A sütés, főzés, és úgy általában minden tevékenység a konyhában az egyik hobbija? Ha igen, akkor mindenképpen a Bosch márka egyik tökéletes konyhai robotépe mellett kéne letennie a voksát. Egy ilyen konyhai robotgép elvégzi Ön helyett a munka oroszlánrészét, Ön pedig még jobban fogja élvezni a sütést vagy főzést, mint valaha azelőtt. Kedvező áron juthat hozzá egy tökéletes műszaki cikkhez, amely gondoskodik minden egyes ételről vagy desszertről, amit csak szeretne elkészíteni és felszolgálni.

Konyhai robotgépekből tényleg nagy mennyiséget talál a piacon, és szinte minden boltban kaphatók. Egy ekkora hatalmas kínálatban megtalálni pontosan azt az egyet, amely passzolni fog Önnek, néha viszonylag elég nehéz, de azért nem lehetetlen vállalkozás. Éppen a Bosch márka alkotta meg a MUM elnevezésű modellsorozatot, amelyet magyarra fordítva úgy is nevezhetünk, hogy „anya”. És ez tényleg igaz! Ez a konyhai robotgép tényleg mindennel megbirkózik, amit csak rábíz, hogy készítsen el, és nem kell soha az miatt aggódnia, hogy esetleg valamit nem győzne és kudarcot vallana.

A sok-sok hosszú konyhában töltött óra már a múlté. A tökéletes és professzionális Bosch MUM48R1 konyhai robotgép megvétele nagyszerűen kifizetődik majd még a létező legkisebb konyhában is. Egyszerűen bármikor és minden körülmények között számíthat rá. Ezért a nagyszerű árért nemcsak egy konyhai robotgépet vásárol meg, amely valamilyen munkát elvégez Ön helyett, hanem egy design és multifunkcionális segédeszközt is, amely elvégzi Ön helyett még a létező legnehezebb munkát is. Visszatérhet vele abba az időszakba, amikor a főzés csak valamilyen szabadidős, pihentető tevékenység volt, és nem volt egy kötelesség, amelyet muszáj elvégeznie. A modern és gyönyörű kivitelezésnek köszönhetően, amely főleg a nőknek fog tetszeni, bizonyára szívesen fogja folyton használni. A piros szín szó szerint rikítani fog a konyhájában.

A Bosch MUM48R1 konyhai robotgép főleg “Multi-motion-drive” funkciójával veszi majd le Önt a lábáról, amelye gondoskodik a dinamikus, bolygó mozgást követő keverő rendszerről, és amely teljesítménye a 600 Wattot éri el. Ennek köszönhetően nem kell majd semmit se kézzel összekevernie, és minden tökéletesen egybe lesz keverve. A további előnye a négy munkasebesség is, amelyek közül mindig azt választhatja ki, amelyre éppen abban a pillanatban ahhoz a munkához szüksége van. A parkoló pozíció mindig megkönnyíti a konyhai robotgéppel való munkát.

Az innovatív mozgásokba, amelyeket a Bosch MUM48R1 konyhai robotgép kínál, bizonyára egyből bele fog szeretni. Ez a sokoldalú segédeszköz gondoskodik arról, hogy a lapátok ne mozogjanak folyton egyenesen, de elliptikus útvonalakat írjanak le, három különböző irányba. Végezetül pedig egy középső tengely körül is oszcillálnak. Mindezek a mozgások garantálják, hogy soha nem marad a keverőtál aljában semmilyen összekeveretlen liszt vagy más hozzávaló, amelyet nem sikerült összekeverni. Nagyszerűen leválasztja a tésztát a keverőedény faláról, és biztosítja Önnek a tészta optimális átdolgozását.

Biztosan érdekelni fogja Önt az is, hogy milyen a Bosch MUM48R1 konyhai robotgép keverőedényének az űrtartalma. Ez az érték a fantasztikus 3,9 litert éri el, amely garantálja, hogy tényleg hihetetlenül nagy mennyiségű, különféle élelmiszert dolgozzon fel. Ez pontosan 2,7 kilogramm tésztának felel meg, amelyet a Bosch MUM48R1 konyhai robotgép képes egyszerűen összekeverni, és nem okoz neki semmilyen problémát. Az említett négy munkasebességet biztosan ki tudja használni minden egyes receptnél, amelynél valamilyen keverésre van szüksége. A multifunkciós kar három meghajtási sebességet kínál, különféle pozíciókban, amelyek biztosítják a tészta mindig tökéletes átkeverését. Az átlátszó fedélnek köszönhetően a keverés teljes menetét ellenőrizheti. Ezt a fedelet a keverőedény tetejére kell tenni, nehogy a keverőedény folyékony tartalma vagy valami más kifröcsögjön belőle a keverés során.

A tartozékok között dagasztóhorgot, habverő- és keverőlapátokat talál. Mostantól nem kell néhány műszaki cikket használnia a sütés vagy főzés során, hanem bőven elég lesz egy is, mégpedig a Bosch MUM48R1. Ez a konyhai robotgép tökéletesen szeletel és reszel, tehát más ételek elkészítésénél is használhatja, amire éppen szüksége van. Ha a konyhai robotgép klasszikus felszereltsége nem elég Önnek, akkor válasszon további tartozékokat, amelyeket egyszerűen megvásárolhat a konyhai robotgéphez a későbbiekben is. Ezek persze további kiegészítőknek számítanak, amelyekre lehet, hogy nincs is szüksége, tehát csak Önön múlik és Önnek kell eldöntenie, hogy megveszi-e őket, vagy sem.

A gyönyörű, design piros szín biztosan tetszeni fog Önnek, és mostantól nem is akar majd más színű konyhai robotgépet. Ha eddig azt gondolta, hogy a konyhai robotgépek nagyok és nehéz őket tárolni, akkor ne várjon most semmi ilyet. A Bosch MUM48R1 konyhai robotgép kompakt méretekkel rendelkezik, amelyektől ragyogni fog a konyhája, és ez a robotgép tényleg mindenhová elfér. Nagyon egyszerűen tisztítható, tehát a főzés vagy sütés után nem fog még sokáig a konyhában rostokolni. A Bosch MUM48R1 konyhai robotgép felszereltségéből nem hiányzik egy receptekkel teli DVD lemez, amely az egész családot és háztartást gazdagabbá teszi a jobbnál jobb receptjeivel. A túlterhelés és megvágás elleni védelem ugyancsak nem hiányzik. Ez a konyhai kisgép tökéletesen egy helyben áll, és ezt főleg annak köszönheti, hogy gumírozott lábakkal rendelkezik, amelyek nem moccannak a helyükről.