Szinte mindegyik családnak van otthon legalább egy kisebb ventilátora, amely segít nekik átvészelni a hatalmas forróságokat. Természetesen a légkondicionálók sokkal jobbak és hatékonyabbak a ventilátoroknál, de ami az egészséget illeti, teljesen más szinten vannak. Ezenkívül, ha szeretne telepíteni otthonába egy légkondicionálót, az nagyon drága is lenne végül. A ventilátorok már régóta mellettünk vannak és a rendelkezésünkre állnak. Csak úgy egyszerűen nem is fognak még sokáig elhagyni bennünket, hiszen tökéletes a teljesítményük és nagyszerűen képesek felfrissíteni az embert.

A ventilátorokat méretük szerint két nagyobb csoportra osztjuk. Vannak nagy és kis ventilátorok. Mindegyiknek megvan a maga előnye és hátránya. Éppen a kisebb ventilátorokat, mint például a Clatronic VL 3601ventilátort akár az asztalra is felállíthatja, és mindig maga mellett tudhatja, bárhová magával viheti. Legyen az irodájában a munkahelyén, otthon, vagy egy akármilyen másik helyiségben. A nagy ventilátorok elég nehezek az áthelyezéshez, és egyszerűen nem is olyan jól megy velük.

Ha a megfelelő ventilátort keresi, akkor most épp megtalálta. Kicsi, de ennek ellenére ügyes és nagyon nagy teljesítményű darab a Clatronic VL 3601 ventilátor. Nagyon jól fogja Önre fújni a hűs levegőt, és tökéletes érzést kelt Önben. A friss levegőt egy meleg helyiségben nagyon nehezen érheti el. Néha ez teljesen lehetetlen, mert mintha kint nem is mozogna a levegő, Önt pedig úgy érezheti, hogy menten megőrül. Éppen erre való az összes ventilátor. Azon kívül, hogy egy kicsit lehűtik Önt, a levegőt is megszűrik, Ön pedig sokkal jobban fogja magát érezni.

Ki szokta nyitni a nagy forróságokban az ablakokat? Ezt teljesen feleslegesen teszi, hiszen néha akkor se tud huzatot csinálni, amikor még az ajtókat is kitárja. A kellemes, hűsítő levegőre, ami felfrissíti Önt a hosszú nyári napokon, most itt a Clatronic VL 3601 ventilátor. Ezt a ventilátort tényleg bárhol felállíthatja az otthonában, hiszen a fehér színének köszönhetően teljesen illik mindenhová. Minimalista, stílusos, és sehol sem lesz útban.

A Clatronic márkájú ventilátorok árainak határa teljesen barátságos szinteken mozog, tehát megvásárlása is kellemes élmény lehet Önnek. A ventilátort szükség szerint teheti abba a helyiségbe, ahová csak tenni szeretné.

Az egyszerű vezérlés azoknak az embereknek is tetszeni fog, akik nem éppen értenek az elektronikai cikkekhez. A Clatronic VL 3601 ventilátor két sebességgel rendelkezik, amelyek közül választhat. Kiválaszthatja az alacsony fordulatszámot, amellyel egyszerűen csak fújja majd Önre a hűvös levegőt, vagy választhatja a magas fordulatszámot is, amely át is szűri a levegőt a helyiségben. A készülék semmilyen módon sem fog zavaróan hatni a beltérben, amit a fehér színű kivitelezésének köszönhet. A ventilátor forgólapátjainak átmérője 23 centiméter, tehát nagyszerűen gondoskodik arról, hogy Ön mély lélegzetet vehessen a friss levegőből.

A ventilátoron persze bekapcsolhatja az automatikus horizontális oszcillációt, mégpedig 90°-os szögben. Természetesen ezt az oszcillációt bármikor kikapcsolhatja, valamint a billenési szöget is beállíthatja, tehát a Clatronic VL 3601 ventilátor mindig tökéletesen fogja Önre fújni a levegőt. A ventilátorról nem hiányozhat a klasszikusnak számító védőrács sem, amely véd az esetleges sérülésekkel és balesetekkel szemben, továbbá a csúszásmentes lábak sem hiányoznak róla, amelyeknek köszönhetően a ventilátor stabilitása sokkal jobb lesz.