A legjobb konyhai robotgépet keresi a konyhájába a főzéshez vagy a sütéshez? Semmiképp se kéne kézzel dagasztania a tésztát! Válassza az ETA konyhai robotgép nyújtotta segítséget, amely nagyon jó minőségű, és tényleg nagyon sokat kibír. Nem kell félnie, hogy valamit nem csinálna meg, ugyanis tényleg nagyon sokra képes.

A konyhai robotgépek a mai világban nagyon nagy népszerűségnek örvendő, közkedvelt műszaki cikkek, amelyek egy családból se hiányozhatnak. Képesek egyszerre több dolgot is megcsinálni, és ennek köszönhetően nem egy munkában képesek a segítségére lenni. Tésztára van szüksége a kalácshoz? Vagy valamilyen fő ételt szeretne elkészíteni? Mindenben a segítségére lesz az ETA konyhai robotgép!

A konyhai munkákhoz mindig jól jön valamilyen ügyes kis segédeszköz, amelyre bármikor számíthatunk. Mindig, amikor előkapjuk a szekrényből, dolgozhatunk is vele. Éppen egy ilyen segédeszköz az ETA Gratus MAX 0028 90061 konyhai robotgép is, amely bármilyen munkával megbirkózik, akármit is bízzon csak rá. Segít Önnek elkészíteni a darált húst, de ugyanúgy képes feldolgozni különféle típusú tésztákat, amelyekre a süteményekhez és a kalácsokhoz szüksége lehet. A krémhez vagy töltelékhez keres valamit? Biztosan a segítségére lesz Önnek abban is. A tartozékok széles spektrumának köszönhetően bármilyen munka közben ki tudja használni, amire csak sor kerül a konyhában.

Azon kívül, hogy a nagy teljesítményű ETA Gratus MAX 0028 90061 konyhai robotgéppel számos receptet tud elkészíteni, állandóan a konyhaszekrényen is hagyhatja. Ez annak köszönhető, hogy nagyon jól néz ki, és biztosan illeni fog a konyhájához. Lehet, hogy régimódi berendezésű a konyhája, de az is előfordulhat, hogy teljesen modern, de abban biztosak lehetünk, hogy az ETA konyhai robotgép minimalista és stílusos design-ja mindenképpen tetszeni fog Önnek.

Ennek a konyhai kisgépnek az a legnagyobb előnye, hogy erős motorral rendelkezik, amelynek a teljesítménye az 1200 Wattot éri el. Ez a teljesítmény képes megtartani a beállított fordulatszámot még nagyobb terhelés esetén is. Tehát Önnek nem kell soha attól tartania, hogy csak kevesebb hozzávalót tud használni egyszerre, vagy esetleg nagyobb háztartásban nem venné teljesen a hasznát. Ez a konyhai robotgép még a nagyon sűrű, kemény tésztákat is átdolgozza, vagy akár fagyasztott zöldséget és kemény terméseket is szétturmixolhat vele. Olyan tésztára van szüksége, amelyben nincsenek egyáltalán csomók? Akkor mindenképpen válassza ezt a konyhai kisgépet, amely gondoskodik a teljesen sima tésztáról, amelyre például palacsinta vagy valami más hasonló étel elkészítésekor lesz szüksége. A bolygó mozgást követő keverő rendszer biztosítja Önnek, hogy még a keverőedény alján se találjon soha maradék lisztet vagy más, nehezebb hozzávalót. A bolygó mozgást követő keverő rendszer esetében a keverőlapátok körkörösen mozognak a saját tengelyük körül, valamint az egész keverőedényben körbe-körbe. Így minden hozzávalót tökéletesen átkever és összegyúr.

Mivel a konyhai robotgépet tényleg teljesen bármilyen célra használhatja, biztosan hasznát veszi a mindennapos főzés során is. Az ügyes kis tartozékok tényleg minden típusú és fajtájú tevékenységekhez illenek, bármit is készüljön csinálni. Nem hiányzik a dagasztóhorog sem, amely a keményebb, tömörebb tészták átdolgozására szolgál. A habverőlapát és a flexi lapát főleg a krémekkel és a tejszín-, illetve tojáshab elkészítésével birkózik meg maradéktalanul. A keverőlapátnak is mindenképpen hasznát veszi, a további tésztafélék elkészítésekor. Biztosan örömét leli majd az üveg turmixgépnek is, amelynek űrtartalma 1,4 liter. Ebbe az edénybe tényleg minden belefér, és egyszerűen elkészítheti vele az egészséges smoothie-kat, vagy más ízletes folyékony italt, amire éppen szüksége van. A reszelő és vágó tartozéknak köszönhetően pedig szó szerint mozaikokat is varázsolhat a tányérokra. Készítsen különféle fajta spirálokat vagy más, érdekes alakú darabokat zöldségekből és gyümölcsökből. Ennek köszönhetően egy teljesen más szinten készítheti el a zöldség és gyümölcssalátákat.

A darált hús elkészítése már soha többé nem fog felérni egy igazi rémálommal. Mivel az ETA Gratus MAX 0028 90061 konyhai robotgép saját darálóval rendelkezik, ezért mindig pontosan tudni fogja, hogy milyen húst is darált le, és soha többé nem kell húskeverékeket vásárolnia a boltba, amelyben bármi mást is találhat. Biztosan tetszeni fog Önnek az is, hogy négy különböző durvaságú darálás közül is választhat. További előnye, hogy az ETA Gratus MAX 0028 90061 konyhai robotgéppel saját házi kolbászokat is elkészíthet és megtölthet.

A minőségi kidolgozás és az ellenálló felhasznált anyagok tényleg nagyon-nagyon hosszú időt kibírnak anélkül, hogy elkopnának és tönkre mennének. A nagy ellenállóság lehetővé teszi Önnek azt is, hogy mindennap használja sütésre és főzésre Az ETA Gratus MAX 0028 90061 konyhai robotgép elegáns design-ja tökéletesen illik a környezethez a konyhában, amilyennel Ön otthon rendelkezik. A nyolc sebesség, amelyek közül választhat, biztosan minden sütéshez és főzéshez megfelelő lesz. Nem hiányzik a pulzáló fokozat sem, amelynek köszönhetően azonnal elérheti a konyhai robotgéppel a maximális teljesítményt. Praktikus a rozsdamentes keverőtál is, amelynek űrtartalma 5,5 literes. Ezt a tálat a konyhai robotgép mellé kapja mellékelve. Természetesen átlátszó fedéllel is rendelkezik, hogy mindig pontosan lássa, hogy mi zajlik a keverőtál belsejében. A nyíláson keresztül a keverés folyamata során is mindent látni fog, amire csak szüksége van.

Az ETA Gratus MAX 0028 90061 konyhai robotgép kezelése tényleg nagyon egyszerű. Kisebb mennyiségű hozzávalók esetén beállíthatja a felhelyezett applikátorok magasságát, igényei szerint. Szinte minden egyes részét elmoshatja mosogatógépben is, tehát nem lesz semmilyen munkája a főzés vagy sütés befejeztével. A Biztonságról a túlmelegedés elleni biztosízék gondoskodik, amely a konyhai robotgép leterhelése esetén aktiválódik. A csúszásmentes lábak megvédik a konyhai robotgép leesésével vagy elcsúszásával szemben.