Mindig tisztára elmosott, szép edényeket szeretne? Fogadjon a mosogatógépek egyikére, melyek jó minőségűek, és nagyon gyorsan elmosnak mindent, amire szüksége van. A mai világban természetes dolog, ha minden háztartásban legalább egy kisebb mosogatógép található, amely számos helyzetben a segítségére lesz.

A Bosch márka a legjobbak közé tartozik, amit csak választhat. A márka világszerte több ezer elégedett vásárlóval büszkélkedhet, ennek köszönhetően biztos lehet abban, hogy minden egyes termékük kiváló minőségű, azok megfelelnek otthonába, és ha szüksége lesz rájuk, mindig a segítségére lesznek. Számos mosogatógép előnye többek között az, hogy beépíthető, így egyszerűen beépítheti a konyhaszekrénybe, ennek hála soha nem fogja zavarni Önt. Soha nem lesz útban.

A konyhája mindig tiszta és rendezett lesz. Amennyiben már unja, hogy főzés után, vagy a vendégek távozása után mindenhol koszos konyhai eszközöket lát, mindenképpen be kellene szereznie a Bosch SMV46KX01E mosogatógépet, amely gyorsan és egyszerűen kitisztít mindent, amire szüksége van. Használja ki hatékonyabban idejét és könnyítse meg munkáját. Egészítse ki háztartását kiváló minőségű segítővel és munkással a Bosch SMV46KX01E mosogatógép formájában. Konyhája mindig minden vendégségre vagy elkészítendő ebédre nagyszerűen készen fog állni.

A fejlett technológiák teljesen megváltoztatják a készülékekről alkotott véleményét. A gazdaságos Eco Silence Drive TM rendszer az edények magas szintű tisztítását garantálja. Ennek a mosogatási rendszernek köszönhetően biztos lehet abban, hogy a mosogatógép csendesen mosogat, tehát nyugodtan éjjel is használhatja. A mosogatógép amilyen csendes, olyan hatékony is. Kefék nélkül, nagyon csendesen dolgozik, így csúcsminőségű teljesítményt garantál, amely biztosan elnyeri tetszését, és amelyet biztosan meg is szeret majd.

A Bosch SMV46KX01E mosogatógép az A++ energiaosztályba tartozik, melynek köszönhetően nagyon alacsony fogyasztással rendelkezik. Teljesen beépíthető, így konyhájában oda helyezheti, ahová szükséges. Szélessége 60 cm, tehát nem olyan nagy, mégis egyszerre 13 teríték mosogatására alkalmas. Biztos lehet benne, hogy minden tiszta lesz, amire szüksége van. A Bosch mosogatógép nagyon gazdaságos törődést kínál konyhai eszközeinek. A kellemes csendes működést biztosan megkedveli.

Az Active Water öblítési technológia minden bizonnyal elnyeri tetszését. A  tökéletes mosogatási eredmény érdekében maximális hatékonyságot és környezetbarát öblítést biztosít. A célzott vízelosztás, az optimalizált szűrőtechnológia, a gyorsabb felfűtés, a tökéletesebb vízáramlást biztosító nagyobb szivattyúteljesítmény lehetővé teszik az energiába fektetett költségek csökkentését. Nem csak a mosogatógép működésével, de az eredménnyel is elégedett lesz.

Az egyes edényekhez tartozó programokat Ön választhatja ki. A Bosch SMV46KX01E mosogatógép hat programválasztási lehetőséget kínál, amelyek a legjobb eredményeket és tisztaságot biztosítják edényei számára. Válassza ki Ön, melyik programot használja. Az intenzív 70 fokos programot az erősen szennyezett edények és serpenyők tisztítására használhatja. A 45-65 fokos auto program a vegyes konyhai edények mosogatására ajánlott, az 50 fokos Eco program pedig a takarékos mosogatáshoz megfelelő. Az utolsó program a 65 fokos, egy órás program. Nem hiányzik az előmosogatás sem, amely az erősen szennyezett edényeken hideg vizes öblítést végez.

Az új, üveg 40 program gondoskodik arról, hogy poharai mindig tökéletesen tiszták legyenek. Soha többé nem kell a poharakat külön, egyesével, kézzel mosogatnia. Még a nagyon finom üvegeket sem, amelyek egyébként nagyon könnyen eltörhetnek. Az alacsony hőmérsékletnek, a mosogatószer hőmérsékletének módosításának és a szárítási idő kiterjesztésének köszönhetően biztos lehet abban, hogy a pohárban nem marad öblítetlen mosószer. A program magasabb csillogást és optimális szárítást is biztosít. A mosogatógép  karbantartási programmal is rendelkezik. Ez a program, még gyakori használat esetén is, tökéletes állapotban fogja tartani a mosogatógépét.

A Hygiena Plus kiegészítő funkció egy új lehetőség, amely az antibakteriális mosogatásnak köszönhetően maximális higiéniát garantál. A megnövelt szárítási hőmérsékletnek köszönhetően a baktériumok 99.9%-át képes eltávolítani. A Bosch SMV46KX01E mosogatógép ezért allergiában szenvedők számára is megfelelő. A Hygiene Plus funkciót a kisgyermekes családok is nagyszerűen kihasználják, az érzékeny edények és más fontos dolgok tisztításánál.

A másik nagyszerű funkció, amely biztosan elnyeri tetszését, az a Varipo Speed Plus funkció. Nagyon nagy hasznát veszi családi összejövetelkor, vagy kerti partik során. Választásával a legjobb eredményt, és a lehető legrövidebb szárítási időt éri el. A gomb megnyomásával a mosogatási időt 66 %-kal rövidíti le az optimális tisztítási eredmény megőrzése mellett. Az extra szárítási idő különösen hatékony szárításról gondoskodik.

A Bosch SMV46KX01E mosogatógép minden felhasználó számára jól felszerelt. A Vario Flexa kosarak vagy a Vario Drawer fiókok csak a praktikus részek kezdetét jelentik. Minden szinten kiszélesítik a beállítási lehetőséget a hely maximális kihasználásával. A Vario Drawer a harmadik szintet képezi és ideális az evőeszközök számára. Az egyszerű vezérlésről a 7 zónás kijelző gondoskodik, amely egyszerűen mutatja a hátralévő időt, a kiválasztott programot és más, általános információkat. Amennyiben a mosogatógép kevés mosogató sóval vagy fényesítővel rendelkezik, arról is tájékoztat. Az InfoLight egy olyan piros pont, amely a mosogatógép elé a földre van vetítve. Ez a program befejezését jelzi. Mindig tudni fogja, hogy a mosogatógép már befejezte a működését, vagy még üzemben van.

Nem hiányzik az életre szóló garanciával rendelkező szivárgásvédelem sem,  így nem kell tartani a konyha elárasztásától. Az Aqua Stop rendszer gondoskodik erről, és életre szóló garancia vonatkozik rá. Amennyiben a készülék ki van kapcsolva, a biztonsági szelep áram nélkül van és el van zárva. A tömlők szintén nyomás nélkül vannak. Abban a pillanatban, ahogy a mosogatógép dolgozni kezd, a vízellátás fontos szerepet kap, a biztonsági szelep pedig automatikusan bezáródik.