Kávékedvelők, figyelem! Egy új kávéfőző került a piacra, amelyet Önnek is be kéne szereznie. Egy olyan kávéfőzőről van szó, amely anélkül készít kávét, hogy olyan fejlett és profi beállításokat kéne tudnia kezelni, amelyekhez tanfolyam szükséges. Egy kávéfőző, ami egy gomb megnyomását követően olyan minőségi és nagyon jó kávét készít, amilyent legutóbb a kávéházban vásárolt. Nem hiszi? Próbálja ki és meglátja, igazat mondtunk. Az ilyen kávéfőzőknek hála manapság már mindenki tud kényelmesen, akadályok nélkül kávét készíteni. Számos olyan profi kávéfőző létezik, ami nehezen kezelhető és nehezen karbantartható. Így a kávé készítése nem csak a nehéz vezérléssel, hanem a hosszú elkészítéssel is összefügg. Sokaknak azonban reggelente nincs sok perce vagy órája a kávé elkészítésére, ebből kifolyólag sokan granulált kávét vagy instant kávét szórnak a bögréjükbe, leöntik azt, majd elindulnak dolgozni. A legújabb, félprofi eszközök segítségével nem kell attól tartania, hogy kedvenc italának elkészítése hosszú ideig tartana. Elegendő egy vagy két gomb megnyomása, és az ital máris készen van. Ezek a kávéfőzők nem csupán egy vagy kettő, hanem akár három vagy több típusú italt is képesek elkészíteni az eszpresszótól kezdve a kapucsínón át egészen a lattéig. Használja Ön is a legújabb profi készülékeket és élvezze velük úgy a kávét, ahogyan azt illik.

A piacon manapság számos különböző kávéfőző elérhető. Hogyan válassza ki azt, amelyikre szüksége lesz és amelyik megfelel az elvárásainak? Egyszerűen úgy, hogy fogja tudni, melyik paraméterekre kell figyelnie. A legfontosabb kérdések közé legfőképpen azok tartoznak, amelyeket még a kávéfőzők közti válogatás előtt meg kell válaszolnia. Válaszoljon az olyan kérdésekre, mint például, hogy milyen gyakran fogja használni a kávéfőzőt, mennyi típusú kávét szeretne készíteni, valamint legfőképpen azon gondolkozzon el, hogy kávészemekből vagy kávékapszulákból szeretne-e kávét készíteni. Továbbá vessen egy pillantást a pénzügyeire és arra, hogy mennyi pénzt hajlandó kávéfőzőre költeni. A piacon számos típusú kávéfőző érhető el. A legismertebbek a kapszulás, a karos és a teljesen automata kávéfőzők. A karos kávéfőzők olyan kávérajongóknak ajánlottak, akik szeretnek hosszú időt eltölteni a kávé elkészítésével. Ennél a kávéfőzőnél számos paramétert szükséges beállítani, fontos tudni helyesen beállítani őket. A felsoroltak közül a kapszulás kávéfőzők talán a legolcsóbbak és a legegyszerűbben kezelhetőek. A kávéfőzőbe egyszerűen csak be kell helyezni a kapszulát, majd be kell azt kapcsolni. És a kávé máris a világon van. Az arany középút a teljesen automata eszpresszó kávéfőző, amely nagyon gyorsan és egyszerűen készít el bármilyen kávét, amelyet Ön megkíván, anélkül, hogy bonyolult beállításokat kéne beállítania és további nagyobb összeget kéne költenie a különböző kiegészítőkre. Így egy gombnyomással friss kávéra tehet szert. Az ilyen kávéfőzők nem igazán drágák, így elérhető áron félprofi kávéfőző tulajdonosa lehet, amellyel nagyon jól fog tudni dolgozni. Ezeken a gépeken felül egyebek is léteznek, mint például a filteres kávéfőzők, a french press vagy a mokka kávéfőző, amelyek viszont nem készítenek profi kávét. Elméletileg azt is kijelenthetjük, hogy ezek otthoni kávék, amelyek jobbak, mint a klasszikus forrázott kávé.

A DeLonghi márka ugyan csupán pár éve gyárt kávéfőzőket, de ez idő alatt már a hazai piacra is eljutott, világszerte több millió elégedett vásárlóval büszkélkedhet. Az elégedettség elsősorban a kiváló áron elérhető minőségi termékeinek köszönhető, az ilyen termékeknek köszönhetően bárhol és bármikor nyugodtan készíthet kávét. Nem kell kávéházba mennie, elegendő otthon bekapcsolnia a gépet. A DeLonghi márka a legmagasabb minőségű termékeket kínálja Önnek. Többségük automata, ennek köszönhetően mindenki tudja kezelni őket. Kezelésük nem igényes, elegendő kiválasztani, milyen kávét szeretne elkészíteni és elindítani a gépet, ami minden másról gondoskodik, amire csak Önnek szüksége lehet. Ma a DeLonghi ECAM 22.360.B kávéfőzőről készítettünk Önnek egy ismertető cikket.

Rengeteg ember minőségi kávéra vágyik, amit otthon is el tud magának készíteni. Néhány ember ugyanis belefáradt a forrázott kávéba, amely néha íztelen és mindig ugyanolyan. Azonban, ha megveszi a DeLonghi ECAM 22.360.B kávéfőzőt, akkor biztos lehet benne, hogy minden egyes nap képes lesz másmilyen típusú kávét főzni magának. Egyik nap ez egy eszpresszó lesz, máskor kapucsínó, valamelyik másik napod pedig café latté. Mindez a sok jó forró ital, plusz még egy csomó másik is, amely a kínálatában van, nemcsak minőségi, de ugyanúgy stílusos, fekete kivitelben rejlik, amely az egész készüléknek egy bizonyos bájt és időtlen stílust ad. Minden reggelét így egy olyan készülékkel kezdhet, amely rögtön mosolyt csal az arcára.

Tudja, hogy mi a legjobb az Espresso DeLonghi ECAM 22.360.B kávéfőzőben? Az, hogy annak ellenére, hogy egy félprofesszionális készülékről van szó, a méretei egész kellemesek. Ez a kávéfőző minden egyes konyhapulton, vagy akár az irodában is kitűnik majd. Mindig pontosan olyan kávét készít el Önnek és az Önhöz közel állóknak, amilyenre éppen gusztusuk lesz. Nagyszerű funkció ennél a készüléknél a Capuccino system is, amelyet főleg a kapucsínó szerelmesei használnak majd ki. A rozsdamentes acél fúvóka segítségével, amely képes összekeverni a párát, a levegőt és a tejet, olyan kapucsínót készíthet el, amelyet legutóbb egy kávézóban ihatott. Ezen a típuson kívül gyönyörűen felhabosított tejhabbal készíthet café lattét vagy forró tejet is, ami mindenkinek nagyon ízleni fog. Az italok tökéletes elkészítésére szolgál a 15 bar nyomású szivattyú is, és az előgőzölő ciklus is a még erőteljesebb aromáért. Ez a kombináció garantálja Önnek a minőségi kávét, minden egyes nap.

Az Espresso DeLonghi ECAM 22.360.B kávéfőző egy átlátható, kétsoros kijelzővel és háttérvilágítású gombokkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik, hogy minden körülmények között képes legyen kávét készíteni. A kívánsága szerint egyszerűen beállíthatja a kávé, a víz optimális mennyiségét, valamint a hőmérsékletet is (forró, közepes vagy alacsonyabb hőmérséklet). Ön és a jó csésze kávé között már csak egy gombnyomás áll. Nem lesz probléma, ha megérkeznek a barátai, mert két csésze kávét is probléma nélkül elkészíthet egyszerre. Igya meg tehát a kávéját egyszerre a barátaival!

Számos kávéfőző olyan gonddal rendelkezett eddig, hogy csak szemes kávét lehetett bele tenni. Az Espresso DeLonghi ECAM 22.360.B kávéfőző azonban ilyen problémával nem rendelkezik, és őrölt kávéval is ugyanúgy megtöltheti a készüléket. Erről a beépített daráló gondoskodik, halk üzemeléssel, és akár 13 lehetőséggel a darálás durvaságának beállítására. Így minden egyes csésze frissen őrölt és nagyon aromás kávéból készülhet el. A kávészemekre való tartóba akár 250 gramm kávét is beletölthet, amely ideális több csésze kávé elkészítésére. A kivehető víztartály a szintjelzővel összesen 1,8 literes űrtartalommal büszkélkedik, amelynek köszönhetően nem kell majd újra és újra feltöltenie vízzel. A kávéfőző egyszerűen, egy indikátor segítségével figyelmezteti Önt, ha fel kell töltenie a kávészemeket vagy a vizet. Ugyanúgy figyelmezteti Önt, ha ki kell ürítenie a tartályt, amiben a kávézacc van, és amelybe akár 14 csészényi kávézacc is elfér. Az Espresso DeLonghi ECAM 22.360.B kávéfőző bal oldalán található a tartály a tejre, amely automatikus fúvókatisztító funkcióval is rendelkezik, aminek köszönhetőn a tartályt újra visszateheti a hűtőszekrénybe.

A készülékek élettartama nagyon fontos, és ezért Önnek is segítenie kell ebben, bizonyos szempontokból. A karbantartással, például a vízkő rendszeres eltávolításával az automatikus tisztító és vízkőmentesítő program segítségével akár néhány évvel is képes lehet meghosszabbítani a kávéfőző élettartamát. A víz keménységét alaposan beprogramozhatja. A csepegtető rácsot és a gőzegységet is egyszerűen kihúzhatja, majd folyó víz alatt egyszerűen leöblítheti.

És mik a további funkciók, amelyek egyszerűbbé teszik az egyébként is egyszerű kezelhetőséget? A kávéadagoló személyre szabottan beállítható, 86 mm-es magasságtól egészen 142 mm-ig. Ugyanúgy beállíthatja a gőz áramlatát is, amelyet a tej felhabosításra használ. A kávéfőző, ha éppen nem használja, magától kikapcsol. Többek között a bekapcsolását is beprogramozhatja, mégpedig pontosan arra az időre, amikor éppen hazaérkezne a munkából, vagy amikor reggel tervez felébredni.