Ahhoz, hogy minőségi konyhai robotgépeket tudjon vásárolni, szüksége lesz a megfelelő és az összes információra, amelyek segítenek Önnek pontosan olyan készüléket vásárolni, amilyenre szüksége van. Rengeteg ember csak elmegy a boltba, és ott, közvetlenül a kiskereskedőtől tudja meg a fontos információkat, ami az egyik megfelelő lehetőség a sok közül. Azonban saját maga is tájékozódhat az adott területről, teljesen egyedül is képezheti magát az adott szakterületen. A piacon hagyományos és egyszerűbb készülékeket is talál a habverésre, esetleg kézi habverőket vagy botmixert is vásárolhat. Ezek is mixereknek és robotgépeknek számítanak, amelyek közül bőven válogathat. Az igazat megvallva ez csak a töredéke annak, amikkel hazánk piacán találkozhat. A konyhai robotgép, ha megfelelően lett kiválasztva, egy csomó időt és energiát takaríthat meg Önnek. Kiválasztáskor ezért ajánljuk, hogy figyeljen oda, hogy milyen anyagból készült az adott termék. A legtöbb robotgép alkotóelemei kemény műanyagból készülnek, ami ugyan nem kelti éppen a felhasználóban a legjobb érzéseket, ám ezek olyan minőségűek lehetnek, ami több szempontból is megfelelő lehet Önnek. A motor teljesítménye ugyancsak nagyon fontos, sőt, talán ez a legfontosabb paraméter. Nem mindegyik típusú motor alkalmas többféle dolog mixerelésére. Nem mindegyik termék lesz alkalmas pontosan arra, amire Önnek szüksége van. Nézze meg a vásárlás előtt a meghajtás módját is. Az egyik mód az alsó meghajtás, míg a másik a felső meghajtás. A további fontos paraméterek közé, amit mindenképpen meg kell néznie, például a bővített tartozék készlet tartozik, amely a habverésen és a mixerelésen kívül további, nagyon érdekes funkciókat is kínálhat. Léteznek igényes személyek számára készült összeállítások is, amelyek még több tartozékkal rendelkeznek, mint az előbb említett változatok. Minél többre van szüksége ezek közül, annál többet kéne hozzávásárolnia. Ne feledkezzen meg a karbantartásról sem, aminek nem szabadna túlságosan igényesnek lennie. Győződjön meg róla, hogy a robotgép rendelkezik-e biztosítékkal a motor túlmelegedése ellen, pulzáló funkcióval, valamint elindítást gátló biztosítékkal.

Otthonainkban manapság egyre többet szoktunk sütni és főzni. Az emberek megértették, hogy az otthon készült étel, amit a saját alapanyagaikból készítenek el és pontosan úgy, ahogyan ők szeretik, az egyik legfinomabb és legjobb dolog, amit csak ehetnek. A jó étkek elkészítésére azonban egy minőségi készülékre is szükségünk van, ami segít nekünk elkészíteni az ételeket. A konyhai robotgép egy nagyszerű segédeszköz minden háztartásba, ahol nemcsak rendszeresen sütnek, hanem ugyanúgy főznek is. Ha véletlenül egy olyan otthonban él, ahol nem olyan gyakran főznek, például egy hét alatt csak egyszer, akkor se féljen! A konyhai robotgépek mindig jól jönnek, és ezért biztosan nagyon fogja értékelni minden alkalommal, amikor szüksége lesz rá.

A Bosch márkájú konyhai robotgépek minőséget, megbízhatóságot, valamint 60 éves tapasztalatot testesítenek meg, nem csak a konyhában jártas szakemberek számára, de azok számára is, akik háztartásukba ezeket a készülékeket és termékeket vásárolják.  Használatuk legfőbb előnyét az egyszerűség jelenti, melynek köszönhetően a készülék nagyon egyszerűen és biztonságosan használható, így a használat során soha semmitől nem kell tartania.  A Bosch márkájú robotgépek további nagy előnye a tartozékok széles skálája, melyek egyszerűen megvásárolhatóak.  A készülék így igazán egyszerű, és főleg sokoldalú felhasználhatóságot kínál. 

Nagy teljesítményű

Akkor beszéljünk egy kicsit magáról a konyhai robotgépről. Első lépésként 600 W teljesítményt kínál, melynek köszönhetően habverésre, dagasztásra, szeletelésre, reszelésre és számos egyéb dologra kiválóan alkalmas.  Ezen kívül négy sebességfokozatot is kínál, amelyeknek köszönhetően Ön pontosan azt a sebességet kapja, amelyet előnyben részesít és amelyre szüksége van. 

Nagy előnye a többfunkciós kar is, amelyet különféle pozíciókba állíthat be, ennek köszönhetően a tartozékok cseréje nagyon egyszerű és bárminemű problémától mentes lesz. Használhatja vele a dagasztóhorgot, amely sűrű konzisztenciájú tésztákat tud összedolgozni, de ugyanúgy a habverő lapátot is és a keverőlapátokat is, amelyekkel a kevésbé sűrű keverékeket dolgozhatja össze, valamint habverésre is használhatja őket. A készlet egy tárcsát is tartalmaz, amellyel szeletelhet és reszelhet. Ennek köszönhetően ez a konyhai robotgép még szélesebb körben használható.

Dinamikus keverési rendszer

A dinamikus meghajtás a bolygómozgású keverőrendszernek köszönhető. Még nem hallott erről a típusú keverőrendszerről? Akkor ezt nagyon gyorsan helyre kell hoznunk! A legújabb konyhai robotgépek fantasztikus bolygómozgású keverő rendszerrel rendelkeznek, ami nem hiányozhat a Bosch MUM48A1 konyhai robotgép esetében sem. Ez a keverési módszer egy nagyon egyszerű, de annál praktikusabb keverési stílus alapján dolgozik. Ezzel az átgondolt mozdulatsorral ugyanis az összes hozzávaló jobb minőségű és tökéletesebb összekeverését teszi lehetővé. Az innovatív habverő a meghosszabbított munkarésszel biztosítja az alapanyagok hatékonyabb összekeverését  még a tál falánál is.
Ez a típus Multi-motion-drive meghajtó rendszerrel rendelkezik, melynek köszönhetően a keverőrendszer még egy osztállyal jobban támogatott.  Ezáltal minden összetevő tökéletesen össze lesz keverve.

Nagy rozsdamentes acél tál

 A Bosch MUM48A1 konyhai robotgép nagy, 3,9 l rozsdamentes acél keverőtállal rendelkezik, ennek köszönhetően minden családba, legfőképp a közepes méretűbe jól illik.  Minden hozzávalót egyszerre és nagyon egyszerűen összekeverhet és nem kell aggódnia, hogy néhány dolgot még ráadásként külön kéne összekevernie. A tál tetején található átlátszó fedél jó szolgálatot tesz habverés során, mikor olyan anyagot használ, amely kifröccsenhet.  A tálat akár 1 kg liszttel és más összetevőkkel is megtöltheti.  A maximális tömeg 2,7 kilogramm. A maximális tömeg 2,7 kg. Ilyen kapacitású és méretű tállal a sütés vagy főzés nagyon kényelmes lesz.  Nagyon gyorsan és egyszerűen készíthet kalácsot, kuglófot, kenyeret és számos egyebet.

A tartozékok kiváló készlete habverőt, dagasztóhorgot és három cserélhető koronggal ellátott reszelőkorongot tartalmaz, amelyet szeletelésre, reszelésre vagy finom reszelésre is használhat, valamint a csomag tartozéka az interaktív DVD is, amely nagyszerű inspiráció lesz minden egyes főzésnél vagy sütésnél. 

Tartozékok és kellékek

Arról sem szabad megfeledkezni, hogy egyes tartozékokat igényei szerint nagyon könnyen meg is vásárolhatja, és így a Bosch MUM48A1 konyhai robotgépből sokoldalú segítőtársat varázsolhat, amely mindig ott lesz az Ön számára a konyhában.  Például a következő kiegészítőket vásárolhatja meg: műanyag vagy üveg mixer ízletes levek vagy smoothie elkészítésére, húsdaráló, mák és egyéb magvak darálására alkalmas daráló, citrusprés, passzírozó kiterjesztés, zsemlemorzsa készítésére szolgáló kiterjesztés, fagylaltkészítő, sütemény feltét és rozsdamentes acél tál.

A turmixgéppel készíthet például, egészséges italokat is. A mai világban, amikor az egészséges életmód és a rendszeres testedzés a divat , nem hiányozhat egy ilyen kiváló készülék esetében a smoothie mixer sem. Ezek az italok manapság nagyon népszerűek és ráadásul egészségesek is, ami az egyik oka annak, hogy miért is szeretik az emberek annyira.

Miután minden étel elkészítésében segített Önnek a Bosch MUM48A1 konyhai robotgép, nagyon egyszerűen meg is tisztíthatja. A sima felületnek és a lekerekített peremeknek köszönhetően nem maradnak rajta szennyeződések, és nagyon könnyű lesz a használata. A legtöbb alkatrészt használat után nagyon egyszerűen megtisztíthatja és akár mosogatógépben is elmoshatja őket.

A márkáról

Végül még mondjunk valamit a Bosch márkáról. Ismeri a Bosch márkát? Biztosan ismerősen hangzik Önnek ez a név, több készüléknek köszönhetően is. A Bosch márka a legjobb márkák közé tartozik, minőségi készülékeket gyárt, és nemcsak minőségi termékeket kínál, hanem ugyanúgy nagyon stílusosakat is. Minden egyes terméke precízen kidolgozott és olyan teljesítményt kínál, amely a professzionális készülékekhez méltó. Termékeiket világszerte jól ismerik. Ön pedig biztos lehet benne, hogy több millió elégedett vásárló nem cserélné le a Bosch készülékét semmilyen másra. Nincs is min és miért csodálkozni. A minőség tényleg nagyon magas szinten van, és sok készüléke tényleg nagyon sok hosszú évet kibír. Válassza Ön is a Bosch MUM48A1 konyhai robotgépet, amely biztosan nem fog Önnek csalódást okozni!