Azok az idők, amikor a nőknek csak a borotvapengékre kellett hagyatkozniuk, hála Istennek, már mögöttünk vannak.  A borotvapengék ugyan nagyon gyorsan, sokszor fájdalommentesen és egyszerűen képesek voltak leborotválni az egyes testrészeket,  hátrányuk viszont az volt, hogy a szőrszálak szinte azonnal, fénysebességgel kinőttek és láthatóvá váltak.  Ennek a problémának az elkerülése miatt hozták létre azokat a jobb eszközöket, amelyre minden nő, aki sima és finom bőrre vágyik, ráadásul fájdalommentesen, nyugodtan számíthat.   Amennyiben Ön is sima bőrre vágyik, de szeretné elkerülni a mérhetetlen fájdalmat, válassza Ön is a piacon található legújabb epilátorokat.

Néhány évvel ezelőtt különleges epilátorok jelentek meg a piacon, melyekbe új IPL technológiát építettek be, amely segítségével akár néhány hétre is megszabadulhat a szőrszálaktól.

És hogyan válasszunk egy új epilátort? Van egy értékelő cikkünk az Ön számára, amely ebben segíteni fog.

A márkáról

A Braun márka nem csak kiváló minőségű elektromos borotvák gyártásával foglalkozik, hanem más érdekes műszaki termékekkel is, amelyek biztosan rögtön megtetszenek Önnek. Kínálatukban kiváló elektromos borotvák találhatók, nemcsak a férfiak, hanem a nők számára is. Azt, hogy minőségi termékeket kínálnak alacsony áron, nagyon sok fogyasztó jól tudja, akik szeretik a minőségük és a pontosságuk mellett letenni a voksukat. Minden, amit a készülék vagy a termék ígér Önnek, azt tényleg be is fogja tartani, és Önnek nem kell aggódnia, hogy néhány hónap elteltével legszívesebben visszavinné a terméket a boltba. Ezen kívül biztos lehet abban is, hogy minden termék pontosan fog ülni a kezében, és tökéletesen tud majd velük dolgozni. Ezek közé a nagyszerű termékek közé tartozik a Braun Silk-épil 5 5-5185 Legs szőrtelenítő gép is, amely nemcsak jól néz ki, de ugyanolyan nagyszerű eredményeket is nyújt, amelyeket biztosan nagyra fog értékelni és örülni fog, hogy megvásárolta.

Hatékony és gyors szőrtelenítési módszer

Hatékony szőreltávolítási módszert keres, amely a borotvapengétől hatékonyabb, de a hagyományos, és esetleg valamivel régebbi epilátortól kevésbé fájdalmas?  Abban az esetben a Braun Silk-épil 5 5-5185 Legs epilátort kellene választania, amely hatékonyan és nagyon kímélő módon hosszú időre távolítja el azokat a szőrszálakat, amelyek zavarják Önt és nem néznek ki jól.  Az epilátornak ezt a típusát a világ minden részén dicsérik a nők, és nem csak azok, akiknek már van tapasztalatuk a szőreltávolítással, de a kezdők is.  A még tökéletesebb szőreltávolítás érdekében a Braun Silk-épil 5 5-5185 Legs epilátor 40 csipesszel rendelkezik, az áttörést jelentő Close-Grip technológia segítségével a borotválkozást követő pár napon belül megjelenő rövid, finom szőrszálak eltávolítására is alkalmas. 

A legfontosabb a fej

A fej az epilátor fontos részét alkotja.  Ezt úgy kell megalkotni, hogy tökéletes legyen a szőreltávolításra.  A Braun Silk-épil 5 5-5185 Legs epilátor feje előre és hátra akár 15 fokkal is megdönthető, ezzel hozzájárul az egyszerűbb borotválkozáshoz.  Ez azt jelenti, hogy jobban alkalmazkodik a test körvonalaihoz, és olyan helyekről is eltávolítja a szőrszálakat, ahová a borotvapenge nem jutna el.  Folyamatosan ideális helyzetben marad és mindvégig a legjobb teljesítményt nyújtja.  A fejen elhelyezkedő Soft Lift kimenetek a további újítások közé tartoznak, melyek a bőrhöz simuló legfinomabb és legkisebb szőrszálakat is hatékonyan megemelik és a csipeszek közé vezetik.  Ilyen módon a szőrrel való összes problémája megoldódik. 

Smart Light megvilágítás

Ahhoz, hogy semmit se hagyjunk ki, ezért a Braun Silk-épil 5 5-5185 Legs epilátor megvilágítással rendelkezik. Az epilátor Smart Light megvilágítása hozzájárul, hogy a legfinomabb szőrszálakat se hagyja el, mivel minden egyes szőrszálra rámutat, amerre a Braun Silk-épil 5 5-5185 Legs epilátort használja.  Ennek köszönhetően anélkül távolítja el a szőrszálakat, hogy az egyes helyeken többször át kellene haladni, és bőrét még jobban irritálni kellene.  A kiváló teljesítmény is a Braun Silk-épil 5 5-5185 Legs epilátor további előnyei közé tartozik, melynek köszönhetően mindjárt az első használat után a szőr több mint 98 %-át eltávolítja. A legnagyobb valószínűség szerint ugyanarra a helyre nem kell többször visszatérni.

Azonban a fájdalomtól nem kell félnie.

Fél a fájdalomtól, amely a szőrtelenítés közben szokott fellépni.  Nem kell! A Braun Silk-épil 5 5-5185 Legs epilátor gondoskodik a szőreltávolításról, melynek köszönhetően fájdalommentesen szabadítja meg az összes szőrszáltól.  A fejen elhelyezkedő nagy rezgésszámú masszírozó hengerek az eljárás alatt stimulálják a bőrt és enyhítik a szőreltávolítással járó érzést.  A hűsítő kesztyű is a csomagolás részét képezi, melynek köszönhetően az epilálás utáni helyet azonnal lehűtheti. 

A kényelemhez a két sebességfokozat is hozzájárul.  Az egyes sebesség a különösen gyengéd epiláláshoz alkalmas, és általában a kezdők használják, míg a 2 sebesség az extra hatékony epiláláshoz ajánlott.  A készülék tisztítása egyszerű, és a jobb higiénia érdekében az egész készülék folyóvíz alatt leöblíthető.  Így soha nem fordulhat elő, hogy a Braun Silk-épil 5 5-5185 Legs epilátor piszkos, vagy berakodott lenne.  Ennek a divatos rózsaszín-fehér Braun Silk-épil 5 5-5185 Legs epilátornak köszönhetően bőre mindig szép tiszta és szőrtelen lesz.