A tisztaság a házban minden egyes háztartás és otthon alapja. Biztosan Ön is ragaszkodik a tiszta, pormentes polcokhoz, a kitakarított házhoz, amely ragyog a tisztaságtól, és főleg a tiszta padlóhoz, amelyen bármikor járkálhat akár mezítláb is. Ha eddig nem rendelkezett padlóporszívóval, vagy az eddig használt porszívója mondta fel a szolgálatot, akkor mindenképpen egy újat kéne választania. A piacon jelenleg tényleg rengeteg porszívó közül választhat. Természetesen azelőtt, mielőtt elindulna megvenni magát a porszívót, fel kéne állítania bizonyos feltételeket, amiknek a porszívónak meg kell felelnie. Az ilyen szempontoknak köszönhetően juthatunk el a legjobb háztartási eszközhöz, amely éveken át jól fogja szolgálni, és soha nem eshet meg, hogy túl hamar felmondaná a szolgálatot. A porszívónak köszönhetően a tisztaság és rend kellemes érzését hozhatja létre az otthonában, amelyet a család minden egyes tagja nagyra értékel majd.

A porszívó egy olyan háztartási eszköz, amellyel mindenki rendelkezik otthon. A padló felmosása elég igényes, ezért ezt a munkát jobb egyszerű porszívózással felváltani. Elég csak kézbe vennie a kedvenc porszívóját, és felszívnia vele az összes port és szennyeződést, ami csak otthon van. Meglátja, hogy ennek köszönhetően sokkal jobban fogja érezni magát, ráadásul egészségesebb is lesz. Így ugyanis megszabadítja a háztartását a legnagyobb és “legdurvább” szennyeződésektől, amelyek csak a padlón megtalálhatók lehetnek. A technológia állandóan halad előre, és ezért nincs is min csodálkozni, hogy a porszívók lassan egy kis robottá válnak, amit bármikor hazavihet a háztartásába. Az ilyen készülékek nemcsak az Önt körülvevő tisztaságról gondoskodnak, hanem ugyanúgy az egészségéről is.

Az elmúlt néhány évben a porszívózás számos ember életének megszokott részévé vált, akik szeretnék, hogy háztartásukban tisztaság és rend legyen. Manapság már olyan porszívókat vásárolhat, amelyek elvégzik Ön helyet a munka oroszlánrészét, Ön pedig nemcsak pénzt takaríthat meg a villanyszámlán, de az Ön drága szabadidejét is.

Gyors takarítás 

Egyetlen háztartás sem létezhet tiszta padló nélkül.  Éppen ezért fontos, hogy a háztartásban legalább egy hatékony porszívó legyen, amely mindenről gondoskodik.  Fedezze fel a tökéletes porszívózást tápkábel nélkül, amely korlátozná Önt.  Ez elegáns fekete formatervezésű Ergorapido EERC70EB új álló porszívó segítségével beleszeret a mindennapi tisztításba.  Ezen felül a 2 az 1-ben-t is megkedveli majd. 

Ez azt jelenti, hogy kis kézi porszívót is tartalmaz, amelyet elegendő leválasztani a nagytól és máris használhatja azt. 

Kábel nélkül

Biztosan értékelni fogja a tápkábel nélküli tisztítást.  Ez gyakran zavaró és folyton azon kell gondolkodnia, hová csatlakoztassa a porszívót. Ebben az esetben ez biztosan nem így van.  Az Ergorapido EERC70EB álló porszívóval szabadságra tehet szert és biztosan egyetlen kábel sem fog a lábába akadni. 

És mi hajtja a porszívót?  Az Ergorapido EERC70EB álló porszívót három hatékony TurboPower Li-Ion 10,8 V akkumulátor működteti.  Két szívási sebesség közül választhat. Alacsony fokozat mellett a porszívó 21 percen át képes működni, míg nagy teljesítmény mellett ez az idő 12 perc. Töltse fel az akkumulátort négy órán belül. 

A ciklon egység is, amely elválasztja a port a levegőtől, nagyon hatékony porszívózást garantál. 

A por és a szennyeződések a 0,5 liter űrtartalmú edénybe kerülnek.  Ennek köszönhetően megfelelő méretű edénnyel rendelkezik ahhoz, hogy több helyiséget is ki tudjon tisztítani megállás nélkül. 

Alacsony zajszint és könnyű

A porszívózásnál sokáig az volt a gond, hogy a porszívók nagyon hangosak voltak, és mindenkit zavartak. A technológiák azonban fejlettebbek, és az Ergorapido EERC70EB álló porszívó modell nem haladja meg a 66 dB zajszintet. A porszívózás így kellemesen csendes, egyszerű és gyors.

Ez a praktikus és hatékony segítő egyebekben is kiemelkedik, így meginkább növeli a felhasználói komfortot és az elégedettséget. Kompakt mérete nagy előny, amelynek köszönhetően kisebb lakásokba alkalmas.  Kisebb méretei mellett könnyű is, ennek köszönhetően egyszerűen kezelhető és a porszívózás is egyszerű vele. Probléma nélkül átviheti a porszívót az egyik helyiségből a másikba.

Az Electrolux márkájú porszívó súlya mindössze 2,3 kilogramm. Ennek köszönhetően a lépcsőkön is egyszerűen járhat vele fel és alá.  A hordozás és a kezelés is nagyon egyszerű.  A könnyű kezeléshez a tökéletesen elhelyezett fogantyú is hozzájárul, amelynek köszönhetően például könnyedén ki is viheti.

Könnyen kezelhető és használható

Úgy, mint a többi álló porszívó, az Ergorapido EERC70EB álló porszívó kezelése is nagyon könnyű és intuitív. Ebben különösen az EasySteer forgó mechanizmus segíti.  Ez lehetővé teszi, hogy minden típusú padlón és szőnyegen egyszerűen használható legyen, valamint 180°-ban elforgatható legyen. 

A kis porszívó formájú levehető változatot legfőképpen akkor fogja értékelni, ha valamit kiszór vagy az asztalról szeretne porszívózni.  Egy ilyen segítő minden háztartásban hasznos lehet, de legfőképpen olyanban fogják értékelni, ahol kisebb gyerekek vannak. 

Széleskörű felszereltség

A csomagolásban a forgó kefén felül résfúvókát és porra alkalmas kefét is talál.  Ezek segítségével valóban minden zugot és sarkat ki tud majd takarítani.  A porszívó előnye, hogy nem kell hajlongania és olyan területeket is egyszerűen kitakaríthat, amelyeket hagyományos porszívóval nem érne el. 

A praktikus tárolás szintén kedvére lesz.  E tisztítást követően helyezze egyszerűen a beépített tartóra és a fali tartóra, amelyet az ajtó mögé vagy a szekrénybe is elhelyezhet.  A porszívó egyszerűen elrejthető. 

Alacsony fogyasztás

A modell nagy előnye, hogy alacsony fogyasztású.  Ennek köszönhetően rendszeresen használhatja otthona kitakarítására és nem kell aggódnia a nagy fogyasztás miatt.  A porszívó nem csak az Ön igényeire gondol, hanem az ökológiára és a környezetre is.

Az otthon tisztítása így egyszerűbb, gyorsabb és olcsóbb.  Élvezze a tisztítást és porszívózást Ön is!

Stílusos formatervezés

A porszívók formatervezése sosem volt létfontosságú, vagy fontos dolog. A napjainkban pontosan egy ilyen darab az Ergorapido EERC70EB álló porszívó modell, amelyet gyönyörű fekete színbe öltöztettek. Biztosan szeretni fogja ezt a sötét kivitelt is. Ez a formatervezés modern, stílusos, és leginkább érdekes. Leginkább a szép eszközök kedvelőinek, valamint az olyan személyeknek okoz örömet, akik egyedi gépet keresnek háztartásukba.

A márkáról

Az Electrolux egy jól ismert márka, amely minőségi készülékeket értékesít. Termékei jó minőségűek, stílusosak és kellemes a formatervezésük, aminek köszönhetően biztosan illenek majd az Ön háztartásába is. Többek között az Electrolux porszívók klímaberendezések, fagyasztók vagy mosógépek gyártásával is foglalkozik. Minden termék úgy készül, hogy hangsúlyt fektetnek az egyszerű és egyúttal intuitív működésre és vezérlésre. A márka évtizedek óta már állandó biztos helyet foglal el a piacon.