A porszívók a mindennap használatos segédeszközeinkké váltak. Mindennap kihasználjuk őket a takarításra. Mindig képesek segíteni nekünk, ha otthon rendetlenség lenne. Annak köszönhetően, hogy az idő folyamatosan halad előre, Ön biztos lehet benne, hogy a klasszikus rúdporszívóktól már tovább haladtunk. Ha még nem regisztrálta a hírt, hogy néhány éve egy új porszívó típus került a piacra, akkor ma egy nagyszerű porszívó tippet hoztunk el Önnek, amelybe azonnal biztosan beleszeret. A robotporszívók újdonságnak számítanak a piacon, amelyekbe talán mindenki beleszeretett. Képesek tökéletesen felporszívózni, ráadásul anélkül, hogy közben végig mellette kéne állnia, vagy figyelnie kéne rá. Emellett azonban további néhány újszerű funkciót is kínál, amelyekbe használat közben szintén bele fog szeretni.

A robotporszívók csak nem olyan régen jelentek meg a hazánkban, de azonnal a figyelem középpontjába kerültek. A nagy teljesítményű gépek ma már nagy komfortot nyújtanak nekünk a használatuk közben, és még a magasabb áruk ellenére is sokan megszerették őket. Ma már sokan rendelkeznek velük otthon. Azon kívül, hogy nem kell minden másnap felmosnia a padlót, elég lesz csak néhány hetente rászánnia magát. Rengeteg robotporszívó ugyanis nemcsak felporszívózik, hanem ugyanúgy fel is mossa a padlót. Így Ön egy csomó időt takaríthat meg, és mindent, amire szüksége van, egy kézmozdulattal elvégezhet. Haladjon Ön is a korral, és meglátja, hogy egy robotporszívó tényleg megéri az árát. A robotporszívó egyszerűen pontosan az, amire Önnek szüksége van.

A CleanMate márka minőségi robotporszívókat kínál, amelyekbe biztosan Ön is egyből beleszeret. A minőségi robotporszívók, amelyek egyszerre porszívóznak és mosnak fel, egyszerűen megörvendeztetik majd Önt, és sokkal több munkát segítenek Önnek megtakarítani, mint azt az elején gondolná. Minden funkcióba, amit csak ez a robotporszívó kínál, már az első nap rögtön bele fog szeretni. A több ezer elégedett vásárló, akik már robotporszívó tulajdonosai, nem cserélnék el a robotporszívójukat semmi pénzért. Nincs is min csodálkozni. A kényelem, ami ezen úttörő porszívók formájában érkezik az otthonába, biztosan tetszeni fog Önnek, és már soha semmi másra nem fog vágyni. Ma a CleanMate QQ6S robotporszívóról írunk Önnek véleményező cikket.

Egy design és gyönyörű darabra vágyik, amely passzolni fog az otthonába? Válassza Ön is a CleanMate QQ6S robotporszívót, amely nemcsak nagyszerű teljesítménnyel rendelkezik, de ugyanúgy tökéletesen is néz ki. Nem túl nagy, és ezért tényleg mindenhová elfér, ahová csak teszi. Hasonlóképpen nem is túl nehéz, és egyszerűen átviheti abba a helyiségbe, ahol porszívózni szeretne. Vagy hagyja a helyén, és navigálja oda, ahová mennie kell porszívózni. Útközben végig mindent felporszívóz, az Ön lakása pedig ragyogóan tiszta és gyönyörűen illatos lesz. Pontosan mindezt várhatja el az új CleanMate QQ6S robotporszívótól. A megbízhatóság ugyanis a második neve.

A CleanMate QQ6S robotporszívó egy nagyon nagy teljesítményű szívómotorral rendelkezik, amely egyszerűen és probléma nélkül gondoskodik arról, hogy a padlón ne maradjanak semmilyen szennyeződések. Játékszerrel megbirkózik a porral, a maradékokkal, a morzsákkal, a kutya- és macskaszőrrel, de akár a nagyobb szennyeződésekkel is, amelyek a padlón az útjába kerülhetnek. Ez a CleanMate QQ6S robotporszívó egyszerűen beállítható, és Ön már rögtön az elején megszereti a funkcióit. Az is az előnye, hogy kezdőknek is alkalmas, valamint azoknak a személyeknek is, akik nem igazán tudják kezelni a fejlett technológiát. Alkalmas tehát laikusoknak is, akiknek csak alapvető funkciókra van szükségük.

A CleanMate QQ6S robotporszívó minden szennyeződést, ami csak a földön található, egyszerűen összegyűjt a portartályába, amely elég nagy ahhoz, hogy egy nagyobb, tágasabb helyiséget is összeporszívózzon. Így nem merülhet fel az a probléma, hogy a tartályt folyton újra ki kéne ürítenie, majd vissza kéne helyeznie a porszívóba, hogy az folytatni tudja a porszívózást. A praktikus töltöttségjelző a portartályon folyamatosan értesíti Önt arról, hogy mennyire telt már meg a portartály, és hogy már ki kéne-e szórnia belőle a tartalmát. Miután megtelt a portartály, nagyon egyszerűen kiüríthető, hiszen könnyen hozzáférhető. Elég, ha egyetlen egyszerű gombnyomással kihúzza a porszívóból.

Nagy előny az UV-lámpa is, amellyel a CleanMate QQ6S robotporszívó rendelkezik. Ez a lámpa a padló fertőtlenítésére szolgál. Eltávolítja a padlón lévő allergén anyagokat és baktériumokat. Ennek köszönhetően a CleanMate QQ6S robotporszívó főleg olyan családoknak való, amelyekben valaki vagy valakik allergiában szenvednek. Az allergén anyagok eliminálására a környezetből főleg a HEPA-szűrőnek köszönhetően kerül sor, amely képes felfogni még a legfinomabb porszemcséket is, beleértve az atkákat és az allergén anyagokat is. Ez a szűrő ugyancsak nagyszerűen gondoskodik arról is, hogy a por ne kerüljön újra vissza a levegőbe, tehát ez a porszívó alkalmas olyan háztartásokba is, ahol allergiában szenvedő személyek élnek.

A felületek tisztítása a CleanMate QQ6S robotporszívó számára egyszerű és hibátlan. A négyszintű tisztító rendszer biztosítja a tökéletes tisztítást, nem kívánt mellékhatások nélkül. Az adaptív modul a két oldalsó kefével és a speciális spirálos kefével minden szennyeződést összegyűjt a magas szívóerőnek köszönhetően, amelybe azonnal beleszeret. Az UV-lámpával kombinálva garantált a lehető legnagyobb tisztaság, amit csak a CleanMate QQ6S robotporszívóval érhet el. Ezenkívül ez a robotporszívó képes érzékelni a porszívózott felületen lévő szennyeződés mennyiséget, és a szennyezettebb helyeken képes növelni a teljesítményét úgy, hogy sokkal gyorsabban szabaduljon meg minden szennyeződéstől, és az otthonában minden felület tiszta legyen. Magassága mindössze 8 centiméter, aminek köszönhetően tényleg mindenhová befér. Így soha nem lesz problémája semmivel.

A CleanMate QQ6S robotporszívó szónikus fallal rendelkezik. Ez a fal láthatatlan sugarakat bocsájt ki, aminek köszönhetően a robotporszívó képes korlátozott térben is porszívózni. Így egyszerűen tudni fogja. hogy merre kell mennie es mit kell csinálnia. Ezzel a módszerrel például a kábelek vagy törékeny tárgyak körüli területet elkerítheti, ha nem szeretné, hogy a porszívó körülöttük motoszkáljon. Nagy előny az is, hogy beállíthatja az időt is, hogy mikor kezdje a robotporszívó a takarítást. Így biztos lehet benne, hogy míg Ön a munkahelyén van, a robotporszívó felporszívóz mindent, amire csak szüksége van, Ön pedig már a tiszta háztartásba érkezik haza.

A térben tájékozódva ez a robotporszívó figyel. Ebben innovatív ultrahangos szenzorok segítik a porszívót. Ezek a szenzorok figyelik a tárgyakat és a bútorokat. Így javítanak a navigáción és a porszívó egész mozgásán a térben. Így soha nem eshet meg, hogy a CleanMate QQ6S robotporszívó valamit elrontana vagy tönkretenne az otthonában. A magasabb küszöb az ajtóknál nem okozhat gondot. A robotporszívó akár 1 centiméter magasságú akadályon is át tud haladni, tehát egyszerűen eljut az egyik helyiségből a másikba.

A CleanMate QQ6S robotporszívó képes pontosan felismerni, hogy mikor kezd lemerülni az akkumulátora, és lemerült akkumulátor vagy a tisztítás befejezte esetén visszatér a töltőállomásra, ahol feltöltődik, és felkészülten várja a következő takarítás idejét. A töltőállomás a szónikus fal feltöltésére is szolgál. A robotporszívó nagyon gyorsan készen áll az újabb takarításra. Az akkumulátor mindössze két és fél óra alatt töltődik fel.

A CleanMate QQ6S robotporszívó nemcsak kisebb lakásokba alkalmas, hanem ugyanúgy nagyobb házakba is, ahol sokkal több takarításra van szükség. Nagyon egyszerűen képes megtisztítani bármilyen felületet.