden egyes ruhadarabot véd, amit csak belehelyez. A Dual Sense technológiának köszönhetően minden szövet maximális gondoskodást és a lehető legjobbat kapja, amire csak szüksége van. A mosógép ugyanis nemcsak a hőmérsékletet tudja a szövethez igazítani, hanem a mosódob mozgását is, pontosan az alapján, hogy éppen milyen ruhaneműt rejt a belseje. A Woolmark Blue társaság egy tanúsítványt is kiadott a mosó és szárító programokra, tehát ebben a mosógépben nyugodtan mindent moshat és száríthat, amit csak szeretne.

Programok és technológiák

A programok széles választéka, amelyet az AEG Dualsense® L7WBG47W mosógép szárítógéppel kínál, biztosan nagyon tetszeni fog Önnek. Az egyik, ami ezek közé tartozik, például az egyórás program, amely a NonStop 60 Minute nevet kapta. Ez alatt az idő alatt egy kisebb adag ruhaneműt kimos és meg is szárít. Praktikus, de egyúttal speciális párás program a szennyesre, amelyet nem kell konkrétan kimosnia, hanem csak felfrissítenie és megszabadítania a kellemetlen szagoktól. Természetesen rendelkezik késleltetett indítás funkcióval is, amelynek köszönhetően pontosan arra az órára időzítheti a mosást, amikor arra szüksége lesz. Emellett megtalálható a mosódob tartalmának kiegyenlítése, a habgátló rendszer és a védelem a víz kifolyásának gátlására a mosógépből.

A Pro Sense technológia érzékelők segítségével méri a szennyest és annak alapján beállítja a víz- és energiafogyasztást, valamint a mosáshoz szükséges időt is. Kimoshat egyetlen egy ruhadarabot is vagy egy teli mosógépet is, a mosás hosszúsága mindig a szennyeshez lesz igazítva. Ezzel nemcsak időt takaríthat meg, de villamos energiát és vizet is. Az is nagy előnye, hogy kíméletesebb lesz a szennyeshez, és így a ruhákkal is takarékos, mert nem fogja annyira leterhelni és elkoptatni a szövetet.

Belső

Az AEG Dualsense® L7WBG47W mosógép belseje is nagyon fontos. A mosógép magját egy OKO inverteres motor alkotja, amelyre élettartam-garancia vonatkozik. Így biztos lehet benne, hogy a motor nagyszerű teljesítményt fog nyújtani. Extrém halkan működik, amely soha nem fogja Önt zavarni. Az inverter motor nem használ szénkefét a működéséhez, amelyek hamar el szoktak használódni, és ezért hosszabb és jobb a motor, és ezáltal a mosógép élettartama is. Így garantáltan sok-sok hosszú éven át működni fog.

Vezérlés

A háztartási nagygép vezérlése sokszor rengeteg ember számára inkább büntetés, mint segítség. Az AEG Dualsense® L7WBG47W mosógép esetében azonban nem kell félnie a terhes és nehézkes vezérléstől, mert ez a mosógép intuitív LED kijelzőt és egy nagy, központi forgógombot kínál, amely a készülék elülső oldalán található. Ennek a segédeszköznek köszönhetően tényleg mindent pontosan az igényei szerint állíthat be és nagyon gyorsan és egyszerűen megkaphatja az álomszerűen tiszta és száraz ruhaneműit.

A mosógép formatervezése tényleg nagyon egyszerű és minden egyes helyiségbe passzolni fog. Mindegy, hogy a fürdőszobában vagy a konyhában lesz, soha nem eshet meg, hogy valahol nem fog jól mutatni és elüt a környezetétől. A minimalista és stílusos formatervezés ma egyszerűen az, amit rengetegen elvárnak, ezért a mosógépeket is ilyen kivitelben tervezik és gyártják.
Nem szabad megfeledkeznünk a működés zajáról sem. A mosógép zajszintje egyáltalán nem magas, és ezért nem kell félnie, hogy esetleg a mosás zavarná Önt.

A márkáról

Mi lenne, ha végezetül mondanánk valamit az AEG márkáról? Ez a márka már néhány évtizede megtalálható a hazánkban. Nemcsak nálunk, de világszerte nagyon sok elégedett vásárlója van, akik nem győznek dicsekedni vele. Nincs is min csodálkozni. Minőségi termékei a garanciák arra, hogy soha nem fogjuk megunni. Minden egyes termék precízen kidolgozott és egyszerűen vezérelhető, tehát mellette soha nem lesz szüksége valamilyen speciális készségre vagy részletes használati útmutatóra. Mindent nagyon gyorsan és könnyedén megtanul majd.