A termékek, amelyeket manapság megtalálhatunk a piacon, a legjobb, legmodernebb és legtakarékosabb termékek közé sorolhatók. Jobb termékeket valószínűleg már nem találhat egykönnyen. Az ésszerűen magas árakra való tekintettel ma már szinte mindenki megengedhet magának olyan luxust is, amely egykor csak a társadalom magasabb rétegeiben volt lehetséges. A mosógépek már nagyon régóta betörtek hozzánk a piacra külföldről, és egy biztos helyet foglalnak el a piacon. Számos család azonnal megvette őket éppen azon okból, mert szükségük volt rá és a klasszikus kézzel mosás egy nagyon nehéz és hosszadalmas munka. Az igazság az, hogy a mosógépek az egyik legfontosabb háztartási nagygépek, amelyek ugyan nagy beruházást igényelnek, de sok gyümölcsöt hoznak. A mosógépek manapság nagy népszerűségnek örvendő háztartási nagygépek, méghozzá több okból is. Az első főleg az, hogy időt, energiát, költségeket takarítanak meg és összességében is megkönnyítik az életünket. A második főleg az, hogy a mosógépnek köszönhetően az egész fürdőszoba megjelenését szebbé varázsolhatjuk, modernné és stílusossá téve. Ma ugyanis a formatervezé és a stílus nagyon fontos, hiszen megalkotja a ház vagy a lakás “arculatát”. Rengeteg ember főleg az miatt vásárol új háztartási nagygépet, hogy létrehozzon egy bizonyos hangulatot az otthonában. A mosógépek azonban nemcsak a design szempontjából megfelelőek, hanem gyakorlatias oldalról nézve is.

A mosógép egy olyan készülék, amely az Ön otthonából sem hiányozhat. A választás során a legfontosabb paraméterekre és a finom részletekre kéne összpontosítania, amelyek egy egészet alkotnak. A mai véleményező cikkünkben nemcsak egy konkrét mosógép modellt mutatunk be Önnek, hanem azt is eláruljuk, hogy mi a fontos, mit nem szabadna kihagynia és azt is, hogy miért éppen ez az egyik legjobb mosógép, amelyet mindenképpen választania kéne a legtöbb esetben. Térjünk át tehát rögtön a legfőbb részre, ahol eláruljuk a legfontosabb dolgokat az Electrolux PerfectCare 700 EW7W368S automata mosógépről szárítógéppel.

2 az 1-ben

Mosás és szárítás egyben?  Pontosan ezt követelik a vásárlók a mai új készülékektől, melyek hatékonyak, nagyszerűen lehet velük dolgozni és könnyen vezérelhetőek.  A kondenzációs szárítással kombinált modern mosógép érdekes funkciók tényleg széles választékát kínálja, amelyeket biztosan megkedvel.  A kombinált készülékek legnagyobb előnye a megtakarítás.  Nem csak a pénztárcájának anyagi megtakarítása, de helymegtakarítás is.  Nem minden lakás vagy ház kellően nagy méretű két nagy készülék befogadására. Amennyiben tehát kiváló minőségű szárítógéppel kombinált mosógépet keres, ismerkedjen meg az Electrolux PerfectCare 700 EW7W368S szárítógéppel kombinált mosógép készülékkel, amely nem csak kivitelével, de funkcióival is meglepi majd Önt.

Formatervezés

Az elején szóljunk egy pár szót az automata mosógép kiviteléről.  Első ránézésre észrevehető, hogy hagyományos mosógépről van szó, amely magában ötvözi a minimalizmust és a stílust.  A kivitelezése ugyan egyszerű, de mégis nagyon elegáns és minimalista marad, melynek köszönhetően nem kell attól tartania, hogy a szárítógéppel kombinált mosógép majd nem illik a háztartásába.  Mérete nagyon hasonló az átlagos mosógépek méretéhez, ezért közepes és nagy családok számára alkalmas.  A dob nagyszerű, 9 kilogramm kapacitással rendelkezik.  Ehhez azonban fokozatosan fogunk elérni. 

Ne pazarolja a drága idejét és a fürdőszobában lévő helyet, vásárolja meg a kényelmet, melyet a praktikus Electrolux PerfectCare 700 EW7W368S szárítógéppel kombinált mosógép kínál.  Ebben az esetben nem egy olyan egyszerű készülékről van szó, amely további kettőből tevődik össze.  Egy olyan modellről van szó, amely a legjobb és legújabb előnyöket kínálja, melyek elnyerik tetszését.  A ruhák így tiszták, üdék, illatosak, és legfőképp az utolsó cseppig szárazak lesznek.  A készülék ezt mind automatikusan elvégzi, a ruhák szárítóra történő felfüggesztése nélkül. 

Energiaosztály

Az A energiaosztályú Electrolux PerfectCare 700 EW7W368S szárítógéppel kombinált mosógép hatékony és olcsó üzemeltetést garantál.  A készülék rendszeres, heti többszöri használata esetén igazán nagy mennyiségű energiát, majd ezt követően pénzt is megtakarít. 

Az Electrolux PerfectCare 700 EW7W368S szárítógéppel kombinált mosógép néhány praktikus funkcióval van felszerelve, amely a mosás és szárítás paramétereit a ruha mennyiségéhez és típusához igazítja.  Így maximális megtakarítással mindig a legjobb eredményeket kapja. 

Nagyobb és közepes méretű családoknak alkalmas

A készülék közepes és nagy családok számára alkalmas.  A dob egy mosásra akár 8 kilogramm ruha befogadására is képes, egy szárításra pedig 4 kilogramm ruhát is megszárít.  A zajszint nem haladja meg az 51 dB-t, ami azt jelenti, hogy a mosógép működése közben beszélgethet, zenét hallgathat, vagy akár tévét is nézhet.  A készülék működése senkit sem fog zavarni.

Funkciók és érdekes programok

A késleltetett indítás is a további funkciók közé sorolható, melyet kihasználhat például arra, hogy ruhái mindig pontosan akkor legyenek kimosva, amikor Ön haza ér.  A ruhát szárazon kiveszi a gépből, összehajtogatja, és így egy munkát megspórolt.  Számos esetben a ruhát már vasalni sem kell. 

Szeretné tudni, mit takar a Dual Care rendszer?  Ez a rendszer képes az egyes programok paramétereit automatikusan a mosógépben elhelyezett szövettípushoz, illetve a benne lévő mennyiség súlyához igazítani.  A készülék a mért eredmények alapján állítja be a hőmérsékletet és az optimális dobmozgást a legjobb mosási és szárítási eredmény eléréséért.

A gőz nagy jelentőséggel bír a szennyes mosásánál és szárításánál.  A szövetek egyenesek, tiszták és üdék maradnak, így a ruha megőrzi formáját, ennek hála Önnek nem kell feleslegesen időt vesztegetnie a vasalással.  A Steam Care funkciót kombinálhatja a Fresh Scent rendszerrel, melynek köszönhetően a ruha üdeséget és ellenállhatatlan illatot szerez.  Ezt a kombinációt az olyan ruhákra is használhatja, amelyek nem piszkosak, csak enyhén dohosak és a felfrissítésükre van szükség. 

Van tudomása arról, hogy ha a mosógép sokáig mos, egyes anyagok elveszthetik szerkezetüket és lágyságukat?  Ennél a modellnél a Sensi Care ezt hatékonyan megakadályozza, a mosás időtartamát az anyag típusához igazítja, hogy a ruha megőrizze formáját és érintése kellemes legyen. 

Végezetül a Non–stop 60 programról sem szabad megfeledkeznünk, amely bebiztosítja, hogy ruhája egy órán belül tiszta, illatos és száraz legyen anélkül, hogy a minőség és eredmény között kompromisszumot kellene tennie.  Amennyiben tehát szabadságra indulás előtt elfelejtene mindent előkészíteni és elkészíteni, biztos lehet abban, hogy végül minden rendben lesz.

Az Electrolux PerfectCare 700 EW7W368S szárítógéppel kombinált mosógép azzal az előnnyel rendelkezik, hogy kényelméről automatikusan és önállóan gondoskodik.  Kimos, szárít és egyes darabokat szó szerint  “kivasal”, tehát ettől a munkától is megszabadítja Önt.

A márkáról

Végezetül pedig még szívesen bemutatnánk Önnek az Electrolux márkát. Ez a márka egy jól ismert márka, amely minőségi háztartási cikkeket forgalmaz, és talán nincs is olyan ember, aki ne ismerné vagy még nem látta a hazánk piacán. Termékei jó minőségűek, stílusosak és kellemes a formatervezésük, aminek köszönhetően biztosan illenek majd az Ön háztartásába is. Többek között az Electrolux porszívók klímaberendezések, fagyasztók vagy mosógépek gyártásával is foglalkozik. Mindezeket a termékeket a svéd Electrolux márka úgy gyártja, hogy közben az egyszerű és intuitív vezérlésre fekteti a hangsúlyt. A márka már néhány évtizede tartja a kiemelkedő helyét a piacon, és ezen nincs is mit csodálkozni. A háztartási gépek, amelyeket gyártja, és amelyeket a vásárlók nagyon szívesen vásárolnak, nagyon sokáig bírják és a teljesítményük több mint kielégítő.