A hűtőszekrények olyan háztartási nagygépek, amelyek a technika régebbi találmányai közé tartoznak, amelyek mellett mindenképp le kéne tennie a voksát. Képesek ugyanis nagyszerűen lehűteni az italokat még a nagyon forró nyári napokon is. Ugyanúgy élelmiszereket is tárolhat benne a megfelelő hőfokon, hogy sokáig frissek maradjanak és megőrizzék a szavatosságukat. Valószínűleg kevesen tudják ma elképzelni az életüket egy hűtőszekrény nélkül. Sokan egy nagyobb bevásárlás keretében több napra, vagy akár hétre is megveszik az ételt. Éppen ez az oka annak, hogy miért van szükségük egy jó minőségű hűtőszekrényre, amely képes gondoskodni az élelmiszerről, gyümölcsről, zöldségről, valamint a különféle italokról is. Egy minőségi hűtőszekrényt találni manapság a piacon elég nehéz, mert tényleg nagyon sok szerepel a kínálatban és mindegyik modell kínál valamilyen funkciókat, ám nem mindegyik pontosan az, amit elvárna, vagy amelyre éppenséggel szüksége lenne.
Számos hűtőszekrényben érdekes tárhelyek és tárolási lehetőségek vannak, amelyek nem engedik át a szagokat, és amelynek köszönhetően egy ilyen háztartási nagygépbe tényleg mindent elhelyezhet, amire csak szüksége van. A hűtőszekrény kiválasztásakor az is nagyon fontos, hogy melyik energiaosztályba nyert besorolást. Ez nagyon fontos, mert ha szeretne valamennyi pénzt megspórolni, akkor a hűtőszekrény megvásárlásakor éppenhogy valamivel több pénzt beruháznia, amely aztán idővel többszörösen, probléma nélkül megtérül. Számos hűtőszekrény előnye az, hogy a legmagasabb energiaosztályokba nyertek besorolást, aminek köszönhetően csak nagyon kevés villamos energiát fogyasztanak, Ön pedig ebből következően megtakaríthat.
Azt azonban Önnek kell megállapítania, hogy mi mindenre van szüksége és Önnek kell összeállítania a feltételeket, amelyet egy új hűtőszekrénynek teljesítenie kell, hogy a hűtőszekrény a lehető leginkább és legjobban megfeleljen az elvárásainak.

A hűtőszekrény egy olyan fontos készülék, amely az Ön otthonából sem hiányozhat. Még nem választott ki magának egyet vagy az előző hűtőszekrénye elromlott és nem szeretné megjavíttatni, hanem inkább egy újat szeretne megvásárolni? Itt az ideje, hogy elkezdjen azon gondolkodni, hogy melyiket választja. Egy hűtőszekrény megvásárlása nagyon fontos dolog, a döntés hosszú távra szól, éppen ezért nagyon fontos, hogy helyes döntést hozzon. Ma egy olyan értékelő cikket írtunk Önnek, amelyben egy fagyasztóval kombinált hűtőszekrényt mutatunk be, pontosabban az ETA 236490000 hűtőszekrény modellt.

Nagy teljesítményű és stílusos hűtőszekrény

Minőségi, elérhető árú és egyúttal stílusos hűtőszekrényt keres, amely minden otthonba nagyszerűen illik? Akkor az ETA 236490000 fagyasztóval kombinált hűtőszekrényt kéne választania, amely segít Önnek helyet megtakarítani és időt is a főzés során. Mindig kéznél lesz minden hozzávaló és élelmiszer, és soha nem eshet meg, hogy valaminek már nem lenne hely vagy túl sok időt töltene valami keresésével a hatalmas fagyasztóban.
Ez a szabadon álló kombinált ETA márkájú hűtőszekrény biztosan ámulatba ejti majd a magas energiatakarékosságával és a nagyon praktikus formatervezésével, amely biztosan illeni fog a konyhájába. Hagyja, hogy kísértésbe ejtse ez a nagy, tágas és egyúttal kiváló minőségű hűtőszekrény, amelybe egyből beleszeret.

Méret

Az ETA 236490000 kombinált hűtőszekrény űrtartalma összesen 312 liter. Két részre van osztva, méghozzá hűtőszekrény részre és fagyasztó részre. Ebből a hűtőszekrény rész a nagyobb, pontosabban 222 litert tesz ki, míg a fagyasztóban 90 liter űrtartalom vár bennünket. Ez az űrtartalom tényleg bőven elégséges, amelynek köszönhetően ezt a hűtőszekrény közepes és nagy méretű családokba tudjuk jó szívvel ajánlani.
A hűtőszekrény rész praktikusan elrendezett polcokból áll, amelyek biztonsági üvegből készültek. A biztonsági üveget nagy ellenállóság jellemzi, éppen ezért tényleg nagyon sokáig bírja anélkül, hogy időközben tönkremenne. A zöldségtároló láda, amelyet a hűtőszekrény alsó részében talál, XXL méretű, ami azt jelenti, hogy tényleg nagyon sok zöldség és gyümölcs fér bele, amelyeket hűtőszekrényben kell tárolnia.
Az állítható rekeszeket az ajtón szükség szerint átrendezheti és arrébb teheti pontosan úgy, hogy akár kétliteres palackok is kényelmesen elférjenek benne. Egyszerűen lehűtheti vele a kedvenc italait, amelyet hűsen szeret fogyasztani.
A hűtőszekrény belsejében a jól ismert fresh zóna is megtalálható, amely friss élelmiszerek tárolására szolgál. Ebben a részben speciális hőmérsékleten tartja a hűtőszekrény az élelmiszert. A nulla Celsius-foknak köszönhetően az élelmiszerek hosszabb ideig frissek, finomak maradnak, miközben a megfelelő állagot is megőrzik.

Belső elosztás

A fagyasztó, amely az ETA 236490000 kombinált hűtőszekrény része, három különálló, egymástól elválasztott részből áll. Akár négy kilogramm élelmiszert is képes lefagyasztani egy nap alatt. Tehát, ha olyan problémába ütközne, hogy több ételt vásárolt vagy főzött, mint amennyit el tud egyszerre fogyasztani és inkább a fagyasztóba szeretné tenni, akkor nagyon egyszerűen betehet mindent a kombinált hűtőszekrény fagyasztó részébe és lefagyaszthatja későbbre. Nincs ezzel semmi probléma és az élelmiszerek már 21 órán belül le lesznek fagyasztva. Nem kell attól sem félnie, hogy esetleg lerövidülne a szavatossági ideje ezeknek az élelmiszereknek, amelyeket lefagyasztott. Természetesen egy praktikus edény is van a fagyasztóban, jégkocka készítésére, amely biztosan jól jön majd jég vagy különféle más, jeges italok készítésére.

Az ETA 236490000 kombinált hűtőszekrény és fagyasztó olyan részletekkel rendelkezik, amelyeket biztosan értékelni fog. A hűtőszekrény belseje jó minőségű LED megvilágítással felszerelt, amely nagyszerűen világít, miközben akár 90%-kal is több villamos energiát takarít meg, mint a hagyományos izzólámpák. Nem kell attól félnie, hogy ez a háztartási nagygép szó szerint túl sok áramot “zabálna”. A klasszikus megvilágítástól ellentétben, amely a hűtőszekrényben található, ez nem termel nem kívánatos hőt, amely felmelegítené az ételeket. A belső, kellemes megvilágítás az egész teret megvilágítja, beleértve minden kis sarkot, így Ön teljesen mindent látni fog a hűtőszekrényben.

Egyéb kisebb részletek

Mondjunk most néhány más, fontos, apró információt, például arról, hogy az ajtó balra és jobbra is ugyanúgy nyitható. Éppen ezért lehet biztos benne, hogy az ETA 236490000 kombinált hűtőszekrény fagyasztóval teljesen alkalmazkodik az Ön konyhájához. Biztosan nagy örömére lesz az is, hogy ez a hűtőszekrény nagyon halkan működik. Zajszintje nem haladja meg a kellemes 42 dB-t. Ez a háztartási nagygép garantáltan sosem fogja Önt zavarni.
A készülék az A”” energetikai osztályba tartozik, mindössze évi 212 kWh elektromos energiafogyasztással, tehát ennek a hűtőszekrénynek köszönhetően tényleg spórolni fog.

A kombinált hűtőszekrény újdonsült tulajdonosaként biztosan örömére lesz a prémium szolgáltatásokat tartalmazó csomag, amelynek köszönhetően az új háztartási nagygépére 100%-ban számíthat, az aggodalmakat pedig elfelejtheti. Ebbe a csomagba tartozik például az öt évre kiterjedő meghosszabbított garancia a kompresszorra, a gyorsított szervíz, maximum két munkanapon belül a reklamáció bejelentésétől számítva az ügyfélszolgálaton keresztül, valamint egy csomó más is. Minden másról tudomást fog szerezni, miután megvásárolta az ETA 236490000 fagyasztóval kombinált hűtőszekrényt.

A márkáról

Végül még mondjunk valamit az ETA márkáról. Az ETA a jó minőségű márkák közé tartozik, amelyre Önnek is feltétlenül le kéne tennie a voksát. Ez egy cseh márka, amely nagyon hosszú hagyománnyal rendelkezik, és már egész generációk óta tartja a vezető pozícióját a piacon. Nemcsak szlovákok és csehek vásárolják szívesen, de ugyanúgy külföldi emberek is előszeretettel szerzik be a termékeit. Ezeket a minőségi termékeket teljesen mindenki megengedheti magának, akinek minőségi műszaki cikkekre van szüksége a háztartásába. Az ETA például turmixgépeket, hajvasalókat, porszívókat, hűtőszekrényeket és fagyasztót is kínál, vagy a fentebb említett konyhai robotgépeket, amelyek tényleg nagyon sokáig kibírják és nagyon magas a teljesítményük, tehát nagyon egyszerűen lehet velük dolgozni. Mindezeken kívül nagyszerű árakon érhető el, amely egyensúlyban van a teljesítményükkel. Ha Ön is a lehető legjobb háztartási nagygépekre vágyik, akkor válassza Ön is az ETA márkát, amelybe már az első használat során bele fog szeretni.