A zenehallgatás az utóbbi években igazán közkedvelt szabadidős és melléktevékenységgé vált. Szinte folyamatosan, mindig és mindenhol zenét hallgatunk. Akár az autóban, otthon vagy az autóbuszban ülünk, vagy esetleg az ágyban fekszünk, csodás zenét hallgatunk, amelyet a fülhallgatóból vagy a hangszóróból hallunk. A zenével mintha jobban, és ha éppen szükségünk van rá, még gyorsabban is telik az idő. Annak érdekében, hogy a zenét folyamatosan, még sétálás vagy más mozgás közben is élvezhessük, minőségi és jó fej- vagy fülhallgatóra lesz szükségünk. Egy ilyen fej- vagy fülhallgató ugyanis csodákra képes. 

Ha az ember számára elérhető a jó zene, nincs szüksége másra, mint egy minőségi fej- vagy fülhallgatóra, amely igazán jó és kiváló minőségű hangzást biztosít nekünk. Ennek köszönhetően bárhol és bármikor nyugodtan hallgathat olyan zenét, amilyen éppen a kedvére van. 

A fej- vagy fülhallgató kiválasztása csak és kizárólag Önön múlik. Leggyakrabban az olyan személyes preferenciákra hagyatkozunk, mint a formatervezés, a szín, az anyag, a méret, a kivitelezés, a basszusok és a magas hangok hangzása vagy az egyéb, fej- és fülhallgatókra jellemző tulajdonságok. Még mielőtt megvásárolnánk valamilyen fej- vagy fülhallgatót, szükséges kipróbálni is azt, de legalább összehasonlítani más fej- vagy fülhallgatóval, ami néhány alapvető információt illet. Mi ma ebben a cikkünkben számos információt kínálunk Önnek a közismert Beats márka fülhallgatójával kapcsolatosan. 

Minőségi fülhallgató 

Olyan minőségi fülhallgatót keres, amelyet minden nap magánál tarthat, függetlenül attól, hogy munkába, iskolába vagy tornázni megy? Válassza a vezeték nélküli Beats Powerbeats Pro fülhallgatót. Kiválóan ül a fülben, így olyan sportokhoz is megfelelő, mint például a futás vagy az ugrálás. 

A Beats Powerbeats Pro fülhallgató kényelmes, kiválóan tart a fülben és sosem esik ki belőle. Ez a legnagyobb előnye, amelynek köszönhetően az emberek egyszerűen imádják. A legkiválóbb minőségű fülhallgatók közé tartozik, amelyet ma megvásárolhat. Az Androiddal és az iOS operációs rendszerrel is kompatibilis, tehát mobiltelefonjával is nyugodtan használhatja. 

Formatervezés

Még ha úgy is tűnhet, hogy az összes preferencia közül, amelyet figyelembe kell vennie, a formatervezés a legutolsók közé sorolható, téved. Rengetegen éppen a formatervezés és az alapján választják ki a megvásárolt fülhallgatót, hogy az hogyan néz ki. Miért? A válasz egyszerű. A Beats Powerbeats Pro fülhallgatóhoz hasonló fej- és fülhallgatók kitűnnek és fel tudják kelteni az emberek érdeklődését. Éppen ez vonz rengeteg figyelmet és tekintetet. 

Ami a formatervezés illeti, a Powerbeats Pro fülhallgató számos előnnyel rendelkezik. A sportos megjelenése mindenkinek tetszeni fog. A sportos megjelenés mellett azonban stílusos is, tehát az edzőtermen vagy a fitness központon kívül is nyugodtan viselheti. 

A Powerbeats Pro fülhallgató egy kisebb problémája a formatervezést illetően, hogy kissé túlnyúlik a fülön. Ez azonban nem mindenkinek okoz gondot. 

Vezérlés

Mindkét fülhallgatón a lejátszásra szolgáló központi vezérlő gomb található, amelyen Beats logó díszeleg. A gomb a hangerő szabályozására szolgál. Ez azt jelenti, hogy bármelyik fülhallgatóval vezérelheti a lejátszást. Amennyiben engedélyezve van a készülékén a Hey Siri szolgáltatás, egyszerűen felébresztheti az eszközt hangutasítással.

A fülhallgatónak az is segít, hogy a Powerbeats Pro nagyon kényelmes, nemcsak a  fülben és a fül körül fér el, hanem csodás  érzést biztosít a fülben zenehallgatás során.

Amennyiben korábban már használt vezeték nélküli fülhallgatót, lehet, hogy emlékszik egy bizonyos mértékű nyomásra a fülben. Nem kell aggódnia, a Beast fülhallgatók esetében ez biztosan nincs így. Ennek az az oka, hogy az első kamrában egy mikro-lézeres barometrikus szellőzőnyílás található, amely az Apple vállalat szerint csökkenti a fülben lévő nyomást és jobb basszusvisszaadást biztosít.

További tényező, amely hozzájárul a kiváló üléshez, az a keskeny szár. A csomagolásban négy különböző kiterjesztést talál, tehát a fülhallgatót igényei szerint testre szabhatja. 

Az akkumulátor üzemideje kilenc óra, ennek köszönhetően valóban megfelelő ideje lesz kedvenc zenéje hallgatására. 

Épp úgy, mint az Apple további termékei, az AirPodsok egyszerűen párosíthatóak az Apple márkájú termékekkel. Az iOS rendszerben a Powerbeats Pro párosítása éppoly egyszerű, mint az AirPods tok kinyitása iPhone vagy iPad készüléke közelében. Csak két érintés, és az eszközök máris szinkronizáltak.

Éppúgy, mint az AirPods esetében, kinyithatja a tokot, és megtekintheti, mennyi ideje maradt még a zenehallgatásra.

A Powerbeats Pro azonban nem csak az Apple készülékekhez alkalmas. A fülhallgató Android és Windows 10 operációs rendszerekkel is működik – csupán annyit kell tennie, hogy megtartja a töltőtok belsejében és a párosítani kívánt eszközön lévő párosító gombokat, majd kiválasztja a Powerbeats Pro készüléket. 

Az egyik oka, miért jobb Apple eszközökkel használni a fülhallgatót, a H1 vezeték nélküli chip használata, amelyet az Apple tervezett és készített.  Ennek köszönhetően gyorsabb párosítást, valamint a Siri használatának lehetőségét fogja észlelni. Ezek nélkül a funkciók nélkül biztosan lehet működni, azonban a Siri használata egy olyan hasznos funkció, amelyet hívásokhoz vagy üzenetek küldéséhez is használhat a mobiltelefonja kézbe vétele nélkül. 

Teljesítmény

A hang minősége a valóságban relatív tiszta. A Beats Powerbeats Pro fülhallgató legfőképpen a magas tónusok esetében nyújt igazán kiváló teljesítményt. Nem kell tartania a zajos és zavaró hatásoktól. 

A hang minősége és az általános benyomás attól függ, milyen zenét hallgat. Jó hír azonban, hogy a Powerbeats fülhallgató edzés során, valamint az edzőtermen kívül is jó hangzást biztosít.

A zene és a hang egésze viszonylag relatív és szubjektív. Ezért fontos kipróbálni a fülhallgatót a megvásárlás előtt. 

Fontos tudni, hogy a fülhallgató nem támogatja a zajelnyomást. Ebből kifolyólag a külső zaj elnyomása nem lehetséges. Ha erre mindenképpen szüksége van, egy más típusú fülhallgató után kell néznie. Számos embernek azonban nincs szüksége erre a funkcióra. 

Abban az esetben, ha olyan jó fülhallgatót keres, amely minőségi hangzást biztosít, a Beats Powerbeats Pro fülhallgató a megfelelő választás. Tökéletesen néz ki, egyszerűen kezelhető és valóban tökéletes hangzást biztosít. A zenehallgatást valóban kiélvezheti. 

Ez a fülhallgató nem támogatja a vezeték nélküli töltést. Ez azonban nem nagy baj. A fülhallgató kényelmesen tölthető kábel használatával. Rövid időn belül feltöltődik. Ez leginkább akkor előnyös, ha éppen siet, és rövid időn belül nem lesz elegendő energiája arra, hogy újra meghallgassa kedvenc zenéjét. 

A fülhallgató csendes, valamint igazán zajos környezetbe is megfelelő. A Siri funkciónak köszönhetően handsfree módon használhatja. Kiválóan alkalmas különböző dátumok, időzítők vagy ébresztőórák beállítására is. 

Nem vízálló

Kisebb problémái közé a vízállóságot sorolhatnánk. A fülhallgató ugyanis nem vízálló. Csupán IPX4 tanúsítvánnyal rendelkeznek. Ez annyit tesz, hogy használhatja, ha izzad, esetleg kint esik. Azonban figyeljen arra, hogy ne essen vízbe, valamint, hogy ne használja medencében. 

 Ahol a Beats Powerbeats Pro fülhallgató kiemelkedik, valóban tökéletes eredményt nyújt. Az ilyenek közé tartozik például a tökéletes hangminőség, amely az eszköz legfőbb feladata. Ezen felül nem szabad megfeledkeznünk a stílusos formatervezésről sem, amelynek köszönhetően biztosan beleszeret majd a Beats Powerbeats Pro fülhallgatóba.