A piacon manapság számos különböző kávéfőző érhető el. Hogyan válassza ki azt, amelyikre szüksége lesz és amelyik megfelel az elvárásainak? Egyszerűen úgy, hogy fogja tudni, melyik paraméterekre kell figyelnie. A legfontosabb kérdések közé legfőképpen azok tartoznak, amelyeket még a kávéfőzők közti válogatás előtt meg kell válaszolnia. Válaszoljon az olyan kérdésekre, mint például, hogy milyen gyakran fogja használni a kávéfőzőt, mennyi típusú kávét szeretne készíteni, valamint legfőképpen azon gondolkozzon el, hogy kávészemekből vagy kávékapszulákból szeretne-e kávét készíteni. Továbbá vessen egy pillantást a pénzügyeire és arra, hogy mennyi pénzt hajlandó kávéfőzőre költeni. A piacon számos típusú kávéfőző érhető el. A legismertebbek a kapszulás, a karos és a teljesen automata kávéfőzők. A karos kávéfőzők olyan kávérajongóknak ajánlottak, akik szeretnek hosszú időt eltölteni a kávé elkészítésével. Ennél a kávéfőzőnél számos paramétert szükséges beállítani, fontos tudni helyesen beállítani őket. A felsoroltak közül a kapszulás kávéfőzők talán a legolcsóbbak és a legegyszerűbben kezelhetőek. A kávéfőzőbe egyszerűen csak be kell helyezni a kapszulát, majd be kell azt kapcsolni. És a kávé máris a világon van. Az arany középút a teljesen automata eszpresszó kávéfőző, amely nagyon gyorsan és egyszerűen készít el bármilyen kávét, amelyet Ön megkíván, anélkül, hogy bonyolult beállításokat kéne beállítania és további nagyobb összeget kéne költenie a különböző kiegészítőkre. Így egy gombnyomással friss kávéra tehet szert. Az ilyen kávéfőzők nem igazán drágák, így elérhető áron félprofi kávéfőző tulajdonosa lehet, amellyel nagyon jól fog tudni dolgozni. Ezeken a gépeken felül egyebek is léteznek, mint például a filteres kávéfőzők, a french press vagy a mokka kávéfőző, amelyek viszont nem készítenek profi kávét. Elméletileg azt is kijelenthetjük, hogy ezek otthoni kávék, amelyek jobbak, mint a klasszikus forrázott kávé.

Egy minőségi kávéfőzővel rendelkezni otthon tényleg megfizethetetlen dolog. Ízletes kávé minden reggel, mégpedig anélkül, hogy valahol rendszeresen meg kéne vennie. Az Ön szemei előtt is megjelent egy tökéletes reggel képe, minőségi, jó és főleg ízletes kávéval, amelyet otthona kényelmében ízlelhet meg? Pontosan ezt próbáltuk elérni! Ahhoz azonban, hogy egy csésze minőségi kávét tudjon elkészíteni, szüksége lesz egy megfelelő kávéfőzőre is. Ma az Espresso DeLonghi Autentica ETAM29.510.WB kávéfőzőről kínálunk Önnek egy véleményező cikket. Ez a kávéfőző stílusosan néz ki, egyszerűen vezérelhető, és nem fog a kávé elkészítéséhez néhány percen át a kávéfőző felett állni.

Finom kávé minden nap

Valószínűleg csak nagyon kevesen tudják elképzelni egy napjukat egy csésze kávé nélkül. A legtöbb ember reggeli rituáléja azzal kezdődik, hogy megiszik egy csésze kávét, fog egy újságot, egy tabletet vagy egy okostelefont, és elolvassa a legújabb híreket, ami a nagyvilágban történt. Sokan egy csésze kávé mellett intézik el a munkahelyi leveleiket, e-mailjeiket, mások pedig egy kávé mellett üldögélve dolgoznak. Függetlenül attól, hogy a jó kávét kora reggel, délelőtt, vagy csak délután fogyasztja, biztosan jól jön Önnek otthonra az Espresso DeLonghi Autentica ETAM29.510.WB eszpresszó gép, amely egy nagyszerű segítőeszköz minden egyes irányban.

Stílusos formatervezés

Az elegáns segédeszköz előnye nem csupán az, hogy nagyon stílusos és jól néz ki, hanem az is, hogy automata, ami tehát azt jelenti, hogy önmaga képes elkészíteni a kávét anélkül, hogy Önnek bármit is kéne tennie és bármilyen módon is be kéne kapcsolódnia a kávéfőzés folyamatába. A nyomás 15 bar, ennek köszönhetően az olyan profi készülékek közé tartozik, amelyeknek semmi sem hiányzik.

Kompakt méretek

További előnye, amelyet meg kell említenünk, azok a méretei.  A legtöbb ember olyan egyszerű ok miatt nem vásárol kávéfőzőt, mint a hely.  A legtöbb kávéfőző ugyanis nagyon nagy és nem minden konyhába fér be.  A kis lakásban élők nem engedhetik meg, hogy nagy méretű kávéfőzőt vásároljanak.  Az Espresso DeLonghi Autentica ETAM29.510.WB kávéfőző azonban nagyon kompakt méretű, ennek köszönhetően minden otthonban elfér.

Ha Espresso DeLonghi Autentica ETAM29.510.WB kávéfőzőt vásárol, tudnia kell, hogy nem lesz szüksége önálló kávédarálóra.  Ez a kávéfőző ugyanis saját, a kávéfőző testébe épített acél őrlővel rendelkezik, amely tizenhárom őrlési szintre állítható be.  Ennek köszönhetően pontosan olyanra őrölt kávét kap, amilyenre vágyik.

Két csésze kávé is elkészíthető egyszerre

Látogatói érkeztek, és kávét szeretne nekik készíteni? A kávéfőző nagyon boldogan a segítségére lesz, és nem kell sokáig várakozniuk a kávéra. Az Espresso DeLonghi Autentica ETAM29.510.WB eszpresszó gép ugyanis két csésze kávé elkészítését kínálja egyszerre, aminek köszönhetően nagyon gyorsan sikerül majd kávéval ellátni a vendégeit.

Milyen típusokat is kínál önnek az Espresso DeLonghi Autentica ETAM29.510.WB eszpresszó gép? Széles választékának köszönhetően biztos lehet abban, hogy valóban mindenki tud majd választani a kínálatból.  A Doppio+ funkció az első funkció, amelyet nagyon szívesen mutatunk be, ez az erős kávét kedvelők számára megfelelő.  Extra aromával és extra adag energiával teli dupla eszpresszó készítésére képes.
A második, nagyon közkedvelt funkció a LONG Coffee funkció, amely filteres kávé hatását kelti.
A DeLonghi Autentica ETAM29.510.WB eszpresszó kávéfőzőn készíthető italok skáláját a tejhabosító fúvóka bővíti ki, amely a cappuccino, caffe latte, latte macchiato italokhoz készít sima tejhabot, de a kisebb gyerekek számára sima tejhab készítésére is használható.

Készítsen pontosan olyan csésze kávét, amilyent szeretne

A kávé méretét ízlésének megfelelően saját maga állíthatja be.  Akár kicsi, közepes, vagy nagy kávét szeretne, a DeLonghi Autentica ETAM29.510.WB eszpresszó kávéfőző mindenről gondoskodik.  Ezeken a lehetőségeken felül a hőmérséklet-szabályozás területén is további három lehetőséget kínál magas, közepes, vagy alacsony hőfokozat formájában.

Arról sem szabad megfeledkezni, hogy az érdekes formatervezés nem számít hagyományosnak, nem tartozik azok közé, amelyet folyamatosan értékesítenek.  Ez a fekete részletekkel díszített szép fehér formatervezés a limitált és luxus kiadások közé tartozik, melybe első látásra beleszeret.

A vezérlést is nagyon hamar megszokja.  Az ugyanis intuitív, a hátsó megvilágítással ellátott gombok pedig még nagyobb eleganciát és szép, modern kivitelt kölcsönöznek a készüléknek.

A karbantartás is nagyon egyszerű.  Erről az eltávolítható és könnyen mosható főzőegység gondoskodik.  A legújabb kávéfőzők öntisztító funkcióval rendelkeznek, ez alól a DeLonghi Autentica ETAM29.510.WB eszpresszó kávéfőző sem képez kivételt.  Minden helyzetbe, így például ebben is az Ön segítségére lesz.

A márkáról

A DeLonghi márka nagyon közkedvelt márka, amely a magyarországi piacon már évek óta jelen van.  Számos vásárló leginkább a kiváló kávéfőzői kapcsán ismeri.  Ez azonban nem minden, amit ez a márka kínál.  Története egész 1990-be nyúlik vissza, mikor az első automatikus kávéfőzőjét létrehozta.  Azóta bővítette termékei választékát, és portfóliója grillsütőket, olajsütőket, kenyérpirítókat és számos más terméket is tartalmaz.