Manapság másról nincs is szó, csak az új iPhone X telefonról, amelyet épp ma kezdtek árusítani. Világszerte emberek milliói várták ezt a pillanatot és rohantak a boltokba, ahol testközelből tekinthették meg az Apple márka új telefonját. Amennyiben Ön is szereti az alma márkát, ajánljuk figyelmébe mai ismertetőnket, amelyben közelebbről is bemutatjuk ezt a csodát.

Minden Apple márkájú telefon dicsőséget és feszültséget kelt maga körül a piacon való megjelenés előtt. Ez idén sem volt másképp, amikor az Apple nem csupán kettő, hanem három olyan újdonságot dobott piacra, amelyek uralják a világot. Az Apple iPhone 8, 8 Plus és X körülbelül egy hónapja kerültek a piacra, azonban a legjobban várt modell, az X, csak ma került forgalomba. Így az egész világ azon aggódott, kik lesznek azok, akik elsőként egy ilyen mobiltelefon tulajdonosai lehetnek.

Amennyiben már egy ideje új mobiltelefont szeretne, és Apple márkájú készülékre vágyik, biztosan az iPhone X-et kéne választania, amely ugyan még csak ma került forgalomba, mégis már számos darab elkelt belőle. Újdonság, hogy a középen elhelyezett ún. “home button” eltűnt, valamint az egész képernyőt a kijelző képezi. A legújabb típus 64 GB és 256 GB változatban érhető el,  Silver és Space Grey színekben kapható. A valaha látott egyik legjobb telefon, ami az Öné lehet. Nem csak funkcióival, hanem pompás, elegáns és főleg modern formatervezésével is elkápráztatja Önt.  Az igényes felhasználók így nem csak a mobiltelefon kínálta professzionális funkciókkal, hanem a telefon formatervezésének köszönhetően is elégedettek lesznek.

A telefon előnyei mérete, szélessége és leginkább súlya. Ha eddig olyan nagyméretű telefon tulajdonosa volt, amelynél attól tartott, hogy összetörik, az iPhone X telefon esetében emiatt nem kell aggódnia. Csupán pár milliméter széles, tehát bárhol elfér, valamint minden férfi és nő kezébe tökéletesen illik. A gondosan megtervezett felületi kezelés gondoskodik arról, hogy a telefon jól illeszkedjen a kézbe, valamint, hogy ne csússzon ki belőle. A mobiltelefonjára süt a nap, vagy egyszerűen csak nem megfelelőek a körülmények? Nem kell azon aggódnia, hogy valamit nem fog tudni elolvasni a kijelzőn,  mivel az antireflexiós réteggel ellátott.

A csupán 200 g súly garantálja, hogy a telefon használata során keze nem fárad el, így akár néhány órán át is kényelmesen tarthatja azt. Az iPhone X egyszerűen a mindennapi, néhány órán át tartó használatra termett, amely során biztosnak kell lennie abban, hogy kényelmesen dolgozhat a telefonnal. A modern technológia virágzása  – így is nevezhető az Apple új mobiltelefonja.

Az 5,8 hüvelykes kijelző nagyobb, mint a nagyobb testvére, az iPhone 8 Plus esetében. Ez leginkább azzal indokolható, hogy ugyan az iPhone X kisebb méretű, kijelzője mégis nagyobb, mivel a telefon egyik szélétől egészen a másikig ér. A Retina OLED kijelző nagy felbontású, amely 2436 x 1125 képpontot tesz ki. Ennek köszönhetően nagy megtekintési szöget kínál, és a kívánt objektumokat is nagy felületen tekintheti meg. Mostantól tényleg mindent látni fog a mobiltelefonon, mégpedig nagyon egyszerűen. A mobilon kényelmesen nézhet filmet, sorozatot, videót, vagy a legújabb képeit. Az iPhone X által kínált kiváló minőségű kijelzőnek köszönhetően már egyetlen részletet sem fog elszalasztani. A kijelző miatt egyáltalán nem kell majd aggódnia, hiszen a foltoknak és a fényvisszaverődéseknek is elég rendesen ellenáll, így a telefon még csodálatosabb lesz.

A mobiltelefon teljesítménye minden felhasználó számára egy szintén nagyon fontos tényező. Több videó megtekintése, számos alkalmazás egyszerre történő futtatása, esetleg egy fájl gyors minimalizálása és egy másik gyors megnyitása olyan egyszerű feladatok az iPhone X telefonnak, amelyeket könnyedén elvégez. A telefon hatékony hatmagos processzorral felszerelt, amely éppen az ilyen feladatokra termett. A problémamentes működéshez a 3 GB RAM is hozzájárul, így nagy felbontású videókat is vághat. A mobiltelefon a piacon elérhető egyik leghatékonyabb és legstabilabb mobiltelefon. A teljesítményen felül az üveges szerkezetnek köszönhetően leginkább a porral és a vízzel szemben ellenálló.

Nem csupán az Apple, hanem más mobiltelefonok felhasználói közt is nagy problémát jelent az akkumulátor. Annak ugyanis sosem olyan az üzemideje, amilyenre a felhasználók vágynak. Az iPhone X telefon által kínált csodálatos, nagykapacitású beépített akkumulátor egy forradalmi újítás. Ennek köszönhetően folyamatosan, megszakítások nélkül használhatja iPhone X telefonját teljes teljesítmény mellett. Biztosan értékelni fogja ezt a tulajdonságot utazásai során, amikor szükséges valamivel elütni az időt. A magas energiatakarékos mód biztosítja, hogy hosszú órákon át tudjon dolgozni, vagy használja az eszközt anélkül, hogy fel kéne azt tölteni. Töltéshez használhatja a lightning csatlakozót, esetleg a számítógéphez is csatlakoztathatja mobiltelefonját.

Az iPhone telefonok belső kapacitása olyan tényező, amely szerint kiválaszthatja a telefont. A memória mérete ugyanis meghatározó az olyan emlékek és a fájlok tárolása miatt, amelyeket mindig magánál szeretne tartani. Az Apple iPhone X két változatban kapható: 64 GB és 256 GB. Ezek a hatalmas méretek biztosan le fogják Önt nyűgözni, így kiválaszthatja az Ön számára megfelelőt. Zavartalanul játszhatja kedvenc játékait, mentheti el fényképek vagy videók ezreit, és kedvenc emlékei mindig Önnél lehetnek.

Az iPhone X két beépített True Depth kamerával rendelkezik, amelyekkel biztos lehet abban, hogy mindig el fogja kapni a megfelelő pillanatot. A hátlapi kamera 12 Mpix felbontásban készít fotókat, míg az előlapi 7 Mpix-es kamerával csodás “szelfiket” készíthet. Mindkét kamera rendelkezik néhány funkcióval, így akár lassított felvételt, videó stabilizálást, Time-Lapse-ot, panorámát, vagy egyéb érdekes felvételeket is készíthet.

A mobiltelefonjában lévő fájlokat, mint például a videókat, a fotókat vagy a dokumentumokat USB Lightning csatlakozó, vagy a modern Bluetooth technológia által viheti át számítógépébe. Rögtön ezt követően szerkesztheti és osztályozhatja a számítógépben az előzőleg feltöltött fájlokat. Természetesen villámgyorsan csatlakozhat a vezeték nélküli Wi-Fi hálózatra, vagy használja a GPS-t is. Szükség esetén egyszerűen bekapcsolhatja a 4G vagy az LTE adatforgalmat. A töltés kábel nélkül, vagy kábel használatával lehetséges, a döntés az Ön kezében van. Újdonságnak számít a Face ID, amely segítségével feloldhatja a telefont. Az ujjlenyomat-olvasó helyett használható, amely eddig számos iPhone telefonon megtalálható volt.

Az iPhone X mobiltelefon iOs 11 operációs rendszeren fut. Ez a rendszer mindenekelőtt a legújabb iPhone 8, 8 Plus és X telefonokhoz lett tervezve.  Az operációs rendszer kialakításának köszönhetően könnyebben, személyesebben és játékosabban használható. Az, ami eddig szórakoztatta a felhasználókat, most egy új szintre emelkedik.