A piacon manapság számos különböző kávéfőző érhető el. Hogyan válassza ki azt, amelyikre szüksége lesz és amelyik megfelel az elvárásainak? Egyszerűen úgy, hogy fogja tudni, melyik paraméterekre kell figyelnie. A legfontosabb kérdések közé legfőképpen azok tartoznak, amelyeket még a kávéfőzők közti válogatás előtt meg kell válaszolnia. Válaszoljon az olyan kérdésekre, mint például, hogy milyen gyakran fogja használni a kávéfőzőt, mennyi típusú kávét szeretne készíteni, valamint legfőképpen azon gondolkozzon el, hogy kávészemekből vagy kávékapszulákból szeretne-e kávét készíteni. Továbbá vessen egy pillantást a pénzügyeire és arra, hogy mennyi pénzt hajlandó kávéfőzőre költeni. A piacon számos típusú kávéfőző érhető el. A legismertebbek a kapszulás, a karos és a teljesen automata kávéfőzők. A karos kávéfőzők olyan kávérajongóknak ajánlottak, akik szeretnek hosszú időt eltölteni a kávé elkészítésével. Ennél a kávéfőzőnél számos paramétert szükséges beállítani, fontos tudni helyesen beállítani őket. A felsoroltak közül a kapszulás kávéfőzők talán a legolcsóbbak és a legegyszerűbben kezelhetőek. A kávéfőzőbe egyszerűen csak be kell helyezni a kapszulát, majd be kell azt kapcsolni. És a kávé máris a világon van. Az arany középút a teljesen automata eszpresszó kávéfőző, amely nagyon gyorsan és egyszerűen készít el bármilyen kávét, amelyet Ön megkíván, anélkül, hogy bonyolult beállításokat kéne beállítania és további nagyobb összeget kéne költenie a különböző kiegészítőkre. Így egy gombnyomással friss kávéra tehet szert. Az ilyen kávéfőzők nem igazán drágák, így elérhető áron félprofi kávéfőző tulajdonosa lehet, amellyel nagyon jól fog tudni dolgozni. Ezeken a gépeken felül egyebek is léteznek, mint például a filteres kávéfőzők, a french press vagy a mokka kávéfőző, amelyek viszont nem készítenek profi kávét. Elméletileg azt is kijelenthetjük, hogy ezek otthoni kávék, amelyek jobbak, mint a klasszikus forrázott kávé.

Egy minőségi kávéfőzővel rendelkezni otthon tényleg megfizethetetlen dolog. Ízletes kávé minden reggel, mégpedig anélkül, hogy valahol rendszeresen meg kéne vennie. Az Ön szemei előtt is megjelent egy tökéletes reggel képe, minőségi, jó és főleg ízletes kávéval, amelyet otthona kényelmében ízlelhet meg? Pontosan ezt próbáltuk elérni! Ahhoz azonban, hogy egy csésze minőségi kávét tudjon elkészíteni, szüksége lesz egy megfelelő kávéfőzőre is. Ma az Espresso DeLonghi Autentica ETAM29.510.WB kávéfőzőről kínálunk Önnek egy véleményező cikket. Ez a kávéfőző stílusosan néz ki, egyszerűen vezérelhető, és nem fog a kávé elkészítéséhez néhány percen át a kávéfőző felett állni.

Valószínűleg csak nagyon kevesen tudják elképzelni egy napjukat egy csésze kávé nélkül. A legtöbb ember reggeli rituáléja azzal kezdődik, hogy megiszik egy csésze kávét, fog egy újságot, egy tabletet vagy egy okostelefont, és elolvassa a legújabb híreket, ami a nagyvilágban történt. Sokan egy csésze kávé mellett intézik el a munkahelyi leveleiket, e-mailjeiket, mások pedig egy kávé mellett üldögélve dolgoznak. Függetlenül attól, hogy a jó kávét kora reggel, délelőtt, vagy csak délután fogyasztja, biztosan jól jön Önnek otthonra az Espresso DeLonghi ECAM370.95.T eszpresszó gép, amely egy nagyszerű segítőeszköz minden egyes irányban.

Ez a gyönyörű segítőeszköz nemcsak finom kapucsínót kínál krémes habbal, hanem számos különböző típusú kávét is, amiket biztos szintén nagyon szeret. Egyetlen egy gomb lenyomásával a szeme láttára jön létre egy ital, amelyre éppen gusztusa van, anélkül, hogy hosszú ideig gondolkodnia kéne azon, hogy hogyan is kell megfőzni azt az adott kávét. Szóval kezdje a napját egy mosollyal, és pontosan úgy, ahogy azt Ön szereti.

Amikor kávét készít, fontos, hogy minden egyes kávészem megfelelően le legyen őrölve. Egyes kávégépekhez a kávédarálót külön kell megvásárolni, és külön, Önnek kell őrölnie a kávét, más kávégépeknél erre nincs szükség, mert a darálót integrálta a gyártó a kávégépbe. Pontosan ez a helyzet az Espresso DeLonghi ECAM370.95.T kávéfőző esetében is, amely egy beépített acél kávédaráló kínál Önnek. Ez a kávédaráló 13 beállítással rendelkezik, amelyekkel beállíthatja a darálás fokozatát, és amelynek köszönhetően biztosan olyan kávét készíthet, amilyent szeretne, pontosan úgy, ahogy szeretné.

A darálás beállítási lehetőségeinek köszönhetően az aroma és az íz pontosan úgy bontakozik ki, ahogy Ön szeretné, és ahogy arra Önnek szüksége van. Egy tökéletes szigetelő tartály is a rendelkezésére áll, amely nem engedi ki a fontos aromát. Térfogata a 300 grammot éri el. Nem kell feltétlenül szemes kávét használnia, ugyanúgy tölthet bele már előre ledarált kávét is.

Tudtad, hogy az az Espresso DeLonghi ECAM370.95.T kávégépet nagyon egyszerűen lehet használni még akár nagyon finom tea elkészítésére is? A készüléket egy nagyon praktikus funkcióval is felszerelték, méghozzá képes melegen tartani a csészéket. Így az ital egyszerűen megőrzi a stabil hőmérsékletét, és megmarad rajta a gazdag tejhab.

Látogatói érkeztek, és kávét szeretne nekik készíteni? A kávéfőző nagyon boldogan a segítségére lesz, és nem kell sokáig várakozniuk a kávéra. Az Espresso DeLonghi ECAM370.95 eszpresszó gép ugyanis két csésze kávé elkészítését kínálja egyszerre, aminek köszönhetően nagyon gyorsan sikerül majd kávéval ellátni a vendégeit.

Annak érdekében, hogy minőségi kávét készítsen, szüksége van professzionális nyomásra is. Az Espresso DeLonghi ECAM370.95 kávéfőző nyomása a 19 bart éri el, amelynek köszönhetően a lehető legjobb eredményeket fogja majd vele elérni. Természetesen egy eltávolítható gőzegységgel is rendelkezik, a könnyű tisztításhoz és karbantartáshoz. A dupla gőzrendszer lehetővé teszi, hogy két italt készítsen el egyszerre. És azok az emberek, akiknek nem elég egy kis csésze, biztosan örülni fognak a Long funkciónak, amely egy hosszúkávét készít el Önnek.

És  mégis hogyan kell az Espresso DeLonghi ECAM370.95 kávéfőzőt kezelni? Ehhez maximális kényelmet kínál a nagy, prémium 3,5 hüvelykes képátlójú TFT érintőképernyővel rendelkező színes kijelző, amelyen egy érintéssel szabályozhat mindent, és így mindent nagyon gyorsan elkészíthet a kávéfőzővel.

Az Espresso DeLonghi ECAM370.95 kávéfőző nagyon egyszerűen beállítható, amelynek köszönhetően teljesen mindent elmenthet. A Smart One Touch technológia az első oldalon minden fontos információt megmutat Önnek, hogy azonnal láthassa őket, és képes legyen ezekkel a programokkal dolgozni. A kedvenc elemei így mindig kéznél lesznek. Minden egyes italtípusra beállíthatja a darálás intenzitását, a csészék méretét, a tej és a kávé arányát, valamint a MY funkcióknak köszönhetően mindent el is menthet a memóriába.

Tud arról az érdekességről, hogy az Espresso Delonghi ECAM370.95 eszpresszógépen kényelmesen létrehozhat akár három felhasználói profilt is, amelynek köszönhetően a Coffee Link applikáción keresztül könnyen kiválaszthatja a kávét, amire éppen szüksége van? A kommunikációt a vezeték nélküli Bluetooth funkció teszi lehetővé, így kommunikálhat az egyes eszközök között. Egy bónuszként az applikáció érdekes híreket is nyújt a kávé világából, valamint gyakorlati ajánlásokat vagy karbantartási javaslatokat is ad. Egy kiváló új recept a kancsós kávé, amelyet különösen a csepegtetett kávé szerelmesei értékelnek.

Az Espresso DeLonghi ECAM370.95 kávéfőző nagyon jó csésze kávét készít Önnek, de ezen kívül tejhabot is, amely nemcsak a kávén fog ízleni Önnek, hanem a kisgyermekek is örülni fognak neki, akik valami finomra és jóra vágynak. A maradék tejet nem kell kiönteni, csak egyszerűen tegyük a tartályt a hűtőbe, majd később használjuk fel.

A maximális higiénia érdekében a tejeskancsó integrált tisztítási funkcióval rendelkezik. A mindennapi tejes ital elkészítése után a tartály automatikusan megtisztítja magát, amelyhez forró gőzt és vizet használ fel. Ráadásul minden bekapcsoláskor és kikapcsoláskor a kávéfőző gép is automatikusan átöblíti magát. Az Ön kényelme érdekében a készülék vízkőmentesítő és tisztító programmal is rendelkezik, amelyet egyszerűen imádni fog. Nem kell semmilyen más problémát megoldania. A cserélhető rozsdamentes acél csepegtető tálca, ugyanúgy, akárcsak a tejeskancsó, nagyon egyszerűen mosható a mosogatógépben.

Végül még mondjunk valamit a kávéfőző márkájáról. A DeLonghi márka ugyan csupán pár éve gyárt kávéfőzőket, de ez idő alatt már a hazai piacra is eljutott, világszerte több millió elégedett vásárlóval büszkélkedhet. Az elégedettség elsősorban a kiváló áron elérhető minőségi termékeinek köszönhető, az ilyen termékeknek köszönhetően bárhol és bármikor nyugodtan készíthet kávét. Nem kell kávéházba mennie, elegendő otthon bekapcsolnia a gépet. A DeLonghi márka a legmagasabb minőségű termékeket kínálja Önnek. Többségük automata, ennek köszönhetően mindenki tudja kezelni őket. Kezelésük nem igényes, elegendő kiválasztani, milyen kávét szeretne elkészíteni és elindítani a gépet, ami minden másról gondoskodik, amire csak Önnek szüksége lehet.