A drónok csak nemrégiben, néhány évvel ezelőtt jelentek meg hazánkban, azonban azonnal nagy sikert arattak. Nagyon csábító a levegőből való felvételkészítés lehetősége, amely így most már a “földi halandók” számára is elérhető. Ki ne szeretné a mindennapi videófelvételeit különlegessé tenni néhány méter magasból néhány felvétellel a természetről, a tengerről vagy valami egyébről? 

A drónok által kínált lehetőségek igazán megfizethetetlenek, áraik azonban eltérő ártartományban mozognak. Az áruk különféle terjedelmekben mozog. Ahogy az más termékeknél is működik, a drónok között is egyaránt találhatóak olcsóbbak és épp ellenkezőleg, drágább modellek is. Éppen, ahogy más termékek esetében is megszokhattuk, ez a helyzet a drónokkal is. Minél drágább és minél jobb márkájú, annál jobb teljesítményt nyújt. 

A drónok vezérlése igazán egyszerű, még a teljesen kezdő is megbirkózik vele. Amennyiben Ön is mérlegeli egy drón megvásárlását, ne habozzon, mindenképpen vásároljon egyet, nem fogja megbánni. Ez egy olyan dolog, amely nemcsak olyan személyeknek fizetődik ki, akik a videókészítésből élnek, hanem az olyan egyszerű embereknek is, aki csak saját kíváncsiságukból, vagy a családjuk szórakoztatása számára forgatnak videófelvételeket. Hiába vannak már néhány éve a piacon, még mindig újdonságnak számítanak, és nem mindenki tud róluk. A legjobb megismerkedni egy ilyen készülékkel, majd hagyni, hogy a drón maga végezze a dolgát. 

Azoknak azonban, akik a videófelvételek forgatásából élnek, minden bizonnyal kellene egy drónnal rendelkezniük,  Mivel különféle szolgáltatások széles skáláját és érdekes felvételeket biztosítanak. Ezek a szerző és a videófelvételeket néző rajongók és emberek számára is egyaránt vonzóak lesznek. Szerezzen örömet magának és terjessze művét egy drón segítségével, amely bárhol és bármikor videófelvételek tucatját képes elkészíteni. 

A madártávlatból látható perspektíváért

Ki ne szeretne közülünk repülni tudni és madártávlatból látni a világot? A drónok képesek ezt nyújtani Önnek. A repülést talán nem, de a repülés során elénk terülő látványt mindenképpen.  Készítsen FULL HD felvételt a DJI Mavic Pro Fly More Combo drón segítségével, amely minden olyan gravitációs szabályt megszeg, melyekhez más kamerák ragaszkodnak. Amennyiben szeretne egy lépéssel előbbre lenni, és a lehető legjobb felvételeket készíteni, mindenféleképpen válassza ezt a modellt. A rendkívül összetett technológiával rendelkező egyedülálló termék a teljes felszereltség mellett rendkívüli repülési tulajdonságokat is kínál, amellyel minden generációt megnyer. Válassza Ön is ezt a drón modellt! 

Szabadság a filmfelvételek készítésében

A drón a szó szoros értelmében egy kis helikopter is, amely az összes fontos felvételről gondoskodik. A DJI Mavic Pro Fly More Combo drón modell teljes függetlenséget kínál a föld vonzáserejétől. Függetlenül attól, hogy éppen szörfözik, snowbordozik, vagy éppen síel, a legjobb felvételeket tudja majd elkészíteni. A testből, négy propellerből és távirányítóból álló készülékhez további speciális dolgokhoz nincs szüksége. Elegendő csupán az okostelefon, melynek segítségével az egész vezérlés az irányítása alatt lesz. 

A lehető legjobb minőség 

A drónok nagyszerű funkciókkal rendelkeznek, azonban nagyon sokszor hiányoznak az olyan dolgok, mint a kép- és videó felvétel magas minősége. A DJI Mavic Pro Fly More Combo drón esetében azonban semmi ilyesmitől nem kell tartania. A kamera széles spektrumban, a HD felbontástól a Full HD felbontáson át egészen a lehető legmagasabb, Ultra HD felbontásig képes dolgozni. A magas minőséget a fényképeknél is megőrzi,  és az eredmény így kiváló minőségű lesz. 

A 12 Mpx felbontás lehetőséget kínál pillanatképek és nagy formátumú képek készítésére. Nem hiányzik a lenyűgöző szelfik készítésének lehetősége sem. Elég a drónnak inteni, és az abban a pillanatban beméri Önt és a lehető legjobb képet készíti el. A háromtengelyes stabilizált felfüggesztésnek köszönhetően ragyogóan fókuszál. 

Bárhová eljuthat vele

Bizonyára Ön is ismeri azokat a helyeket, ahová az ember nem ér el és nem lát. Pontosan ezekre a helyekre lehet eljutni a DJI Mavic Pro Fly More Combo drón segítségével. A nagy teljesítményű és hatékony motorok lehetővé teszik a miniatűr helikopterek 65 km/h sebességgel történő mozgását, akár 13 km távolságra is a kiindulóponttól. Magában a felszállás és landolás is figyelemre méltók. 

Egyes drónok nagyszerűen képesek repülni, landolni és felszállni, azonban az egyhelyben állás problémát okoz nekik. A DJI Mavic Pro Fly More Combo drón modellnél az Állvány mód éppen erre a célra szolgál. 

A drón megszakítás nélkül 27 perc működési időre képes, melynek köszönhetően a legjobb felvételek elkészítésére van lehetősége. 

MI mindent rejt magában? 

A drónok kedvelőit örömmel tölti el az a tény, hogy ebben a drónban 24 számítástechnikai mag, valamint 7 km-es hatótávolsággal és 6 vizuális érzékelővel ellátott teljesen új jelátviteli rendszer található. Ezek gondoskodnak a biztonságról, a szüntelen ellenőrzésről és az utasítások azonnali elvégzéséről. Olyan, mint a leesés szóba se jöhet. 

Az első és alsó vizuális érzékelők még kedvezőtlen körülmények között is mozdulatlan lebegést biztosítanak a levegőben. 

Nem hiányzik a Flight Autonomy technológia sem, amely gondoskodik arról, hogy a drón minden olyan lehetséges akadályt kikerüljön, amely a levegőben várja. 

Stílusos formatervezés

A drónok kivitele a design szempontjából nem igazán fontos, a gyártók azonban erre is gondolnak. Éppen ezért a DJI Mavic Pro Fly More Combo drón formatervezése nagyon érdekes. Minimalista, fekete sima kivitelű. A levegőben nem hívja fel magára feleslegesen a figyelmet, mindezek mellett pedig nagyon stílusos. 

Tömege mindössze 700 gramm, éppen ezért nagyon könnyen felszáll,  Valamint könnyű súlyánál fogva bárhová magával is viheti. Egyszerűen összecsukható és egy tokban szállítható. Összecsukás után nagyon kellemes, kompakt méretű.

Első benyomásra úgy tűnhet, hogy mindössze egy játékról van szó, de ez egyáltalán nem így van. Ez a nagy teljesítményű DJI márkájú drón nagy örömet szerez funkcióival,  Melyekből igazán sok van. 

Könnyű kezelhetőség

Tudja, mi a legjobb a fejlett technológiánál? Az egyszerű és ösztönös, intuitív vezérlés,  Melynek köszönhetően nem kell sokáig tanulni, hogyan működik és hogyan kell irányítani. Ugyanígy van a DJI Mavic Air Pro Fly More Combo drónnál is. Adóvevő segítségével, intuitív gesztusvezérléssel irányíthatja,  Amely a tulajdonosa mobiltelefonjával is párosítható. 

Akár kezdő, vagy profi pilótáról van szó, a vezérléstől semmiképp sem kell tartani. Ahogy azt már említettük, a vezérlés mobiltelefon, vagy kijelzővel rendelkező joystick segítségével is megoldható. Ezt a drón megvásárlásakor automatikusan tartozékként megkapja. Amennyiben a joysticket otthon felejtené, aggodalomra semmi ok, az okostelefon pótolhatja azt. Ehhez elegendő telepítenie a megfelelő alkalmazást. 

Felszereltség

A széles felszereltsége biztosan tetszeni fog Önnek. A drón megvásárlásával egy teljesen felszerelt combo készletet is megszerez. Mindez a következőket foglalja magába: 

  • hátizsák a szállításra,
  • töltő redukcióval,
  • töltőközpont négy akkumulátorhoz,
  • powerbank töltő adapter, 
  • két meghajtó akkumulátor. 

A DJI Mavic Pro Fly More Combo drón modell memóriája a 16 GB-t éri el, de természetesen egy memóriakártya segítségével ez az érték nővelhető. 

Pár szó a márkáról

Hazánkban csak néhány olyan márka forgalmaz termékeket, amely jó minőségű drónokat kínál. Ezek közé tartozik a DJI márka is. Nemcsak Magyarországon, de külföldön is a piacon lévő vezető márkának számít. 2006-ban alakult, az azóta eltelt idő alatt pedig szép számú rajongótáborra tett szert, akik rendszeresen vásárolják termékeit. A drónokon kívül más érdekes termékeket is kínálnak, mint például jó minőségű kamerákat, tartókat vagy szelfibotokat is.