A nők számára a sima bőr, egyetlenegy szőrszál nélkül maga az alfa és az ómega. Ez egy olyan dolog, amivel minden nő szeretne rendelkezni, és sokan úgy érzik, hogy egyenesen kötelező vele rendelkezniük, mert a mai világban ezt tartják a nőiesnek. Nincs is min csodálkoznunk. A sima bőr egyszerűen gyönyörű. A borotválkozás azonban egy borotvával annyira hosszadalmas és olyan gyakran kell megismételni, hogy számtalan nőnek egyszerűen nincs is már kedve hozzá, és ezért inkább mindig egy epilátor mellett teszik le a voksukat, amely elvégzi helyettük a munka oroszlánrészét. Ha Ön még mindig nem szerzett be egy jó epilátort, akkor ezt mindenképpen pótolnia kéne. Míg a férfiak többnyire az arcszőrzetükkel hadakoznak, a nők rendszerint a testük más részeinek szőrzetével is megküzdenek. Ezektől a szőrszálaktól igyekeznek a lehető leghosszabb időre megszabadulni. A borotvák azonban már rég nem az egyetlen eszközök, amelyekkel ez ellen a „probléma” ellen harcolhatunk, és így a nők sokkal egyszerűbben, gyorsabban, fájdalommentesebben és főképp sokkal, de sokkal hosszabb időre megszabadulhatnak a szőrszálaktól, mint ahogy ezelőtt volt. A legújabb technológiáknak köszönhetően így élvezhetik a puha bőr érzését, felesleges szőrszálak nélkül. Az új szőrtelenítő készülékek, amelyek jelenleg megtalálhatók a piacon, fájdalommentes szőrtelenítést kínálnak Önnek, amely tényleg nagyon sokágig kitart. Lényegtelen, hogy gyönyörű, sima lábakra vágyik, vagy a bikinivonalát szeretné szőrteleníteni, mindenre egyszerűen használhat egy epilátort, amely nagyon hosszú időre megszabadítja a szőrszálaktól.

Az idő, amikor a nőknek a borotvákra kellett hagyatkozniuk, hála istennek már rég mögöttünk van. A borotvákkal ugyan nagyon gyorsan megborotválhattuk az egyes testrészeinket, gyakran fájdalommentesen is, de azért néha megeshetett az is, hogy megvágtuk magunkat. Emellett a borotvák használata nagyon egyszerű is. A hátrányuk azonban főleg az, hogy a szőrszálak ezután szinte azonnal, egy pillanat alatt, fénysebességgel visszanőttek, és már lehetett is őket újra látni. Éppen ez miatt a probléma miatt, amit számos nő átélt, sokkal jobb készülékeket találtak fel, amelyekre ma bármelyik nő leteheti a voksát, aki sima és puha bőrre vágyik, ám fájdalommentesen szeretnék ezt elérni. Bár már régebben is léteztek epilátorok és depilátorok, amelyek segítettek nekünk hosszabb időre megszabadulni a szőrszálaktól, ám olyan fájdalom árán, amelyet nem minden nő képes elviselni. Éppen ezért, ha Ön is sima bőrre vágyik, ám nem szeretné, ha mindene hihetetlenül fájna, akkor a legújabb epilátorok egyikét kéne választania, amit jelenleg a piacon találhat. Éppen most jött el az az időszak, amikor a kutatók és a fejlesztők rájöttek, hogy valami újjal kéne előrukkolniuk. Egy olyan készülékkel, amely megszabadítja Önt a szőrszálaktól, ám nem olyan magas áron, mint amilyen a fájdalom, ami közben rengeteg nő krokodilkönnyeket hullajt. Speciális szőrtelenítő készülékek jelentek meg a piacon, amelyekben egy új technológia van beépítve, amely az IPL nevet viseli. Ennek a technológiának a segítségével akár néhány hosszú hétre is megszabadulhat a szőrszálaktól, Sőt, néhány helyen ennek a technológiának a segítségével akár teljesen meg is szabadulhat a szőrszálaktól. Milyen probléma áll fenn ezeknél a készülékeknél, amit el kell viselnünk? Ebben az esetben nem a nagy fájdalomról van szó, hanem a magas árról, ami ezeket a készülékeket jellemzi. Nincs is min csodálkozni. Sokszor ez a készülék akár a lézeres szőrtelenítést is helyettesítheti.

A Braun márka nemcsak elektromos borotvák gyártásával, de ugyanúgy érdekes műszaki cikkek gyártásával is foglalkozik, amelyek rögtön tetszeni fognak Önnek. Kínálatukban kitűnő elektromos borotvákat találhatunk nemcsak férfiak, de ugyanúgy nők számára is. Azt, hogy minőségi termékeket árulnak alacsony áron, nagyon sok vásárló tudja, akik szívesen teszik le a voksukat a minőségük és a precizitásuk mellett. Mindent, amit az adott műszaki cikk vagy termék ígér Önnek, tényleg be is tartja, és Önnek nem kell félnie, hogy pár hónap elteltével vissza kell majd vinnie. Emellett abban is biztos lehet, hogy minden terméke pontosan illeni fog a kezébe, és tökéletesen dolgozhat majd vele. Az ilyen nagyszerű termékek közé tartozik a Braun Silk-expert BD 5001 IPL szőrtelenítő készülék, amely nemcsak jól néz ki, de nagyszerű eredményeket is nyújt, amiket biztosan értékelni fog, és örülni fog, hogy megvásárolta.

Szeretne nagyon hosszú időre, vagy talán akár örökre is megszabadulni a szőrszálaktól? Az újkori, modern epilátorok segítségével, amelyeket a nagy márkák gyártanak, képes lesz tartósan legyengíteni a szőrszálak gyökerét, és úgy megszabadulhat tőlük, hogy azok végképp nem fognak már nőni. A Braun Silk-expert BD 5001 IPL szőrtelenítő készülék egy igazi szakértő, elegáns, fehér-arany színkivitelben, amely intenzív pulzáló fény (IPL) használatával segít Önnek teljesen megszabadulni a szőrszálaktól, méghozzá nagyobb problémák nélkül. A rendszeres használat után a szőrszálak sokkal puhábbak, gyengébbek lesznek, ráadásul lassabban is fognak nőni. Tehát pontosan ellenkező hatást ér el, mint amit a borotva használatával kapna a szőrszálak leborotválásakor. Éppen borotvával szőrtelenítve esik meg gyakran, hogy a szőrszálak mintha keményebbekké és vastagabbakká válnának. Most már soha nem eshet meg, hogy a szőrszálak kitépése fájdalmas lenne, vagy feleslegesen gyakran kéne borotvával borotválkoznia.

A Braun Silk-expert BD 5001 IPL szőrtelenítő készülék IPL technológiát használ, amely akár 300 ezer villanás erejével segít Önnek szőrteleníteni. Ezek a finom fényimpulzusok, amelyeket a szőrtelenítő készülék magából sugároz, a bőr felületét célozzák meg, és megzavarják a szőrszálak szőrtüszőjében lévő melanint. Ennek köszönhetően megakadályozzák a szőrszálak növekedését, és a szőrtelenítés eredménye sokkal hosszabb ideig tart majd, mint más szőrtelenítő készülékek használata esetében. Minden egyes villanás előtt a bőrt az egyedi Senso Adapt TM technológia térképezi fel, és a bőr tónusához igazítja a villanás erősségét. Így minden teljesen biztonságos lesz, bárminemű mellékhatás nélkül. A bőrrel való érintkezést figyelő szenzor megakadályozza, hogy véletlenül villanjon a szőrtelenítő. Amennyiben nincs a szőrtelenítő készülék megfelelő kontaktusban a bőrrel, a szőrtelenítő készülék piros fénnyel villogva jelez. Éppen ez az oka annak, hogy miért nem eshet soha meg, hogy a szőrtelenítő készülékkel véletlenül megégetné magát.

A Braun Silk-expert BD 5001 IPL szőrtelenítő készülék egyenesen két fényüzemmódot kínál Önnek. A normál üzemmód a láb, a kar, a mellkas, valamint a hát területére való (mindez egyúttal azt is jelenti, hogy ez a szőrtelenítő készülék férfiaknak, és nemcsak nőknek alkalmas). A másik fényüzemmód kíméletes, amely főleg kezdőknek alkalmas, valamint a bikinivonal és az arc érzékeny részeire. Sokan nem használják az IPL technológiával felszerelt szőrtelenítő készülékeket az érzékeny testfelületeikre, ám Önnek nem kell semmitől sem tartania. A szőrtelenítő készülék az arcbőr és az egész test esetében teljesen alkalmasak a használatra, bárminemű mellékhatások nélkül. A Braun Silk-expert BD 5001 IPL szőrtelenítő készülék emellett ugyanúgy két ápoló üzemmóddal is rendelkezik. A siklás üzemmód leginkább a lábra, a karra, a mellkasra és a hátra alkalmas. Az ápolás közben egyszerűen tartsa lenyomva a gombot, és csúsztassa végig a szőrtelenítő készüléket a kezelt felületen. A “lenyomás és feloldás” üzemmódot azonban az érzékeny és nehezen elérhető helyekre ajánlják, mint például a térdre, a bokára, a bikinivonalra, vagy éppen a hónaljra.

A Braun Silk-expert BD 5001 IPL szőrtelenítő készülék klinikailag tesztelt és felhasználóbarát. A stílusos design tényleg mindent kínál Önnek, amire csak Önnek szüksége van. Nem hiányozhat az ergonomikusan formázott kar sem, amelynek köszönhetően a szőrtelenítés ezzel a Braun Silk-expert BD 5001 IPL szőrtelenítő készülékkel tényleg nagyon egyszerű, kellemes és problémáktól mentes lesz. Nagyon egyszerű tartani annak köszönhetően is, hogy a szőrtelenítő készülék mindössze 340 grammot nyom. A szőrtelenítő készülék tápellátása elektromos hálózathoz csatlakoztatva történik, ennek köszönhetően nem kell állandóan újra feltöltenie, vagy kicserélni benne az elemeket. A Braun Silk-expert IPL szőrtelenítő készülék mellé a csomagban egy tápegységet is tettek, valamint egy Gillette Venus borotvát, amely segítségével egyes testrészeit tudja megborotválni, amikor eléggé siet.