A tisztaság a házban minden egyes háztartás és otthon alapja. Biztosan Ön is ragaszkodik a tiszta, pormentes polcokhoz, a kitakarított házhoz, amely ragyog a tisztaságtól, és főleg a tiszta padlóhoz, amelyen bármikor járkálhat akár mezítláb is. Az ilyen érzés egyszerűen megfizethetetlen, és biztosan Ön is jobban érzi magát, amikor egy váratlan vendég megérkeztével nyugodt szívvel beinvitálhatja őt az otthonába anélkül, hogy előtte gyorsan még össze kéne porszívóznia vagy kitakarítania. Ha eddig nem rendelkezett padlóporszívóval, vagy az eddig használt porszívója mondta fel a szolgálatot, akkor mindenképpen egy újat kéne választania. A piacon jelenleg tényleg rengeteg porszívó közül választhat. Természetesen azelőtt, mielőtt elindulna megvenni magát a porszívót, fel kéne állítania bizonyos feltételeket, amiknek a porszívónak meg kell felelnie. Az ilyen szempontoknak köszönhetően juthatunk el a legjobb háztartási eszközhöz, amely éveken át jól fogja szolgálni, és soha nem eshet meg, hogy ne tudná a későbbiekben is kihasználni. Sokaknak manapság ugyanis fogalmuk sincs arról, hogy melyik porszívó a legjobb a számukra. Annak ellenére, hogy milyen sok termék található napjainkban a piacon, ez a mennyiség teljesen összezavarhat bennünket, és az helyett, hogy segítene a választásban, csak jobban összekavar minket.  A sok érdekes termék a piacon azonban egy kisebb előnnyel is jár. A piacon rögtön pár érdekes terméket talál, amelyek lehet, hogy megfelelnek Önnek, Ön pedig így a design és az ár alapján döntheti el, hogy melyiket választja. Sokszor éppen az ár számít egy iránytűnek, amely alapján sokan tájékozódnak. A porszívónak köszönhetően manapság otthonába beköltözhet a tisztaság és rend kellemes érzése, amelynek köszönhetően családja biztosan hálás lesz Önnek.

A porszívó egy olyan háztartási eszköz, amellyel mindenki rendelkezik otthon. A padló felmosása elég igényes, ezért ezt a munkát jobb egyszerű porszívózással felváltani. Elég csak kézbe vennie a kedvenc porszívóját, és felszívnia vele az összes port és szennyeződést, ami csak otthon van. Meglátja, hogy ennek köszönhetően sokkal jobban fogja érezni magát, ráadásul egészségesebb is lesz. Így ugyanis megszabadítja a háztartását a legnagyobb és “legdurvább” szennyeződésektől, amelyek csak a padlón megtalálhatók lehetnek. A technológia állandóan halad előre, és ezért nincs is min csodálkozni, hogy a porszívók lassan egy kis robottá válnak, amit bármikor hazavihet a háztartásába. Az ilyen készülékek nemcsak az Önt körülvevő tisztaságról gondoskodnak, hanem ugyanúgy az egészségéről is. Az elmúlt néhány évben a porszívózás számos ember életének megszokott részévé vált, akik szeretnék, hogy háztartásukban tisztaság és rend legyen. Azonban azt is tudomásul kell vennie, hogy nem Ön az egyetlen, akinek a kötelességei a takarításhoz kötődnek, és ezért a takarítást minél kevesebb időre kéne csökkentenie, fel kell gyorsítania a takarítás teljes folyamatát, és úgy kéne tisztán tartania az otthonát, hogy ahhoz nem tölt hosszú órákat a takarítással. Éppen a legjobb porszívók lesznek a segítségére abban, hogy ez mindenképpen sikerüljön.

Az ETA a jó minőségű márkák közé tartozik, amelyre Önnek is feltétlenül le kéne tennie a voksát. Ez egy cseh márka, amely nagyon hosszú hagyománnyal rendelkezik, és már egész generációk óta tartja a vezető pozícióját a piacon. Nemcsak szlovákok és csehek vásárolják szívesen, de ugyanúgy külföldi emberek is előszeretettel szerzik be a termékeit. Ezeket a minőségi termékeket teljesen mindenki megengedheti magának, akinek minőségi műszaki cikkekre van szüksége a háztartásába. Az ETA például turmixgépeket is kínál, vagy a fentebb említett porszívókat, amelyek tényleg nagyon sokáig kibírják és nagyon magas a teljesítményük, tehát nagyon egyszerűen lehet velük dolgozni. Mindezeken kívül nagyszerű árakon érhető el, amely egyensúlyban van a teljesítményükkel. Ha Ön is a legjobb műszaki cikkekre vágyik, akkor válassza Ön is az ETA márkát. Ma az ETA Aqualio Li-ion 1448 90000 rúdporszívóról készítettünk Önnek egy véleményező cikket, amelybe biztosan rögtön beleszeret Ön is.

Egy egyedi porszívót keres, amely a lehető legjobb segédeszköz lehetne a háztartásában? Akkor most épp meg is találta! Az ETA Aqualio Li-ion 1448 90000 egy rúdporszívó és kézi porszívó egyben, amelynek köszönhetően biztos lehet benne, hogy segítségével teljesen mindent kitakaríthat és megtisztíthat. Klasszikus porszívózásra is használható, nagyobb felületekre, valamint magasabban fekvő és nehezen elérhető helyekre is, például az ablakpárkányra, különféle résekre, ülőgarnitúrákra vagy autók belterébe. Így mindent nagyon egyszerűen megtisztíthat és probléma nélkül kitakaríthat.

Tudja, hogy mi olyan nagyszerű az ETA Aqualio Li-ion 1448 90000 rúdporszívóban? Főleg az, hogy egyedi, világszerte szabadalmaztatott vízszűrő rendszerrel rendelkezik, amely elnyeli a felszívott szennyeződéseket, és megakadályozza azok felkavarodását és visszakerülését a levegőbe. Az aktív karbon szűrő megtisztítja a levegőt és elnyeli az összes nem kívánt szagot. A net PRO védőszűrő felfogja a legtöbb szennyeződést. Ez megakadályozza a HEPA szűrő túlzott szennyeződését. Ez az érdekes szűrő felfogja még a legkisebb porszemeket és mikroszemcséket, amelyeket más porszívó egyáltalán nem lenne képes felfogni. A szűrést egy speciális, habszűrő fejezi be. A szűrőrendszer a beszívott levegőből a szennyeződések több mint 99,9%-át kiszűri. Így garantáltan tökéletesen tiszta háztartása lesz.

Az ETA Aqualio Li-ion 1448 90000 rúdporszívót elsősorban az olyan vásárlóknak tervezték, akik szeretnének nagyon sok időt megtakarítani. Ez egy olyan háztartásnak való porszívó, ahol nagyon tiszta környezetet követelnek meg. Elsősorban az allergiában szenvedők, a kisgyerekes háztartások vagy a kisállatokat tartó háztartások értékelik ezt a porszívót. A klasszikus porzsák nélküli porszívók vagy a porzsákos porszívók csak felkavarják a port. Ezzel a por egy bizonyos része visszatér. A vízzel ellentétben, amely elnyeli a port és magába zárja azt. A porszívózás befejeztével elég ezt a vizet kiönteni, és így megszabadulhat minden szennyeződéstől, amit előtte a porszívóval felszívott.

A még nagyobb tisztaságért, amely nagyon fontos, az ETA Aqualio Li-ion 1448 90000 rúdporszívó UV-fénnyel is felszerelt, amely fertőtleníti a víztartályban lévő vizet, megszabadítva így azt a baktériumoktól, atkáktól, penésztől, gombáktól és más mikroorganizmusoktól, amelyek a tartályban maradnak a porszívózás befejeztével. A porszívót így tökéletesen tisztán teheti el, készen a további használatra. Ráadásul ezt a tartályt 360 fokos motion FREE rendszerrel látták el, amely tökéletesen és probléma szigeteli a tartályt bármilyen mozdulat és porszívózási szög esetén, megakadályozza ezzel a víz kifolyásának esélyét a víztartályból.

Az ETA Aqualio Li-ion 1448 90000 porszívó egyszerűen egy nagy teljesítményű segédeszköz, amelyben beépített lítiumionos-akkumulátor van, amely garantálja az erős, konstanst teljesítményt akár 50 percen át is. Az intelligens feltöltő rendszer kíméletes az akkumulátorhoz, amely meghosszabbítja az élettartamát. Ez az egyik legfontosabb a paraméterek közül. A kényelmet a porszívózás közben a rugalmas csukló fokozza, TWIST forgó rendszerrel és LED diódákkal, amely megvilágítja a porszívó előtti teret, még a legsötétebb sarkokban is. Így még az ilyen helyeken sem fog gondot okozni a takarítás. Az ETA Aqualio Li-ion 1448 90000 porszívó részét képezi a forgó turbófej, közvetlen meghajtással, amellyel kemény padlókat és szőnyegeket porszívózhat fel, továbbá a résszívó fej, levehető kefével a szűk és nehezen elérhető helyekre és a kíméletes porszívózásra, valamint az állvány a töltő adapterrel.