A piacon manapság számos különböző kávéfőző elérhető. Hogyan válassza ki azt, amelyikre szüksége lesz és amelyik megfelel az elvárásainak? Egyszerűen úgy, hogy fogja tudni, melyik paraméterekre kell figyelnie. A legfontosabb kérdések közé legfőképpen azok tartoznak, amelyeket még a kávéfőzők közti válogatás előtt meg kell válaszolnia. Válaszoljon az olyan kérdésekre, mint például, hogy milyen gyakran fogja használni a kávéfőzőt, mennyi típusú kávét szeretne készíteni, valamint legfőképpen azon gondolkozzon el, hogy kávészemekből vagy kávékapszulákból szeretne-e kávét készíteni. Továbbá vessen egy pillantást a pénzügyeire és arra, hogy mennyi pénzt hajlandó kávéfőzőre költeni. A piacon számos típusú kávéfőző érhető el. A legismertebbek a kapszulás, a karos és a teljesen automata kávéfőzők. A karos kávéfőzők olyan kávérajongóknak ajánlottak, akik szeretnek hosszú időt eltölteni a kávé elkészítésével. Ennél a kávéfőzőnél számos paramétert szükséges beállítani, fontos tudni helyesen beállítani őket. A felsoroltak közül a kapszulás kávéfőzők talán a legolcsóbbak és a legegyszerűbben kezelhetőek. A kávéfőzőbe egyszerűen csak be kell helyezni a kapszulát, majd be kell azt kapcsolni. És a kávé máris a világon van. Az arany középút a teljesen automata eszpresszó kávéfőző, amely nagyon gyorsan és egyszerűen készít el bármilyen kávét, amelyet Ön megkíván, anélkül, hogy bonyolult beállításokat kéne beállítania és további nagyobb összeget kéne költenie a különböző kiegészítőkre. Így egy gombnyomással friss kávéra tehet szert. Az ilyen kávéfőzők nem igazán drágák, így elérhető áron félprofi kávéfőző tulajdonosa lehet, amellyel nagyon jól fog tudni dolgozni. Ezeken a gépeken felül egyebek is léteznek, mint például a filteres kávéfőzők, a french press vagy a mokka kávéfőző, amelyek viszont nem készítenek profi kávét. Elméletileg azt is kijelenthetjük, hogy ezek otthoni kávék, amelyek jobbak, mint a klasszikus forrázott kávé.

Imádja a kávét és szívesen élvezi a legjobb minőségű és legfinomabb kávé ízét? Gyakran megesik, hogy csak heti néhány alkalommal tud elmenni egy kávézóba, és leülni egy jó és minőségi kávé mellé? Vagy csak gyors vesz egy kávét és már repül is tovább vele valahova? A kávénak a lazításról és az ízek élvezetéről kéne szólnia. A lassú percekről, egy jó könyv mellett, vagy egy jó társaságban, ahol az élete minden egyes részletét átbeszélhet a barátaival, vagy az Önhöz közel állókkal. Éppen ezért rengeteg ember inkább vesz otthonra is egy jó minőségű kávéfőzőt, amelyekhez manapság már nem lesz szüksége egy húsz oldalas használati útmutatóra. Egyszerűen csak egy vagy két gombot kell használnia a vezérléséhez, hiszen ma már intuitív megoldások látnak napvilágot. Minőségi kávét már egyetlen egy gomb lenyomásával is készíthet. A legjobb kávéfőzővel, amelynek az ára is nagyon kellemes, ma már olyan kávékat készíthet, mint amilyeneket a kávézókban szokott fogyasztani, mégpedig anélkül, hogy eközben bármilyen stressz érné. Nem kell hozzá baristának lennie, a kávét egyszerűen el tudja készíteni. A mai kávéfőző gépek tényleg mindent megcsinálnak Ön helyett, mégpedig bármiféle segítség nélkül. Ennek köszönhetően nem lesz szüksége hosszú és terjedelmes használati útmutatókra, amelyekkel csak feleslegesen pazarolná az időt. Élvezze minden nap az egyszerű és főképp intuitív vezérlést, amely egy kézmozdulattal menni fog.

A Siemens márka azon háztartási készülék gyártók közé tartozik, amelyik nem éppen a legnépszerűbbek a hazánkban. Nem kell azonban tartania ettől a márkától, mert számos nagyon jó minőségű terméket kínál, amelyet számos ember vásárol szerte az egész világon. Nem gyártanak ugyanis csak szárítógépeket, de egy csomó más háztartási cikket is, amelyek tökéletesen passzolhatnak az Ön háztartásába is. Ha Ön is valamilyen minőségi kávéfőzőre vágyik, amely minden elvárásának teljesen megfelel, és emellett még nagyon jól is néz ki, akkor az egyik Siemens márkájú kávéfőző mellett kéne döntenie. Ezek az eszpresszó és kávéfőző gépek ugyanis nagyon jó minőségűek, erős a teljesítményük, és jó velük dolgozni. Használatukkal még egy kezdő is megbirkózik. Próbáljon ki egyet közülük. Ma az Espresso Siemens EQ.3 TI30A209RW kávéfőző gépről készítettünk Önnek egy véleményező cikket, amely biztosan nem fog Önnek semmilyen szempontból csalódást okozni!

A tökéletes kávéért, amely még a legtitkosabb elképzeléseinek is pontosan megfelel, nem kell nagyon messzire mennie. Elég, ha megvásárolja az Espresso Siemens EQ.3 TI30A209RW kávéfőző gépet, amely egy csésze forró és erős eszpresszót, vagy egy légies kapucsínót készít Önnek. Otthona kényelmében ízlelgetheti meg a minőségi és erős kávé mindegyik fajtáját. A kávéfőző gép nemcsak intelligens melegítővel rendelkezik a kávé aromájának maximális megőrzéséért, de ugyanúgy egy kerámia darálóval is a kávészemekre, és két fúvókával, hogy egyszerre két csésze kávét is el tudjon készíteni.

Imádja az új, minőségi háztartási gépek gyönyörű design-ját? A készülék letisztult, minimalista formatervezése ragyogást ad majd a konyhának, és úgy illik majd bele, minta ráöntötték volna. Az átlátható, érintős vezérlőpanelen, amelynek segítségével minden fontos paramétert beállíthat, olyan kávét készíthet el, amilyenre éppenséggel vágyik. A one Touch funkciónak köszönhetően bármilyen kávéspecialitást elkészíthet, mégpedig egyetlen egy megfelelő gomb lenyomásával. A kávéja így már úton is van, és nem kell aggódnia, hogy reggel nem fogja egy ízletes ital várni.

A kávé maximális élvezetéért a kávéfőző gép egy innovatív és nagyon minőségi rendszerrel rendelkezik, amely a seso Flow nevet viseli. Ez a rendszer garantálja, hogy a kávé aromája mindig teljes lesz a párolás ideális és állandóan konstans hőmérsékletének köszönhetően. A professzionális 15 bar nyomás garantálja a minőségi és nagyon jó kávét, akárcsak egy professzionális baristától. Így egy elsőosztályú, erős eszpresszót készíthet, de akár egy nagyon ízletes felhabosított tejhabra is szert tehet. Praktikus az állítható magasságú kávécsepegtető is, így ugyanúgy használhat kisebb és nagyobb poharakat vagy csészéket, illetve Latte Macchiato kávéspoharakat is. Az ízlelőbimbóit így semmilyen módon nem kell korlátoznia, és mindig abból a pohárból fogyaszthat, amelyikre szüksége van, vagy amelyikből és amit szeretne.

Az Espresso Siemens EQ.3 TI30A209RW kávéfőző gép nemcsak Önre gondolt, hanem ugyanúgy a barátaira és a családtagjaira is. A két integrált fúvókának köszönhetően egyszerre akár két csésze kávét is készíthet, és így nem kell sokáig várakoznia, míg minden kávé elkészül. Kényelmesen és együtt fogyaszthatják a kávét, hosszadalmas várakozás nélkül. A víztartály térfogata 1,4 liter, így probléma nélkül elkészíthet néhány csésze kávét is anélkül, hogy közben állandóan újra fel kéne töltenie vízzel a kávéfőző gépet. Kihasználhatja a melegített felületet is a csészéknek, amely hosszabb ideig kellemesen melegen tartja a kávét.

És még mi fog Önnek örömet okozni ezen a fantasztikus kávéfőzőn? Ez például a tartály a kávészemekre, kerámia darálóval. Ez utóbbi a hosszú élettartamával fogja megragadni Önt, és a maximális aromát is ugyancsak biztosítja Önnek, amely az egész házában elterjeszti a kávé illatát. Előnye az állítható darálási fokozat is, így a kávéja mindig tényleg pontosan olyan lesz, ahogyan azt Ön szereti. A kávészemekre szolgáló tartály kapacitása 250 gramm és egy fedél védi, amely segít megőrizni a kávé illatát.

A készülék tisztítása nagyon egyszerű és gyors, akárcsak egy csésze kávé elkészítése. A kivehető gőzegység és a tejfúvóka folyó víz alatt, illetve mosogatógépben is elmosható. A többiről az automata tisztító program gondoskodik. Ennél a készüléknél akár a vízkőmentesítő Calc n clean rendszert is kihasználhatja. A tisztítás és a karbantartás egyszerűbb hozzáférésére szolgálnak a szervíz ajtók a készülék elülső oldalán. Kényeztesse magát a kedvenc kávéjával, mindössze egyetlen egy gomb lenyomásával. Várakozás és a környező nyüzsgés nélkül.