Kávékedvelők, figyelem! Egy új kávéfőző került a piacra, amelyet Önnek is be kéne szereznie. Egy olyan kávéfőzőről van szó, amely anélkül készít kávét, hogy olyan fejlett és profi beállításokat kéne tudnia kezelni, amelyekhez tanfolyam szükséges. Egy kávéfőző, ami egy gomb megnyomását követően olyan minőségi és nagyon jó kávét készít, amilyent legutóbb a kávéházban vásárolt. Nem hiszi? Próbálja ki és meglátja, igazat mondtunk. Az ilyen kávéfőzőknek hála manapság már mindenki tud kényelmesen, akadályok nélkül kávét készíteni. Számos olyan profi kávéfőző létezik, ami nehezen kezelhető és nehezen karbantartható. Így a kávé készítése nem csak a nehéz vezérléssel, hanem a hosszú elkészítéssel is összefügg. Sokaknak azonban reggelente nincs sok perce vagy órája a kávé elkészítésére, ebből kifolyólag sokan granulált kávét vagy instant kávét szórnak a bögréjükbe, leöntik azt, majd elindulnak dolgozni. A legújabb, félprofi eszközök segítségével nem kell attól tartania, hogy kedvenc italának elkészítése hosszú ideig tartana. Elegendő egy vagy két gomb megnyomása, és az ital máris készen van. Ezek a kávéfőzők nem csupán egy vagy kettő, hanem akár három vagy több típusú italt is képesek elkészíteni az eszpresszótól kezdve a kapucsínón át egészen a lattéig. Használja Ön is a legújabb profi készülékeket és élvezze velük úgy a kávét, ahogyan azt illik.

A piacon manapság számos különböző kávéfőző elérhető. Hogyan válassza ki azt, amelyikre szüksége lesz és amelyik megfelel az elvárásainak? Egyszerűen úgy, hogy fogja tudni, melyik paraméterekre kell figyelnie. A legfontosabb kérdések közé legfőképpen azok tartoznak, amelyeket még a kávéfőzők közti válogatás előtt meg kell válaszolnia. Válaszoljon az olyan kérdésekre, mint például, hogy milyen gyakran fogja használni a kávéfőzőt, mennyi típusú kávét szeretne készíteni, valamint legfőképpen azon gondolkozzon el, hogy kávészemekből vagy kávékapszulákból szeretne-e kávét készíteni. Továbbá vessen egy pillantást a pénzügyeire és arra, hogy mennyi pénzt hajlandó kávéfőzőre költeni. A piacon számos típusú kávéfőző érhető el. A legismertebbek a kapszulás, a karos és a teljesen automata kávéfőzők. A karos kávéfőzők olyan kávérajongóknak ajánlottak, akik szeretnek hosszú időt eltölteni a kávé elkészítésével. Ennél a kávéfőzőnél számos paramétert szükséges beállítani, fontos tudni helyesen beállítani őket. A felsoroltak közül a kapszulás kávéfőzők talán a legolcsóbbak és a legegyszerűbben kezelhetőek. A kávéfőzőbe egyszerűen csak be kell helyezni a kapszulát, majd be kell azt kapcsolni. És a kávé máris a világon van. Az arany középút a teljesen automata eszpresszó kávéfőző, amely nagyon gyorsan és egyszerűen készít el bármilyen kávét, amelyet Ön megkíván, anélkül, hogy bonyolult beállításokat kéne beállítania és további nagyobb összeget kéne költenie a különböző kiegészítőkre. Így egy gombnyomással friss kávéra tehet szert. Az ilyen kávéfőzők nem igazán drágák, így elérhető áron félprofi kávéfőző tulajdonosa lehet, amellyel nagyon jól fog tudni dolgozni. Ezeken a gépeken felül egyebek is léteznek, mint például a filteres kávéfőzők, a french press vagy a mokka kávéfőző, amelyek viszont nem készítenek profi kávét. Elméletileg azt is kijelenthetjük, hogy ezek otthoni kávék, amelyek jobbak, mint a klasszikus forrázott kávé.

A DeLonghi márka ugyan csupán pár éve gyárt kávéfőzőket, de ez idő alatt már a hazai piacra is eljutott, világszerte több millió elégedett vásárlóval büszkélkedhet. Az elégedettség elsősorban a kiváló áron elérhető minőségi termékeinek köszönhető, az ilyen termékeknek köszönhetően bárhol és bármikor nyugodtan készíthet kávét. Nem kell kávéházba mennie, elegendő otthon bekapcsolnia a gépet. A DeLonghi márka a legmagasabb minőségű termékeket kínálja Önnek. Többségük automata, ennek köszönhetően mindenki tudja kezelni őket. Kezelésük nem igényes, elegendő kiválasztani, milyen kávét szeretne elkészíteni és elindítani a gépet, ami minden másról gondoskodik, amire csak Önnek szüksége lehet. Ma az Espresso DeLonghi DEDICA EC 685.BK kávéfőzőről írunk ismertetést Önnek.

Rengetegen nem engedhetik meg maguknak, hogy napi szinten minőségi kávét fogyasszanak otthonuk kényelmében. Néhányuknak lehet ilyen gépük otthon, mégsem használják azt gyakran, mivel a kávéfőzés ilyen géppel mindig hosszadalmas folyamat, és gyakran bonyolult is. A DeLonghi DEDICA EC 685.BK kávéfőzővel ízletes, profi és minőségi kávét készíthet anélkül, hogy hosszadalmasan a gép mellett kelljen állnia, ez főként reggel hasznos, amikor kevesebb ideje van. Kezdje Ön is egy csésze forró kávéval a napot. A kávékészítést illetően már nem csupán a kávé leforrázása a legelterjedtebb, hanem a karos kávéfőző is, amely gyorsan, egyszerűen és probléma nélkül készíti el a kávét. A DeLonghi DEDICA EC 685.BK kávéfőző fekete kivitelben mindenkinek alkalmas, aki minden reggel kiváló és minőségi kávéval szeretné kényeztetni magát.  Luxus matt felületi kezelésű, amely minden modern konyhába illik majd. A gépen felül egy dísszel is ellátott, amelybe biztosan beleszeret majd.

A DeLonghi szabadon álló karos kávéfőző teljesítménye tökéletes értékű, mégpedig 1450 W. Egy praktikus kávéfőző, amely a hagyományos eszpresszón kívül olyan tejes különlegességeket is elkészít, mint a kapucsínó vagy a latte machiato. Ennél a modellnél profi 15 bar nyomású szivattyúval dolgozhat. Ez a nyomás ideális eszpresszó készítéséhez, kiváló ízt és megfelelő aromát biztosít a kávénak. Az automatikus kikapcsolással kiegészített Stand-by mód lehetővé teszi, hogy energiatakarékos üzemmódban használja a gépet, így rengeteg energiát takaríthat meg. És szinte mindenki ezt szeretné!

A DeLonghi DEDICA EC 685.BK kávéfőző rövid időn belül használható, így mindig biztos lehet abban, hogy ha kávéra lesz szüksége, az rögtön készen lesz. A gyors felmelegedésen kívül nagyon egyszerűen használható. Levehető víztartállyal ellátott, amely 1,2 liter űrtartalmú. A kávé méretét a flow-stop funkciónak hála választhatja ki. Nem történhet meg, hogy kávéja túl nagy vagy túl kicsi legyen. A könnyen eltávolítható csepptálca lehetővé teszi, hogy 12 cm-nél magasabb csészéket is használhasson. Biztosan értékelni fogja a passzív csészemelegítő funkciót is. A kávéfőző felső részén nagyon praktikus tárolóhely található, ugyanis thermoblock funkcióval ellátott. Ez a funkció felmelegíti és melegen tartja a csészét, így az a kávé készítése folyamán nem hűl ki gyorsan.

El tudja képzelni, hogy minden reggel ébredés után olyan kávéval indítja a napot, mint amilyen a kávéházakban kapható? Ugye, hogy nem?  Ebben az esetben mi el szeretnénk mondani Önnek, hogy ez egyszerűen megvalósítható. A kávéfőző őrölt kávéra alkalmas, azonban eszpresszóval töltött adagolt kávépárnák is használhatóak hozzá. Mivel külön-külön vannak csomagolva, a kávé megőrzi aromáját és ízét is. Az eszpresszón kívül olyan tejhabos finomságokat is élvezhet, mint a latte vagy a kapucsínó. Az állítható fúvóka igazán tökéletes tejhabot készít. A forró vizes fúvókat egyaránt használhatja, segítségével tea készítéséhez szükséges forró vizet készíthet. A DeLonghi DEDICA EC 685.BK karos kávéfőzővel minden kedvenc forró italát elkészítheti, és használatával az elkészítés folyamata az Ön ellenőrzése alatt áll majd. Tényleg csupán az Ön ízlésén múlik minden.

És mi a helyzet a karbantartással? A profi szűrőtartó az őrölt kávé és az adagolt kávé használatát is lehetővé teszi. Három típusú szűrővel ellátott, amelyeket éppen az Ön által használt kávéhoz használhat. Az őrölt kávéra szolgáló szűrők szétszedhetőek, tehát egyszerűen tisztíthatóak. Az eszköz karbantartása rendkívül egyszerű, a vízkőtlenítés szükségességét jelző mutató jelez, ha vízkőteleníteni kell a kávéfőzőt. A levehető víztartály és a csepptálca is ugyanolyan egyszerűen tisztíthatóak. A készülék szélessége csupán 15 cm, ami annyit jelent, hogy egy modern és nagyon kompakt kávéfőzőről van szó, amely minimális helyet foglal el a konyhapulton.