Szereti a felesleges adalékanyagok nélküli frissen facsart gyümölcs- és zöldségleveket?  Készítsen otthon bármilyen gyümölcsből, vagy zöldségből saját levet anélkül, hogy feleslegesen bajlódna vele!  A régi gyümölcscentrifugák nem biztos, hogy hatékonyak, és nem biztos, hogy minden munkát elvégeznek, amit elvárnak tőlük. 

A Bosch márka a kiváló minőségű termékeinek köszönhetően nagyon sok ember között közkedvelt.  Az olyan nagy háztartási gépeknek köszönhetően, mint például a mosógépek, Ön is biztosan ismeri ezt a márkát.  A Bosch azonban más ágazatokban is büszkélkedhet kiváló termékekkel, mint például a MES3500 gyümölcscentrifuga.  Ez mindent kifacsar, amit csak szeretne. 

Egészséges reggelit vagy tízórait szeretne, amit magával vihet?  Vásároljon Bosch MES3500 gyümölcscentrifugát, amely erős, nagy teljesítményű és biztosan az első használat után megkedveli.  A nagy adag vitamin a gyümölcscentrifugához tartozó edényben fogja várni.  A Bosch márkájú új gyümölcscentrifugának köszönhetően nagyon gyorsan elkészítheti a friss italokat a friss gyümölcsből vagy zöldségből.

A gyümölcscentrifuga egyik legnagyobb előnye az erős motor.  A keményebb és puhább gyümölcsökkel is megbirkózik, ennek köszönhetően Ön maximális gyümölcslé kivonatot kap.  Soha nem lesz olyan eredmény, amilyet elvárna.  A praktikus funkciók és az ellenállhatatlan eredmények meggyőzik arról, hogy megvásárolja ezt a gépet.

A modern nemesacél kivitel igazán divatos.  A gyümölcscentrifugát se a szekrénybe, se máshová nem kell eltenni.  Szem előtt lehet, mint valami dekoráció, amely illeni fog a konyhájába. A készülék alkatrészei nagy ellenállású, szilárd műanyagból készültek, amelyek nagyon tartósak. Semmi baj nem történhet, és facsarás közben nem kell attól tartania, hogy a gép tönkremegy, vagy elromlik. 

A készülék kivitele nem csak szemet gyönyörködtető, de nagyon praktikus is.  A praktikus dolgok közé tartozik az XL betöltőnyílás is, melynek köszönhetően a gyümölcsöt nem kell apró darabokra vágni.  Elég, ha azt egészben, vagy nagyobb darabokra vágva teszi a készülékbe.  Az erős motor játszva elbánik a nagyobb darabokkal és a tartályba minden belefér.  A kellemes ízű vitaminital, amely egy igazi vitaminbomba, elkészítése gyors és felettébb egyszerű.

A gyümölcsből és zöldségből fennmaradt maradékok egy speciális edénybe kerülnek, és megmaradnak az Ön számára.  Ezeket később egy egészséges receptnél használhatja például liszt helyett, vagy felhasználhatja valami kása készítéséhez.  A gyümölcshús tartály űrtartalma 2 liter.  Ez egyszerűen kihúzható a készülékből és ugyanolyan egyszerűen tisztítható is.  A tartály mosogatógépben is mosható, ennek köszönhetően sokkal kevesebb munkája lesz a tisztítással.

A legjobb eredményekről a nagy teljesítményű motor gondoskodik, amely teljesítménye hihetetlen 700W.  Az optimális facsarásról gondoskodó speciális mikroszűrőnek köszönhetően biztos lehet abban, hogy az ital mindig tökéletesen elkészített és ízletes lesz.  Nem hiányzik a motor teljesítményének a szabályozása sem.  Két sebességi fokozat közül választhat.  Egyes puhább gyümölcsök nem igényelnek olyan teljesítményt, mint a kemény sárgarépa vagy karalábé.  A gyümölcsök keménysége szerint egyszerűen beállítja a szükséges sebességet és teljesítményt.  

Gyakran előfordulhat, hogy gyümölcslé készítés közben a lé tetején hab képződik.  A Bosch MES3500 gyümölcscentrifuga gondoskodik arról, hogy a habot ugyanúgy, mint a gyümölcs és zöldség maradékokat eltávolítsa.  Ez egy különálló edénybe vándorol. 

A csomagolás tartozéka az 1,25 l űrtartalmú gyümölcslé tartály, amelyből az elkészült italt egyszerűen átönti a saját edényébe vagy üvegébe.  A levet így mindig magával viheti. 

A Bosch MES3500 gyümölcscentrifuga használata során a biztonság is fontos.  Az első az Ön biztonsága, de főleg kényelme, ezért ennek érdekében a készülék DripStop rendszerrel rendelkezik, amely megbízhatóan megakadályozza a lé lecsepegését az extrakció után.  Konyhájában így mindig szárazság és rend marad, mintha soha semmit sem facsart volna ki.  A biztonságot a speciális SafetyStop funkció adja meg. Ennek köszönhetően a készülék nem kapcsol be, ha valami alkatrész rosszul van csatlakoztatva.  Tudni fogja, hogy ha a készülék bekapcsolt, minden a legnagyobb rendben van.  Ugyanúgy automatikusan ki is kapcsol, ha valamelyik rész munka közben kinyílik.  Nincs sérülésveszély, vagy a lé kifröccsenésének veszélye. 

A készülék tisztítása nagyon egyszerű.  A meghajtón kívül minden alkatrész mosogatógépben mosható. Biztosan érdekli a készülék zajszintje is.  Ez nem magas, így facsarás közben nem fogja zavarni a környezetét.