Az arcon gyakran sötét szőrszálak találhatóak, melyek számos nőnek gondot okoznak.  A pengével történő eltávolítás nem a legjobb ötlet.  Az ilyen eltávolítás után a szőrszálak láthatóbbak és durvábbak lesznek.  A szőrök eltávolításának az egyik módszere az arc epilátor használata, amely manapság a közkedvelt készülékek közé tartozik.  Számos modell érdekes funkcióval ellátott, beleértve a mélytisztítást is.  

Az epilátor kiválasztásakor el kell döntenie, melyik technológiát válassza, és milyen funkciókra tart igényt.  Ez azonban még közel sem minden. Több tíz paraméter létezik, melyet a vásárlásnál figyelembe kell venni.  

A hagyományos epilátorok mellett létezik arcepilátor is.  Ezek legfőképp kivitelükkel és funkcióikkal különböznek a hagyományos epilátoroktól.  Keskenyebbek, melynek köszönhetően az arcszőrzet könnyen eltávolítható.  

Amennyiben szeretné az egész vásárlást megkönnyíteni és a legjobb arcepilátorok egyikét megtekinteni, olvassa el a következő ismertetést. 

Gyors áttekintés

Problémát okoznak az arcán található sötétebb és láthatóbb szőrszálak?  Ne aggodalmaskodjon és küzdjön ellenük egyszerű módon – arc epilátorral.  A nagyszerű funkciókkal és divatos kialakítással rendelkező Braun Face 830 arcepilátor a közkedvelt darabok közé tartozik.  

A Braun Face 830 arcepilátor a szőrszálakról gondoskodó kíméletes arcepilátor, és a bőre mélytisztításáról gondoskodó tisztító kefe kombinációja.  Távolítsa el az összes nem kívánt szőrszálat gyorsan és egyszerűen ennek a divatos készüléknek a segítségével.   

Felkeltette az érdeklődését? Ebben az esetben olvassa tovább az értékelő cikkünket! 

Formatervezés 

A formatervezés ugyan nem befolyásolja az epilátor teljesítményét, de nagyban befolyásolja felhasználást.  Az epilátornak kicsinek és minimalistának kellene lennie.  Nyugodtan lehet női színekben is.  Az előnye az, hogy nem kell a fürdőszoba berendezéséhez igazítania, mivel egyáltalán nem lesz szem előtt.  Használat közben azonban látni fogja, éppen ezért vonzónak kéne lennie. 

A Braun Face 830 arcepilátor divatos és minimalista, fehér színű kialakítású.  Az egész kialakítást ezüst részletek egészítik ki, amelyek kiemelik például a nyomógombokat, vagy a test és a fej közti részt.  

Ennek a kompakt készüléknek a méretei több mint nagyszerűek, és minden bizonnyal Önnek is örömet fognak okozni.  A méreteknek köszönhetően a készülékkel nem csak a munkavégzés jó, de az utazás is kellemes.  Bárhová magával viheti, ahova megy anélkül, hogy a hely szűke miatt kellene aggódnia. 

Ha érdeklik a pontos méretek, akkor azok a következők: 

  • szélesség: 4,0 cm
  • magasság: 15 cm
  • mélység: 5 cm
  • termék tömege: 1,9 kg

A készülék könnyű, egyszerűen kézben tartható és még egyszerűbb a használata.  Próbálja ki még ma. 

Funkciók 

Minden epilátor rendelkezik valamilyen funkcióval, amellyel a többitől különbözik.  Némelyek csak más kialakításúak, mások hatékonyabbak, vagy víz alatt is használhatóak. 

A Braun FACE 830 arcepilátor vízálló. Nedves bőrön is használható.

A vízállóság előnye a készülék könnyű tisztítása. Nyugodtan mossa le akár folyó víz alatt is. Ha szükséges, távolítsa el a fejet és tisztítsa azt meg külön. 

Azon felül, hogy a készülék képes a szőrszálaktól megszabadítani, képes a bőrét is nagyszerűen kitisztítani.  Erre szolgál a hosszabb és rövidebb sörtékkel ellátott hámlasztó kefe.  Tökéletesen megtisztítja az arc minden egyes részét. 

Az epilátor segítségével a krém nagyon könnyen felvihető a bőrre.  A csomagban ugyanis található egy szivacsos applikátor is. 

Fej 

A jó minőségű epilátor alapját a gondosan kidolgozott fej képezi, amely minden szöghöz és minden bőrtípushoz képes alkalmazkodni.  Választáskor főleg erre a paraméterre összpontosítson.

A Braun Face 830 arcepilátor négy fejjel rendelkezik – a fő fej a szőrszálak eltávolítására, a további három pedig a gondoskodásra szolgál. 

A Normal névvel ellátott hagyományos kefe tökéletesen eltávolítja a bőrről a sminket és minden szennyeződést.  A bőr ragyogóvá válik és fiatalos hatású lesz. Az epilátor hatszor hatékonyabb, mint a kézi tisztítás.  

A második fej az Extra Sensitive nevet viselő nagyon finom kefe, amelynek sörtéi vastagabbak és hosszabbak, a végeik pedig lekerekítettek.  A finom és kíméletes tisztítást igénylő érzékeny bőrre alkalmas.  Krémek vagy szérumok jobb felvitelére és felszívódására is használhatja. 

A harmadik és egyben utolsó fej a nagyon kímélő hámlasztó fej, amely tökéletesen képes kitisztítani a bőrt.  Hosszabb és rövidebb sörtékkel is rendelkezik, amelyek nem csak a szennyeződést, de a bőrsejteket is képesek eltávolítani. 

 A Face Beauty nevű szivaccsal ellátott applikátor külön kategóriát képez, amely a krém bőrbe történő masszírozására alkalmas.  A krém gyorsabban hat, és mélyebben jut a bőrbe.  

A fent említett fejeken és epilátoron kívül a csomag tartalma még egy világítással ellátott tükör, tok, védőtok, kis tisztító kefe és elemek.  

Vezérlés 

Az epilátorok kezelése nagyon egyszerű.  Csupán néhány funkcióval rendelkeznek, melyeket egy vezérlőgomb segítségével választ ki.  Egyes professzionális darabok valamivel bonyolultabb vezérléssel rendelkeznek, melyekhez azonban idővel biztosan hozzá szokik.  Akárcsak az epilálásnál, a vezérlésnél is szükséges gyakorlatot szerezni. 

A Braun Face 830 arcepilátor vezérelése nagyon egyszerű. Az epilátor közepén található a nyomógomb, amely segítségével kiválaszthatja a sebességet.  Ezt követően már minden csak azon múlik, milyen fejjel rendelkezik, és mit vár el a készüléktől.  

A vezérlőgomb jó helyen helyezkedik el.  Epilálás, vagy tisztítás közben nem éri el.  Ezáltal megszűnik annak a veszélye, hogy az epilátort a folyamat közepén kikapcsolja, vagy más sebességre kapcsoljon.  

A vezérlés kapcsán megemlíthetjük azt a tényt is, miszerint a Braun Face 830 arcepilátor kábel nélkül is használható.  Elég behelyezni az elemeket, és már élvezheti is a használat szabadságát.  Ráadásul töltőt sem kell magával vinni, amely zavarhatná. 

A Braun Face 830 arcepilátor hagyományos, ceruza elemekkel működik.  Tartóssága tehát attól függ, milyen elemeket vásárol.  Általában azonban 10 epilálást, vagy bőrtisztítást kellene kibírnia.  

Karbantartás 

Az epilátor kapcsolatba kerül a bőrével és a bőréről gondoskodik vele. Ezért minden használat után alaposan ki kellene tisztítani. Csak így szabadulhat meg a rajta maradt baktériumoktól és kerülheti el az olyan bőrproblémákat,  mint például a kiütések.

Ahogy azt már feljebb említettük, a Braun Face 830 arcepilátor vízálló, ezért nagyon egyszerűen tisztítható folyó víz alatt. Ha szükséges, távolítsa el a fejet és tisztítsa azt meg külön. 

A márkáról

 A Braun, korábban Braun AG néven ismert német márka 1921-ben alakult Kronberg városában.  Pályafutásuk kezdetén a Gillette márka alá tartoztak.  Később, 2007-ben került a Procter & Gamble csoportba, amelyben a mai napig tevékenykedik.  A Braun márka legfőképpen a kiváló minőségű háztartási készülékeiről és a szépségápolási termékeiről ismert.