A mosógépek azon háztartási nagygépek közé tartoznak, amelyekkel minden családnak rendelkeznie kell. Nincs is jobb, mint egy jó mosógép, amely elvégzi helyettünk a munka oroszlánrészét. A szennyes ruhák mosása azonban nem olyan egyszerű egy mosógép számára sem, és ha egy olyan családban él, amely nagyobb, mindenképpen találnia kell egy olyan mosógépet, amely minden igényét képes teljesíteni. Számos Bosch márkájú automata mosógép kínál erre lehetőséget, és ennek köszönhetően a legjobbak közé tartoznak, amelyeket mindenki nagyon szívesen választja, aki a legjobb termékeket keresi.

Egy tonna ruhát kimosni, amelyek a semmiből bukkannak elő a szennyeskosárban, néha akkor is nagyon nehéz, ha otthon egy nagy teljesítményű mosógéppel rendelkezik, amely egyébként könnyedén megbirkózna ezzel. Minden osztályozni és átvenni akár hosszú órákig is eltarthat. Azonban ne hagyja, hogy ezek eltántorítsák, mert a munka oroszlánrészét megcsinálja Ön helyett a világhírű Bosch márka mosógépe. A Bosch egy automata mosógépet tervezett, tele különféle funkciókkal, amelyek biztosan tetszeni fognak Önnek.

A több ezer elégedett vásárlónak köszönhetően a Bosch márka erős pozíciót szerzett a piacon, amelyet csak olyan egyszerűen senki sem fog felülmúlni. A Bosch Avantixx WLT20460BY automata mosógép olyan vásárlóknak is alkalmas, akik szó szerint varázslatra és mágiára vágynak. A számos funkciónak és programnak köszönhetően, amelyet magában rejt, nemcsak egy dísz lesz az otthonában, hanem egy nagyszerű elektromos segédeszköz is, minden típusú ruházati cikkre, amire csak szüksége van. Így még a legfinomabb ruhaneműt is kimoshatja vele, amelyeket egyébként külön-külön, kézzel kéne mosnia. A mosógép ezzel játékszerrel megbirkózik.

A Bosch Avantixx WLT20460BY automata mosógép a keskeny kialakítású mosógépek kategóriájába tartozik, amelyek tényleg mindenhová elférnek. Mindegy, hogy kis lakásban lakik-e, ahol igyekszik minden kis helyet megtakarítani, vagy egy nagyobb házban, ahol ugyan nincs feltétlenül szüksége helyre, de ettől függetlenül ez a mosógép tényleg mindenhova passzolni fog. Egyszerű és minimalista formatervezése van, fehér kivitelben, amely újszerű és minimalista berendezésű fürdőszobába is illik, amelyet nem olyan rég rendezett be. Az elöltöltős mosógép tényleg mindenhova passzolni fog. 

A Bosch márkájú automata mosógép előnye főleg az, hogy a nagyon takarékos A+++ energiaosztályba tartozik. Habár a megvásárlása elején egy kicsit mélyebben kell majd a zsebébe nyúlnia, ám a villanyszámláját elnézve már nagyon jól látható lesz, hogy milyen takarékos. Ennek köszönhetően, hogy nagyon takarékos, alacsony hőmérsékleten is képes kimosni a szennyes ruhákat, tehát nem kell túlságosan felmelegítenie a vizet, Ön pedig sokkal többet megspórolhat, mint más mosógép esetében.

Nagy családja van? Nagyszerű! A mosógép dobja tényleg nagyon sok ruhával megbirkózik, és akár 6,5 kilogramm szennyes ruhát is beletehet mosni egyszerre. Ez nagyon előnyös, mert egyszerre így nagy mennyiségű ruhaneműt kimoshat, és még több energiát megtakaríthat, mint gondolná. Éjszaka is nyugodtan moshat, ugyanis ez a mosógép halk, nem búg hangosan, így nem fogja éjjel felébreszteni a család többi tagját vagy a szomszédokat, akik átjönnének miatta panaszkodni. A csendes működést az erőteljes ExoSilence Drive motor biztosítja, amely kiemelkedik az extrém hatékonyságával és különösen a hosszú élettartamával emelkedik ki. Nem kell tehát aggódnia, hogy pár év múlva egy újra kéne cserélnie a mosógépét vagy annak összes “belső szervét”.

A nagy mosódob, amely garantálja a nagy mennyiségű szennyes kimosását, sokkal gyorsabb és kíméletesebb mosást biztosít. Finom fehérneműt vagy melltartót szeretne a mosógépbe tenni? Nem kell semmitől sem félnie, mert a mosógép dobja tényleg odafigyel arra, hogy ne húzza szét a szövetet és minden ugyanolyan maradjon, mint amikor beletette a mosógépbe.

Minden információt, amit tudnia kell, látni fog a LED kijelzőn, amely mindent jelezni fog Önnek. Az, hogy mit rakott a mosógépbe és milyen programot választott ki, tökéletesen ellenőrizheti a fényes kijelzőn. Ennek köszönhetően ez a mosógép nemcsak a műszaki szakiknak alkalmas, de a laikusoknak is, akiknek egyszerű vezérlésre van szükségük.

A Bosch Avantixx WLT20460BY automata mosógép egy tökéletes műszaki cikk főleg az allergiában szenvedők és azon emberek számára, akiknek érzékeny a bőrük. Ugyanis egy speciális, kíméletes mosási programot is kínál, Allergy Plus névvel, amelyet ECARF minőségi pecséttel értékeltek. Ennek a programnak köszönhetően nem lesznek csúnya kivörösödött helyek a bőrén és tökéletesen fogja érezni magát.

Nincs ideje és igyekszik a szennyest a lehető leggyorsabban kimosni? Válassza a Vario Perfect elnevezésű programot, amely a mosás időtartamát 60%-kal csökkenti. Ennek köszönhetően a szennyes mindig gyorsan ki lesz mosva anélkül, hogy Ön valamit a mosás miatt lekésne. Ezenkívül ez a funkció pénzt is megtakarít, méghozzá 30%-kal!

Ahogy már említettük, a Bosch Avantixx WLT20460BY automata mosógépet úgy tervezték, hogy kis mennyiségű energia felhasználásával mossa ki a szennyest. Mivel az A+++ osztályba tartozik, a legdrágább háztartási nagygépek közé sorolhatjuk, amelyek azonban később pénzt takarítanak meg és hosszú távon megérik az árukat. A mosógép ráadásul egy áttekintést is mutat az energiafogyasztásról, tehát mindig tudni fogja, hogy hogyan áll.

A funkciók, amelyekkel ez a mosógép rendelkezik, például a következők: Touch Control gombok – indítás és szünet, könnyebb vasalás, késleltetett indítás, hőmérséklet és fordulatszám beállítása.Nem hiányoznak a klasszikus programok sem, például a pamut, gyapjú, finom fehérnemű és selyem mosására való programok. Természetesen nem feledkezhetünk meg arról a programról sem, amely az allergiában szenvedőknek készült. Ennek köszönhetően ezt a mosógépet a legjobbak közé sorolhatjuk, amelyet csak jelenleg a piacon választhat. Fontos a biztonság és a védelem is, amelyekkel ez a mosógép szintén rendelkezik. A szennyest soha nem fogja egy halomban kivenni a mosógépből, ugyanis a mosódob hátramenettel is rendelkezik, amelynek köszönhetően tökéletesen el tudja oszlatni a benne lévő szennyes ruhát.