A zenehallgatás az utóbbi években igazán közkedvelt szabadidős és melléktevékenységgé vált. Szinte folyamatosan, mindig és mindenhol zenét hallgatunk. Akár az autóban, otthon vagy az autóbuszban ülünk, vagy esetleg az ágyban fekszünk, csodás zenét hallgatunk, amelyet a fülhallgatóból vagy a hangszóróból hallunk. A zenével mintha jobban, és ha éppen szükségünk van rá, még gyorsabban is telik az idő. Annak érdekében, hogy a zenét folyamatosan, még sétálás vagy más mozgás közben is élvezhessük, minőségi és jó fej- vagy fülhallgatóra lesz szükségünk. Egy ilyen fej- vagy fülhallgató ugyanis csodákra képes. 

Ha az ember számára elérhető a jó zene, nincs szüksége másra, mint egy minőségi fej- vagy fülhallgatóra, amely igazán jó és kiváló minőségű hangzást biztosít nekünk. Ennek köszönhetően bárhol és bármikor nyugodtan hallgathat olyan zenét, amilyen éppen a kedvére van. 

A fej- vagy fülhallgató kiválasztása csak és kizárólag Önön múlik. Leggyakrabban az olyan személyes preferenciákra hagyatkozunk, mint a formatervezés, a szín, az anyag, a méret, a kivitelezés, a basszusok és a magas hangok hangzása vagy az egyéb, fej- és fülhallgatókra jellemző tulajdonságok. Még mielőtt megvásárolnánk valamilyen fej- vagy fülhallgatót, szükséges kipróbálni is azt, de legalább összehasonlítani más fej- vagy fülhallgatóval, ami néhány alapvető információt illet. Mi ma ebben a cikkünkben számos információt kínálunk Önnek a közismert Beats márka fülhallgatójával kapcsolatosan. 

Minőség és nagyszerű teljesítmény egyben

A Beats X mindenki számára megfelelő alternatíva, aki szereti a vezeték nélküli fülhallgatókat, azonban nem szeretne Apple AirPods-ot használni. A legtöbb Beats márkájú jó fülhallgató egyszerűbb és kisebb formatervezésű. 

Ennek leginkább az az oka, hogy ahelyett, hogy a vállalat drága és nagy méretű fülhallgatókat gyártana, a minőségre és a kisebb megjelenésre összpontosít, ugyanis ezek felelnek meg a többségnek. Ugyan kissé különböznek a további modellektől, a Beats X a Beats márka ismert minőségét kínálja. Nem hiányozhat a problémamentes kompatibilitás az iOS és az Android operációs rendszerű készülékekkel. 

A fülhallgató nagy előnye leginkább az a funkció, amelynek hála öt perc töltést követően a fülhallgató további két és fél óra üzemidővel ellátott. Tehát ha siet, és a fülhallgató nincs feltöltve, egyszerűen öt perc erejéig csatlakoztassa elektromos energiához. Két órányi minőségi zenehallgatásra tehet szert. 

Formatervezés

Még ha úgy is tűnhet, hogy az összes preferencia közül, amelyet figyelembe kell vennie, a formatervezés a legutolsók közé sorolható, téved. Rengetegen éppen a formatervezés és az alapján választják ki a megvásárolt fülhallgatót, hogy az hogyan néz ki. Miért? A válasz egyszerű. A Beats X fülhallgatóhoz hasonló fej- és fülhallgatók kitűnnek és fel tudják kelteni az emberek érdeklődését. Éppen ez vonz rengeteg figyelmet és tekintetet. 

A fülhallgatók egyetlen kábellel vannak összekötve, amely a nyak körül helyezkedik el, ám ez nem biztos, hogy mindenkinek ideális megoldás. Végtére is, néha az is megesik, hogy a fülhallgató a kábel miatt lehúzódik. Az előny azonban az, hogy a kábelnek hála nem fogja elveszíteni a fülhallgatót. Ha véletlenül ki is esik a füléből, egyszerűen a nyakában fog majd lógni. 

Ha attól tart, hogy a kábel kellemetlen lesz, megcáfoljuk az aggodalmait – A Beats X fülhallgató abszolút az egyik legkényelmesebb vezeték nélküli fülhallgató, amelyet csak a piacon megtalálhat. A lapos kábelnek hála természetesen alkalmazkodik a nyakhoz. Sem Önnel, sem a ruháival nem fog összegabalyodni. 

A saját szükségei szerint szeretné beállítani a Beats X fülhallgatót? A piacon négy színben érhető el, mégpedig: fekete, fehér, szürke és kék színben. 

A Beats X fülhallgatót formatervezése az AirPods-szal szemben három előnnyel rendelkezik. Elsősorban, sokkal nehezebben lehet elveszíteni. Másodszor, hosszabb üzemidővel rendelkezik. A Beats X körülbelül 8 órát kínál, míg az AirPods ezzel ellentétben csak hat órát. És végül, a négy szett kiterjesztés nagyobb lehetőséget kínál megtalálni a megfelelőt, míg az AirPods hozzáállása univerzális.

Könnyű kezelhetőség

A vezérlőelemek a kábelen találhatóak, amely összeköti a két fülhallgatót. Ezek az elemek pontosan azok, amelyek az embereknek tetszenek: alapvetőek, mégis hatékonyak. A hangerő növelésére és csökkentésére, a zene leállítására, valamint a zeneszámok átugrására és váltására használható. Beépített mikrofonnal is ellátott, amely segítségével akár telefonálhat is.

Akkumulátor

Annak ellenére, hogy nem minden új chip és technológia tökéletes azonnal, a Beats X fülhallgatóban elhelyezett W1 chip örömet fog szerezni , ugyanis valóban tökéletes. Segíti a fülhallgatót az iOS operációs rendszerű eszközökkel történő problémamentes szinkronizálásban, valamint segít megőrizni az akkumulátor élettartamát.

Az iPhone és a Beats X fülhallgató párosítása valóban egyszerű. Elegendő hozzáérinteni az Apple mobiltelefont a fülhallgatóhoz. Szinte azonnal megjelenik a kérdés, hogy szeretné-e párosítani vele a fülhallgatót. Nyomja meg az igen gombot. A fülhallgató azonnal párosítva lesz, és nevet is szerez. 

A párosítás számtalan mennyiségű iOS rendszeren futó eszközzel lehetséges, beleértve az Apple Watch és az iPad eszközöket is. 

Az Android felhasználók számára, akik NFC-t szoktak használni az eszközeik párosítására, lehet, hogy ez nem egy áttörő funkció. Azonban az iOS felhasználóknak, akik eddig próbálkoztak a fülhallgató párosításával, értékeljük a W1 Chip által nyújtott használhatósági fejlesztéseket.

Ami az üzemidőt illeti, a W1 segít abban, hogy az akkumulátor megtartsa a lehető legtöbb energiát. Az Apple AirPods, amely szintén W1 chipet használ, két feltöltés közt akár hat órát is kibír, míg ez az érték a Beats X fülhallgató esetében akár 8 óra is lehet. 

Ha már a gyorstöltésről beszélünk, ez a funkció éppen az elvártak szerint dolgozott, és körülbelül 25%-ot biztosított öt, vagy kevesebb perc alatt. 

Teljesítmény

A hang minősége a valóságban relatív tiszta. A Beats X fülhallgató leginkább magas hangok esetében nyújt  kiváló teljesítményt. Nem kell tartania a zajos és zavaró hatásoktól. 

Abban az esetben, ha olyan jó fülhallgatót keres, amely minőségi hangzást biztosít, a Beats X fülhallgató a megfelelő választás. Tökéletesen néz ki, egyszerűen kezelhető és valóban tökéletes hangzást biztosít. A zenehallgatást valóban kiélvezheti. 

Nagyszerű termék, nagyszerű áron

Amennyiben fontolgatja az új fülhallgató beszerzését, a Beats X a megfelelő választás lehet. Stílusos, jól néz ki és egyszerűen használható.  Pontosan önmaga alapján szabhatja személyre a négy különböző kiterjesztésnek hála. Előnye a gyorstöltés lehetősége. 5 perc töltést követően akár 25% energiára tehet szert, amely körülbelül két órányi zenehallgatásra elegendő.