Csak nagyon kevés ember létezik a világon, aki nem szeretne felesleges szőrszálaktól mentes sima bőrt. Számtalan férfi, aki nem visel bajuszt vagy szakállt igyekszik pengés vagy más borotva segítségével rendben tartani arcát. Ezekből számtalan mennyiségű termék található a piacon. A jó eszköz azonban még nem minden, amit az arcáért megtehet. Az arc nagyon jól meghálálja később a megfelelő gondoskodást. A villanyborotvák legnagyobb része azonban helytelenül van gyártva, így az arc finom és érzékeny bőrének nem azt nyújtja, amire annak szüksége van. Számos villanyborotva nagyon durva, ezáltal feleslegesen meggyengíti a bőrt, ami sokkal korábbi ráncosodáshoz vezet, mint azt Önt szeretné. A férfiaknak épp ezért olyan eszközt kellene választaniuk, amely meghozza számukra a kívánt hatást és a nagyszerű borotválkozást, de ezzel egyidejűleg a bőrről való megfelelő gondoskodást is, amely ma már megfizethetetlen.

A villanyborotvák már egy ideje megtalálhatók a piacon és a megfelelő darab kiválasztása sokszor fáradtságos és hosszadalmas munkával jár. A piacon lévő temérdek termék közül jó tudni, melyik a legjobb, amely úgy gondoskodik az arcáról és bőréről, ahogy csak tud.
Ahogy azt már korábban említettük, számtalan mennyiségű borotva található a piacon. Ezek néhány kategóriába sorolhatóak, az alap viszont az, hogy az adott villanyborotva vízálló-e, vagy sem. Ha igen, ez nem csak egy plusz előny, melyet lehet, hogy kihasznál. A vízálló gépek manapság nagy népszerűségnek örvendenek. Nyugodtan használhatja a fürdőszobában zuhanyozás közben a folyó víz alatt, szárazon a tükör előtt, vagy valahol a szabadság alatt, ahol kevés ideje marad a borotválkozásra. Mi a mai véleményező cikkünk keretén belül a legjobb villanyborotvát választottuk, melyet rögtön többféle módon is használhat.

Egyszerű borotválkozás

Sima borotválkozásra vágyik, amely magára vonja a többi ember tekintetét? Ebben az esetben válassza a fekete-piros színkivitelű Braun Series 3 3030s villanyborotvát, amely tökéletes kényelmet nyújt a bőrnek. Mozgatható háromfunkciós vágórendszerrel, valamint fésűvel ellátott új rezgőkéssel rendelkezik a még jobb eredmény elérése érdekében rövidebb idő alatt. Ennek a mozgatható rendszernek köszönhetően gyengéden támaszkodik a bőrre, nem húzza azt, gördülékenyen halad azon anélkül, hogy ráncokat okozna.

Új technológiák

A legújabb technológiának köszönhetően a villanyborotva száraz és nedves borotválkozásra egyaránt alkalmas, ennek köszönhetően soha nem lesz gondja vele. Az érzékeny bőrű emberek még inkább értékelni fogják a nedves borotválkozás lehetőségét, amely nem irritálja feleslegesen a bőrt, és a borotva könnyebben csúszik rajta.

A Braun márka bemutatja a világon a legkelendőbb rezgőkéses borotváját, amelyben a rezgőkések új generációja található. A Series 3 modellek az olyan modern férfiaknak lettek tervezve, akik megerőltetés és kompromisszum nélküli tökéletes borotválkozásra vágynak. Az új, tökéletesített sorozat az előző sorozatokkal összehasonlítva nagyszerű eredményeket ér el. A különbségek igazán hatalmasak, főleg a borostán végzett nehéz és fájdalmas tesztek során észlelhetőek. Nem kell tovább keresnie ügyes segítőtársát, mivel épp megtalálta azt.

A villanyborotva a pengével ellentétben egyszerűen és nagyon gyorsan képes minden férfit megszabadítani a háromnapos borostától is. Mindez a Triple Action hármas vágórendszernek köszönhető, amely két rezgőkésből és egy középső trimmelőből áll. Ezek alkalmazkodnak az arc kontúrjához és minden húzással hatékonyan nyírják a rövid és hosszú szőrszálakat is. Ez azt jelenti, hogy a Braun Series 3 3030s villanyborotva igazán mindenki számára alkalmas.

Fontos előnyök közé tartozi a fésűvel ellátott SensoFoil rezgőkés, amely kedvezően vágja a bajuszt és a szakállat, valamint hihetetlenül gyengéd a bőrhöz. A középső vágólista körül elhelyezkedő beépített MicroComb fésű a kiváló eredmény érdekében a háromnapos borosta szőrszálait jobban a rezgőkés vágórészéhez vezeti, így minimalizálja a bőr irritálását. A férfiak így nyugodtan elfelejthetik a borotválkozás utáni bőrpirosodást, amely gyakran előfordul – főleg penge használata esetén.

Kényelmes használat

A borotva kényelmes használatát a három LED jelzővel ellátott fejlett kijelző biztosítja, amely jelzi az akkumulátor állapotát, valamint egy LED jelzőfény a rezgőkés elhasználódására figyelmeztet. Ennek köszönhetően mindig áttekintése lesz a borotva állapotáról, amelyben a villanyborotva éppen van. Amennyiben változtatni akar, biztosan kihasználja a visszahúzható trimmert, amely a bajusz és a szakáll pontos vágására szolgál.

A villanyborotváknál nagyon fontos, hogy jól tarthatóak legyenek. A Braun Series 3 3030s ergonomikus fogással rendelkezik, melynek köszönhetően a gép jól tartható és néhány percig is dolgozhat vele megszakítás nélkül. Nedves használat esetén a villanyborotva nem csúszik és nagyon jól tartható.

Nagy teljesítményű akkumulátor

A Braun Series 3 3030s villanyborotva nagy teljesítményű Ni-MH akkumulátorral rendelkezik, de hálózati tápellátással is használható. A teljes feltöltéshez elég egy óra, amely 45 perc tökéletes bőrápolást biztosít Önnek.
Siet és semmit nem győz? Minden bizonnyal értékelni fogja a gyors, ötperces töltést, amely elég egy kábelcsatlakozás nélküli borotválkozáshoz. A SmartPlug automatikusan alkalmazkodik a kimeneti feszültséghez 100 V-tól 240 V-ig terjedő tartományban, valamint otthon és útközben is kényelmet biztosít. A gép 100 %-ban vízálló és mosható. Az egyszerű karbantartás érdekében a tisztítókefe a csomagolás részét képezi.

Formatervezés

A Braun Series 3 3030s borotva igazán divatos kivitelű. Piros-fekete kivitele magára vonzza környezete figyelmét.  Nagyszerű formával, kiváló ergonomikus fogással és alacsony súllyal rendelkezik, melynek köszönhetően nagyon jó vele dolgozni. A borotvafej nem túl széles, így az nagyszerűen siklik és dolgozik az arcon.

A márkáról

Végül még mondjunk valamit a Braun márkáról. A Braun márka nem csak kiváló minőségű elektromos borotvák gyártásával foglalkozik, hanem más érdekes műszaki termékekkel is, amelyek biztosan megtetszenek Önnek. Kínálatukban kiváló elektromos borotvák találhatók, nemcsak a férfiak, hanem a nők számára is. Azt, hogy minőségi termékeket kínálnak alacsony áron, nagyon sok fogyasztó jól tudja, akik szeretik a minőségük és a pontosságuk mellett letenni a voksukat. Minden, amit a készülék vagy a termék ígér Önnek, azt tényleg be is fogja tartani, és Önnek nem kell aggódnia, hogy néhány hónap elteltével legszívesebben visszavinné a terméket a boltba. Ezen kívül biztos lehet abban is, hogy minden termék pontosan fog ülni a kezében, és tökéletesen tud majd velük dolgozni. A nagyszerű termékekbe, amelyek a Braun márka nyújt, világszerte vásárlók százai beleszerettek, és biztosak vagyunk benne, hogy ennek a terméknek a kipróbálása után Ön is ezek közé az emberek közé fog tartozni.