Szívesen süt, főz otthon. és egy jó és hatékony készülékre van szüksége, amely minden munkát el tud majd végezni Ön helyett? A konyhai robotgépek nagyon jó választásnak bizonyulnak, de nagyon sok esetben ezek túl nagyok, kis konyhába nem illenek és drágák is. Az ilyen esetben fontos minden egyes üzletet egyértelmű céllal felkeresni – megtalálni a megfelelő készüléket. 

Ebben az esetben egy kisebb konyhába jól illik például a néhány tartozékkal rendelkező turmixgép, melynek használatával minden egyes ételt nagyon egyszerűen elkészíthet.  Azonban a nagyobb térrel rendelkező családok olyan nagyobb méretű termékeket is választhatnak, amelyeket tárolni is fognak tudni. 

A botmixerek is azon nagyon közkedvelt termékek közé tartoznak, amelyeknek minden háztartásban lenniük kéne.  Ezek nem csupán sütemények, desszertek vagy finom levesek készítése során fontosak, hanem az egészséges táplálkozás során is.  Segítségükkel ízletes és egészséges turmixokat vagy akár házi mogyoróvajat is készíthet. 

A botmixerek manapság egyre gyakrabban és gyakrabban megjelennek a háztartásokban. Nincs is min csodálkozni. A funkcióik száma egyre inkább csak növekszik. Rengeteg típus kiegészítőkkel és egyéb megoldásokkal ellátott, amelyeknek köszönhetően valóban többfunkciósak.  A botmixereknek köszönhetően felettébb megkönnyítheti mindennapi életét.  Készítsen el egy gombnyomással mindent, amit csak szeret. Ez manapság már sokkal könnyebb, mint valaha bármikor is volt. 

Éppen ezért ma egy nagyszerű botmixerről készítettünk Önnek véleményező cikket, méghozzá a Bosch MSM67160 botmixer modellről. Ez a modell nemcsak a gyönyörű formatervezésével veszi le a lábáról, hanem a fantasztikus teljesítményével és funkcióival, amelyeket kínál. Ezekből sokkal több létezik, mint amennyinek első pillanatra látszik.

Gyors áttekintés

A botmixerek minden háztartás felszerelésének alapját képezik.  Egyetlen konyhából sem szabadna hiányozniuk.  Széles felhasználhatósággal, számos tartozékkal rendelkeznek, és nagyszerű áron érhetőek el.  Ezen tulajdonságok hármasa jellemzi ezt az adott modellt is, mégpedig a Bosch MSM67160 botmixert. 

Ez a modell a neki szánt legnehezebb feladatokkal is megbirkózik.  Ez mind a nagy teljesítménynek és a kiváló minőségű motornak köszönhető.  Összemixeli a forró pürét, felaprítja a zöldséget, felveri a tejszínt, szétzúzza a jeget vagy a diót, de smoothiet is készíthet vele, azonban ez még mindig nem minden.  Megtetszett Önnek ez a botmixer? Akkor olvasson tovább! 

Nagy teljesítmény

Minden botmixer alapja a teljesítmény.  Ettől függ, mit képes szétturmixolni a botmixer , valamint mi mindenre használható.  Az általános egyenlet itt is érvényes.  Minél nagyobb teljesítménnyel büszkélkedhet a botmixer, annál több dolog elvégzésére képes.  Éppen ezért fontos a választás során legfőképpen ezekre a paraméterekre odafigyelni.  Ezt tartják az egyik legfontosabb dolognak. 

A teljesítmény a motor minőségétől függ. A Bosch MSM67160 botmixer modell esetében a lehető legjobbról van szó. Ennek köszönhetően a termék akár 750 Wattos energiafogyasztást is biztosíthat. Azok számára, akik nem igazodnak el a számok között elmondhatjuk, hogy olyan nagy teljesítményről van szó, amely képes felaprítani a kemény diót, vagy nagyon rövid idő alatt felverni a tejszínt. 

Könnyű kezelhetőség

Az irányítása nagyon egyszerű és intuitív. Minden gomb az ergonomikus fogantyún található, amelyet a használat során a kezében tart. Előny, hogy a gombok elhelyezésüknek köszönhetően használat során véletlenül sem nyomhatóak meg, így nem fogja átkapcsolni a programot. 

A Bosch MSM67160 botmixer modell középső részén két fő nyomógomb található.  Az egyik az általános teljesítményre szolgál, melyet talán a leggyakrabban fog használni.  Ezt követi a második gomb, melyet a turbó teljesítménynél fog kihasználni.  Ez a botmixer maximális teljesítménye. Ennek köszönhetően a munka sokkal gyorsabban el lesz végezve. 

Stílusos formatervezés

A konyhai kisgépek formatervezése egy eléggé vitatott téma, amely nagyban befolyásolja a készülékek megvásárlását is.. Sokan a nagy teljesítmény mellett olyan készüléket is szeretnének, amely nagyon jól néz ki. Nincs is min csodálkozni. A konyha egy olyan hely, ahol viszonylag sok időt töltünk a nap folyamán és szeretnénk, ha minden nagyon jól nézne ki akkor is, amikor épp valamit sütünk vagy főzünk. 

A Bosch MSM67160 botmixer nem csak nagy teljesítményű, de nagyon divatos is.  Fekete-ezüst minimalista kivitele minden konyhába jól illeszkedik.   

Csendes működés

A turmixgépek hangos készülékek, ezért csak napközben lenne szabad őket használni. Este megzavarhatják a televízió nézését vagy egy hétköznapi beszélgetést. A Bosch MSM67160 botmixer egyik legfőbb előnye az, hogy a működtetése kellemes és nagyon csendes.  Senkit sem zavar feleslegesen, tehát még akár este is főzhet vagy süthet.

A zajszint természetesen a mixelési fokozattól függ, amelyet éppen használ a főzés közben. Minél magasabb fokozat lesz beállítva, a botmixer annál hangosabb lesz.  Azonban nem kell aggódni, a zajszint még a legmagasabb fokozatnál is alacsonyabb, mint a régebbi modelleknél.  

Tartozékok és jellemzők

A Bosch MSM67160 botmixer tartozékok gazdag választékával érkezik, amelyekkel mindenki nagyon szívesen főz vagy süt és mindenki biztosan értékelni fog. 

Az első darab a nagyon tartós nemesacél botmixer szár, amely a 80 Celsius foknál forróbb ételekbe is belemártható.  Ezen kívül nagyobb mennyiségű étel mixelésére is alkalmas, mivel akár 20 cm mélyre is mártható.  

A nemesacél botmixer szár kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, amely gondoskodik arról, hogy a botmixer ne menjen könnyen tönkre.  Éppen ellenkezőleg, még a keményebb ételdarabokkal szemben is ellenálló.  

A botszáron található kés négy rozsdamentes acél pengével rendelkezik.  Nagyon gyorsan és egyszerűen mindent feldolgoz és finoman szétzúz.  Szinte semmi nem okoz gondot neki.  

A Bosch MSM67160 botmixer esetén tizenkét sebességfokozatból lehet választani.  A forgókeréken mindenki maga választhatja ki a kívánt sebességet.  Minden sebesség jelölése csak tájékoztató jellegű, tehát a beállítás zökkenőmentes és gyors. 

A tartozékok közé tartozik a habveréshez használatos kiterjesztés, chopper edény és edény a habveréshez.  

A Bosch márkánál igen elterjedt az Anti Splash funkció, amely manapság alapvető felszereltségnek számít a márka termékeinél.  Olyan technológiáról van szó, amely ételkészítés közben nem fröcsköli szét az ételt.  Ennek köszönhetően a Bosch MSM67160 botmixerrel való  munkavégzés mindig tiszta és egyszerű.  

Ergonomikus markolat

Ahhoz, hogy jó legyen a botmixerrel a munkavégzés, olyan kialakítással kell rendelkeznie, hogy az jól illeszkedjen a kézbe.  Ez azt jelenti, hogy ergonomikus kalakításúnak kell lennie.  Vásárláskor érdemes odafigyelni erre a paraméterre, mivel a botmixert a munkavégzés egész ideje alatt a kezében fogja tartani.  Nem szabad kiesnie vagy csúsznia.  Túl nagynak sem szabad sem lennie.  

A Bosch MSM67160 botmixer modell az elvárható legjobb ergonómiai kialakítással rendelkezik.  Tökéletesen illeszkedik a kézbe. Úgy tervezték, hogy, akár nagyobb, akár kisebb kézzel rendelkezik valaki, jól tartható legyen.  A botmixer így maximális kényelmet nyújt a használata során.  

Tömeg

A súly egy nagyon fontos paraméter. A botmixer munka közben állandóan a kezében lesz, ezért nem szabad túl nehéznek lennie.  

A Bosch MSM67160 botmixer modell mindössze 1,4 kg súllyal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy könnyű, és egyszerűen használható.  Keze hosszabb munkavégzés során sem nehezül el, éppen ellenkezőleg, szinte érezni sem fogja, hogy a kezében van.  

A márkáról

Végül még mondjunk valamit a Bosch márkáról. Ismeri a Bosch márkát? Biztosan ismerősen hangzik Önnek ez a név, több készüléknek köszönhetően is. A Bosch márka a legjobb márkák közé tartozik, minőségi készülékeket gyárt, és nemcsak minőségi termékeket kínál, hanem ugyanúgy nagyon stílusosakat is. Minden egyes terméke precízen kidolgozott és olyan teljesítményt kínál, amely a professzionális készülékekhez méltó. Termékeiket világszerte jól ismerik. Ön pedig biztos lehet benne, hogy több millió elégedett vásárló nem cserélné le a Bosch készülékét semmilyen másra. Nincs is min és miért csodálkozni. A minőség tényleg nagyon magas szinten van, és sok készüléke tényleg nagyon sok hosszú évet kibír. Válassza Ön is a Bosch MSM67160 botmixert, amely biztosan nem fog Önnek csalódást okozni!