Az Apple csak nem olyan régen vitte piacra az iPhone X mobiltelefont, amely igazán nagyon jó véleményeket kapott. Ezzel egyidejűleg látott napvilágot az iPhone 8 és iPhone 8 Plus is, amelyek szintén nagyon sokat nyújtanak, és biztosan jó ötlet lenne Önnek is közülük választania. A gyönyörű formatervezés nem minden, amit ezen a mobiltelefonon látni fog.

Sokakat meglepett, hogy az iPhone X, amelyre olyan sokáig vártunk lélegzetvisszafojtva, nem rendelkezik a híres Touch ID-vel, tehát a mobiltelefon feloldásával ujjlenyomat segítségével. Ehelyett Face ID-t kínál, amely arcfelismerés segítségével oldja fel a lezárt mobiltelefont. Számos ember ezért azt mondja, az iPhone 8 és az iPhone 8 Plus olyan mobiltelefonok, amik az olyan embereknek valók, akik még nem akarnak lemondani a híres és közkedvelt Touch ID-ről. Ha Ön is az Apple márka rajongói közé tartozik, vagy egy új, stílusos, és főképp nagy teljesítményű mobiltelefonra vágyik, akkor válassza a legújabb iPhone 8 Plus mobiltelefont, amely gyönyörű formatervezéssel érkezett.

Az okostelefonok az életünk részét képezik már jó pár éve, és sokan egyszerűen nem is tudják okostelefonok nélkül elképzelni az életüket. Megkönnyítik ugyanis a munkánkat, a mindennapi életünket, és felgyorsítják a mindennapi tevékenységeinket, aminek köszönhetően sokkal több időnk lesz a többi munkára vagy a szabadidős tevékenységeinkre. Ha már Ön is régóta gondolkodik rajta, és szeretne egy új mobiltelefont vásárolni, akkor válassza az Apple márkacsalád legújabb sarját, az iPhone 8 Plus mobiltelefont. Választhatja a klasszikus, kisebb méretű iPhone 8 mobiltelefont is, de ha egy hatalmas, gyönyörű kijelzőre vágyik, amin minden egyes kis részletet láthat, akkor mindenképpen válassza az iPhone 8 Plus mobiltelefont, amiről ma egy kicsit többet is elárulunk Önnek.

Az egyik legjobb mobiltelefon a kategóriában most az Öné lehet, mégpedig nagyszerű áron. A remek eredmény, amit az Apple márka elért, sok rajongónak nagyon tetszik. Az új formatervezés, amely mindig előre mutat és időtlen, nagyon stílusos. Az iPhone 8 Plus még a legigényesebb felhasználóknak is megfelelő, akik a munkájukat főleg a mobiltelefonjukon végzik.

Sokat utazik és félti a kincsét? Mostantól nem kell! Eddig egyik Apple márkájú mobiltelefon hátoldala sem készült üvegből, de most ez a korszak is elérkezett a legújabb iPhone 8 Plus mobiltelefonnal. Nézzük meg azonban előbb a méreteit. A vastagsága mindössze 7,6 milliméter, aminek köszönhetően tökéletesen illik a kézbe. Nem nehéz, tehát nem terheli le a kezét, és nem is túl nagy, még ha ez az első pillantásra úgy is tűnhet Önnek. Meglátja, hogy már néhány nap elteltével megszokja a méretét, és már egyáltalán nem fog túl nagynak tűnni Önnek. A tömege pontosan 203 gramm, ami egy ekkora méretű mobiltelefon esetében tényleg kevésnek számít. A jól átgondoltan megtervezett, üvegből készült felületi kezelés garantálja Önnek, hogy a mobiltelefon szinte elpusztíthatatlan legyen, és ne karcolódjon meg egykönnyen. Így nem kell attól félnie, hogy utazás közben esetleg nem vihetné magával, vagy állandóan a mobiltelefon épsége miatt kéne aggódnia. Semmi sem fogja megakadályozni a mobiltelefon kényelmes használatában, Ön pedig elégedett lehet. Az Apple márkájú mobiltelefont egyszerűen úgy alkották meg, hogy bárhol és bármikor tudjon vele dolgozni.

Mindent, amire csak szüksége van, egyszerűen nézhet az 5,5 hüvelyk átmérőjű Super Retina OLED kijelzőn, amelynek lenyűgöző a felbontása. Ez pixelekben kifejezve 1920 x 1080 képpont értéknek felel meg. Ez a magas felbontás lehetőséget nyújt filmek, videófelvételek vagy fényképek nézésére nagyon jó minőségben, miközben minden egyes részletre nagy hangsúlyt fektet. A nagy felület képes minden megjeleníteni, amire csak Önnek szüksége van. Ez egyszerűen biztosan tetszeni fog Önnek. Nagy előnye a True Tone technológia is, amely valósághű színeket kínál a kijelzőn minden egyes fénykép, videófelvétel, film nézése, továbbá minden egyes tevékenység végzése közben, amit csak végrehajt. A réteg, amellyel a legújabb iPhone 8 Plus a kijelzőjén és a hátoldalán rendelkezik, nagyon ellenálló a foltokkal szemben, ezért a mobiltelefon felülete tökéletesen fényes marad minden körülmények között. Nem kell aggódnia a fény tükröződése miatt sem a napfényes napokon, hiszen ez a kijelző egyáltalán nem veri vissza.

A teljesítmény, amit az iPhone 8 Plus kínál, tényleg felbecsülhetetlen. Több videófelvétel nézése vagy több alkalmazás futtatása egyszerre, esetleg a fájlok gyors minimalizálásának és megnyitásának szükségessége ennél az okostelefonnál olyan tevékenységek, amelyek közben ez az okostelefon sosem hagyja Önt cserben. Minderről ugyanis a hihetetlen, hatmagos processzor gondoskodik, amivel ezt a mobiltelefont felszerelték. Abszolút zökkenőmentes üzemelés, semmi szaggató jelenet vagy lefagyás, amik néhány hosszú percre kivonhatnák Önt a játékból. Semmi ilyesmit ne várjon az iPhone 8 Plus mobiltelefontól.

Nagy támogatást nyújt természetesen a 3 GB RAM operációs memória is, aminek köszönhetően nagyon magas minőségben nézheti a videófelvételeket, és még sok mást is! Ez a mobiltelefon sokkal nagyobb teljesítményű és stabilabb, mint a mobil eszközök túlnyomó többsége, amit a piacon forgalmaznak. Nem feledkezhetünk meg az üveges konstrukcióról sem, aminek köszönhetően a mobiltelefon vízálló és nagy mértékben porálló.

Az akkumulátor a mobiltelefonban gyakran sok probléma forrása, és rengeteg felhasználó nem elégedett az akkumulátorral. Ha Önnek is egy nagy kapacitású akkumulátorra van szüksége, amely akár néhány órát is kibír folyamatos használat mellett, akkor válassza az iPhone 8 Plus mobiltelefont. Ez a mobiltelefon ugyanis a legújabb akkumulátorral rendelkezik, amely nagyon hatékony, ennek köszönhetően pedig az akkumulátor több mint felét is tényleg megtakaríthatja. A feltöltésre használhat egy klasszikus töltőt, de akár a vezeték nélküli töltést is használhatja egy speciális töltő segítségével.

Az iPhone 8 Plus mobiltelefonok belső kapacitása 64 vagy 256 GB lehet. A választás csak Önön múlik, ám egy klasszikus ügyfél számára, akinek a mobiltelefon inkább telefonálásra, fényképezésére és videófelvételek készítésére szolgál, teljesen elég lesz a 64 GB-os memória is, ami többnyire 60 ezer forinttal olcsóbb. Semmi és senki nem fogja megzavarni, miközben a kedvenc játékát játssza, több száz, vagy akár több ezer fényképet készít, és több száz fájlt ment el, annak a nagy kapacitásnak köszönhetően, amit ezek a mobiltelefonok kínálnak. A belső memória méretén kívül a mobiltelefon színkivitelét is kiválaszthatja. Ez az opció sokak számára nagyon fontos. Az iPhone 8 Plus mobiltelefon ezüst, asztroszürke és arany színben forgalmazzák.

Az iPhone 8 Plus mobiltelefon fényképezői tényleg nagyon érdekesek. Ez a mobiltelefon ugyanis két csúcsminőségű Tru Depth fényképezőgépet is kínál, amelyek a lehető leggyönyörűbb fényképeket készítik el Önnek. A hátsó kamera hihetetlen 12 Mpx-el, míg az elülső kamera 7 Mpx-el rendelkezik. Ezzel gyönyörű szelfi fényképeket készíthet, amelyeket később nyugodt szívvel nyilvánosságra hozhat a szociális hálón. Biztosan tetszeni fognak Önnek az olyan funkciók, mint a lassított felvételek, a time-lapse, a különféle szűrők és hasonlók. Pár perc alatt egy igazi professzionális fényképész válhat Önből is.

A fájlokat, fényképeit vagy videóit egyszerűen elküldheti a számítógépébe a legújabb Bluetooth technológiának köszönhetően. Így a fájljait egyszerűen osztályozhatja, kiválaszthatja, hogy melyiket szeretné meghagyni. A fényképek minőségével nem történik semmi, és ugyanolyan jó minőségűek maradnak, mint a mobiltelefonban. Biztosan tetszeni fog Önnek a legújabb Wi-Fi kapcsolat is, amely gyorsabb és megbízhatóbb. Ugyanez a helyzet a GPS csatlakozással vagy a 4G, illetve LTE adatkapcsolattal.

Az egész iPhone 8 Plus mobiltelefon szíve az iOS 11 operációs rendszer, amelyet éppen a legújabb mobiltelefonok, mégpedig az iPhone 8, az iPhone 8 Plus és az iPhone X számára fejlesztettek ki. Ez az operációs rendszer felgyorsítja az összes munkát, ráadásul tényleg nagyon jól néz ki és szépen és kidolgozott.