A hajszárítók életünk részeivé váltak, Sokan képtelenek elképzelni nélkülük akárcsak egy napot is. Nincs is min csodálkozni. Napjaink rohanó világában senkinek sincs ideje arra gondolni, hogy megmossa a haját, majd arra várjon, amíg az magától megszárad. Ennek az ellentétje az is lehet, hogy sokaknak szükségük van megcsinálniuk a hajukat, különböző frizurákat alkotva, hiszen egyébként hajuk nem tartja meg a formáját. Az első vagy a második csoportba tartozik? Akkor mindenképp szerezze be a lehető legjobb hajszárítót, amit csak a piacon megvásárolhat.

A hajszárító jobb, ha mindig kéznél van. Minden élethelyzet megköveteli, hogy legyen nálunk egy hajszárító, amelyre mindig számíthatunk. Azon kívül, hogy jól kell kinéznie, arra is szükség van, hogy igazán nagy teljesítményű legyen. Ahhoz, hogy mindig teljesen száraz haja legyen, meg kell találnia a lehető legjobbat, amit csak a különféle márkák kínálnak a piacon. A Braun a legjobb márkák közé tartozik, amely az egyik legnagyobb teljesítményű elektronikai cikkeket gyártja. Ezekbe a termékekbe már az első használat során beleszeret. Válasszon Ön is egyet a legjobb segédeszközök közül!

A tökéletes segédeszközt keresi haja formázására, amely egyúttal kíméletes is a hajhoz? Akkor meg is találta. Ez nem más, mint a Braun SatinHair 7 HD770 hajszárító, amellyel gyönyörű frizurákat készíthet, beszáríthatja vele a haját, tökéletes volument adva a hajnak, és főképp minden egyes hajszálát megszáríthatja vele, a hajtövektől egészen a hajvégekig. Eközben haja egyáltalán nem megy tönkre és nem lesz töredezett. Vége a sérült hajnak, amely egyáltalán nem néz ki jól, és amelyen még a speciális regeneráló és tápláló hajpakolások sem segítenek!

Válassza a Braun SatinHair 7 HD770 hajszárítót, és sosem fogja megbánni, hogy megvásárolta. A hajszárító legmagasabb fokozatát is speciálisan úgy alkották meg, hogy még a legvékonyabb szálú hajat is védje. Ennek ellenére a hajszárító minden hajtípusra alkalmas – vékonyszálú, normál erősségű és vastagszálú, erős haj. Ugyancsak alkalmas minden hajszínre, például vörös, szőke, barna vagy fekete hajra is. Nem kell semmitől sem tartania, ez a hajszárító tényleg mindenre tökéletesen jó.

A festett haj nagyon gyenge, és néha elég sérült is. A Braun SatinHair 7 HD770 hajszárító ilyen hajra is alkalmas, hiszen nagyszerűen védi a festett hajat is. Még a legmagasabb teljesítményen is optimális védelmet nyújt, és így megakadályozhatja haja károsodását. Haját akár mindennap is száríthatja, formázhatja vele, akkor sem megy tönkre, sőt, még tápláltabb is lesz a hajszárítónak köszönhetően. Gondoskodjon Ön is jobban hajáról, mint valaha. Hajszíne tökéletesen ragyogó lesz. A hajszínvédő Colour Saver funkciónak köszönhetően haja nem ég meg a hajszárítás után. Megőrzi a festett haj egészségét és ragyogását, amely elveszhet a folytonos hajszárítás során. Ne féljen, nyugodtan szárítsa minden nap a haját! A kerámiából készült, szellőzőnyílásokkal felszerelt védőmodul mindenről gondoskodik. Ez a modul úgy osztja fel a meleget, hogy nem alakul ki sehol sem forró térség, tehát haját egyenletesen fogja megszárítani.

Égés vagy fájó kezek? Semmi ilyesmi nem eshet meg. Ez annak köszönhető, hogy a hajszárító nagyon könnyű, nem lesz egyre nehezebb és nehezebb a kezében tartva, és így hosszabb időn át is tarthatja a kezében. Most már egyik frizura sem lesz nehéz. Minden reggel szeretne elkészíteni egy frizurát, de képtelen fél órán, vagy akár egy egész órán át a kezében tartani a hajszárítót? Ez most már teljesen másképp lesz. A Braun SatinHair 7 HD770 hajszárító könnyű, az ergonomikusan formázott fogantyúnak köszönhetően pedig kellemes lesz a kezében tartania. Nem fog kicsúszni a kezéből akkor sem, ha megizzad a keze és csúszóssá válik. Mindig erősen tudja majd tartani a hajszárítót, és sosem eshet meg, hogy képtelen lesz befejezni a frizurát. A hajszárító sosem forrósodik majd túl, egyik részén sem, tehát még hosszú ideig tartó hajszárítás során is bárhol foghatja, mindenhol teljesen hűvös lesz. Ez főleg azon emberek számára előny, akiknek többféle frizurát kell elkészíteniük, és a hajszárítót több helyen kell megfogniuk. Legyen ez Önnek is mindig kényelmes, amikor csak szüksége van rá!

Az állandó 70 Celsius-fokos hőmértéklettől a Satin Protect elnevezésű védőrendszer gondoskodik. Segítségével haját gyorsan, problémamentesen és segédeszközök nélkül is megszáríthatja, amiket egyébként külön kéne megvásárolnia. A Colour Saver elnevezésű fúvóka is speciálisan megtervezett, amelyből a hideg levegő úgy kerül a meleg levegő áramlásába, hogy a hajat gyorsabban lehűtse és megelőzze a hő okozta károsodást. Ahogy már említettük, ez a hajszárító egyáltalán nem károsítja a hajat, és tökéletesen gondoskodik minden egyes hajszálról, ami csak megtalálható a fején. Lényegtelen, hogy festett vagy természetes színű haja van, minden hajtípus egészséges, ragyogó, de főképp gyönyörű és sűrű lesz!

Egy olyan hajszárítót keres, amely speciális technológiával felszerelt a hajápolás terén? A Braun SatinHair 7 HD770 hajszárító maximális teljesítménye a 2000 W-ot éri el, és minden hajtípushoz igazodik, amelyet éppen szüksége van megszárítani. A Braun hajszárító ezért nemcsak felnőttek, hanem gyerekek számára is alkalmas. Az innovatív IONTEC technológia, amely manapság már szinte mindegyik új és modern hajszárítóban megtalálható, a haj egészségének a védelmére szolgál. A speciális ionos fúvókák több millió szatén iont szabadítanak fel a hajba, amelyek aztán minden egyes hajszálat bevonnak. Azok vonzzák a levegőben lévő nedvességet is, aminek köszönhetően korlátozzák a haj elektrizálódását. A haj elektrizálódása egy gyakori probléma, amellyel számos nőnek szembe kell nézni ősszel és télen, amikor sapkát, sálat és kardigánt hord. A haj megszárítása után megmarad a haj természetes nedvessége, amely a túlzott hő hatására elveszhet, a haj pedig töredezetté válhat. Ez főleg a régi típusú hajszárítóknál eshet meg. A Braun SatinHair 7 HD770 hajszárító esetében semmi hasonló nem történhet meg. A hajszárító által kínált technológiáknak köszönhetően haja mindig egészséges, ragyogó, sima és fényes lesz.

A Braun hajszárítóval hajából több tucatnyi frizurát is elkészíthet. A csomagban a hajszárítón kívül egy szűk fúvókát és egy diffúzort is talál. A diffúzor segítségével olyan volument alkothat, amilyenre mindig is vágyott. A szűk fúvókával mindig pontosan oda irányíthatja a légáramlatot, ahol tényleg szüksége van rá. A diffúzor a volumenen kívül hajformázásra is használható, pontosan az Ön feje alapján. A levegő egyenletes áramlásával haja kíméletesen lesz megszárítva, centiméterről centiméterre.

Nem hiányzik a három választható hőmérsékletfokozat sem. Csak Önön múlik, hogy mennyire forró levegőt választ ki. Ugyanúgy nem hiányzik a légáramlás intenzitásának beállítása sem. Ebben az esetben két fokozat közül választhat. A Braun hajszárító egy olyan gombbal is rendelkezik, amellyel gyorsan áramló hideg levegőt kapcsolhat be. Ez főleg akkor alkalmas, ha a forró levegőről hirtelen hideg levegőre kell átváltani. Frizuráját így gyorsan és egyszerűen fixálhatja, kizárólag a hideg levegő segítségével.

Nem hiányozhat a haj természetes nedvessége sem, ami azért fontos, hogy a haj ne legyen száraz és ne töredezzen. A szárítás során szatén ionok szabadulnak fel, amelyek minden egyes hajszálat külön-külön vonnak be, és gondoskodnak arról, hogy odavonzzák a levegőből a nedvesség részecskéit. Ez az ion technológia gondoskodik arról, hogy a haja természetes úton legyen hidratálva, ne töredezzen és ne menjen tönkre. Ön pedig immár nagyon egyszerűen elfeledkezhet az elektrizálódás létezéséről.

A hajszárító része egy ráccsal ellátott biztonsági szűrő, amellyel soha többé nem lesz kitéve annak a veszélynek, hogy esetleg a haja belegabalyodjon a készülékbe. Megakadályozza, hogy a hajszárító beszippantsa a haját, amit így töredezetté tenne, esetleg ki is téphetné a haját. A hajszárító kezelése nagyon egyszerű, hiszen nagyszerűen tartható és könnyű. A hajszárító hátsó oldala 20 fokos szögben billentett, aminek köszönhetően nem áll fent a felforrósodás veszélye, haját pedig egy szűrőréteg vonja majd be. Ergonomikus design-ja nagyon könnyedén esik majd a kezébe. Az akasztó huroknak köszönhetően szinte bárhová felakaszthatja a hajszárítót, ahol arra szüksége lehet.