Szívesen süt, főz otthon. és egy jó és hatékony készülékre van szüksége, amely minden munkát el tud majd végezni Ön helyett? A konyhai robotgépek nagyon jó választásnak bizonyulnak, de nagyon sok esetben ezek túl nagyok, kis konyhába nem illenek és drágák is. Éppen ezért kellene egy olyan jó minőségű elektromos készüléket választani, amely elfér a konyhájában és vele minden gond nélkül mindent megfőz és megsüt, amire csak szüksége van. 

Ebben az esetben egy kisebb konyhába jól illik például a néhány tartozékkal rendelkező turmixgép, melynek használatával minden egyes ételt nagyon egyszerűen elkészíthet.  A botmixerek és az egyéb típusú turmixgépek a ma olyannyira közkedvelt egészséges táplálkozásnál is nagyon fontosak. Amennyiben Ön is az egészséges táplálkozás híve, akkor biztosan szüksége van egy kitűnő minőségű készülékre, amellyel elkészítheti az ételeit. A turmixgép mindenki számára megfelelő és nagyszerű választás. 

Alávetetted magad az egészséges életstílusnak és nap mint nap smoothie-kat, valamilyen egészséges kenőket vagy ételeket készítesz, amelyek nemcsak neked ízlik, hanem az egész családodnak és a barátaidnak? Minden bizonnyal Önnek is egy botmixerre kellene szavaznia, amely manapság már mindenből képes italt gyártani. Az egészséges ételeken és italokon kívül bármilyen más, nagyon jó ízű ételt készíthet, amely egészséges és egyúttal  ízletes is lesz.

A botmixerek manapság egyre gyakrabban és gyakrabban megjelennek a háztartásokban. Nincs is min csodálkozni. Éppen az ilyen jó minőségű műszaki cikkeknek köszönhetően, mint amilyenek a botmixerek is, manapság már megkönnyítheted a mindennapi életed, és nem kell folyton azon gondolkodnod, hogy hogyan máshogy készítsd el a kedvenc italodat, smoothie-dat vagy valamilyen gyümölcs- vagy zöldséglevet, amelynek az elkészítése mindig nagy gondokat okozott. Mindenképpen egy nagy teljesítményű botmixert kéne választanod, amelynek segítségével minden egyes italt elkészíthetsz, különféle típusú zöldségekből vagy gyümölcsökből. 

Nagy teljesítmény

A Braun Multiquick 7 MQ785 Patisserie Plus botmixer nagy teljesítményű, csendes 750 W DC motorral van felszerelve,  amely minden körülmények között folyamatos működést biztosít. Akár kever, aprít, vagy más módon készíti el az ételeit, semmi sem állíthatja meg. A főzésnél és sütésnél így nem veszteget el túl sok időt. 

Könnyű kezelhetőség

A készülékek vezérlése évről évre egyre egyszerűbbé válik. Manapság még a legbonyolultabb készüléket is képes olyan személy is vezérelni, aki egyébként egyáltalán nem ért hozzá az ilyen háztartási gépekhez. Ugyanez a helyzet ezzel a botmixerrel is. A legújabb felhasznált technológiáknak köszönhetően a sebességszabályozás gyors és intuitív. Minden egyetlen egy gomb segítségével történik. Ön szabályozza a sebességet és azt, amit a turmixgép csinál. 

A kellemes vezérlés és kialakítás főleg a hosszantartó sütésnél és főzésnél fontos. A Braun Multiquick 7 MQ785 Patisserie Plus botmixer ebből a szempontból igazán nagy örömet okoz. Alacsony súllyal és ergonomikus fogantyúval is rendelkezik ezek mellett,  így a munkavégzés sokkal egyszerűbb lesz vele. 

Nem hiányzik a Smart Speed technológia és az intuitív gomb sem, amely nagyon átgondoltan, közvetlen az ujjak alatt van elhelyezve. Egyetlen egy gombnyomással, kényelmesen szabályozhatja a fordulatszámot. Minél nagyobb nyomást fejt ki a gombra, annál nagyobb sebességet választ. Egyszerű, praktikus és könnyen meg lehet szokni. 

Stílusos formatervezés

Sokan nem akarják elismerni, a kialakítás azonban mégiscsak nagyon fontos tényező. Nagyon gyakran megesik, hogy háztartásunkba olyan készüléket vásárolunk, amelyre nincs is szükségünk, viszont jól néz ki. A Braun Multiquick 7 MQ785 Patisserie Plus botmixer esetében azonban a nagy teljesítmény és divatos kivitel kombinációjának örülhetnek. 

A fekete-fém test egyszerűen magával ragadja és mindig örömmel fog ránézni. A botmixerhez tartozó minden kiegészítő ugyanolyan stílusú, így nagyon jól összeillenek a botmixerrel. Röviden szólva ez egy olyan háztartási kiegészítő, amely magára vonja a figyelmet. 

Az alacsony súlyáról sem szabad megfeledkezni. Amíg egyes botmixerek nehezek és a munka megerőltető velük, ezzel szemben a Braun Multiquick 7 MQ785 Patisserie Plus botmixer könnyű, kompakt, és egymás után több ételt is elkészíthet vele. Eközben a botmixer nem fogja feleslegesen megterhelni a kezét. 

Csendes működés

A turmixgépek hangos készülékek, ezért csak napközben lenne szabad őket használni. Este megzavarhatják a televízió nézését vagy egy hétköznapi beszélgetést. A Braun Multiquick 7 MQ785 Patisserie Plus botmixer modell azonban egyáltalán nem hangos, éppen ellenkezőleg. A munkáját imádni fogja a kellemes és csendes működésének köszönhetően is. Főzzön, süssön, készítsen olyan ételeket, melyeket szeret, bármikor a nap folyamán anélkül, hogy valakit is ezzel zavarna. 

Kiegészítők gazdag választéka

Természetesen milyen turmixgép is lenne, ha nem tartalmazna érdekes kiegészítőket, melyek segítségével további érdekes recepteket és ételkombinációkat tud készíteni. A botmixer felhasználása így sokkal változatosabb. 

Az tipikus hozzávalók, mint a fűszernövények, vagy a kemény sajt szeletelésére a 350 ml űrtartalmú szeletelő kiterjesztés szolgál. A nagyobb hozzávalókhoz jó szolgálatot tesz az 1,5 literes food procesor. Ezzel a tartozékkal bármilyen krém vagy püré elkészíthető. A rozsdamentes PowerBell tartozéknak köszönhetően biztos lehet benne, hogy a szeletelt, vagy turmixolt  ételek nem fognak feleslegesen szétfröccsenni, a speciális kivitel ugyanis megakadályozza ezt. 

Természetesen ide tartozó kiegészítők a dagasztó horog, a rozsdamente acél edény, és a vágótoldalék is,  amely a legfinomabb végeredmény érdekében kemény rozsdamentes acélkésekkel rendelkezik. 

A Braun Multiquick 7 MQ785 Patisserie Plus botmixerrel a munka igazán élvezetes lesz. Mindenki tényleg könnyedén megbirkózik vele. A termék tartozékai és a kezelése egyszerű és gyors. Használja rendszeresen ezt a Braun márkájú turmixgépet és élvezze a nagyszerű eredményt! 

Pár szó a márkáról

A Braun márka a magyar fogyasztók számára egy nagyon ismert márka, amelyet szinte minden elektronikai cikket árusító boltban forgalmaznak. Ennek a márkának köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy egy jó minőségű terméket vásárolsz az otthonodba, amely jó néhány évet kibír anélkül, hogy meghibásodna. Kiváló minőségű háztartási cikket manapság nagyon nehéz találni, és ezért, ha szeretnéd a legjobbat kiválasztani, akkor jól teszed, ha emellett a márka mellett döntesz. A Braun márka nagyon jó minőségű háztartási cikkeket hoz az otthonodba, amelyek közé például a botmixerek is tartoznak.