A fényképezőgépek manapság minden egyes család felszerelésének részét képezik. Mindenki szeret fényképezni és papíron viszontlátni a megörökített emlékeit, így az egyes élményeket később újra és újra megnézhetik és átélhetik. Sokan a fényképezésből élnek, és nem csak munkaként tekintenek a fényképezésre, hanem egyúttal ez a hobbijuk is. Az ilyen embereknek olyan kiváló minőségű fényképezőgépre van szükségük, amely mindig velük lesz, valamint olyan egyedi funkciókat is kínál számukra, amelyek segítségével sosem fognak elveszni és mindig használhatják fényképeiket. Mindig és minden körülmények közt, amikor szükségük lesz rájuk. Vannak azonban olyan személyek is, akik csupán azért készítenek fényképeket, mert éppen fényképezni támadt kedvük, vagy egyszerűen olyan szép emlékeket szeretnének megörökíteni, amelyeket családjukkal vagy barátaikkal éltek át. Éppen az ilyen esetekben kéne egy olyan digitális fényképezőgépet választani, ami elérhető áron kapható,  egyszerűen kezelhető és könnyű vele a munka. Azt, hogy a fényképezés nem egy olcsó hobbi, szinte mindenki tudja, azonban nem mindenki van tisztában azzal, milyen fényképezőgépet is kéne vásárolnia. Amennyiben Ön még csak nemrég óta foglalkozik fényképezéssel, biztosan elegendő lesz eleinte egy teljesen egyszerű fényképezőgép is, amely valóban kiváló funkciókkal rendelkezik, valamint a profi fényképezőgépekkel szemben arany középútnak számít.

A fényképezés világa sokak számára olyan helynek számít, ahová szívesen „visszatérnek“. Otthon érzik magukat ebben a világban – ez az oka annak, hogy szeretnek fényképezni. Az olyan személyek, akik valamilyen kapcsolatban állnak a fényképezéssel, a fényképezőgépükkel töltött minden egyes percet élvezik. Éppen az olyan személyek, akik szeretnek fényképezni, keresnek olyan minőségi fényképezőgépeket, amelyek minden szükséges funkcióval ellátottak. Gyakran azonban nagyon nehéz egy jó fényképezőgépet találni egy olyan ember számára, aki nem túl gyakran fényképez, mégis szeret fényképezni, vagy olyasvalakinek, akinek családi fényképezőgépre van szüksége, amellyel családi kirándulásokat és üdüléseket fényképezheti és örökítheti meg. A piacon számos érdekes darabot találhat, éppen ezek közül választottunk ma ki egyet, amelyet be szeretnénk mutatni Önöknek.

Csúcsminőség, sebesség és felszereltség

A Canon vállalat csak nemrégiben mutatta be azt a csúcsteljesítményű digitális fényképezőgépet, amely minden fotórajongónak kompromisszumot nem tűrő felszereltséget, minőséget és sebességet garantál. Ez a precízen kidolgozott eszköz a kompakt fényképezőgépek és a digitális tükörreflexes fényképezőgépek legjobb tulajdonságait ötvözi. Ez az ideális kapcsolat az olyan személyeknek a legmegfelelőbb, akik ugyan kezdők, mégis minőségi digitális tükörreflexes fényképezőgépre van szükségük a külvilágról, a természetről vagy az emberekről készített fényképeikhez. Felejtse el a mobiltelefonnal történő fényképezést és adja meg fényképeinek a megfelelő szintet.

A digitális tükörreflexes fényképezőgép szíve a processzor

Ami az egész digitális tükörreflexes fényképezőgépet képezi, az a képprocesszor. A Canon EOS 77D digitális tükörreflexes fényképezőgép szívét DIGIC 7 képprocesszor teszi ki, amely minden egyes képpontból sokkal több szükséges fényt hoz ki. A kapott fénykép kevesebb zajjal és csodás dinamikus tartalommal rendelkezik. A 22,4 x 14,9 mm-es CMOS érzékelő felbontása hihetetlen 24,2 millió képpont, valóban minden egyes részlet megörökítését lehetővé teszi.

Klasszikus és modern formatervezés

Amennyiben hagyományos formájú és formatervezésű fényképezőgépekhez van szokva, ez a digitális tükörreflexes fényképezőgép biztosan nem fog csalódást okozni Önnek. Klasszikus, modern, stílusos. Így is leírhatnánk, hogy milyen is ennek a digitális tükörreflexes fényképezőgépnek a külalakja. A konstrukcióján minden szükséges gomb megtalálható, amelyek segítségével a lehető legjobb fényképek készíthetőek, ezen felül kijelzővel is ellátott, amely mérete megfelelő ahhoz, hogy Ön minden fontos részletet lásson rajta. A Canon EOS 77D digitális tükörreflexes fényképezőgéppel történő munka egyszerű, gyors, és nem kell attól tartania, hogy nem fog vele tudni dolgozni.

Rendszer és funkciók

Szintén érdekesség, hogy a Canon EOS 77D digitális tükörreflexes fényképezőgép Dual Pixel CMOSAF rendszerrel ellátott, amely két, kissé eltérő szögű képet hoz létre. Ez lehetővé teszi a fókuszsík beállítását és a vakító fény és tükröződések elkerülését. A DIGIC 8 gyors processzornak hála ez a digitális tükörreflexes fényképezőgép olyan akciófotók készítésére lett szánva, amelyeket mindenki azonnal megkedvel. Az AF rendszer 45 keresztponttal rendelkezik, magas szintű pontosságot biztosít, valamint lehetővé teszi, hogy 6 fényképet készítsen másodpercenként, így biztos lehet abban, hogy mindent nagyon gyorsan megtehet és le fog tudni fényképezni.

A vezeték nélküli szolgáltatások a legfontosabbak, és a Canon digitális tükörreflexes fényképezőgép ezt meg is adja Önnek. A Wi-Fi, az NFC és a Bluetooth technológiák kombinációja lehetővé teszi, hogy okostelefonnal vagy tablettel irányítsa a digitális tükörreflexes fényképezőgépet távolról. A csatlakozás Android és iOS operációs rendszeren futó eszközökkel kompatibilis. Ossza meg képeit barátaival a közösségi hálózatokon, vagy mentse el azokat a felhőre.
Nem kell feleslegesen sok kábelt, vagy egyéb olyan kiegészítőt birtokolnia, amelyekkel össze tudná kötni a digitális tükörreflexes fényképezőgépét egyéb eszközökkel. Minden dokumentumot, akár fotót, akár videót, egyszerűen átvihet a vezeték nélküli technológia segítségével.

Videó

Minden minőségi digitális tükörreflexes fényképezőgép esetében természetes, hogy a fényképek készítésén felül videófelvételeket is képes rögzíteni. A Canon EOS 77D digitális tükörreflexes fényképezőgép képes Full HD minőségben videófelvételeket készíteni. A mozgó objektumok így mindig tökéletesen élesek lesznek. Mindez az innovatív két képpontos CMOSAF automatikus fókuszrendszernek köszönhető, amely öttengelyes stabilizálást biztosít. A felvételt kreatív szűrőkkel módosíthatja és teheti gazdagabbá.

Kihajtható LCD kijelző

Nagy előnye nagyméretű, 7,7 cm képátlójú, kihajtható LCD kijelzője, amely élő előnézetet és érintésvezérlést biztosít. A leggyorsabb AF fókuszrendszerrel ellátott, amelynek csupán 0,03 másodpercre van szüksége. A beállított értékeket egyszerűen ellenőrizheti a felső LCD kijelzőn.

Objektívek

Ehhez a tökéletes digitális tükörreflexes fényképezőgéphez rögtön több objektívet is vásárolhat. Az egyik ilyen, amely igazán univerzális, az EF-S 18-55 mm f/4.0-5.6 IS STM, amely 35 mm-es fókusztávolsága egyenértékű a filmmel. Az STM motornak hála folyamatos és csendes autófókusszal rendelkezik. Éppen ezért nem csupán statikus képek fényképezéshez, hanem videófelvételek rögzítéséhez is ideális. Nem kell aggódnia a videófelvételben a környezet zajos hangjától. A kiváló képminőséghez a három aszférikus lencse és a Super Spectra bevonat is nagyban hozzájárulnak, amelyek együttesen nagy élességet és kontrasztot nyújtanak, valamint elnyomják a villanásokat és az árnyékokat. Az objektív része ugyancsak egy 4 EV tartományú optikai stabilizátor.

A márkáról

És végül mondhatnánk valamit magáról a Canon márkáról. A Canon márka egy évek során sokat bizonyított márka, amely sok támogatót szerzett. Mindegyik ügyfele elégedett a választásával, mert egyiküknek sem okozott csalódást a végeredmény. A neve szinte mindenki számára ismerős, aki legalább egy kicsit orientált a fényképezés vagy a videófelvételek világában. Ha gyönyörű videófelvételekre vagy fényképekre vágyik, de azok közé az emberek közé tartozik, akik nem akarnak túl nagy összegeket befektetni egy új videókamerába, akkor válasszon egy Canon videókamerát, amely az egyik legjobb videókamerák közé tartozik a piacon, amelyek teljesen mindenki, még a kezdők, de ugyanúgy a haladók számára is alkalmasak. A Canon márka ugyanis tényleg nagyon sok rajongóval rendelkezik, akik nemcsak profik, de amatőrök is, akiknek szükségük van jó minőségű felvételek és fényképek készítésére, amelyet aztán megmutathatnak a világnak, például a közösségi háló igénybevételével. A gyönyörű felvételek mindig nagy népszerűségnek örvendenek. A Canon márkájú termékek egyből otthon fogják magukat érezni, Ön beléjük fog szeretni, és nem is fog már semmi másra vágyni.