Ahhoz, hogy minőségi konyhai robotgépeket tudjon vásárolni, szüksége lesz a megfelelő és az összes információra, amelyek segítenek Önnek pontosan olyan készüléket vásárolni, amilyenre szüksége van. Rengeteg ember csak elmegy a boltba, és ott, közvetlenül a kiskereskedőtől tudja meg a fontos információkat, ami az egyik megfelelő lehetőség a sok közül. Azonban saját maga is tájékozódhat az adott területről, teljesen egyedül is képezheti magát az adott szakterületen. A piacon hagyományos és egyszerűbb készülékeket is talál a habverésre, esetleg kézi habverőket vagy botmixert is vásárolhat. Ezek is mixereknek és robotgépeknek számítanak, amelyek közül bőven válogathat. Az igazat megvallva ez csak a töredéke annak, amikkel hazánk piacán találkozhat. A konyhai robotgép, ha megfelelően lett kiválasztva, egy csomó időt és energiát takaríthat meg Önnek. Kiválasztáskor ezért ajánljuk, hogy figyeljen oda, hogy milyen anyagból készült az adott termék. A legtöbb robotgép alkotóelemei kemény műanyagból készülnek, ami ugyan nem kelti éppen a felhasználóban a legjobb érzéseket, ám ezek olyan minőségűek lehetnek, ami több szempontból is megfelelő lehet Önnek. A motor teljesítménye ugyancsak nagyon fontos, sőt, talán ez a legfontosabb paraméter. Nem mindegyik típusú motor alkalmas többféle dolog mixerelésére. Nem mindegyik termék lesz alkalmas pontosan arra, amire Önnek szüksége van. Nézze meg a vásárlás előtt a meghajtás módját is. Az egyik mód az alsó meghajtás, míg a másik a felső meghajtás. A további fontos paraméterek közé, amit mindenképpen meg kell néznie, például a bővített tartozék készlet tartozik, amely a habverésen és a mixerelésen kívül további, nagyon érdekes funkciókat is kínálhat. Léteznek igényes személyek számára készült összeállítások is, amelyek még több tartozékkal rendelkeznek, mint az előbb említett változatok. Minél többre van szüksége ezek közül, annál többet kéne hozzávásárolnia. Ne feledkezzen meg a karbantartásról sem, aminek nem szabadna túlságosan igényesnek lennie. Győződjön meg róla, hogy a robotgép rendelkezik-e biztosítékkal a motor túlmelegedése ellen, pulzáló funkcióval, valamint elindítást gátló biztosítékkal.

Otthonainkban manapság egyre többet szoktunk sütni és főzni. Az emberek megértették, hogy az otthon készült étel, amit a saját alapanyagaikból készítenek el és pontosan úgy, ahogyan ők szeretik, az egyik legfinomabb és legjobb dolog, amit csak ehetnek. A jó étkek elkészítésére azonban egy minőségi készülékre is szükségünk van, ami segít nekünk elkészíteni az ételeket. A konyhai robotgép egy nagyszerű segédeszköz minden háztartásba, ahol nemcsak rendszeresen sütnek, hanem ugyanúgy főznek is. Ha véletlenül egy olyan otthonban él, ahol nem olyan gyakran főznek, például egy hét alatt csak egyszer, akkor se féljen! A konyhai robotgépek mindig jól jönnek, és ezért biztosan nagyon fogja értékelni minden alkalommal, amikor szüksége lesz rá.

Modern kényelem

A modern gasztronómia manapság sokkal több segédeszköz használatát követeli meg, mint azt régen megszokhattuk. Az egészséges életstílus, a kisgyerekek jelenléte a családban vagy más körülmények, amelyek között épp találjuk magunkat, gyakran nem is tudják nélkülözni a minőségi segédeszközök meglétét a konyhánkban. Ha szeretnénk és kell főznünk, valamint gyorsan, egészségesen, gazdaságosan és főképp ökologikusan szeretnénk elkészíteni az ételeket, akkor meg kell találnunk hozzá a megfelelő segédeszközt, amely minden szempontból a segítségünkre lesz. Egy ilyen tökéletes segédeszköz az Electrolux Assistent EKM5540 konyhai robotgép, amelybe azonnal bele fog szeretni. Az egész készülék fémből készült, teljesítménye pedig az 1000 W-ot éri el. Ez már egy olyan dolog, amely egyszerűen meg fogja Önt győzni, hogy semmiképp sem hiányozhat az otthonából egy ilyen gépezet.

Az Electrolux Assistent EKM5540 konyhai robotgép a legjobbak közé tartozik, amellyel Önnek is rendelkeznie kéne otthon. Minden egyes háztartásban nagy hasznát veszik. Ott is, ahol rendszeresen sütnek és főznek, vagy akár ott is, ahol nem olyan gyakran fordulnak meg az emberek a konyhában. Az Electrolux vállalat a háztartási kisgép forgalmazók közül az első helyet elfoglalók között áll, és helyet találtak az otthonainkban. A robusztus Electrolux Assistent EKM5540 konyhai robotgép mindenki jobb kezévé válhat, akinek egy megbízható segédeszközre van szüksége. A készülék tartozékok széles spektrumával rendelkezik, egyszerűen vezérelhető és rendkívül jó minőségű eredményeket hoz, amelyeket gyorsan és egyszerűen készít el.

Funkciók és tulajdonságok

Ez a kiváló eszköz a Soft Edge Beater technológiát használja. A speciálisan formázott keverőlapátok garantálják a nyersanyagok optimális összekeverését a tál teljes térfogatában, hogy a keletkezett tészta puha és ízletes legyen. Válasszon a több tíz különböző sebességfokozat kínálat közül, vagy csak aktiválja a LED háttérvilágítású impulzus gombot, amellyel még simábbra keverheti a hozzávalókat. Az alapján, hogy mekkora mennyiségű ételt készítünk, válaszhatjuk a 2,9 literes vagy a 4,8 literes űrtartalmú tálat is, amelyet természetesen a csomagban kapunk a robotgép mellé. A csomagból nem hiányozhat a speciális Perfect Rise Lid feél sem, amely ideális körülményeket teremt a tészta keltetéséhez, továbbá egy drótozott keverőlapátot a habveréshez és egy dagasztóhorgot. A nagy tálak, amelyeket a vásárlással kap, minden családba tökéletesek, főleg a közepesen nagy méretűekbe. Minden hozzávalót egyszerre és nagyon egyszerűen összekeverhet és nem kell aggódnia, hogy néhány dolgot még ráadásként külön kéne összekevernie. Minden esetben tökéletes eredményeket kaphat.

Teljesítmény

Az Electrolux Assistent EKM5540 konyhai robotgép nagy teljesítményű, 1200 W erős motort nyújt Önnek, amely tényleg minden hozzávalót segít összekeverni, még a keményebbeket is. Ezzel a konyhai robotgéppel a munka jól, simán és főképp kellemesen megy majd. Az Electrolux Assistent EKM5540 konyhai robotgéppel dolgozva nem kell aggódnia, hogy megzavarná a környezetét. A konyhai robotgép menete nagyon csendes, amelynek köszönhetően főzés vagy sütés közben nyugodtan nézhet tévét vagy zenét is hallgathat. Semmi nem fogja közben zavarni Önt.

Az Electrolux Assistent EKM5540 konyhai robotgép tényleg nagyon sokoldalú tartozékokkal rendelkezik, amelyekkel nagyon egyszerűen dolgozhat és tényleg mindenféle ételt elkészíthet, amire csak szüksége van. Természetesen nem hiányzik a LED megvilágítás sem, amely segít Önnek a munka közbe sötétben vagy rosszabb világítás esetén. A kezelése nagyon egyszerű és a készülék nagyon stabil, tehát még nagyobb teljesítmény használata esetén sem fog elmozdulni.

A teljesítmény intenzitása a recepteknél nagyon fontos. Az elektronikus szabályzásnak köszönhetően az Electrolux Assistent EKM5540 konyhai robotgép egészen 10 teljesítményfokozatot kínál a kék háttérvilágítású sebességszabályozón.

Bolygómozgású keverőrendszer

A dinamikus meghajtás a bolygómozgású keverőrendszernek köszönhető. Még nem hallott erről a típusú keverőrendszerről? Akkor ezt nagyon gyorsan helyre kell hoznunk! A legújabb konyhai robotgépek fantasztikus bolygómozgású keverő rendszerrel rendelkeznek, ami nem hiányozhat az Electrolux Assistent EKM5540 konyhai robotgép esetében sem. Ez a keverési módszer egy nagyon egyszerű, de annál praktikusabb keverési stílus alapján dolgozik. A kidolgozott mozgással ugyanis jobb minőségű és tökéletesebb keverést tud biztosítani, összekeverve az összes tálban lévő hozzávalót.

Nagyon fontos ugyanúgy a formatervezés is. Ennél a gépnél nincs mitől tartania, ugyanis a formatervezés egy olyan dolog, amelyre a gyártók nagyon odafigyeltek. A szürke kivitel és a nagyon jó minőségű, de főleg teljesen fémből készült készülék olyan tulajdonságok, amibe szinte mindenki bele fog szeretni. Így teljesen minden családba illik, ahol egy megbízható segédeszközt kerestek.

A márkáról

Végezetül pedig még szívesen bemutatnánk Önnek az Electrolux márkát. Ez a márka egy jól ismert márka, amely minőségi háztartási cikkeket forgalmaz, és talán nincs is olyan ember, aki ne ismerné vagy még nem látta a hazánk piacán. Termékei jó minőségűek, stílusosak és kellemes a formatervezésük, aminek köszönhetően biztosan illenek majd az Ön háztartásába is. Többek között az Electrolux porszívók klímaberendezések, fagyasztók vagy mosógépek gyártásával is foglalkozik. Mindezeket a termékeket a svéd Electrolux márka úgy gyártja, hogy közben az egyszerű és intuitív vezérlésre fekteti a hangsúlyt. A márka már néhány évtizede tartja a kiemelkedő helyét a piacon, és ezen nincs is mit csodálkozni. A háztartási gépek, amelyeket gyártja, és amelyeket a vásárlók nagyon szívesen vásárolnak, nagyon sokáig bírják és a teljesítményük több mint kielégítő.