A zenehallgatás az utóbbi években igazán közkedvelt szabadidős és melléktevékenységgé vált. Szinte folyamatosan, mindig és mindenhol zenét hallgatunk. Akár az autóban, otthon vagy az autóbuszban ülünk, vagy esetleg az ágyban fekszünk, csodás zenét hallgatunk, amelyet a fülhallgatóból vagy a hangszóróból hallunk. A zenével mintha jobban, és ha éppen szükségünk van rá, még gyorsabban is telik az idő. Annak érdekében, hogy a zenét folyamatosan, még sétálás vagy más mozgás közben is élvezhessük, minőségi és jó fej- vagy fülhallgatóra lesz szükségünk. Egy ilyen fej- vagy fülhallgató ugyanis csodákra képes. 

Ha az ember számára elérhető a jó zene, nincs szüksége másra, mint egy minőségi fej- vagy fülhallgatóra, amely igazán jó és kiváló minőségű hangzást biztosít nekünk. Ennek köszönhetően bárhol és bármikor nyugodtan hallgathat olyan zenét, amilyen éppen a kedvére van. 

A fej- vagy fülhallgató kiválasztása csak és kizárólag Önön múlik. Leggyakrabban az olyan személyes preferenciákra hagyatkozunk, mint a formatervezés, a szín, az anyag, a méret, a kivitelezés, a basszusok és a magas hangok hangzása vagy az egyéb, fej- és fülhallgatókra jellemző tulajdonságok. Még mielőtt megvásárolnánk valamilyen fej- vagy fülhallgatót, szükséges kipróbálni is azt, de legalább összehasonlítani más fej- vagy fülhallgatóval, ami néhány alapvető információt illet. Mi ma ebben a cikkünkben számos információt kínálunk Önnek a közismert Bose márka fülhallgatójával kapcsolatosan. 

Elegáns és minőségi fejhallgató

A Bose QuietComfort 35 II fejhallgató tökéletes kényelmet kínál viselés közben. Az elődeitől szerzett előnyökön felül egy különlegességgel is rendelkezik. Ez a zajelnyomás. Ennek köszönhetően nyugodtan hallgathatja az Ön által kedvelt zenét anélkül, hogy a hallgatnia kéne a környezeti zajt. Ennek a funkciónak hála az ilyen funkcióval ellátott legjobb fejhallgatók közé sorolható. 

Ha kiváló minőségű fejhallgatót szeretne, biztosan olyan típust fog választani, amely vezeték nélküli működést és aktív zajelnyomást kínál – ami nem egyszerű, ha figyelembe vesszük azokat a problémákat, amelyek fennállnak a Bluetooth zeneátviteli minőséget illetően.

A Bose vállalat már kínált pár ilyen fejhallgatót, azonban a hangasszisztensek megnövekedett használóit figyelembe véve megfelelőnek tartja Google Assistant alkalmazás támogatással ellátni csúcsminőségű modelljeit.

Próbálja ki Ön is azt a fejhallgatót, amely az első olyan a világon, amely beépített Google asszisztenssel rendelkezik. 

A fejhallgatón egyszerűen megnyomhatja és nyomva tarthatja a gombot annak érdekében, hogy kommunikáljon a beépített asszisztenssel. Nem kell azt kiabálnia, hogy “OK Google”. A fejhallgató segít az értesítések olvasásában, tehát nem kell elővennie telefonját. 

Formatervezés

Még ha úgy is tűnhet, hogy az összes preferencia közül, amelyet figyelembe kell vennie, a formatervezés a legutolsók közé sorolható, téved. Rengetegen éppen a formatervezés és az alapján választják ki a megvásárolt fülhallgatót, hogy az hogyan néz ki. Miért? A válasz egyszerű. A Bose Quiet Comfort 35 nagy méretű, kiemelkedik a fejen és valószínűleg senki nem vágyik egy olyan fejhallgatóra, amely nem jól néz ki. 

A Bose QC35 II NC fejhallgató pontosan úgy néz ki, mint az előző generáció. Az egyetlen dolog, ami új rajta, az a Google Assistant gomb, amely a bal oldalon található. A fejhallgató két színváltozatban érhető el, feketében vagy ezüst színben. Általános megjelenésüknek hála ideálisak az olyan személyeknek, akik nem szeretnék feleslegesen felhívni magukra a figyelmet. 

Annak ellenére, hogy a kivitelezés  nem jellegzetes, a fejhallgató szép darabnak számít, amely biztosan nagyon jól fog ülni. Szinte meg fog lepődni, milyen kényelmes. Még hosszú időn át tartó használatot követően sem fog zavarni. Egyszerűen használható, meglepetést okoz az olyan funkcióknak hála, amelyek miatt megkedveli majd a fejhallgatót. 

A fejhallgató műanyag szerkezete kellemes, valamint súlyt takarít meg. A műanyagnak nincs hatása a fejhallgató azon képességére, hogy a legjobb zenét és hangot biztosítsa. Ezen felül nagyon komfortos és kellemes viseletet is biztosít. A fejhallgató utazáshoz alkalmas kemény tokkal kerül szállításra. 

A fejhallgató csodás, ugyanis blokkolja a környezeti zajt. Természetesen a kellemetlen zajokat is elnyomja. 

Sport

Annak ellenére, hogy a fejhallgató nagyon kényelmes, jól tart és nem rendelkezik kábellel, nem igazán alkalmas sportoláshoz. Picit nagyobb méretű, tehát viselése zavaró lehet. Azok a részek, amelyek a füleknél vannak, egyszerűen nem alkalmasak az olyan körülményekre, mint például a verejtékezés. 

Vezérlés

A fejhallgató vezérlése kifejezetten egyszerű és hatékony. A jobb oldali fejhallgatón párosításra és töltésre alkalmas gomb, a lejátszás vezérlésére, valamint a hangerő szabályozására alkalmas gomb található. A bal oldali fejhallgatón csupán egy gomb található, amely a Google Assistant-ra szolgál, ezt a gombot azonban személyre szabhatja, így az Androidon vagy iOS-on futó alkalmazással átkapcsolhatja a zajinterferencia szintet.

A Bose QC35 II NC fejhallgató fő funkciója a Google Assistant, amely legnagyobb mértékben jól is működik. Nagyon pontos és gyors. Ennek hála olyan zsúfolt helyiségekben is reagálhat, amelyekben rengeteg ember és más zavaró dolog hangja kavarog. 

A fejhallgató első bekapcsolása előtt  a rendszer felkéri a Bose mobilalkalmazás letöltésére a telefonjára. A fejhallgató használatához elengedhetetlen ez a mobilalkalmazás. Az alkalmazásban átkapcsolhatja a zajinterferenciát és frissítheti a szoftvert. 

Az alkalmazás egyszerű és Android, valamint iOS rendszereken is nagyon jól működik. Ha problémája akad a csatlakozással, indítsa újra a mobilalkalmazást, ilyen egyszerűen megoldhatja. 

A Google Assistant a Bose QC35 II NC fejhallgató funkcióval nagyon egyszerűen használható. Megkérheti őt, hogy olvassa el a címsorokat, írjon be emlékeztetőt, állítson be ébresztőórát vagy tegyen meg egyéb dolgokat. Az asszisztens ugyanis minden értesítésről informálni fogja Önt. 

Röviden mondva, a Google Assistant hozzáadása kiváló, azonban nem ok arra, amiért meg kéne vásárolnia a Bose QC35 II NC fejhallgatót. Azonban számos okot tudunk említenie, ami okot ad a fejhallgató megvásárlására. Vásárolja meg a kiváló zajelnyomás, a kiegyensúlyozott hangzás és a hihetetlen kényelem miatt, amelyet más fejhallgatónál nem kaphat meg. 

Teljesítmény

A Bose’s forte aktív zajelnyomás a QC35 II NC- fejhallgatóval jelenik meg. A zajelnyomás bekapcsolása olyan, mintha egy csendes helyiségbe menne még akkor is, ha éppen egy zajos utcán van. A fejhallgató kiváló munkát végez azzal, hogy a vonat zajától egészen az autók zajáig mindent elnyom, beleértve a beszédet is. Az igazság azonban az, hogy a fejhallgató akkor is kiválóan blokkolja a környezeti zajt,, ha a zajelnyomás ki van kapcsolva.

Ami a hangzást illeti, a Bose QC35 II NC fejhallgató valóban csodás hangzást biztosít, amelybe Ön is beleszeret. A dinamikatartomány kissé korlátolt, azonban lehetővé teszi kedvenc zenéje hallgatását a lehető legjobb körülmények közt. 

És ami az akkumulátort illeti? Az eléri a 20 órát bekapcsolt zajelnyomással közepes hangerő mellett. Amennyiben kímélni szeretné az üzemidőt, használja kábellel a fejhallgatót, bekapcsolt zajelnyomással. 

A Bose QC35 II NC fejhallgató abban emelkedik ki, hogy tényleg tökéletes eredményt nyújt. Az ilyenek közé tartozik például a tökéletes hangminőség a zaj tökéletes elnyomásával, amely az eszköz legfőbb feladata. Nem szabad. megfeledkeznünk a kiváló hangminőségről sem, amelynek köszönhetően bele fog szeretni a Bose QC35 II NC fejhallgatóba.