A fényképezőgépek manapság minden ember alapfelszereltségévé váltak. Nincs olyan ember vagy család, amelyik ne rendelkezne legalább egy kis méretű és nagy teljesítményű fényképezőgéppel, amelynek köszönhetően a családtagok szép fényképeket tudnak készíteni, örökre megőrizve így az emlékeiket. Minden halad előre, minden technológia valamilyen módon fejlődik, és ugyanez érvényes a fényképezőgépekre is. A klasszikus, nagyobb kompakt fényképezőgépekből kicsi és könnyű, kézbe való fényképezőgépek váltak, amelyeken egyszerűen megnézheti az összes fényképet, amit csak készített. Már nem kell klasszikus filmeket vásárolnia, majd később előhívatnia a fényképeket. Ma már mindenki bárhol és bármikor megtekintheti a saját fényképeit, amikor és ahol csak tetszik neki.

A fentebb említett fejlődés során azonban egy olyan helyzet állt elő, hogy a piacon megszámlálhatatlan mennyiségű fényképezőgépet találunk, különböző alakban, színben és teljesítménnyel. Éppen ezért sokszor megesik, hogy az emberek egyszerűen nem tudják, hogy melyik fényképezőgépet kéne választaniuk, hogy melyik mellett tegyék le a voksukat. Ebben az esetben mindig találnunk kell valamilyen alapvető paramétereket, amelyeket szeretnénk, ha a fényképezőgépünk teljesítene, majd az szerint keresnünk egy nekünk megfelelő darabot. Ugyanúgy leteheti a voksát a kedvenc márkája mellett, vagy a véleményekben foglaltak mellett, amelyekben nemcsak a termék előnyeit, de a hátrányait is megtalálja. Ha még mindig nem sikerült választania, akkor lehet sikerül tanácsot adnunk a ma véleményezett termékünkkel, amely a legjobbak közé tartozik a kategóriájában.

A Canon márka a világ fényképezőgép gyártóinak élvonalába tartozik. Csak kevés ember létezik, aki ezt a márkát nem ismeri. Ügyfelei szerte a világon és mindazok, akik mellette tették le a voksukat, alig győzik dicsérni mindazt, amit a felhasználójának kínál. Minőségi  termékek, tökéletes kidolgozás, gyönyörű eredmények és még sok más. Magyarországon már elég régóta jelen van ez a márka, és ezért itt is rengeteg elégedett felhasználója van. Ha egy jó fényképezőgépet szeretne venni, ami nem okoz csalódást, akkor válassza ezt a Canon fényképezőgépet – a Canon EOS M10 digitális fényképezőgépet, amely tényleg tökéletes funkciókat kínál nemcsak a kezdők, de a haladók számára is.

Az arany középutat keresi a klasszikus digitális fényképezőgép és tükörreflexes fényképezőgép között, ami megfelelő lenne Önnek? Pontosan ebben a pillanatban kerül sor a Canon EOS M10 digitális fényképezőgépre, amely kis testet kínál, mint egy klasszikus kompakt fényképezőgép, azonban olyan eredményeket nyújt, mint a legjobb tükörreflexes fényképezőgépek. Anélkül, hogy, lejjebb kéne adnia az elvárásaiból, tökéletes felvételeket kap mindig minden körülmények között. A digitális fényképezőgép karakteres jele a digitális tükörreflexes fényképezőgép teljesítményének kombinációja a kompakt fényképezőgép könnyen hordozhatóságával. Az elsőosztályú felszerelés és a kreativitás jelentős támogatása csak néhány a további funkciókból, amiket a Canon EOS M10 digitális fényképezőgép kínál. Felkészült az egyik legjobb Canon digitális fényképezőgépre?

Kezdjük egy alapvető dologgal, ami sokak számára nagyon fontos. Ez nem más, mint a design. Habár sokszor mondják, hogy “ne ítéld meg a könyvet a borítója alapján”, sokan mégis ezt teszik, és nagyon sokszor a design sokat nyom a latban abból a szempontból, hogy végül a vásárló meg veszi-e az adott terméket, vagy sem. A Canon pontosan ezt tartja figyelem előtt, amikor egy új terméket alkot meg. Ugyanez a helyzet a Canon EOS M10 digitális fényképezőgépnél is, amelynek minimalista és időtlen design-ja van, aminek köszönhetően biztos lehet benne, hogy több éves használat után is mindig újnak fog kinézni. Az egyszerű fekete kivitel elegánsan és egyúttal klasszikusként hat, aminek köszönhetően nemcsak a nők, de a férfiak is nyugodtan használhatják. Ugyanúgy, vásárolhat hozzá további pótobjektíveket, ugyanebben a színben, ami garantálja, hogy nem lesz a fényképezőgépén túl nagy ugrás a színek terén.

A fényképezőgép vásárlásakor az ár ugyanolyan nagyon fontos. A Canon EOS M10 digitális fényképezőgép esetében még mindig klasszikus árviszonyok között maradhat, amelynek köszönhetően érdekes objektíveket is vásárolhat hozzá, vagy egyszerűen csak megtakaríthat egy kis pénzt. Az érzékelő, amelyet a Canon EOS M10 digitális fényképezőgép kínál, tényleg tökéletes, és csupa éles részletekkel, színnel és hangulattal teli fényképeket készíthet vele, ami sokszor a nem megfelelő fényképezőgépeknél hiányzik a fényképekből. A minőségi CMOS érzékelő 18MPx-t kínál. 22,3 x 14,9 mm-es méretének és a DIGIC 6 processzornak köszönhetően a Canon digitális fényképezőgép tényleg mindent képes lefényképezni. Már a vásárlás után pár nap elteltével rá fog jönni, hogy milyen kinccsel rendelkezik.

A felbontás valószínűleg mindenkit érdekel. Ennek köszönhetően ugyanis tökéletes fényképeket kaphat anélkül is, hogy felesleges erőfeszítéseket kéne tennie. A felvételek maximális felbontása 5184 x 3456 pont, míg az ISO érzékenység 100 és 12 800 s között mozog, ami egészen a hihetetlen 25 600-ig bővíthető. Ezt mindet és még sok mást is kínál ez a kis Canon digitális fényképezőgép.

Sok ember imád érdekes fényképeket készíteni a sötétben vagy rossz fényviszonyok között. Alkotását a rossz megvilágítás biztosan nem fogja veszélyeztetni, és a Canon EOS M10 digitális fényképezőgép tényleg mindennel megbirkózik. Az automatikus fókuszálásról a Hybrid CMOS AF II elnevezésű rendszer gondoskodik, amely megnyitja a spontán pillanatok elcsípéséhez vezető utat. Sokszor éppen a különféle pillanatok nem várt megörökítése hozza a leggyönyörűbb eredményeket.

A következő paraméter, amelynek jónak kell lennie és teljesíteni kell bizonyos kritériumokat, a kijelző. A Canon EOS M10 digitális fényképezőgép egy multifunkciós LCD kijelzőt kínál, amelyen a fényképezés közben egyúttal ellenőrizheti is a felvételeket és akár meg is változtathatja a beállításokat. Az érintős kivitelezés csak előnyt jelent, amit biztosan sokan értékelnek majd. A képátló, amely 7,6 cm és a magas, 1 040 000 pixeles felbontás a digitális fényképezőgépek világának lehető legjobbját kínálja. A kijelző előnye nemcsak az, hogy érintős, de az is, hogy különféle módon forgathatja és ki is billentheti. A szelfit így most már nemcsak a mobiltelefonja előlapi kamerájával készítheti el, ami egyébként sem nagyon jó minőségű, hanem ezzel a tökéletes Canon digitális fényképezőgéppel is készíthet hibátlan fényképeket. Nem feledkezhetünk meg arról sem, hogy a fényerőt akár 5 fokozatban is beállíthatja, aminek köszönhetően mindig mindent látni fog, mégpedig nagyon gyorsan.

Lehet megfordult a fejében az a kérdés, hogy milyenek a legjobb objektívek ehhez a fényképezőgéphez. A Canon EOS M10 digitális fényképezőgépet úgy alkották meg, hogy EF-M típusú objektívet lehessen hozzá vásárolni. Nem kell aggódnia a szűk választék miatt, ugyanis minden EF és EF-S típusú objektív is illik bele. Persze ezekhez az objektívekhez EF-ESO M adaptert kell majd használnia. Ennek köszönhetően objektívek már nagyon széles választéka áll a rendelkezésére, amik jó minőségűek és érdekesek.

Az ilyen fényképezőgépeknél a kép stabilizációja sem hiányzik. Az optikai IS stabilizáció a rendelkezésére áll, és gondoskodik a legjobb felvételekről. A stabilizációt persze ki is kapcsolhatja, majd újra bekapcsolhatja, csak Önön múlik a használata.

Azt kérdezi, hogy ez a fényképezőgép videófelvételek elkészítésével is megbirkózik-e? Természetesen igen! A filmfelvételeket MP4 formátumban menti el, akár Full HD (1920 x 1080 pont) minőségben is, másodpercenkénti 30 felvétel frekvenciával.

A Canon EOS M10 digitális fényképezőgép nemcsak kezdőknek alkalmas, de haladóknak is. Automatikus és teljesen kézi üzemmóddal is rendelkezik, aminek köszönhetően tényleg gazdag lehetőségei vannak az egyéni beállításokra. Tehát ha szeretne mindent a saját kezében és a saját rendezése alatt tartani, akkor egyszerűen állítsa be a kézi üzemmódot, amely esetében a fókuszálást és minden további dolgot teljesen egyedül csinálhat. Alkosson elmosódott hátterű jeleneteket a nagy fényrekesz segítségével, vagy változtassa meg a záridőt. Minden csak Önön múlik.

Érdekes a “kreatív asszisztens” elnevezésű funkció is. Ez egy olyan gadget, amivel csak a Canon rendelkezik. Az érintőképernyő segítségével segít kísérletezni a beállításokkal, és érdekes üzemmódok és szolgáltatások gazdag kínálatát kínálja Önnek, amit mindig értékelni fog. Így olyan jelenetek közül választhat, mint például az önportré, tájkép, részlet, sport, halszemhatás, olajfestmény, akvarell, miniatűr és még sok más. Érdekes jelenet például az éjszakai jelenet üzemmód, amellyel gyönyörű fényképeket képes készíteni még rosszabb fénykörülmények között vagy környezetben is. A HDR üzemmóddal a tónusok szélesebb terjedelmét képes megörökíteni a nagy kontraszttal bíró jelenetekben. A Pict Bridge funkció azonnal elküldi a fényképeket a Canon Compact Photo és PIXMA nyomtatókba USB-n vagy vezeték nélküli hálózaton keresztül.

A legújabb funkciók közül, amelyekkel a legújabb digitális fényképezőgépek rendelkeznek, a Wi-Fi interfész és az NFC technológia a tartalom egyszerű megosztására okostelefonokkal, tabletekkel, iPaddel és hasonlókkal. Így minden fényképet, amit készít, illetve videót, amit forgat, azonnal egy másik készülékbe küldhet át anélkül, hogy a veszteségektől kéne tartania.

A Canon EOS M10 digitális fényképezőgép SD, SDHC és SDXC formátumú memóriakártyákkal működik. Ugyancsak támogatja a számítógéppel való kapcsolatot a Hi-Speed USB-n keresztül. A digitális fényképezőgépen HDMI kimenetet is talál. A lítiumionos-akkumulátorral egy feltöltéssel több mint 255 fényképet készíthet. Ennek a digitális fényképezőgépnek köszönhetően egyszerűen beléphet a legjobb fényképezőgépek kreatív világába!