A notebookok azok közé az elektronikai cikkek közé tartoznak, amelyek a vásárlók többségének közkedvelt készülékei. Könnyen hordozhatók egyik pontból a másikba, ami által nem lesz egy helyhez, tehát a házához, valamint lakásához kötve. Azon kívül munkahelyre és iskolába is magával viheti őket, aminek köszönhetően felgyorsíthatja a klasszikus munkáját. Az előnyük főleg abban rejlik, hogy minél újabb verzió jelenik meg az adott modellből, annál könnyebb az adott termék tömege, aminek köszönhetően a notebook soha sehol nem lesz Önnek útban, nagyszerűen szállítható, és igazán jó, nagyon egyszerű és problémamentes vele dolgozni. Ha eddig még nem birtokolt egy notebookot sem, vagy ki kell cserélnie a meglévőt, ne féljen kérni tőlünk segítséget. Most ugyanis rögtön néhány notebook típust kínálunk Önnek, amelyekbe biztosan Ön is rögtön beleszeret.

A notebookok viszonylag nagyon gyorsan az életünk részévé váltak. Néhány embernek nincs otthon asztali számítógépe, és inkább notebookon dolgoznak, amelyeket egyik helyről a másikra magukkal vihetik, és így semmi sem korlátozza őket, nem kell állandóan egy helyben ülniük. A notebookok előnye azonban az is, hogy nagyon gyorsak, és sok közülük képes nonstop dolgozni, bármilyen szünet nélkül, akár sok-sok órán át is. A legújabb notebookok akkumulátora is egy bizonyos kényelmet kínál a felhasználóknak. Az akkumulátorok üzemideje egy feltöltéssel sokkal hosszabb, mint az olyan akkumulátorok üzemideje, amelyek a régebben kapható notebookokban voltak. Nincs is min csodálkozni. A legjobb minőségű modelleket ma már egyszerűen csak minőségi és jó akkumulátorokkal kínálják, amelyek hosszú órákat is kibírnak anélkül, hogy a notebookot elektromos áramhoz kéne közben csatlakoztatni.

Valószínűleg nincs olyan ember, aki ne ismerné az Apple márkát. Ez a márka főleg minőségi termékeivel emelkedik ki, amelyeket viszonylag magas áron értékesít. Ezek az árak azonban a nagyon jó szinten lévő minőséggel összehasonlítva teljesen megfelelőnek mondhatók, ennek köszönhetően nem kell félnie, és nyugodtan befektethet egy ilyen készülékbe. Minden termékük gyönyörű, minimalista és egyszerű, aminek köszönhetően a legtöbb embernek tetszenek. A nagy almán kívül, ami a mobiltelefon hátlapja közepén található, nem talál más márkalogót vagy egyéb mintát a termékeiken, ami sokkal kedvezőbb és jobb, mint azt gondolná. A könnyedség és az elegancia, amit az Apple termékek mutatnak, egy olyan dolog, amivel más márkák nem rendelkeznek, és aminek köszönhetően azonnal felismerhetők a többi márka között. Még a magas ár ellenére is egyre több ember vásárolja az Apple termékeit: mobiltelefonokat, laptopokat és tableteket. Ezek a készülékek nemcsak stílusosak, de ugyanúgy nagy teljesítményűek és minőségiek is, ami csak támogatja az értékesítésüket és segít nekik megőrizni az első helyet a piacon. Ma az Apple MacBook Pro notebookról írtunk Önnek egy véleményező cikket.

Az Apple MacBook Pro 13″ notebook egy olyan készülék, mely minden technológiához értő ember otthonában ott kell hogy legyen, aki csak egy minőségi notebookra vágyik, megbirkózva minden egyes munkával, amit csak rá bíznak.  Ez a notebook úgy lett kialakítva, hogy gyakorlatilag mindig Önnél lehessen, bárhol is legyen: otthon, vagy amikor valahová el kell mennie. Virtuálisan bármit elintézhet ezen a készüléken keresztül, nagyobb probléma nélkül. A minőségén kívül az Apple MacBook Pro 13″ notebook egyszerűséget és könnyed eleganciát is nyújt, melyet még a legigényesebb vevők is megbecsülnek, akik nemcsak jól teljesítő, hanem stílusos notebookot akarnak, ami mindenkit lenyűgöz. Ez a notebook minden olyan átlagos és nehezebb parancsot, valamint beállítást könnyeden elvégez, amikkel más notebookoknak problémájuk lenne, vagy egyáltalán nem birkóznának meg vele. Klasszikus, hétköznapi irodai munkára is ugyanúgy alkalmazható, viszont játékok játszására ugyanúgy tökéletesen alkalmas, amelyek esetleg megtetszenek Önnek. Legjobban az iOS operációs rendszert használó felhasználók dicsőítik, ami az Apple mobiltelefonokban is található. Az Apple notebookok rendelkeznek MacOS operációs rendszerrel, ami nagyon hasonlít az iOS operációs rendszerhez és teljes biztossággal mondhatjuk, hogy könnyen és gyorsan kezelhető. Tökéletesen fog tudni dolgozni rajta. Az elvárásaihoz megfelelően el fogja végezni az összes feladatot, amit csak Ön elvár tőle.

A notebookoknál nagyon fontos a kijelző. Az Apple MacBook Pro 13″ nagy és magas felbontásának köszönhetően teljesen minden egy nagy élmény lesz számára. Minden videó, film vagy fénykép el fogja állítani a lélegzetét, és nem fogja tudni levenni a szemét róluk. A szép felbontást kedvelő felhasználók biztosan értékelni fogják a 13,3 hüvelyk képátlójú és a hihetetlen mértékű, lenyűgöző 2560 x 1600 pixel felbontású képernyőt. Ez egy olyan dolog, amelybe biztosan rögtön beleszeret.  A filmeket imádó közösség szintén örülhet, mert az Apple MacBook Pro 13″ notebookon a lehető legszebb minőségben tekinthetik meg a kedvenc filmjeiket. A képernyőn ugyanis minden kis részletet észrevesz majd, amikről bizonyára semmiképp sem szeretne lemaradni.

Bár a vezérlő parancs eszközök fontosságáról sem szabad elfeledkeznünk.  Pont azokra figyelnek oda a legjobban a notebookkészítők és fejlesztők. Mivel ha a notebook rosszul kezelhető, és nem lesz vele jó dolgozni, akkor nem is nagyon lesz kedve vele dolgozni, igaz? Az Apple cég fejlesztői az Apple MacBook Pro 13″ notebooknál semmit nem hagytak a véletlenre a vezérlőelemek tervezésénél. Ez nem csak erre, hanem a többi más Apple notebookról is elmondható. Az ügyes, átgondolt tervezésű billentyűzet háttérvilágítással rendelkezik és 79 billentyűből áll. Annak köszönhetően, hogy a billentyűzet világít, könnyedén fog tudni dolgozni rajta kisebb fényben vagy akár sötétben is, hiszen minden egyes betűt látni fog majd rajta. Ez a billentyűzet mindig kellemes és egyszerű munkát fog Önnek nyújtani. Minden egyes szöveget kellemes lesz rajta írni. A billentyűzetnek tökéletes emelkedése van és funkcionális billentyűkkel van kiegészítve, mint például a négyfelé mutató nyilakkal. Pár felhasználó azt gondolhatja, hogy a billentyűzet numerikus része hiányozni fog nekik, de higgyék el, hogy ez nem így lesz. Nagyon egyszerűen írhat számokat a billentyű felső részén lévő billentyűk által. Azon kívül említsük meg, hogy ha a billentyűzet nem rendelkezik szám szekcióval, a notebook nem olyan vastag és robusztus, aminek köszönhetően tökéletesen fog kinézni, és minimalisztikájával tudja Önt elvarázsolni.  Nem hiányzik a fényszenzor sem, ami a külső fényviszonyok hatására emeli vagy csökkenti a kijelző és a billentyűzet fényerősségét, illetve akár ki is kapcsolja azt. A Force Touch Track Pad minden olyan ember szívéhez eljut, aki nincs hozzászokva az egér nélküli munkálatokhoz. Ennek a nagy Track Padnek köszönhetően a kurzor teljesen precízen irányítható, és nem fog a képernyőjén föl-le szaladgálni. A Track Pad nyomásérzékelővel is el van látva, mely az erősebb lenyomást is felismeri, és lehetővé teszi a klikkelést.

Az Apple MacBook Pro 13″ notebooknál teljesen minden kéznél van.  Az integrált Touch Barnak köszönhetően az összes munkáját még jobban leegyszerűsítheti. A Touch bar helyettesíti a billentyűzet felső részét a funkcionális billentyűkkel, és nagyon könnyen beállíthatja rajta a magának pontosan azokat a fontos funkciókat, amikre szüksége van és amit csak szeretne. Ez az üveg Multi Touch egy olyan forradalmi ötlet, mely egy fokozattal feljebb emelte a notebookok minőségét. Az egész rendszer arra van alapozva, és ez nagyon jól látható is. Ennek a Touch Barnak köszönhetően a notebookja sokkal praktikusabb, mint egy másik, klasszikus billentyűzetes notebook, funkcionális gombokkal. Ez könnyedebb orientációt biztosít magának. Tudja kezelni a fényerőt, hangerőt, emotikonokat és bármi mást, amit más applikációk nyújtanának. Tudja kezelni vele a fényerőt, a hangerőt, az emotikonokat és bármi mást, amit más applikációk és programok nyújtanának.

Nézzük meg eme csoda belsejét, mivel a “szíve”, vagyis a processzora biztosan érdekli Önt, és ugyanúgy le fogja nyűgözi Önt. A kétmagos Intel Core i5 Kaby Lake processzora 3200 MHz frekvenciával rendelkezik, és minden felhasználó hasznos és tökéletes társa lesz, akinek dolgoznia kell. Ezáltal minden szituációban és mindenre készen áll az Apple MacBook Pro 13″ notebook. Dolgozhat vele és teljesítheti vele a feladatait. Minden folyamatosan és akadálymentesen zajlik le a notebookban, és nem fog akadozni még akkor sem, ha több dolgot csinál egyszerre. A processzor 8 GB RAM-mal kiegészített, mely akárcsak a processzor, problémamentes munkát biztosít Önnek nemcsak otthon, hanem bárhol is dolgozzon. Filmek nézése, játékok játszása, munka vagy puszta olvasás sem okoz a notebook számára problémát. A 256 GB tárhely igazán bőséges, és gond nélkül elraktározza az összes dokumentumát, fényképeit és videóit.

Az operációs rendszert már a cikk elején megemlítettük, de persze többet is elárulunk róla Önnek. Az Apple MacBook Pro 13″ notebook macOS Sierra operációs rendszerrel rendelkezik, mely tényleg mindenre készen áll. Probléma nélkül mindent beállíthat benne, ahogy csak Ön szeretné. Sokrétű játékok és programok is a rendelkezésére állnak, amire csak szüksége lehet. Nagy plusz még a grafika, melyet az Intel Iris Plus Graphic 640 biztosít.

Az Apple MacBook Pro 13″ notebook készen áll a képek gyors megosztására. Az adatokat könnyedén elküldi más készülékekbe, valamint fogadni is tudja azokat. A hordozható meghajtókba bármit átrakhat a két integrált bemeneten keresztül, az új USB 3.0 bemenetnek köszönhetően az adatátvitel pedig jóval gyorsabb lesz. A legújabb standardnak, a 802.11ac köszönhetően gyorsan, akár háromszoros gyorsasággal is csatlakozhat a WiFi hálózathoz, mint eddig. Ezáltal az adatait, fényképeit, valamint videóit eddig nem ismert gyorsasággal és egyszerűséggel oszthatja meg. Mutassa meg őket a családjának és a barátainak.

Az Apple MacBook Pro 13″ notebook csupán 1,4 kilogrammot nyom és 304 x 15 x 212 mm méretű, aminek köszönhetően bármilyen hátizsákba vagy női táskába is belefér. Nem nehéz, ezért a hordozása abszolút nem lesz fárasztó feladat az egyik helyről a másikra. Mindezen kívül ez a notebook még többet is nyújt, hiszen minőségi anyagokból van összeállítva, aminek köszönhetően nem kell tartania a mindenféle károsodásoktól, karcolások vagy más hasonló dolgok formájában. Semmi sem zavarja meg a gyönyörű, egyedi és elegáns külalakját. A notebookot az ujjlenyomata által is feloldhatja, ami eddig csak a mobiltelefonoknál volt lehetséges. Nem hiányzik a webkamera sem, melyet biztosan felhasznál majd a barátok valamint családtagokkal való kommunikálásnál.