Szervezetünk ugyanis nem viseli nagyon jól a túl magas hőmérsékletet.  Túlmelegedhet és ezáltal különféle egészségügyi problémák jelentkezhetnek.  A nyár folyamán fontos a szervezet túlmelegedése és a kellemetlen érzés ellen valami módon küzdeni.  Az egyik leghatékonyabb megoldást a klímaberendezés jelenti.  

A klímaberendezések a múltban nem voltak nagyon népszerűek.  Nagyon sokan az egészségre gyakorolt káros hatásuk miatt ártalmasnak tartották.  Igaz, hogy régen bizonyos szinten hatással voltak a szervezetre, azonban manapság ez már teljesen másképp van.  A kiváló minőségű és professzionális gépek úgy vannak kialakítva, hogy hűtés közben semmilyen módon ne legyenek káros hatással az egészségre, éppen ellenkezőleg.  Segítenek a különféle egészségügyi problémák megelőzésében.  

Kiváló minőségű és professzionális klíma berendezést szeretne?  Ebben az esetben az Electrolux WP71-265WT légkondicionáló készüléket kellene választania, amely a piacon található legjobbak közé tartozik.  

Gyors áttekintés

A hőmérséklet manapság már folyamatosan emelkedik. Ez is az oka annak, amiért számos modern háztartásban rendelkeznek egy olyan segítőtárssal, amely rugalmas és bármilyen hőmérséklet mellett segítséget nyújt.  Akár a hőmérséklet csökkentésére, akár növelésére van szükség, az Electrolux WP71-265WT légkondicionáló készülék megoldást jelent az Ön számára.  

Függetlenül attól, hogy csökkenteni vagy emelni kell a hőmérsékletet, az Electrolux WP71-265WT légkondicionáló itt van Ön számára. Nyári és téli használatra egyaránt alkalmas.  Divatos dizájnja biztosítja, hogy mindenhol használhatja.  Ezen felül egyszerűen használható,  így senkinek nem lesz vele soha semmi gondja.  Még azon felhasználóknak sem, aki eddig nem rendelkezett klímával.  

Felkeltette az érdeklődését az Electrolux WP71-265WT légkondicionáló modell? Ebben az esetben olvasson tovább! 

Teljesítmény

A teljesítmény egy olyan paraméter, melyet minden készülék esetében figyelembe kellene venni.  Ugyanez a helyzet ezzel a légkondicionálóval is. A teljesítménytől függ, hogy milyen gyorsan hűtik le a kívánt helyiséget, azonban a helyiség mérete is fontos. Minél hatékonyabb készüléket vásárol, annál jobb segítőtársa lesz.

Az Electrolux WP71-265WT légkondicionáló több mint tökéletes. Nem csak kis helyiségekbe, de nagyobb, akár 10 m2 helyiségekbe is alkalmas.  Ezek alapján nem csak a háztartásban, de nagyobb irodákban vagy üléstermekben is felhasználható.  

Nem szabad elfelejteni, hogy a nagy teljesítmény különösebben nem befolyásolja a fogyasztást.  Az Electrolux márkájú modell az A+ energiaosztályba tartozik, melynek köszönhetően minden nap használhatja anélkül, hogy a számlájáért jelentősen többet kellene fizetnie.  

Áthelyezése egyáltalán nem okoz problémát! A készülék alsó részén található kerekek megkönnyítik az egyik helyről a másikra történő áthelyezést.  Amíg a nappaliban tartózkodik, használja ott.  Később menjen át egy másik helyiségbe és vigye magával a klímát. 

Formatervezés

A klímaberendezés formatervezése is mérvadó.  Egy olyan elemről van szó, amely mindig szem előtt van, és a használat során mindig látható lesz.  Nem helyezheti csak úgy egyszerűen a szekrénybe, vagy valahová a kanapé mögé.  Éppen ezért minimalista és divatos típust válasszon, melyet minden helyiségbe könnyen beilleszthet.  Gondoljon arra, hogy a mobil klímaberendezés áthelyezhető, és éppen ezért máshol is használni fogja, nem csak a hálószobában, vagy a nappaliban.  Mindenhova illeszkednie kell. 

Az Electrolux WP71-265WT légkondicionáló nagyon érdekes formatervezésű, ami a kinéztetét illeti. A legtöbb klímától főleg abban különbözik, hogy nem teljesen tiszta fehér.  A legtöbb ilyen termék ugyanis fehér, minimalista dizájnban kapható.  

Az Electrolux WP71-265WT modell viszont nagyon érdekes dizájnú, a fehér és a szürkésbarna színeket kombinálja.  Divatos és időtálló kivitellel rendelkezik, amely minden helyiségbe és minden háztartásba beillik.  

Méretei is nagyon kellemesek: 95.5 X 38.8 X 38.8 cm (h x sz x m). Ennek köszönhetően bármelyik helyiségben elfér, még akár a legkisebbekbe is. Sőt, akár még kisebb lakásokba is alkalmas, ahol nincs éppen valami sok szabad hely.

Vezérlés

A klímaberendezés vezérlésének egyszerűnek és gyorsnak kellene lennie. Csak így tudja kiválasztani a szükséges hőmérsékletet. 

Az Electrolux WP71-265WT légkondicionáló vezérlése tényleg nagyon egyszerű. A LED kijelzőn mindent nyomon tud követni – azt is, amit éppen beállított, valamint a további lehetőségeket is, amelyekkel a klímát szabályozni tudja.  Ez nagy előnynek számít, mivel a gombbal történő vezérlés nem olyan pontos.  Nem is beszélve arról, hogy a gombok nem nyújtanak túl esztétikus látványt a klímán.  

A LED kijelző a klíma felső részén található.  Szinte átlátszó és egy bizonyos idő után kikapcsol.  A készülék kivitelét nem zavarja és a készülék továbbra is elegáns marad.  

A vezérlést a távirányító is egyszerűbbé teszi, amely a készülék része.  Ennek segítségével például az ágyból vagy a kanapéról is szabályozhatja a hőmérsékletet – mindezt anélkül, hogy fel kéne állnia. 

A távirányítón kívül a vezérlésre mobilalkalmazást is használhat.  Az Electrolux klímaberendezés saját beépített Wi-Fi modullal rendelkezik,  ezáltal a mobiltelefonjáról érkező utasításokat is fogadni tudja. Elég letölteni az Android és iOS operációs rendszer számára alkalmas speciális mobilalkalmazást, majd a számos beállítás közül választani.  

Funkciók 

Minden klímaberendezés rendszerint néhány funkcióval rendelkezik.  A hűtésen kívül például párátlanít is, vagy a téli időszakban fűt. Mi a helyzet az Electrolux WP71-265WT légkondicionáló modell esetében? 

Az Electrolux WP71-265WT légkondicionáló modellt nemcsak nyáron lehet használni, hanem akár télen is. Fűtés és hűtés lehetőségét is kínálja, tehát megvásárlása során az év mind a 365 napján szolgálni fogja Önt. 

A  készülék a fűtés vagy hűtés egész ideje alatt folyamatosan ellenőrzi a helyiség hőmérsékletét,  így soha nem fordulhat elő, hogy az a beállítottól magasabb, vagy alacsonyabb lenne.  

A fűtésen és a hűtésen kívül az Electrolux WP71-265WT további nagyszerű funkcióval is rendelkezik, mégpedig a szellőztetéssel.  Ez a funkció a helyiség levegőjének cseréjére alkalmas. Nagyon jó szolgálatot tesz közvetlen alvás előtt.  A technológia neve Air Surround. A technológia neve Air Surround. Mindig gondoskodik az alvás előtti legkellemesebb környezet kialakításáról.  

A klímában található szűrő a levegőben található összes szennyeződés felfogására képes.  Ezáltal számos allergéntől is megszabadulhat. 

Negyedik, és egyben az utolsó nagyszerű funkció a párátlanítás.  A háztartásban így nagyon egyszerűen megszabadulhat a penészterjedés veszélyétől. 

Zajszint

A készülékek zajszintje ma nagyon vitatott téma.  Ennek fő oka a rendszeres használat, így működésükkel nem szabad környezetüket zavarniuk.  A klíma vásárlása esetén fokozott figyelmet fordítson a zajszintre.  Ez zavaró lehet, ezért a készülék használhatatlanná válik, esetleg cserére szorul. 

Az Electrolux WP71-265WT légkondicionáló modell nagyon halk. A zajszint csupán 64 dB értéket ér el, melynek köszönhetően a készülék nappal és éjjel is használható. Nem fogja zavarni a baráti és családi társalgás közben, televízió nézés közben, sőt, még alvás közben sem. Élvezze a kellemes levegőt még éjszaka is anélkül, hogy valami is megzavarná Önt. 

A márkáról 

Végezetül pedig még szívesen bemutatnánk Önnek az Electrolux márkát. Ez a márka egy jól ismert márka, amely minőségi háztartási cikkeket forgalmaz, és talán nincs is olyan ember, aki ne ismerné vagy még nem látta a hazánk piacán. Termékei jó minőségűek, stílusosak és kellemes a formatervezésük, aminek köszönhetően biztosan illenek majd az Ön háztartásába is. Többek között az Electrolux porszívók klímaberendezések, fagyasztók vagy mosógépek gyártásával is foglalkozik. Mindezeket a termékeket a svéd Electrolux márka úgy gyártja, hogy közben az egyszerű és intuitív vezérlésre fekteti a hangsúlyt. A márka már néhány évtizede tartja a kiemelkedő helyét a piacon, és ezen nincs is mit csodálkozni. A háztartási gépek, amelyeket gyártja, és amelyeket a vásárlók nagyon szívesen vásárolnak, nagyon sokáig bírják és a teljesítményük több mint kielégítő.