A hűtőszekrények olyan háztartási nagygépek, amelyek a technika régebbi találmányai közé tartoznak, amelyek mellett mindenképp le kéne tennie a voksát. Képesek ugyanis nagyszerűen lehűteni az italokat még a nagyon forró nyári napokon is. Ugyanúgy élelmiszereket is tárolhat benne a megfelelő hőfokon, hogy sokáig frissek maradjanak és megőrizzék a szavatosságukat. Valószínűleg kevesen tudják ma elképzelni az életüket egy hűtőszekrény nélkül. Sokan egy nagyobb bevásárlás keretében több napra, vagy akár hétre is megveszik az ételt. Éppen ez az oka annak, hogy miért van szükségük egy jó minőségű hűtőszekrényre, amely képes gondoskodni az élelmiszerről, gyümölcsről, zöldségről, valamint a különféle italokról is. Számos hűtőszekrényben érdekes tárhelyek és tárolási lehetőségek vannak, amelyek nem engedik át a szagokat, és amelynek köszönhetően egy ilyen háztartási nagygépbe tényleg mindent elhelyezhet, amire csak szüksége van. A hűtőszekrény kiválasztásakor az is nagyon fontos, hogy melyik energiaosztályba nyert besorolást. Ez nagyon fontos, mert ha szeretne valamennyi pénzt megspórolni, akkor a hűtőszekrény megvásárlásakor éppenhogy valamivel több pénzt beruháznia, amely aztán idővel többszörösen, probléma nélkül megtérül. Számos hűtőszekrény előnye az, hogy a legmagasabb energiaosztályokba nyertek besorolást, aminek köszönhetően csak nagyon kevés villamos energiát fogyasztanak, Ön pedig ebből következően megtakaríthat. És az áruk sem túl magas. Egy klasszikus hűtőszekrényért manapság nem kell több mint száz ezer forintot kifizetnie. Elég azonban egy olyat találni, amely alacsony áron kapható, nagyon jó minőségű és emellett alacsony fogyasztást kínál. A piacon ma már minden megtalálhat és számos termék egyszerre több készülék kombinációját kínálja. Egy termékben így egyenesen megtalálható minden, amire szüksége van, egyúttal pedig spórolhat is.

A termékek, amelyeket manapság megtalálhat a piacon, tényleg kiválóak és sok mindenben tudnak segíteni. Néha azonban eléggé tévúton járunk, nem tudjuk, hogy mi az igazán jó, és néha sejtelmünk sincs róla, hogy mi kell nekünk, mire van szükségünk. A választás során elsősorban véleményező cikkek, a hozzánk közel állók vagy szakértők tanácsai alapján kéne döntenünk.  Lehet, hogy már hallott róla, de talán még nem, hogy a piacon ma már olyan termékek is megtalálhatók, amelyek két különböző termék kombinációjaként jöttek létre. Két nagyon jól ismert termék kombinációját alkotja például a fagyasztóval kombinált hűtőszekrény. Ez a variáció nemcsak azok számára alkalmas, akik helyet szeretnének megtakarítani, hanem olyan embereknek is, akik minden élelmiszert és minden mást is egyetlen helyen szeretnének tudni, folyamatosan kéznél. Így tehát kinyithatja a hűtőszekrény és egyből, ezzel együtt a fagyasztót is. A hűtőszekrényekben lévő kis fagyasztórekeszek ma már nem elegendő tárhelyek a fagyasztásra és rengeteg embernek gyakran valami nagyobbra van szüksége. Valami nagyobb azonban nem jelenti rögtön azt, hogy egy hatalmas fagyasztót kéne vásárolnia. Elég, ha egyszerűen egy olyan háztartási nagygépet vásárol, amely már rendelkezik fagyasztóval is. Ezzel helyet és energiát takaríthat meg, közte a saját energiáját is, amelyre biztosan szüksége lenne főzés, sütés és különféle egyéb tevékenységek során. Mindig minden élelmiszer kéznél lesz és soha nem kell majd elfutnia valahová messzebb, ahol aztán mindent keresgélnie is kell.

Ismeri a Bosch márkát? Biztosan ismerősen hangzik Önnek ez a név, több készüléknek köszönhetően is. A Bosch márka a legjobb márkák közé tartozik, minőségi készülékeket gyárt, és nemcsak minőségi termékeket kínál, hanem ugyanúgy nagyon stílusosakat is. Minden egyes terméke precízen kidolgozott és olyan teljesítményt kínál, amely a professzionális készülékekhez méltó. Termékeiket világszerte jól ismerik. Ön pedig biztos lehet benne, hogy több millió elégedett vásárló nem cserélné le a Bosch készülékét semmilyen másra. Nincs is min és miért csodálkozni. A minőség tényleg nagyon magas szinten van, és sok készüléke tényleg nagyon sok hosszú évet kibír. Ez a márka nemcsak mosógépekkel, szárítógépekkel vagy konyhai gépekkel foglalkozik, de ugyanúgy hűtőszekrényeket és fagyasztókat is gyárt, amelyek soha nem okoznak csalódást és mindig, amikor szüksége van rájuk, nyugodtan leteheti mellettük a voksát. Válassza Ön is a Bosch WTH85290BY fagyasztóval kombinált hűtőszekrényt, amely a legjobbak közé tartozik, amit csak manapság a piacon megtalálhat, és soha nem fog Önnek csalódást okozni!

Nagy hűtőszekrényt keres, fagyasztóval, amely minden élelmiszerét tárolja és tényleg nagyon sokáig frissen tartja? A Bosch KGN39VL35 Inoxlook fagyasztóval kombinált hűtőszekrény esetében mindig biztos lehet benne, hogy a benne elhelyezett élelmiszerei háromszor olyan hosszú ideig frissek maradnak, mint más hűtőszekrények vagy fagyasztók esetében. Ez a háztartási nagygép ugyanis tökéletes környezetet teremt, amelyben szalámit, sajtot, húst, halat, gyümölcsöt vagy akár zöldséget is tárolhat. Az egyedi Vita Fresh technológiának köszönhetően számíthat rá, hogy a Bosch KGN39VL35 Inoxlook fagyasztóval kombinált hűtőszekrény takarékos, A++ energiaosztályon működik és elegendő teret nyújt Önnek és az egész családjának minden élelmiszere és itala számára. A hűtőszekrény térfogata 279 liter, míg a fagyasztó űrtartalma a 87 litert éri el. Ez a méret biztosan tetszeni fog Önnek és biztos lehet benne, hogy tényleg mindent bele tud majd tenni, amire csak szüksége lehet. Ennél a háztartási nagygépnél egy fagymentes termékről van szó, amely esetében nem kell majd folyamatosan kimosogatnia, kiolvasztania a hűtőszekrényt és eltávolítania a lerakódott jeget.

Egy ilyen nagy terméknél nagyon fontos a kinézet is. A kinézet ugyanis tényleg csodákra képes és ha véletlenül megesnek, hogy egy jó, ám nem túl szép hűtőszekrényt választana, akkor elcsúfíthatná a konyha vagy más helyiség teljes “arculatát”. Nem kell azonban aggódnia, a Bosch KGN39VL35 Inoxlook fagyasztóval kombinált hűtőszekrény ugyanis mindkettőt kínálja. Nemcsak nagyon alacsony fogyasztást, de ugyanúgy nagyon szép design-t is, amely biztosan az örömére lesz.

A legfontosabb, amit minden hűtőszekrény tulajdonos elvár a háztartási nagygépétől, a tökéletes gondoskodás az élelmiszerekről, amely sosem lehet elégséges. A Bosch KGN39VL35 Inoxlook fagyasztóval kombinált hűtőszekrény innovatív Vita Fresh technológiát kínál, amelynek köszönhetően az élelmiszerek akár háromszor olyan hosszú ideig frissek maradnak. A technológia ugyanis úgy működik, hogy két különböző páratartalmú zónát őriz meg a hűtőszekrényben. A szárazabb Vita Fresh Zone rész tökéletes a szalámik, sajtok, húsok és halak tárolására. A magasabb páratartalmú Vita Fresh Zone tökéletes környezetet biztosít a gyümölcsöknek és zöldségeknek. Megőrzi ugyanis azok frissességét, illatát, aromáját, ízét és tápértékét is, amelyek csökkenhetnek, ha az élelmiszerek túl sokáig a hűtőszekrényben maradnak. Az ízek és aromák megőrzéséhez és a kisebb elektromos energia fogyasztásához a Multi Airflow elnevezésű szellőző rendszer is hozzájárul, amely fokozatosan és egyenletesen oszlatja el a hideg levegőt a hűtőszekrény és fagyasztó minden szintjére. Ez a hőmérséklet-ingadozásokat is minimalizálja.

Biztosan már megesett Önnel is, hogy heti egyszer csinált egy nagyobb bevásárlást az élelmiszerboltban, amelyek egy részét a fagyasztóba kellett tennie, de a nagyobb részét inkább a hűtőszekrénybe. Ha elmegy egy ilyen nagybevásárlásra és megtölti élelmiszerekkel a Bosch KGN39VL35 Inoxlook fagyasztóval kombinált hűtőszekrényt, akkor nagyon jól teszi, ha bekapcsolja a szuper hűtés és szuper fagyasztás funkciókat, amelyeknek köszönhetően nem fognak feleslegesen felmelegedni azok az élelmiszerek, amelyek már a nagybevásárlás előtt is a hűtőszekrényben vagy fagyasztóban voltak. A hűtőszekrénnyel kombinált fagyasztó esetében nem kell annak működésével sem törődnie, mert mindkét funkció önállóan kikapcsol egy idő elteltével, a fagyasztóval kombinált hűtőszekrény pedig visszatér a hagyományos üzemmódba. Nem kell pazarolnia az energiát. Az ideális hőmérséklet és fogyasztás fenntartásához a figyelmeztető optikai és hangjelzések is hozzájárulnak, amelyek figyelmeztetik Önt, ha véletlenül nyitva felejtette volna a hűtőszekrény ajtaját vagy megnövekedett volna a hőmérséklet a fagyasztóban. Így sosem történhet meg, hogy a meleg levegő bejutna a hűtőszekrénybe.

A Bosch KGN39VL35 Inoxlook fagyasztóval kombinált hűtőszekrény belső részét nagyon egyszerűen módosíthatja a saját igényei alapján a rugalmas Vario Zone rendszernek köszönhetően. Ehhez öt, biztonsági üvegből készült polcot használhat, amelyek három magasságba tehetők, továbbá a hűtőszekrény három Vita Fresh rekesszel is rendelkezik. Az italok tárolásának komfortjáról a palacktartók és az ajtóban lévő rekeszek gondoskodnak. Ezeket is biztos ki fogja tudni használni, hiszen egy nagy és három kis tároló rekesz is van. Természetesen van benne tojástartó is. Az összes tárolt élelmiszerről és italról tökéletes áttekintése lesz a nem vakító fényű LED megvilágításnak köszönhetően, amely a klasszikus lámpaizzótól eltérően nem sugároz hőt és élettartama megegyezik a fagyasztóval kombinált hűtőszekrény élettartamával. A fagyasztó részben három átlátszó rekeszt talál.Ahogy már fentebb említettük, a komfortot a jegesedésgátló No Frost technológia is növeli, amely csökkenti a munkáját ezzel a Bosch márkájú háztartási nagygéppel. A levegő páratartalma így nem halmozódik fel a hűtőszekrényben, sem az élelmiszereken, hanem a készülék elvezeti azt. A hűtőszekrény ráadásul időről időre automatikusan leolvasztja magát. Nem szabad megfeledkeznünk egy további érdekes funkcióról, az Air Fresh Filterről és az Anti Bacteria funkcióról, amely elnyeli a hűtőszekrény és fagyasztó belsejében lévő kellemetlen szagokat és minden baktériumot kiszűri a levegőből. A levegő így nagyon tiszta, friss és nagyon kellemes lesz. A hőmérséklet szabályzása elektronikus, és egy LED kijelzővel történik.