Ön is szereti az egész házban terjengő grillezett hús illatát? Ebben az esetben jó helyen jár.  A grillezés manapság számos ember által kedvelt elfoglaltságok közé tartozik.  Előnye, hogy az étel elkészítésének ezt a módját nemcsak a szabadban, nagy kerti grillsütőkön tudja művelni, de a piacon található legújabb eszközöknek köszönhetően manapság már bent is. 

A probléma akkor jelentkezik, ha olyan lakásban lakik, ahol a nagyméretű grillsütőre nincs elegendő helye, vagy nem akar ezreket költeni erre.  Mindegy, hogy az első, második, vagy harmadik csoportba tartozik.  Mindenki számára remek hírrel szolgálunk. Ízletes grillezett ételt anélkül is készíthet otthonában, hogy kerti grillsütővel rendelkezne.  

A piacon több tucat kis hordozható grillsütő is megtalálható, amelyek minden élelmiszerre megfelelnek.  Nemcsak húsból készült ételeket tud bennük készíteni, de számos köretet vagy zöldséget is.  A munka ezekkel a termékekkel egyszerű és intuitív.  Nem is beszélve arról, hogy jó teljesítményűek, így az étel szinte azonnal kész van.  

Készítsen Ön is otthona kényelmében ízletes grill steaket, burgonyát, vagy zöldséget anélkül, hogy nagy grillsütővel rendelkezne.  Válasszon egyet a kompakt típusok közül, melyek kisebb lakásokba is megfelelnek.  Amennyiben nem tudna választani, egy DeLonghi márkájú modellt kínálunk Önnek. 

Gyors áttekintés

Szereti a grillezett ételt és nyáron szívesen grillez, de nem rendelkezik jó minőségű grillsütővel, vagy egyszerűen nincs helye?  Abban az esetben a kompakt modelleket kellene választania, melyek manapság nagyon közkedveltek.  Funkciók széles választékát kínálják, melyeknek az ételkészítés közben hasznát veszi, valamint kellemes méretekkel rendelkeznek.  Az egyik ilyen modell az újdonságnak számító DeLonghi CGH1012D grillsütő.  

A DeLonghi CGH1012D grillsütő kontakt grillsütő megbízhatóan helyettesíti a nagy kerti grillsütőt.  Azon kívül, hogy hasonló grillezési eredményeket ér el, egyszerűbb vezérléssel rendelkezik, melynek köszönhetően az étel sokkal gyorsabban és különösebb erőfeszítés nélkül készül el.  Kompakt méreteinél fogva konyhában vagy kisebb lakásban való használatra alkalmas.  

Teljesítmény

Ahhoz, hogy az étel a lehető legjobban legyen meggrillezve és elkészítve, fontos, hogy a grillsütő nagy teljesítménnyel rendelkezzen és a lehető legjobban dolgozzon.  Éppen ezért vásárláskor leginkább a teljesítményre figyeljen.  A legfontosabb paraméterről van szó. 

A DeLonghi CGH1012D grillsütő modell teljesítménye a hihetetlen 2000 Wattot éri el, melynek köszönhetően gyorsan felmelegszik, és még gyorsabban készíti el az ételt. Előnynek számít az is, hogy az időzítőt tetszése szerint állítja be, amely aztán figyelmezteti, ha a sütőlapok felmelegedtek, és el kell kezdeni a grillezést.  Soha nem kell a grillsütőt figyelni és más módon ellenőrizni, hogy készen áll-e a használatra.  

Vezérlés 

A grillsütő vezérlésének intuitívnak és a lehető legpraktikusabbnak kéne lennie.  A készüléknek néhány vezérlőgombbal kellene rendelkeznie, melyek segítségével kiválaszthatja a kívánt hőmérsékletet vagy programot.  Előnynek számít, hogy a mai modern grillsütők az egész működést a lehető legjobban próbálják megkönnyíteni. Ebből kifolyólag működtetésük egyszerű és kezdők számára is alkalmas.

A Gril DeLonghi CGH1012D grillsütő működtetése egyszerű, mivel az első részén két fő gomb található.  Ezek elforgathatóak.  Segítségükkel választhatja ki a kívánt programot és hőmérsékletet.  Ezen kívül a grillsütőn még három gomb található a további funkciók vezérlésére.  

A működtetést a gombok mellett található LED kijelző egyszerűsíti le.  Ezen láthatja a beállított programot, esetleg a beállított hőfokot.  Soha nem fordul elő, hogy valamit nem jól választott ki és az ételt rosszul grillezi meg. 

Funkciók 

Minden grillsütő más funkciókkal rendelkezik.  Kiválasztásakor fontos ezekre odafigyelni, hogy a terméket a saját igényeihez tudja igazítani.  A DeLonghi CGH1012D grillsütő a következőket kínálja: 

Ez egy többfunkciós grillsütő, ami egyben a fő funkciót is jelenti.  Alkalmas hús, hal, zöldség, burgonya és számos más elkészítésére.  Ízletes panini és különféle szendvicsek készítésére is megfelelő. 

A funkciók közé a már említett LED kijelzőt is be kell sorolni, melynek a mérete 70 x 30 mm és teljes áttekintést nyújt a grillsütőben történő folyamatokról.  Nem hiányzik a hátralévő idő jelzése sem. 

Ez a modell zsírgyűjtő tálcával is rendelkezik, amely nagyon praktikus, mivel az ételből távozó összes levet felfogja.  Nem kell attól tartania, hogy grillezés után mindenhol rendetlenség fog uralkodni. 

Mivel eltávolítható sütőlapokkal rendelkezik, így a grillsütő tisztítása nagyon egyszerű.  A sütőlapokat nyugodtan a mosogatógépbe is helyezheti.  Így egy munkával kevesebb marad.  Nem is beszélve arról, hogy a lapok tapadásmentes anyagból készültek.  A tisztítás során az odaszáradt ételmaradékokkal sem lesz gondja.  

A technológiát kedvelők a mobil alkalmazásban örömüket fogják lelni.  A DeLonghi CGH1012D grillsütő ezen keresztül is működtethető.  Az Android és iOS rendszeren futó telefonok számára ajánlott.  A legjobb kulináris élményeket tudja biztosítani. 

Formatervezés 

A gyakran szem előtt lévő készülékek esetében a formatervezés is fontos.  A grillsütőnek ugyan meglesz a saját helye a szekrényben, vagy valahol máshol, ahol nem lesz szem előtt, de ha rendszeresen fogja használni, látható lesz.  Éppen ezért olyan darabok kellene választania, amely nem csak jó teljesítményű, de divatos is és beillik konyhájába.

A DeLonghi CGH1012D grillsütő nagyon szép, minimalista, rozsdamentes acél formatervezésű, amely előnynek számít.  Függetlenül a konyha berendezésétől, minden egyes konyhába illik.  

Méretek 

A formatervezéssel a méret is összefügg, amely a kompakt grillsütőknél nagyon fontos.  Erről azonban külön teszünk említést, mivel egyedülálló és nagyon fontos paraméterről van szó.  A kompakt grillsütő vásárlása esetén gyakran elvárás, hogy az ne legyen túl masszív és nagy, mivel tárolása helyigényes lenne. 

A DeLonghi CGH1012D grillsütő méretei egyenesen nagyszerűek. Szélessége 45,8 cm, magassága 18,5 cm, míg a mélysége a 34,3 cm-t éri el. A tömege valamivel nagyobb, mint általában a grillsütőké. 7 kilogrammot nyom. Mindezek ellenére a súlya nem olyan nagy, hogy a grillsütőt ne lehessen kényelmesen használni és azt az egyik helyről a másikra áthelyezni. 

Tartozékok és kellékek

A DeLonghi CGH1012D grillsütő számos tartozékkal rendelkezik.  Éppen ezáltal lesz sokkal jobb modell, mint a többi.  A csomagolásban sima sütőlapot, bordázott sütőlapot és praktikus kenőlapátot is talál.  A már említett csepegtető tálca természetes velejárója. 

A márkáról

A DeLonghi márka nagyon közkedvelt márka, amely a magyarországi piacon már évek óta jelen van.  Számos vásárló leginkább a kiváló kávéfőzői kapcsán ismeri.  Ez azonban nem minden, amit ez a márka kínál.  Története egész 1990-be nyúlik vissza, mikor az első automatikus kávéfőzőjét létrehozta.  Azóta bővítette termékei választékát, és portfóliója grillsütőket, olajsütőket, kenyérpirítókat és számos más terméket is tartalmaz.