A sütés, főzés, vagy a konyhában való segédkezés időigényes és fizikailag megterhelő lehet. Az ismert éttermek konyhájában dolgozó szakácsok tudnának erről mesélni. Nem csak ők, de azok az emberek is, akik rendszeresen dolgoznak a konyhában. Van, akinek a sütés és a főzés kikapcsolódást jelent, másoknak viszont rendszeresen elvégezendő munkát.
Manapság azonban igazán sok olyan háztartási készülék létezik, amelyek minden egyes tekintetben segíteni próbálnak nekünk valamivel. Lehet szó mikrohullámú sütőről, amely néhány másodperc alatt megmelegíti az ételt, sütőről, amely egyenletesen megsüti a kalácsot, vagy elektromos tűzhelyről, amelynek vezérlése egyszerű és intuitív.
Éppen ilyen készülékek a sütők, ezért elsőként a sütőkkel fogunk foglalkozni.  Ez a készülék néha tényleg igazi csodákra képes. Nagyon sok időt tud megtakarítani, ízletes ételeket tud készíteni, ráadásul élelmiszereket is képes felolvasztani. A sütőket manapság úgy készítik, hogy felhasználójuknak segíteni tudjanak, és főként lerövidítsék a konyhában eltöltött időt, amely amúgy nagyon hosszú lenne.
Újabban a sütők ezeken kívül szép formatervezéssel is rendelkeznek. A gyártók egyszerűen tudják, mi az, amit az emberek szeretnek, és mit akarnak.

A technika folyamatosan fejlődik, és azok, akik évekkel ezelőtt rendezték be házukat, megfigyelhetik a technikában és kivitelezésben megjelenő különbségeket. Nem csak az ember, de a körülötte lévő világ is hihetetlen gyorsasággal változik, és ezért sokszor nagyon nehéz az internet és a hagyományos boltok által kínált technológiával és az újdonságokkal lépést tartani.
Amennyiben sütője elromlott, vagy éppen költözik és valami újra van szüksége, olyat kellene választania, amely mindenekelőtt Önnel tartja a lépést. Az egyszerű kivitel az alapja mindennek, amely bebiztosítja, hogy ha évek múltán változtatni szeretne konyhája kivitelén vagy stílusán, a sütő akkor is illeni fog bele,  és nem lesz szüksége cserére.
A teljesítményre és fogyasztásra is oda kellene figyelni. Az évek múltával, amikor észreveszi, hogy a sütő sokkal több pénzt vesz ki a pénztárcájából, mint azt elvárta volna, akkor már késő lesz kicserélni másikra. Éppen ezért, az ilyen fontos termékek vásárlása előtt, egy-két napnál sokkal többet kellene gondolkodnia és mérlegelnie. Tanulmányozza a boltok kínálatait, hasonlítsa össze az egyes modelleket, kérje ki a szakértő tanácsát és beszélje meg választását. A helyesen kiválasztott sütőt még évek múlva is értékelni fogja.

Erős, meleg levegős segédeszköz

Ön is hatékony segítőtársat keres, aki minden sütésnél a segítségére lesz? Válassza a Bosch HBA534ES0 légkeveréses sütőt, amely széles felhasználást, különféle funkciókat és egyszerű vezérlést kínál. Kedvenc segítőtársává válik, melyet szeretni fog.

Grillezés, sütés, vagy egyéb feladatok. A csúcsminőségű modellek közé tartozó Bosch HBA534ES0 meleglevegős sütő mindezzel megbirkózik.  Varázsolja elő úgy az ételeket, mint a profi szakácsok. Kezdjük mindjárt a legfontosabbakkal, vagyis a funkciókkal.

Funkciók

Térjünk rögtön a legfontosabb dologra, méghozzá, hogy milyen funkciókkal rendelkezik. A Bosch HBA534ES0 beépíthető sütő talán minden olyan ember vágya, aki szép és divatos konyhát szeretne. Ez ma az Ön beteljesült álma is lehet.

A Bosch HBA534ES0 sütő nagyon könnyen beállítható, hét fűtési móddal rendelkezik. A legnagyobb előnyt mégis a sütés jelenti, amely az érdekes 3D forrólevegő funkció felhasználásával történik. Ez gondoskodik az erőfeszítései tökéletes végeredményéről.

Ez a rendszer lehetővé teszi a forró levegő áramlását egyszerre három szinten is. Az étel így rendesen, minden helyen egyenletesen átsülhet. Elfelejtheti az odaégett sarkakat, vagy a tészta kevésbé átsült közepét.

A 3D sütés mellett a további kínálatból is választhat, amelyek közé például a következők tartoznak:

  • klasszikus alsó és felső melegítés
  • keringéses infrasütés – grill – a megfelelően átsült csirkéhez
  • nagyméretű grillsütő – a grillezett bordákhoz
  • speciális PRO fokozat – a tökéletesen átsült pizzához
  • finom forró levegős sütés – például karácsonyi sütemények és kalácsok készítésére

Könnyű kezelhetőség

A készülékek vezérlése folyamatosan fejlődik és tökéletesedik. Az új technológiák ellenére a vezérlést még a teljesen kezdők is elsajátítják.

A Bosch HBA534ES0 sütő elektronikus vezérléssel rendelkezik. A hőmérséklet 50 és 275 Celsius fok között állítható be. Nem hiányzik az elektronikus óra sem, előbeállítással. Az ételeit így az nélkül sütheti meg, hogy aggódnia kellene azok megégése miatt.

A sütőhöz speciális tápellátás nem szükséges. Elegendő a hagyományos áramhálózatra csatlakoztatni. Működéséhez elég a 220 – 240 V névleges feszültség.

Stílusos formatervezés

Amennyiben Ön is divatos és szép sütőt keres, amely illene a konyhájába, válassza mindenképpen Ön is a Bosch HBA534ES0 sütőt.

A sütő kivitele több szempontból is nagyon fontos. Az első személyes. Mindenki szeretne otthonában tudni egy szép készüléket, amely jól néz ki. A Bosch HBA534ES0 sütő pedig pontosan így néz ki. Szürke-fekete kivitele elegáns, mégis emellett egyszerű is.

A második okként említhető a szép és divatos kivitel, mely nagyszerűen illik a konyhájába, így teszi egésszé a konyha kinézetét. Ez azt jelenti, hogy a sütő nem csak egy egyszerű készülék lesz konyhájában, melyet gyakorlati okokból tart ott.

A sütő beépíthető, így helyet is spórol. A beépíthető készülékeknek köszönhetően a konyha nagyon rendezetten és divatosan néz ki, ezért nagyon sokan ilyen típusú készüléket választanak.

Csendes működés

Ahogy manapság a legtöbb készülék, úgy a sütők is minden egyes új modellel lassan, de biztosan egyre halkabbá válnak. A Bosch HBA534ES0 modell igazán csendes zajszinttel büszkélkedhet, amely senkit sem fog zavarni. Függetlenül attól, hogy az ételt a nap folyamán vagy a vacsorára süti, mindig számíthat erre a sütőre.

Melegítése olyan csendes, hogy nem zavarja meg az alvó embert, a közelében lévő emberek társalgását, vagy a filmnézést sem.

Könnyű tisztítás

A sütő tisztítása mindenkinek mindig kész pokol volt. Az odaégett vagy lerakódott olajat órákig kellett tisztítani,  azonban gyakran még órák után sem lesz a sütő megfelelően tiszta. A Bosch HBA534ES0 sütő modellnél azonban ettől nem kell tartani. Eco Clean Direct funkcióval rendelkezik, amelynél a sütő hátoldala automatikusan magába szívja a kisülő olajat. Ez megszünteti a kaparással és bonyolult tisztítással vívott harcot.

A falak Granit Email-lel is rendelkeznek, vagyis éles szélektől mentes sima felülettel, melyek szintén megkönnyítik azok karbantartását.

Nagyon biztonságos.

A biztonság mindenek felett. Ehhez is tartja magát a Bosch márka. Ennek köszönhetően élvezheti a Bosch HBA534ES0 sütő használatát, amely nemcsak ízletes ételeket süt Önnek, de gondoskodik arról is, hogy üzemeltetése teljes mértékben biztonságos legyen.

Nem hiányzik a gyerekzár funkció sem, amely az üveget és az ajtót a sütés ideje alatt is hidegen tartja, így ez lehetővé teszi a sütés közbeni műveleteket is.

A márkáról

Végül még mondjunk valamit a Bosch márkáról. Ismeri a Bosch márkát? Biztosan ismerősen hangzik Önnek ez a név, több készüléknek köszönhetően is. A Bosch márka a legjobb márkák közé tartozik, minőségi készülékeket gyárt, és nemcsak minőségi termékeket kínál, hanem ugyanúgy nagyon stílusosakat is. Minden egyes terméke precízen kidolgozott és olyan teljesítményt kínál, amely a professzionális készülékekhez méltó. Termékeiket világszerte jól ismerik. Ön pedig biztos lehet benne, hogy több millió elégedett vásárló nem cserélné le a Bosch készülékét semmilyen másra. Nincs is min és miért csodálkozni. A minőség tényleg nagyon magas szinten van, és sok készüléke tényleg nagyon sok hosszú évet kibír. Válassza Ön is a Bosch HBA534ES0 sütőt, amely száz százalék biztosan nem fog Önnek csalódást okozni!