Szeretné, ha arcán is sima bőre lenne, felesleges és nem kívánt szőrszálak nélkül? Számos nő erre a célra borotvát használ, ami nem egy főnyeremény. Ha Ön is egy olyan terméket keres, amelyre bátran fogadhat, akkor mindenképp alaposan nézzen körül, és biztosan talál egy ilyen készüléket.

Tudja, hogy melyik termék a legjobb az arcbőre számára? Az, amelyik megszabadítja Önt a nem kívánt és nem szép látványú szőrszálaktól. Egy olyan termék, amelyiktől arcbőre nem pirosodik ki, és amelynek hatására Ön tökéletesen fogja érezni magát. Pontosan mindezekről gondoskodik a Braun arcszőrtelenítő. Ez a márka már tényleg nagyon hosszú történelemmel rendelkezik, amelynek köszönhetően szilárd nevet szerzett magának a piacon. Ha Ön is egy olyan márka mellett szeretné letenni a voksát, amely sosem hagyja majd cserben, akkor mindenképp válassza a Braunt.

A Braun Face 852 arcszőrtelenítőt pontosan úgy alkották meg, hogy minden nőnek megfeleljen, aki csak használni fogja. Ezzel a készülékkel tényleg nagyon gyorsan és egyszerűen elérheti álmai arcbőrét.  A készülék kétféle ápolásra is képes. Ez a tény biztosan meggyőzi Önt arról, hogy erre a termére essen a választása, majd rendszeresen használja. Az egyszerűen kicserélhető applikátorokat az alapján cserélgetheti, hogy éppen melyikre van szüksége. Minden csak Önön múlik és azon, hogy mit szeretne csinálni.

Az egyik applikátort arra tervezték, hogy precízen szőrteleníti az arcot, a bőr kipirosodása és más kellemetlen dolgok nélkül, amit az ilyen készülékek okozhatnak. A másik applikátor mélytisztítására alkalmas, hogy bőre lélegezni tudjon anélkül is, hogy tíz másik terméket kéne használnia. Bőre tökéletesen puha, tiszta és egyúttal ragyogó is lesz. Mindent elérhet a Braun Face 852 arcszőrtelenítővel.

A szőrszálak eltávolítása az arcról néha nagyon nehéz lehet. Ennek az az egyik oka, hogy az arcbőrén sokkal több redő és más nehezen elérhető hely van, mint máshol. Ettől azonban a Braun Face 852 arcszőrtelenítővel nem kell tartania. Az abszolút pontosság, amit ez a termék kínál, mindenhonnan, például a homlokról, az ajkak feletti részről vagy az állról is teljesen eltávolítja a szőrszálakat. Ráadásul még a szemöldökét is formázhatja vele.

A karcsú és kompakt alaknak köszönhetően az arcszőrtelenítő tartása problémamentes lesz. Bármilyen procedúrát is szeretne elvégezni vele, egy mozdulattal végrehajthatja. Ezenkívül kompakt méreteinek köszönhetően, szinte bárhol használhatja. A készüléket úgy is tarthatja, mint egy szempillaspirált, miközben sminkeli magát.

A vékony applikátorfej tíz mikronyílással rendelkezik, amelyek még a legvilágosabb és legfinomabb szőrszálakat is elcsípik, amelyektől borotvával vagy más eszközökkel csak nagyon nehezen szabadulhatna meg. Ráadásul a szőrszálaktól hosszabb időre is megszabadulhat, nemcsak pár napra. Az arcszőrtelenítő előnye a gyors munka is, amely nem kívánja meg, hogy hosszú órákat töltsön a tükör előtt. Elég, ha csak pár percet szán az szőrtelenítésre, amely alatt gyorsan elvégezhet minden munkát. A gyors munka főleg a tépő mozdulatoknak köszönhető, amelyek akár 200 mozdulatot is elérhetnek másodpercenként.

A Braun Face 852 arcszőrtelenítő legnagyobb előnye, hogy nemcsak az arc szőrtelenítésére, de az arc teljes mélytisztítására is használható. Egy olyan termékre van szüksége, amely megtisztítja a bőrét? Akkor mindenképp válassza a Braun ezen termékét. Nemcsak selymesen sima lesz a bőre, de teljesen tiszta is. Kényelmesen, egy vagy két mozdulattal eltávolíthatja arcáról a különféle szennyeződéseket és a sminket. A technológia a mikrooszcillációban rejlik, amelynek köszönhetően a tisztítókefe hatszor intenzívebben dolgozik, mint a keze a hagyományos, kézzel való tisztítás során. Gyorsan és biztonságosan távolíthatja el arcáról az összes szennyeződést és az elhalt hámsejteket is.

Az arcszőrtelenítővel együtt két applikátorhoz is hozzájut, amelyek különböző módon ápolják arcbőrét. Az extra puha kefe gondoskodik arról, hogy arcbőrét kíméletesen tudja ápolni, amelynek köszönhetően az arcbőr revitalizálódik. Ezenkívül a kefe garantálja a finom masszázst is, amely nagyon kellemes lesz Önnek, és segít serkenteni a vérkeringést az arcbőr összes részén. A másik, úgynevezett hámlasztó kefe hatékonyan távolítja el a száraz- és elhalt hámsejtek maradványait. Bőre garantáltan ragyogóvá és puhává válik.

Legszívesebben zuhanyzás vagy fürdés közben dolgozna egy ilyen eszközzel? A Braun arcszőrtelenítővel ezt is megteheti, hiszen 100%-ig vízálló, bőrét pedig zuhanyzás közben vagy a fürdőkádban ülve tisztíthatja meg. Előnye nemcsak az, hogy időt takaríthat meg, hanem főleg az, hogy a meleg vízben arcbőre ellazult és puhább lesz, amely garantálja a még jobb eredményeket. A bőrápolást így egyszerűen bevonhatja a napi rutinjába, például zuhanyzás vagy hajmosás során, és soha nem fog róla elfelejtkezni. Méretének köszönhetően az arcszőrtelenítő bármelyik táskába befér, tehát tényleg mindenhová magával viheti, problémák nélkül. Nem is nehéz, tehát el is fogja felejteni, hogy éppen Önnél van. Ennek ellenére ne feledkezzen meg az esti bőrápolásról, ami nagyon fontos.

Kényeztesse arcbőrét tökéletes arctisztítással a stílusos és elegáns Braun Face 852 arcszőrtelenítőnek köszönhetően. Azon kívül, hogy nagy teljesítményű és az eredményekre nem kell sokáig várni, tényleg nagyon jól is néz ki, és legszívesebben mindenkinek büszkén mutogatná.