Ahhoz, hogy minőségi konyhai robotgépeket tudjon vásárolni, szüksége lesz a megfelelő és az összes információra, amelyek segítenek Önnek pontosan olyan készüléket vásárolni, amilyenre szüksége van. Rengeteg ember csak elmegy a boltba, és ott, közvetlenül a kiskereskedőtől tudja meg a fontos információkat, ami az egyik megfelelő lehetőség a sok közül. Azonban saját maga is tájékozódhat az adott területről, teljesen egyedül is képezheti magát az adott szakterületen. A piacon hagyományos és egyszerűbb készülékeket is talál a habverésre, esetleg kézi habverőket vagy botmixert is vásárolhat. Ezek is mixereknek és robotgépeknek számítanak, amelyek közül bőven válogathat. Az igazat megvallva ez csak a töredéke annak, amikkel hazánk piacán találkozhat. A konyhai robotgép, ha megfelelően lett kiválasztva, egy csomó időt és energiát takaríthat meg Önnek. Kiválasztáskor ezért ajánljuk, hogy figyeljen oda, hogy milyen anyagból készült az adott termék. A legtöbb robotgép alkotóelemei kemény műanyagból készülnek, ami ugyan nem kelti éppen a felhasználóban a legjobb érzéseket, ám ezek olyan minőségűek lehetnek, ami több szempontból is megfelelő lehet Önnek. A motor teljesítménye ugyancsak nagyon fontos, sőt, talán ez a legfontosabb paraméter. Nem mindegyik típusú motor alkalmas többféle dolog mixerelésére. Nem mindegyik termék lesz alkalmas pontosan arra, amire Önnek szüksége van. Nézze meg a vásárlás előtt a meghajtás módját is. Az egyik mód az alsó meghajtás, míg a másik a felső meghajtás. A további fontos paraméterek közé, amit mindenképpen meg kell néznie, például a bővített tartozék készlet tartozik, amely a habverésen és a mixerelésen kívül további, nagyon érdekes funkciókat is kínálhat. Léteznek igényes személyek számára készült összeállítások is, amelyek még több tartozékkal rendelkeznek, mint az előbb említett változatok. Minél többre van szüksége ezek közül, annál többet kéne hozzávásárolnia. Ne feledkezzen meg a karbantartásról sem, aminek nem szabadna túlságosan igényesnek lennie. Győződjön meg róla, hogy a robotgép rendelkezik-e biztosítékkal a motor túlmelegedése ellen, pulzáló funkcióval, valamint elindítást gátló biztosítékkal.

Otthonainkban manapság egyre többet szoktunk sütni és főzni. Az emberek megértették, hogy az otthon készült étel, amit a saját alapanyagaikból készítenek el és pontosan úgy, ahogyan ők szeretik, az egyik legfinomabb és legjobb dolog, amit csak ehetnek. A jó étkek elkészítésére azonban egy minőségi készülékre is szükségünk van, ami segít nekünk elkészíteni az ételeket. A konyhai robotgép egy nagyszerű segédeszköz minden háztartásba, ahol nemcsak rendszeresen sütnek, hanem ugyanúgy főznek is. Ha véletlenül egy olyan otthonban él, ahol nem olyan gyakran főznek, például egy hét alatt csak egyszer, akkor se féljen! A konyhai robotgépek mindig jól jönnek, és ezért biztosan nagyon fogja értékelni minden alkalommal, amikor szüksége lesz rá.

Speciális technológiák

Az ETA Gratussino MAXO II 0023 90080 egy speciális technológiákkal ellátott, kiváló minőségű konyhai robotgép. Figyelemre méltó a gazdag felszereltsége, amelynek segítségével habot verhet, keverhet és különféle tésztákat gyúrhat.  Zöldség vagy diófélék lereszelése, hús darálása, füstölt dolgok töltése vagy húsgolyók készítése sem okoz neki problémát. Ennek a konyhai robotgépnek a segítségével gépi süteményeket, vagy néhány közkedvelt különlegességet is előállíthat, amelyekbe egyből bele fog szeretni.

Az ETA Gratussino MAXO II 0023 90080 konyhai robotgép azon gépek közé tartozik, amelyek egyértelműen nem hiányozhatnak az Ön háztartásából sem. Rengeteg munkát elvégez Ön helyett és minden egyes munkát megkönnyít. Játszi könnyedséggel elvégez minden rá bízott feladatot és Ön elégedett lesz a tökéletes eredménnyel. Lágyindítással és zökkenőmentes indulással ellátott hihetetlen 1000 W teljesítményű motorral rendelkezik. Nem hiányzik a stabilizátor sem, mely nagyobb terhelés esetén is megtartja a beállított sebességet. Az egész gép zökkenőmentesen és nagyon csendesen működik, melynek köszönhetően soha nem fogja Önt zavarni. Munka közben nem kell aggódnia, hogy esetleg zavarni fogja a környezetét. A konyhai robotgép menete nagyon csendes, amelynek köszönhetően főzés vagy sütés közben nyugodtan nézhet tévét vagy zenét is hallgathat. Semmi nem fogja közben zavarni Önt.

Tartozékok az ételek gyors elkészítéséhez

Az ételek elkészítéséhez használandó tartozékok nagyon egyszerűen csatlakoztathatóak, vezérelhetőek és kezelhetőek. A vezérlőkeréknek köszönhetően minden egyszerű és gördülékeny. A tartozékok nagy része mosogatógépben mosható, ezért könnyen karbantartható, hiszen elég csak a mosogatógépbe tenni őket és várni, hogy a mosogatógép elmossa őket. A biztonság is fontos. A kihajtható keverőkar biztonsági rendszerrel ellátott, amely megakadályozza a keverőkar elmozdulását, ha az kihajtott helyzetben van. Így nem kell tartani az esetleges sérülésektől sem. A motor természetesen túlmelegedés elleni hőbiztosítékkal és a működést jelző fénnyel ellátott.

Fő tartály

A robusztus fő tartály térfogata 4,5 liter, és úgy alakították ki, hogy könnyedén áthelyezhessük egyik helyről a másikra. A nagy tál, amelyet a vásárlással kap, minden családba tökéletes, főleg a közepesen nagy méretűekbe. Minden hozzávalót egyszerre és nagyon egyszerűen összekeverhet és nem kell aggódnia, hogy néhány dolgot még ráadásként külön kéne összekevernie. Minden esetben tökéletes eredményeket kaphat. De nagyszerű hír az is, hogy ez a konyhai robotgép kiváló még azon emberek számára is, akik szeretik az egészséges turmixokat, az úgynevezett smoothie-kat vagy italokat. Ne habozzon, és használja a nagy teljesítményű, üvegből készült turmixgépet, amelynek térfogata 1,5 liter. Nagyszerű leveseket, lágy mártásokat vagy akár a már említett frissítő koktélokat és gyümölcspürét is elkészíthet benne. A munka közbeni kényelemről és a tiszta környezetről az átlátszó fedél gondoskodik, amelyet az edényre tehet és megakadályozza a hozzávalók fröcsögését. A mixerelés során is hozzáadhat további hozzávalókat, hiszen a fedélen egy nyílás található.

A csomagolás továbbá két darálót tartalmaz: két méretűre beállítható, csiszolólemezzel ellátott 54 mm-es átmérőjű húsdarálót, valamint egy mákdarálót. A húsdarálóhoz füstölt dolgok töltésére alkalmas tartozékkal is ellátott, amely pl. házi kolbász vagy házi hurka töltésére alkalmas. További tartozék a négy reszelővel ellátott kiegészítő, mely saláták, diófélék, zsemlemorzsa vagy egyebek reszelésére alkalmas. A tartozékokhoz tartozik egy műanyag tartály, egy tolókar, egy átlátszó fedél a keverőtálra, valamint kioldókulcsok is. A konyhai robotgéphez természetesen további tartozékokat és kiegészítőket is vásárolhat.

Bolygómozgású keverési rendszer

A dinamikus meghajtás a bolygómozgású keverőrendszernek köszönhető. Még nem hallott erről a típusú keverőrendszerről? Akkor ezt nagyon gyorsan helyre kell hoznunk! A legújabb konyhai robotgépek fantasztikus bolygómozgású keverő rendszerrel rendelkeznek, ami nem hiányozhat az ýba ani robotu ETA Gratussino MAXO II 0023 90080 konyhai robotgép esetében sem.  Ez a keverési módszer egy nagyon egyszerű, de annál praktikusabb keverési stílus alapján dolgozik. A kidolgozott mozgással ugyanis jobb minőségű és tökéletesebb keverést tud biztosítani, összekeverve az összes tálban lévő hozzávalót.

Ezen a készüléken egyszerűen mindent szeretni fog. A formatervezését, a fém kivitelét, a sebességszabályozóját és ugyanúgy a nagy teljesítményű motorját is, amelynek köszönhetően mindent és még sok mást is elkészíthet. A teljes fém kivitel a nagy teljesítménynek köszönhetően is nagyszerű. A konyhai robotgép így sosem mozdul el és mindig a helyén marad.

A márkáról

Végül még mondjunk valamit az ETA márkáról. Az ETA a jó minőségű márkák közé tartozik, amelyre Önnek is feltétlenül le kéne tennie a voksát. Ez egy cseh márka, amely nagyon hosszú hagyománnyal rendelkezik, és már egész generációk óta tartja a vezető pozícióját a piacon. Nemcsak szlovákok és csehek vásárolják szívesen, de ugyanúgy külföldi emberek is előszeretettel szerzik be a termékeit. Ezeket a minőségi termékeket teljesen mindenki megengedheti magának, akinek minőségi műszaki cikkekre van szüksége a háztartásába. Az ETA például turmixgépeket, hajvasalókat és porszívókat is kínál, vagy a fentebb említett konyhai robotgépeket, amelyek tényleg nagyon sokáig kibírják és nagyon magas a teljesítményük, tehát nagyon egyszerűen lehet velük dolgozni. Mindezeken kívül nagyszerű árakon érhető el, amely egyensúlyban van a teljesítményükkel. Ha Ön is a legjobb műszaki cikkekre vágyik, akkor válassza Ön is az ETA márkát.