A smart watches, azaz okosórák manapság számos olyan személy életének szerves részét képezik, akik imádják az újdonságot és minden technológia fejlesztést követnek. Lehet, hogy Önt is meglepi, hogy bár nemrég piacra dobott újdonságok, egy részük mégis elérhetőbb áron kaphatóak, mint ahogy egyáltalán gondolná. A kiváló funkciók, az érdekes találmányok és a csodás design egyszerűen Önt sem hagyják hidegen, és lehet, hogy pár nap múlva már Ön is a legjobb, legújabb és legstílusosabb órát fogja viselni, amilyent csak el tud képzelni!

A smart watches készülékek olyan órák, amelyek számos olyan funkcióval ellátottak, amilyenekkel más, tehát a hagyományos órák nem rendelkeznek. Némely típusok a mobiltelefonnal és az okostelefonnal vetekszenek. Éppen a drágább smart órák minőségibbek és sokkal többet tudnak, mint azok a darabok, amelyek már 30 000 – 60 000 forintért is megkaphatók. Amennyiben egy ilyen eszköz vásárlásán gondolkodik, ajánljuk, hogy alaposan fontolja meg előre a döntését, hogy ne vásároljon olyan terméket, amelyet aztán nem igazán fog kihasználni.

Az Apple márkájú okosóra az egyik első okosóra, amelyet a piacra dobtak. Ez az okosóra az Apple Watch nevet viseli. Az óra iránti érdeklődés nagy volt, azonban ez nem meglepő, mivel szinte az összes Apple termék nagyon keresett. A márka termékeit olyan személyek vásárolják, akik már évek óta hűek a márkához, valamint olyanok, akik csak ismerik azt, egy dolog azonban biztos – rengetegen érdeklődnek iránta. Két éve jelent meg az óra második változata, amely az Apple Watch Series 2 nevet kapta. Ezek az órák nagyon drágán érhetőek el – ilyen áron egész nyugodtan egy új iPhone mobiltelefont is beszerezhet. Az ár ugyan magas, a márka mégis nagy hangsúlyt fektet a pontosságra, a minőségre és az olyan funkciókra, amelyeket az óra kínál. Éppen ezért sokan vásárolják meg a terméket, és minden egyes változat nagy örömet szerez számukra. Válassza Ön is az Apple legújabb óráját, és biztos lehet benne, hogy nem fog csalódni, mert ez egy helyes lépés lesz.

Az ilyen típusú órák alaptulajdonságai közé tartozik például a vízállóság, mindez akár egészen hihetetlen 50 méter mélységig! Ennek hála nem kell levenni az órát, ha úszni megy, úszásnál ráadásul az okosóra számolni fogja az elégetett kalóriák számát, a megtett távolságot és kilométereket, valamint az egész tevékenységet, amelyet véghez visz. Ahogy úszhat, úgy tusolhat is az okosórával, azonban az olyan kozmetikumokra, mint a tusfürdő, a habfürdő vagy a sampon, jobban teszi, ha azért vigyáz. Sosem tudhatja, ezek milyen hatással lesznek az okosórára és mi történhet ez miatt vele.

Az Apple Watch Series 2 okosóra beépített GPS-szel ellátott, amely mindig megmutatja, hol tartózkodik éppen, így barátai sosem fogják szem elől téveszteni, és követhetik az Ön útját (természetesen csak abban az esetben, ha Ön jóváhagyja ezt számukra), esetleg a térképen egyszerűen kiválaszthat egy pontot, és az óra megmutatja Önnek az oda vezető utat. A gyors kétmagos processzor olyan gyorsaságot és pontosságot biztosít, amely a mai világban nem csak a mobiltelefonok vagy notebookok esetében, hanem az okosóráknál is elengedhetetlen.

A kétszer erősebb fényerejű kijelző jelzés lehet, hogy az akkumulátor üzemideje ez miatt sokkal kevesebb lesz, azonban nincs mitől tartania. Az akkumulátor az ilyen funkcióval is képes megbirkózni, és Ön biztosan elégedett lehet. A tevékenységek, a lépések, az elégetett kalóriák számlálása tempóban tartja Önt és arra motiválja, hogy állandóan tovább fejlődjön.

Sétálás, futás és kerékpározás esetén biztos lehet abban, hogy a GPS mérni fogja a megtett távolságot, a sebességet, sőt, még a tempót is. Nincs szüksége semmilyen zavaró mobiltelefonra a kezében, amely csak útban lenne Önnek. Edzést követően az Apple Watch Series 2 okosóra nagyon egyszerűen párosítható a mobiltelefonnal, így az alkalmazásban megtekintheti, hogy milyen teljesítményt sikerült elérnie.

Az edzések kínálata tényleg nagyon széles, és akár 12 kínált edzés közül is választhat, amelyek közé tartozik a kínálatban a kerékpározás, a futás és az elliptikus tréneren való edzés is. Önmaga állíthatja be a célt és kezdhet neki az edzésnek. Amennyiben semmit nem adott meg az edzés előtt, az Apple Watch Series 2 okosóra egyszerűen érzékeli, hogy hogyan mozog, edz vagy mennyivel magasabb a pulzusa. Ehhez igazítja az alapvető edzéstervek egyikét, így mindent megtekinthet majd az alkalmazásban.

Az Apple Watch Series 2 okosóra nemcsak az aktív sportolóknak vagy aktív embereknek alkalmas. Természetesen éppen olyan személyeknek lett tervezve, akik aktív életvitelt folytatnak, ugyanis ez az okosóra képes mérni az alapvető fitness tevékenységeket, így nem szükséges magával hordoznia a mobiltelefont, azonban ha Önnek sincs kedve folyamatosan a telefonját keresni a táskájában, párosítsa Bluetooth segítségével a mobiltelefont és az okosórát, amelyen aztán kezelheti az aktivitásokat, például hívásokat indíthat és üzeneteket is fogadhat, méghozzá egy aprócska dolog segítségével, amely a kezén helyezkedik el.

Ezen felül az Apple Watch Series 2 okosóra kis méreteinek hála jól viselhető a kézen, tehát soha nem fogja zavarni Önt és soha nem lesz az útjában. Az óra stílusossága sincs másképp ezzel. Számos színváltozat közül választhat, amelyek mind nagyon jól mutatnak a kézen. A kínálatban nőknek és férfiaknak szánt darabokat is talál, amelyeket kiválóan összeegyeztethet minden egyes outfitjével.