A nyárral egyetemben a nőknek egy csomó kötelességük is megérkezik, amit egyszerűen meg kell csinálniuk. Ugyanez a helyzet a borotválkozással, ami a legunalmasabb és legrosszabb szükségletek közé tartozik, amit a nőknek egyszerűen meg kell csinálniuk ahhoz, hogy jól nézzenek ki. Sok nő főleg azért választja az epilátorokat, mert azok hosszan tartó eredményeket nyújtanak, amit a nők az egekig dicsérnek, és soha semmi másra nem cserélnének le.

A borotválkozás egy borotvával ugyan fájdalom nélküli lehet, ám minden harmadik-negyedik napon meg kell ismételni. Harmadnapra rá már elkezdenek nőni a kisebb szőrszálak, amelyeket nem lehet még leborotválni, a lábak pedig nem néznek ki úgy, ahogy kellenének. Ha Ön is tökéletes eredményeket szeretne, amik akár néhány hetet is kibírnak anélkül, hogy a borotválkozást folyton meg kéne ismételnie, akkor válasszon egyet az epilátorok közül, amik ma már sokkal inkább népszerűek, mint egykor.

A borotvával való szőrtelenítés pirosat kapott, és az epilátorok kerülnek most sorra, amelyek sokkal modernebbek és jobb tulajdonságaik vannak, mint az elődeiknek voltak. A Braun márka állandóan új termékeket fejleszt ki, amelyek minden egyes próbálkozással egyre jobbak és jobbak. Ennek köszönhetően ma már fájdalom nélkül is szőrtelenítheti otthon a lábát, ráadásul sokkal alacsonyabb áron.

A Braun Silk&Soft LS5160 epilátor azok közé az epilátorok közé tartozik, amelyeknek alacsonyabb az áruk, ám csodákat képesek tenni. Képesek fájdalommentesen szőrteleníteni minden egyes részt a testünkön. Villámgyorsan megszabadulhat a szőrszálaktól, és egyenesen néhány hétre. Az extra pontos szőrtelenítés ezzel a készülékkel garantálja Önnek, hogy soha nem eshet meg, hogy valahol ott felejtene egy szőrszálat.

A sima, kerekded fej, amely tökéletesen mozog a bőrön, garantálja Önnek, hogy soha ne kelljen félnie a fájdalomtól. A Braun nagyon jól ismeri a vásárlóit és a nőket, akik sima lábakra vágynak, fájdalom nélkül. Éppen erre való a Braun Silk&Soft LS5160 epilátor.

A Braun Silk&Soft LS5160 epilátor előnye főleg az, hogy egy olyan fejjel rendelkezik, amely szorosan a bőrhöz simul, és a test alakját kopírozza. Ennek köszönhetően, hogy a test minden domborulatához hozzáigazodik, már soha többé nem kell irritált bőr miatt szenvednie. Nagyon simán és egyszerűen mozog a bőrön.

A fej egy speciális alátéttel felszerelt, amely az Easy Glide elnevezést kapta, amelyet úgy alakítottak ki, hogy kisimítsa a bőrt. Ennek a szőrtelenítésre előkészített bőrnek köszönhetően a szőrtelenítés ezután egyáltalán nem fog Önnek fájni. A fájdalommentes szőrtelenítést a masszázs hengerek is biztosítják Önnek, amelyek a fejen találhatók. Ezzel az epilátorral a gondoskodás a bőrről mindig bársonyosan puha lesz.

Sok epilátorral ugyanazon a helyen többször is át kell haladnia, hogy minden egyes szőrszáltól megszabaduljon. Tehát ugyanazon a helyen újra és újra fájdalmat kellett okoznia magának. Egy ilyesmi élmény már rég a múlté. Egy húzással megszabadulhat minden szőrszáltól, akár még a legkisebbektől is.

A lábak tökéletes szőrtelenítéséhez használja az OptiShave applikátort, amely garantálja a szőrtelenítés optimális szögét, miközben a bőrt a szőrtelenítéshez igazítja. Fájdalommentesen szőrtelenítheti a bikinivonalát is. Szabaduljon meg a felesleges szőrszálaktól, amik útban vannak Önnek. Az applikátor, ami erre a legjobban illik az OptiTrim nevet viseli. Ezzel tökéletes igazítást érhet el.

Azonban az is nagyon fontos, hogy az epilátort tisztán tartsa. A Braun Silk&Soft LS5160 epilátor elmosható, tehát egyszerűen megmoshatja folyó víz alatt. Ugyanúgy minden tartozékát egyszerűen és tökéletesen elmoshat, és semmi más miatt nem kell aggódnia. Ezután ne felejtse a készüléket mindig teljesen megszáradni.

Előnye az egyszerű design is, ami ennek ellenére stílusos, és nem egy nőnek meg fog egyből tetszeni. Az ergonomikus fogás garantálja Önnek, hogy ezt a készüléket mindig jó lesz a kezében fognia. A Braun Silk&Soft LS5160 epilátor elemekkel működik, tehát nem kell félnie a felesleges, hosszú kábel miatt, ami csak úgy valahol lógna és útban lenne. Szőrtelenítheti vele a lábát, a hónalját, a bikini vonalát, tehát tényleg a test minden részét. A készülék azonban nem vízálló, tehát figyeljen oda arra, hogy ne menjen be vele a zuhanyzóba vagy a kádba. Ott a készülék károkat szenvedne, és lehet, hogy már soha többé nem működne.

Az epilátorral együtt a csomagban egy OptiShave applikátort is kap a lábaira, egy OptiTrim applikátort a bikinivonalára, két elemet és egy kisimító applikátort, amelynek köszönhetően szőrtelenítés közben bőrradírozást is megejthet. A bőre így soha nem lesz feleslegesen irritált és száraz.