Szívesen süt, főz otthon. és egy jó és hatékony készülékre van szüksége, amely minden munkát el tud majd végezni Ön helyett? A konyhai robotgépek nagyon jó választásnak bizonyulnak, de nagyon sok esetben ezek túl nagyok, kis konyhába nem illenek és drágák is. Éppen ezért kellene egy olyan jó minőségű elektromos készüléket választani, amely elfér a konyhájában és vele minden gond nélkül mindent megfőz és megsüt, amire csak szüksége van. 

Ebben az esetben egy kisebb konyhába jól illik például a néhány tartozékkal rendelkező turmixgép, melynek használatával minden egyes ételt nagyon egyszerűen elkészíthet.  A botmixerek és az egyéb típusú turmixgépek a ma olyannyira közkedvelt egészséges táplálkozásnál is nagyon fontosak. Amennyiben Ön is az egészséges táplálkozás híve, akkor biztosan szüksége van egy kitűnő minőségű készülékre, amellyel elkészítheti az ételeit. A turmixgép mindenki számára megfelelő és nagyszerű választás. 

Alávetetted magad az egészséges életstílusnak és nap mint nap smoothie-kat, valamilyen egészséges kenőket vagy ételeket készítesz, amelyek nemcsak neked ízlik, hanem az egész családodnak és a barátaidnak? Minden bizonnyal Önnek is egy botmixerre kellene szavaznia, amely manapság már mindenből képes italt gyártani. Az egészséges ételeken és italokon kívül bármilyen más, nagyon jó ízű ételt készíthet, amely egészséges és egyúttal  ízletes is lesz.

A botmixerek manapság egyre gyakrabban és gyakrabban megjelennek a háztartásokban. Nincs is min csodálkozni. Éppen az ilyen jó minőségű műszaki cikkeknek köszönhetően, mint amilyenek a botmixerek is, manapság már megkönnyítheted a mindennapi életed, és nem kell folyton azon gondolkodnod, hogy hogyan máshogy készítsd el a kedvenc italodat, smoothie-dat vagy valamilyen gyümölcs- vagy zöldséglevet, amelynek az elkészítése mindig nagy gondokat okozott. Mindenképpen egy nagy teljesítményű botmixert kéne választanod, amelynek segítségével minden egyes italt elkészíthetsz, különféle típusú zöldségekből vagy gyümölcsökből. 

A legjobb a finom koktélokra 

Nem titok, hogy az olyan turmixgépek, mint az Electrolux PerfektMix ESB2500 turmixgép és ahhoz hasonlók azok számára lettek kifejlesztve, akik jó és egészséges koktélokat szeretnének inni. Az asztali turmixgéppel ugyanis ilyen italt bárhol és bármikor készíthet. 

Az Electrolux PerfektMix ESB2500 turmixgép kifejezetten a sportszellemmel rendelkező aktív felhasználóknak lett kifejlesztve. Lehetőséget nyújt ízletes és egészséges frissítők létrehozására nagyobb erőfeszítések nélkül. Az út az egészséges életvitelhez tehát tényleg nagyon egyszerű. 

Könnyű kezelhetőség

Az Electrolux márkájú turmixgépekkel nagyon egyszerűen elkészítheti kedvenc italát. Az összes felhasznált technológiának köszönhetően a vezérlés nagyon egyszerű és intuitív. Manapság még a legbonyolultabb készüléket is képes olyan személy is vezérelni, aki egyébként egyáltalán nem ért hozzá az ilyen háztartási gépekhez. Ugyanez a helyzet ezzel a botmixerrel is. A legújabb felhasznált technológiáknak köszönhetően a sebességszabályozás gyors és intuitív. Mindent a készülék borításán található gomb segítségével irányíthat. Csak egy gomb, melynek megnyomásával a turmixgép azonnal dolgozni kezd. 

A turmixgép így mindig használatra készen áll. Elég az összes hozzávalót a tartályba tölteni, ezt követően azt a turmixgépre csatlakoztatni és megnyomni az indító gombot. A palack nagyon könnyen karbantartható, a kupak nagyszerűen tömít, és amint a turmixgép elkészíti az adott italt, már viheti is a palackot. A kupak egyben klasszikus fedélként is szolgálhat. 

Ezen kívül a turmixgép pontosan a sportolók megerőltető életviteléhez lett kialakítva. Ez az oka annak is, hogy időt és energiát takarít meg. Ennél a típusnál semmilyen alkatrészt nem kell szétszerelni. A palack, amelyben turmixol, egyben az adott smoothie szállítására is szolgál. 

Stílusos formatervezés

Sokan nem akarják elismerni, a kialakítás azonban mégiscsak nagyon fontos tényező. Nagyon gyakran megesik, hogy háztartásunkba olyan készüléket vásárolunk, amelyre nincs is szükségünk, viszont jól néz ki. Az Electrolux PerfektMix ESB2500 turmixgép esetében azonban a nagy teljesítmény és stílusos kivitel kombinációjának örülhetnek. 

A fekete-fém test egyszerűen magával ragadja és mindig örömmel fog ránézni. A botmixerhez tartozó minden kiegészítő ugyanolyan stílusú, így nagyon jól összeillenek a botmixerrel. Röviden szólva ez egy olyan háztartási kiegészítő, amely magára vonja a figyelmet. 

Nagy teljesítmény

A gyümölcs és zöldség turmixolásánál a nagy teljesítmény is nagyon fontos. Az Electrolux PerfektMixESB 2500 turmixgép teljesítménye 300 W, ami azt jelenti, hogy keményebb darabokkal is megbirkózik. Ezáltal nem csak hagyományos smoothie-t, hanem jeges italokat is készíthet, melyekkel a turmixgép egyszerűen elbír. 

A nagy teljesítménynek köszönhetően mindig biztos lehet benne, hogy az elkészült smoothie mindenféle daraboktól mentes, kellemes krémes állagú lesz. Ennek a készüléknek köszönhetően minden hozzávaló könnyen szétturmixolható. Élvezze Ön is ennek a nagyszerű italnak a kellemes állagát! 

Csendes működés

A turmixgépek hangos készülékek, ezért csak napközben lenne szabad őket használni. Este megzavarhatják a televízió nézését vagy egy hétköznapi beszélgetést. Az Electrolux PerfektMix ESB2500 turmixgép modell azonban egyáltalán nem hangos. Épp ellenkezőleg! A munkáját imádni fogja a kellemes és csendes működésének köszönhetően is. Főzzön, süssön, készítsen olyan ételeket, melyeket szeret, bármikor a nap folyamán anélkül, hogy valakit is ezzel zavarna. 

Fontos a biztonság

Természetesen a biztonságról sem feledkezhetünk meg,  ami nagyon fontos. Az asztali turmixgép alján található tapadókorongok üzemeltetés közben megakadályozzák a konyhaszekrényen történő mozgást. Nem hiányzik az pulzáló funkció sem. Ez a gomb egyúttal a ki- és bekapcsolásra is szolgál. 

A készülék kezelésekor azonban semmitől sem kell tartania. Használata teljesen biztonságos és egyszerű. 

Vegyszerek nélkül

A műanyag palackok, amelyekben az italt készíti, és amelyből ezt követően iszik, teljes mértékben biztonságosak, nem tartalmaznak káros biszfenol A-t. Ezen kívül semmiféle ízt vagy szagot nem szívnak magukba. 

A turmixgéphez két darab palackot is kap ajándékba, amelyek kupakkal ellátottak. Amennyiben ez nem lenne Önnek elég, nyugodtan további palackokat is vásárolhat,  így a család minden tagja magával viheti az iskolába vagy munkába a saját italát. Ezek a palackok Eastman márkájú Tritan speciális műanyagból készültek, melynek köszönhetően ellenállnak a törésnek és az ütéseknek. 

A márkáról

Végezetül pedig még szívesen bemutatnánk Önnek az Electrolux márkát. Ez a márka egy jól ismert márka, amely minőségi háztartási cikkeket forgalmaz, és talán nincs is olyan ember, aki ne ismerné vagy még nem látta a hazánk piacán. Termékei jó minőségűek, stílusosak és kellemes a formatervezésük, aminek köszönhetően biztosan illenek majd az Ön háztartásába is. Többek között az Electrolux porszívók klímaberendezések, fagyasztók, mosógépek vagy robotgépek gyártásával is foglalkozik. Mindezeket a termékeket a svéd Electrolux márka úgy gyártja, hogy közben az egyszerű és intuitív vezérlésre fekteti a hangsúlyt. A márka már néhány évtizede tartja a kiemelkedő helyét a piacon, és ezen nincs is mit csodálkozni. A háztartási gépek, amelyeket gyártja, és amelyeket a vásárlók nagyon szívesen vásárolnak, nagyon sokáig bírják és a teljesítményük több mint kielégítő.