A háztartásokban mindig is voltak olyan nők, akik sütöttek családjuknak. Az asztalról egy nap sem hiányzott valamilyen jó kalács vagy sütemény, melyet nagy szeretettel készítettek.  Ez nem csak jó ízű volt, de jól is laktatta a mindig éhes gyerekeket. Ön is szeret sütni vagy főzni, és ehhez szüksége van egy jó minőségű sütőre, amely gondoskodik arról, hogy minden étel megfelelően legyen elkészítve? Válasszon Ön is a piacon lévő sütők közül egyet, mivel ezek a legjobbak közé tartoznak, melyet csak a piac kínálhat Önnek. Azon kívül, hogy többségük kis fogyasztással, szép kivitellel és stílusos formatervezéssel rendelkezik, nagy meglepetést szerez a teljesítmény, amely igazán erős, így megbirkózik az olyan nehezen elkészíthető ételekkel is, amelyeket egyedül kéne elkészítenie a családjának. Az otthonunkat érintő technikai fejlődésnek köszönhetően a jó kalácsokat, a speciális desszerteket vagy sült sós finomságokat nagyon gyorsan elkészítheti a családja számára, amelyek igazi boldogságot hoznak mindenkinek.

A technika vívmányai az érdekes és stílusos készülékek széles skáláját kínálják, melyeket minden bizonnyal Ön is szeretne magáénak tudni. Lehet az akár jó minőségű sütő, porszívó, légkondicionáló, vagy a technika más vívmánya, határozottan mellettük kellene döntenie. A mai rohanó világban, mikor egy nap több millió dolgot szeretne egyszerre elvégezni és ereje fogytáig dolgoznia kell, meg kell bizonyosodnia arról, hogy az Önt körülvevő gépek is segíthetik munkáját. A legújabb sütők minden egyes ételt, amire szüksége lesz, probléma nélkül nagyon gyorsan megsütnek anélkül, hogy akár még csak a széleket is megégetnék. A nagyszerű süteményeket, ízletes fő fogásokat, vagy a megvendégelésre szánt falatokat csak el kell készítenie, és be kell tennie a sütőbe. A mai kor sütői nem csak a sütéshez szükséges megfelelő programról gondoskodnak, de az időzítésről is, hogy az étel megsüljön, de persze ne égjen meg. A legújabb sütők csak a legjobbat hozzák életébe, de egy jól kiválasztott modern készüléknek köszönhetően otthona tökéletesen fog kinézni, és nem kell attól tartani, hogy nem fog oda illeni.

Az Electrolux márka egy jól ismert márka, amely minőségi háztartási cikkeket forgalmaz, és talán nincs is olyan ember, aki ne ismerné vagy még nem látta a hazánk piacán. Termékei jó minőségűek, stílusosak és kellemes a formatervezésük, aminek köszönhetően biztosan illenek majd az Ön háztartásába is. Többek között az Electrolux porszívók, klímaberendezések, fagyasztók vagy mosógépek gyártásával is foglalkozik. Mindezeket a termékeket a svéd Electrolux márka úgy gyártja, hogy közben az egyszerű és intuitív vezérlésre fekteti a hangsúlyt. A márka már néhány évtizede tartja a kiemelkedő helyét a piacon, és ezen nincs is mit csodálkozni. A háztartási gépek, amelyeket gyártja, és amelyeket a vásárlók nagyon szívesen vásárolnak, nagyon sokáig bírják és a teljesítményük több mint kielégítő. Éppen ezért kéne Önnek is az Electrolux EOB43410OX multifunkciónális beépíthető sütőt választania, amely elkápráztatja az egyszerű formatervezésével és a tökéletes teljesítményével.

Olyan új sütőt keres, amely minden igényének megfelel és emellett még nagyon szép, esztétikus kialakítású is? Próbálja ki az Electrolux EOB43410OX multifunkcionális sütőt, amely nem csak divatos kivitelével, de eleganciájával is meglepi, amely pontosan illeni fog a konyhaszekrénye vonalaihoz. A sütő maximális mértékben rugalmas és XXL kapacitású beltérrel rendelkezik. A rozsdamentes acélból készült Electrolux EOB43410OX multifunkcionális készülék a funkciók széles skálájával rendelkezik, melyekkel évekig elégedett lesz, és nem fog kellenie másikra cserélni. Ennek a sütőnek köszönhetően a sütés és a főzés sokkal egyszerűbb lesz, mivel a sütő az összes feladatot teljesíti, amire szüksége van.

A tágas XXL beltér hihetetlen tágas, 74 liter űrtartalommal rendelkezik, így a sütésre váró legnagyobb sütőpléh is belefér. Az Electrolux EOB43410OX beépíthető multifunkcionális sütő A energiaosztályú, ujjlenyomat mentes felületi kezeléssel rendelkezik, melynek köszönhetően biztos lehet abban, hogy a sütőt soha nem lesz nehéz megtisztítani, így a tisztításnál nem lesznek olyan gondjai, mint más embereknek. Az A energiaosztálynak köszönhetően igazán sok energiát takarít meg, mely által pénzt spórol Önnek, melyet ellenkező esetben az energiába kellene fektetnie. Az Electrolux EOB43410OX multifunkcionális sütő hatékony szigeteléssel ellátott, ennek köszönhetően képes megtartani a belső hőmérsékletet és a főzési hőmérsékletet. Ennek a szigetelésnek köszönhetően 10 %-kal energiahatékonyabb, mint az A energiaosztályba tartozó egyéb sütők.

Az Electrolux EOB43410OX multifunkcionális sütő különféle praktikus funkciókkal felszerelt, melyeknek biztosan hasznát veszi. A sütőn elhelyezett benyomható vezérlőgombok soha nem lesznek útban, és nem rontják el a konyha összhangját. Ezek a gombok a hőmérséklet, valamint az egyes melegítési módok beállítására szolgálnak. A kezelőpanel közepén áttekinthető LED kijelző található, amelyen beállítható az idő, valamint itt található a visszaszámlálási funkció is. Ez áttekintést nyújt arról, mi történik a sütőben, valamint arról, hogy mit kellene tudnia.

Azok a sütők a legjobbak, melyek sok programmal rendelkeznek, mivel tud miből választani, ki tudja választani az Önnek legjobban megfelelőt, amelyet rendszeresen használni fog. Az Electrolux gyártói ezzel tisztában vannak, éppen ezért látták el az Electrolux EOB43410OX multifunkcionális sütőt nyolc funkcióval, amelyeket minden bizonnyal Ön is nagyszerűen kihasznál. Megtalálható közöttük például az alsó/felső melegítés, a felső melegítés grillel, az alsó melegítés, a légkeverős grillezés (úgynevezett infrasütés), a légkeverős grillezés alsó melegítéssel, a kör alakú fűtőszál, a felső melegítés és a grillsütő. Ezeket a programokat kedvenc ételei elkészítésénél mind kihasználja, és így a saját elképzelése szerint készítheti el a desszertet vagy a főételt. A sütőnek nem okoz gondot az olyan édességek elkészítése, mint például a kuglóf, a felfújt sütemény vagy a gyerekek által kedvelt pizza, esetleg a grillezett kolbász, a sült csibe és egyéb húsételek, de a házi kenyér elkészítése sem. Mindent az Ön elképzelése szerint süt meg, és mindezt anélkül, hogy attól kéne tartania, hogy az étel nem lesz megfelelően átsütve, esetleg más problémától, ami más sütőknél előfordulhat. Az Electrolux EOB43410OX multifunkcionális sütőben egyszerre három szinten süthet, így a sütés sokkal gyorsabb lesz. Egyszerre három sütőpléhet használhat,  ennek köszönhetően nem kell sok időt töltenie a konyhában.

A maximális kényelem érdekében a vezetőrácsok az Electrolux EOB43410OX multifunkcionális sütőnél nagyon ügyesen úgy lettek tervezve, hogy a sütőpléhek ki és berakását megkönnyítsék. Ennek köszönhetően sokkal egyszerűbb és gyorsabb a sütőpléheket a sütőbe visszatenni, ez akár egy kézzel is lehetséges. Az étel egyenletes melegítése érdekében a sütő úgynevezett Ultra Fan Plus rendszerrel ellátott, amelyet extra nagy ventilátor jellemez, amelyre ennek az XXL sütőnek szüksége is van, ezen felül speciális légcsatornákkal is rendelkezik. Az étel így egyenletesen átsült lesz, függetlenül attól, hogy a sütőben alul vagy felül lesz. A biztonsági gyermekzár véd a véletlen ki és bekapcsolástól. Ennek a funkciónak köszönhetően bármit csinálhat, nem kell attól tartania, hogy gyermekének baja esik.

Az egyszerű karbantartás érdekében az Electrolux EOB43410OX multifunkcionális sütő belterét sima, fényes zománc fedi, amely felettébb ellenálló. A fűtőtest a könnyebb tisztítás érdekében egyszerűen eltávolítható, így könnyebben megtisztítható, mint a sütő belsejében. A további nagyszerű kiegészítő az üvegajtó, amely nagyon könnyen tisztítható. Az Aqua Clean program tökéletes a sütő hatékony és kíméletes tisztításához. Az Electrolux EOB43410OX multifunkcionális sütő belső terét kíméletlen tisztítószerek használata nélkül, környezetbarát módon, hatékonyan tisztíthatja meg. Elég egyszerűen vizet önteni a sütőpléhre, és bekapcsolni az Aqua Clean programot. A víz a magas hő hatására fokozatosan elpárolog és a nedves gőz meglágyítja a sütő falán lerakódott zsírt. Ez a sütő hosszú évekig szolgálni fogja Önt anélkül, hogy cserélni, vagy javíttatni kellene.