Azon gondolkodik, hogy épp valami jót sütne vagy főzne?  Hagyja, hogy az olyan konyhai segédeszközök, mint a konyhai robotgépek, mixerek vagy botmixerek segítségére legyenek ebben. 

Ebben az esetben egy kisebb konyhába jól illik például a néhány tartozékkal rendelkező turmixgép, melynek használatával minden egyes ételt nagyon egyszerűen elkészíthet.  Azonban a nagyobb térrel rendelkező családok olyan nagyobb méretű termékeket is választhatnak, amelyeket tárolni is fognak tudni. 

A botmixerek is azon nagyon közkedvelt termékek közé tartoznak, amelyeknek minden háztartásban lenniük kéne.  Ezek nem csupán sütemények, desszertek vagy finom levesek készítése során fontosak, hanem az egészséges táplálkozás során is.  Segítségükkel ízletes és egészséges turmixokat vagy akár házi mogyoróvajat is készíthet. 

A botmixerek manapság egyre gyakrabban és gyakrabban megjelennek a háztartásokban. Nincs is min csodálkozni. A funkcióik száma egyre inkább csak növekszik. Rengeteg típus kiegészítőkkel és egyéb megoldásokkal ellátott, amelyeknek köszönhetően valóban többfunkciósak.  A botmixereknek köszönhetően felettébb megkönnyítheti mindennapi életét.  Készítsen el egy gombnyomással mindent, amit csak szeret. Ez manapság már sokkal könnyebb, mint valaha bármikor is volt. 

Éppen ezért ma egy nagyszerű botmixerről készítettünk Önnek véleményező cikket, méghozzá a Bosch ErgoMixx Style MS6CM6166 botmixer modellről. Ez a modell nemcsak a gyönyörű formatervezésével veszi le a lábáról, hanem a fantasztikus teljesítményével és funkcióival, amelyeket kínál. Ezekből sokkal több létezik, mint amennyinek első pillanatra látszik.

Gyors áttekintés

Minden konyha alapvető kelléke egy minőségi és hatékony botmixer.  Ha Ön nem rendelkezik egy ilyen eszközzel és egy olyan modellre lenne szüksége, amelyre mindig támaszkodhat, van egy szuper tippünk a számára. Ez pedig nem más, mint a Bosch ErgoMixx Style MS6CM6166 botmixer, amely a lehető legjobb modellek közé tartozik, amit csak manapság a piacon  találhat. 

A Bosch ErgoMixx Style MS6CM6166 botmixer nemcsak nagyszerű ergonomikus fogást nyújt Önnek, hanem emellett stílusos formatervezést és hihetetlen teljesítményt is, méghozzá 1000 W formájában. Felkeltette az érdeklődését ez a botmixer modell? Ebben az esetben olvasson tovább. 

Nagy teljesítmény

Minden botmixer alapja a teljesítmény.  Ettől függ, mit képes szétturmixolni a mixer, valamint mi mindenre használható.  Az általános egyenlet itt is érvényes.  Minél nagyobb teljesítménnyel büszkélkedhet a botmixer, annál több dolog elvégzésére képes.  Éppen ezért fontos a választás során legfőképpen ezekre a paraméterekre odafigyelni.  Ezt tartják az egyik legfontosabb dolognak.

A Bosch ErgoMixx Style MS6CM6166 botmixer hihetetlen 1000 W teljesítményt nyújkt Önnek, amellyel a hagyományos botmixereknél csak nagyon ritkán találkozhatunk. Profi teljesítményről van szó, amelynek az olyan kemény összetevők sem okoznak gondot, mint a jég vagy a diófélék. 

Készítsen ezzel az erős motorral, amely még keményebb összetevők során sem melegszik át, bármilyen ételt, amire csak vágyik! Mennyeien finom krémleveseket, egészséges smoothie-kat vagy akár házi mogyoróvajakat is! 

Könnyű kezelhetőség

Az irányítása nagyon egyszerű és intuitív. Minden gomb az ergonomikus fogantyún található, amelyet a használat során a kezében tart. Előny, hogy a gombok elhelyezésüknek köszönhetően használat során véletlenül sem nyomhatóak meg, így nem fogja átkapcsolni a programot.

A Bosch ErgoMixx Style MS6CM6166 botmixer modell vezérlése annak köszönhetően is intuitív, hogy a vezérlőgombok a felső részen elhelyezettek.  Pontosan két gomb található itt a készüléken. Az első a botmixer klasszikus működését vezérli, míg a második a turbó lehetőség. 

Az eszköz motorja még a lehető leggyorsabb turmixolás során sem zajos. 

Stílusos formatervezés

A konyhai kisgépek formatervezése egy eléggé vitatott téma, amely nagyban befolyásolja a készülékek megvásárlását is. Sokan a nagy teljesítmény mellett olyan készüléket is szeretnének, amely nagyon jól néz ki. Nincs is min csodálkozni. A konyha egy olyan hely, ahol viszonylag sok időt töltünk a nap folyamán és szeretnénk, ha minden nagyon jól nézne ki akkor is, amikor épp valamit sütünk vagy főzünk.

A Bosch ErgoMixx Style MS6CM6166 botmixer elegáns és stílusos. Mindenről a fekete kivitel gondoskodik, amelyet rozsdamentes díszítőelemek egészítenek ki. Az egész hatás így annyira minimalista és modern. A készülék minden egyes konyhába alkalmas. 

Csendes működés

A turmixgépek hangos készülékek, ezért csak napközben lenne szabad őket használni. Este megzavarhatják a televízió nézését vagy egy hétköznapi beszélgetést. A Bosch ErgoMixx Style MS6CM6166 botmixer egyik legfőbb előnye az, hogy a működtetése kellemes és nagyon csendes.  Senkit sem zavar feleslegesen, tehát még akár este is főzhet vagy süthet.

A legtöbb esetben érvényes, hogy minél erősebb a készülék motorja, a készülék annál zajosabb. Ettől azonban egyáltalán nem kell tartania ennél a modellnél. Még a legnagyobb terhelés mellett is kellemesen csendes. 

Tartozékok és jellemzők

A Bosch ErgoMixx Style MS6CM6166 botmixer tartozékok gazdag választékával érkezik, amelyekkel mindenki nagyon szívesen főz vagy süt és mindenki biztosan értékelni fog.

Először is megemlítenénk a gazdag felszereltséget, amelyhez a Vario Chopper is tartozik, amely nagyon gyorsan és egyszerűen képes feldarabolni a dióféléket, a hagymát és az almát. Ezen felül azonban a jég sem okoz neki problémát. 

Belsejében ugyanis többfunkciós XL vágó található, amely játékos könnyedséggel bánik el minden problémával.  A Chopper űrtartalma 750 ml, tehát több élelmiszerre is megfelelő egyidejűleg. 

A további tartozékok közé a 600 ml űrtartalmú edény sorolható, amely mérőskálával és egy fedéllel ellátott is,  amelynek köszönhetően a használat során semmit nem fog összefröcskölni. 

Ezen felül a rozsdamentes acél keverőlapátról sem szabad megfeledkezni, amely segítségével a sütikbe vagy tortákba szükséges krémeket készítheti el. 

Maga a turmixoló rész Quatrro Blade Pro technológiát kínál, amely véd a botmixer fenékhez való kellemetlen tapadásával szemben.  Ennek köszönhetően az egész folyamat gyors. 

Az AntiSplash funkció gondoskodik arról, hogy az egyes feldolgozott összetevők ne fröccsenjenek ki. 

A turmixolás során 12 sebességet használhat fel, amelyek folyamatosan átválthatóak az ergonomikus fogantyún.  Természetesen turbo móddal is rendelkezik, amely a botmixer lehető legnagyobb teljesítményét kínálja. 

Ergonomikus markolat

A botmixert minden munkafolyamat során jól kell tudni tartani,  ugyanis néha akár hosszú időn át is használhatja.  Éppen ez az oka annak, hogy számos botmixer ergonomikus fogantyúval rendelkezik.  Ez ugyanis a lehető legjobb munkát biztosítja.

A Bosch ErgoMixx Style MS6CM6166 botmixer modell Soft Touch műanyag fogantyút kínál, amely könnyű és kiválóan illik a kézbe. Csúszni sem fog a kezében, ugyanis csúszásgátló kezeléssel ellátott. 

Tömeg

Ahogy az ergonómia, úgy a súly is egy olyan fontos paraméter, amelyre ügyelnie kell.  Amennyiben a mixer túl nehéz, nem egyszerű vele a munka és egy kis időn belül elfáradhat a karja.  Ez az oka annak, miért kéne könnyű botmixert választania.

A Bosch ErgoMixx Style MS6CM6166 botmixer könnyű és egyszerűen vezérelhető. Ezért ez nem jelent problémát, még a hosszan tartó mixerezés során sem. 

A márkáról

Végül még mondjunk valamit a Bosch márkáról. Ismeri a Bosch márkát? Biztosan ismerősen hangzik Önnek ez a név, több készüléknek köszönhetően is. A Bosch márka a legjobb márkák közé tartozik, minőségi készülékeket gyárt, és nemcsak minőségi termékeket kínál, hanem ugyanúgy nagyon stílusosakat is. Minden egyes terméke precízen kidolgozott és olyan teljesítményt kínál, amely a professzionális készülékekhez méltó. Termékeiket világszerte jól ismerik. Ön pedig biztos lehet benne, hogy több millió elégedett vásárló nem cserélné le a Bosch készülékét semmilyen másra. Nincs is min és miért csodálkozni. A minőség tényleg nagyon magas szinten van, és sok készüléke tényleg nagyon sok hosszú évet kibír. Válassza Ön is a Bosch MSM67160 botmixert, amely biztosan nem fog Önnek csalódást okozni!