Sima arcbőrre vágyik, de bárhogy is igyekszik, valahogy ezt soha nem sikerül elérni? Sok-sok férfi részesíti előnyben a klasszikus borotvát a minőségi elektromos borotvával szemben. Azt gondolják, hogy ára sokkal kedvezőbb és jobb eredményeket nyújt, ám pont az ellenkezője igaz. A klasszikus borotvát használva számos férfi felsérti a bőrét, megvágja magát, és sosem ér el olyan jó eredményeket, mint azok a férfiak, akik az elektromos borotva mellett teszik le a voksukat. Ma már ezek az elektromos borotvák teljesen más szinten vannak, mint ahogy azt a múltban megszokhattuk. Az elektromos borotvák az összes munkát elvégzik Ön helyett. Sokkal jobban néznek ki, mint azt első ránézésre gondolná. És ami teljesen biztos: sokkal alaposabban borotválják meg Önt, mint a klasszikus borotvák, amelyek hatása rövidebb, valamint nem is olyan szép és jó, mint az elektromos borotvák hatása. Az elektromos borotva vásárlása során nem kell hatalmas összegeket befektetnie, hiszen manapság még a legjobb minőségű és legjobb elektromos borotvák ára is elfogadható, és nagyon kedvező áron árulják őket.

A piacon egyből egy sor érdekes terméket találhat, amelyek biztosan felkeltik az érdeklődését. Számos elektromos borotva, amelyet ma alacsonyabb áron kínálnak, úgy tűnhet Önnek, hogy kevésbé jó minőségűek, mint azok, amelyekért nagyobb összegeket elkérnek. Az igazság azonban az, hogy még ha egy olcsóbb elektromos borotvát is vásárol, akkor is jobb eredményeket kap, mintha klasszikus borotvát használna. A klasszikus borotvával való borotválkozás hosszadalmas folyamat, szüksége van hozzá borotvahabra is, és sokszor megesik, hogy a férfiak megvágják magukat vele. Éppen ezért kéne egy elektromos borotva mellett letennie a voksát, amely esetében lehet, hogy az elején valamennyivel több pénzt kell befektetnie, de hosszú ideig tartó használata után ez az összeg biztosan megtérül. A klasszikus borotvát használva folyton új borotvapengéket, borotvahabot és más fontos tartozékokat kell vásárolnia, amelyeknek köszönhetően pontosan az elképzelései szerint tud megborotválkozni. Az elektromos borotvának köszönhetően pontosan oda juthat el, ahova mindig is szeretett volna.

A Braun márka nemcsak elektromos borotvák gyártásával foglalkozik, de egyéb érdekes műszaki cikkeket is gyárt, amelyek rögtön tetszeni fognak Önnek. Kínálatukban kitűnő elektromos borotvák vannak nemcsak férfiak, hanem nők számára is. Rengeteg fogyasztó tudja, hogy minőségi termékeket árulnak nagyon alacsony áron. Ezek a fogyasztók szívesen teszik le a voksukat eme termékek minősége és a precizitása mellett. Mindazt, amit az adott elektronikai cikk vagy termék ígér, tényleg be is tartja, és Önnek nem kell félnie, hogy pár hónap elteltével legszívesebben visszavinné a boltba. Ezenkívül biztos lehet benne, hogy minden egyes termék pontosan illik majd a kezébe, és tökéletesen dolgozhat majd vele. Ezek közé a nagyszerű termékek közé sorolhatjuk a Braun Series 7 7899cc Clean&Charge Wet&Dry elektromos borotvát is, amely nemcsak jól néz ki, de kiváló eredményeket is ér el, amit biztosan értékelni fog. Örülni fog, hogy megvette ezt a terméket.

Legyen nő vagy férfi, a legtöbb ember a sima és puha bőrt részesíti előnyben a finom vagy sűrű borostával szemben. A tökéletesen megborotvált, sima arc számos ember álma. Tehát ha Ön is a legjobbra vágyik, amit csak a piac kínálhat, akkor válassza az elektromos borotvát, amely pontosan olyan lesz, amivel a borotválkozás öröm és szórakozás lesz. Pontosan ilyen a Braun Series 7 7899cc Clean&Charge Wet&Dry elektromos borotva, amellyel nagyon egyszerűen és gyorsan megborotválkozhat, ugyanis a legkellemesebb és legegyszerűbb borotválkozást nyújtja, amelyet csak az elektromos borotvák kínálhatnak. Ezenkívül nemcsak száraz használatra, de vizes és nedves használatra is alkalmas. Ezt a találékony vízhatlan design-nak köszönheti, amely több mint vonzó.

Álljunk meg még egy pillanatra a design mellett. A Braun márka már nagyon hosszú ideje elektromos borotvák gyártásával foglalkozik, ezért világos, hogy tudja, hogyan is kell eljárnia annak tervezése során. A design egy olyan dolog, ami számos vásárlót meggyőz arról, hogy megvegye az adott terméket. A Braun Series 7 7899cc Clean&Charge Wet&Dry elektromos borotva tényleg nagyon stílusos, nagyon férfias ezüst színű design-nal rendelkezik, amely nemcsak Önnek, de rengeteg más vásárlónak is tetszeni fog, akik éppen funkcióinak, illetve design-jának köszönhetően választották ezt a terméket, valamint az miatt, hogy száraz és nedves használatra egyaránt alkalmas.

Ha Ön is a legújabb technológia rajongói közé tartozik, akkor bizonyára főleg az fogja majd meg Önt, hogy a Braun Series 7 7899cc Clean&Charge Wet&Dry elektromos borotva stílusos és elegáns ezüst színű design-ja a legjobb technológiákat rejti magában. Dinamikus borotvafeje a Sonic és Turbo Mode néven ismert innovatív technológiával képes pontosan az arca kontúrjaihoz igazodni. Alkalmazkodik arcszőrzete, bajusza, szakálla vagy borostája sűrűségéhez is. Maga választhatja ki, hogy a három beállítási üzemmód közül melyik az Ön számára a legjobb. Ez főleg azon múlik, hogy az egész arcát készül megborotválni, vagy csak annak egyes részeivel kíván foglalkozni. A legfejlettebb, OptiFoil borotvapengék kombinációja az egyedi, oszcilláló, középen elhelyezkedő Active Lift trimmerek és a teljesen rugalmas borotválkozó rendszer garantálja a pontos borotválkozást még a legkevésbé elérhető helyeken és a legrövidebb arcszőrzet esetén is, ami csak a bőrén található. Az átlagon felüli teljesítménynek és a három választható üzemmódnak köszönhetően nagyon egyszerűen és könnyedén megborotválhatja még a leghosszabb arcszőrzetet is, amire más elektromos borotva képtelen.

A Braun Series 7 7899cc Clean&Charge Wet&Dry elektromos borotva teljesen rugalmas és alkalmazkodó a hármas borotválkozó rendszerrel, integrált borotvákkal és egymástól függetlenül úszó borotvapengékkel felszerelt lengő fejének köszönhetően. Még ha rövid is az arcszőrzete, és a szőrszálak a bőréhez is lapulnak, akkor sem történhet meg, hogy az elektromos borotva ne venné észre a szőrszálakat, hiszen az egyedi, oszcilláló Active Lift trimmer minden egyes szőrszálat megemel és leborotvál. A lehető legfejlettebb borotvapenge, az Opti Foil a különböző formájú nyílásokkal felszerelt zónának köszönhetően minden egyes húzással több szőrszálat fog fel, amellyel értékes időt takarít meg Önnek. Nem kell tehát egy helyen többször is végighaladnia és feleslegesen irritálnia az arcbőrét. Természetesen Ön állíthatja be a sebességet is. Válasszon olyan sebességet, amely a leginkább megfelel Önnek.

A Braun Series 7 7899cc Clean&Charge Wet&Dry elektromos borotva az egészségére is gondol. Ahogy azt a neve is elárulja, ezzel az elektromos borotvával nem kell félni, nyugodtan használhat borotvahabot, borotvagélt is, illetve zuhanyzás közben is borotválkozhat vele. Ön választhatja ki, hogy a nedves vagy a száraz borotválkozást fogja használni. Az intelligens, szabadalmaztatott Clean&Charge rendszernek köszönhetően a Brauntól nem kell félnie az elektromos borotva igényes és sok időt igénybe vevő kézi tisztításától. Élvezze az érzést, amit a teljesen új Braun Series 7 7899cc Clean&Charge Wet&Dry elektromos borotva használata nyújt. Ez az elektromos borotva alkalmas az összes típusú borotválkozásra. A Braun tisztító állomás 10-szer higiénikusabb, mintha folyó víz alatt tisztítaná az elektromos borotvát. Egy egyedi tisztító állomásról van szól, amely megbízhatóan eltávolítja a baktériumok 99,99 %-át, az összes szőrszálat és a borotvagélt is. A Braun Series 7 7899cc Clean&Charge Wet&Dry állandó használat mellett akár 50 percet is kibír egyetlen feltöltéssel.