A tisztaság a házban minden egyes háztartás és otthon alapja. Biztosan Ön is ragaszkodik a tiszta, pormentes polcokhoz, a kitakarított házhoz, amely ragyog a tisztaságtól, és főleg a tiszta padlóhoz, amelyen bármikor járkálhat akár mezítláb is. Ha eddig nem rendelkezett padlóporszívóval, vagy az eddig használt porszívója mondta fel a szolgálatot, akkor mindenképpen egy újat kéne választania. A piacon jelenleg tényleg rengeteg porszívó közül választhat. Természetesen azelőtt, mielőtt elindulna megvenni magát a porszívót, fel kéne állítania bizonyos feltételeket, amiknek a porszívónak meg kell felelnie. Az ilyen szempontoknak köszönhetően juthatunk el a legjobb háztartási eszközhöz, amely éveken át jól fogja szolgálni, és soha nem eshet meg, hogy túl hamar felmondaná a szolgálatot. A porszívónak köszönhetően a tisztaság és rend kellemes érzését hozhatja létre az otthonában, amelyet a család minden egyes tagja nagyra értékel majd.

A porszívó egy olyan háztartási eszköz, amellyel mindenki rendelkezik otthon. A padló felmosása elég igényes, ezért ezt a munkát jobb egyszerű porszívózással felváltani. Elég csak kézbe vennie a kedvenc porszívóját, és felszívnia vele az összes port és szennyeződést, ami csak otthon van. Meglátja, hogy ennek köszönhetően sokkal jobban fogja érezni magát, ráadásul egészségesebb is lesz. Így ugyanis megszabadítja a háztartását a legnagyobb és “legdurvább” szennyeződésektől, amelyek csak a padlón megtalálhatók lehetnek. A technológia állandóan halad előre, és ezért nincs is min csodálkozni, hogy a porszívók lassan egy kis robottá válnak, amit bármikor hazavihet a háztartásába. Az ilyen készülékek nemcsak az Önt körülvevő tisztaságról gondoskodnak, hanem ugyanúgy az egészségéről is.

Az elmúlt néhány évben a porszívózás számos ember életének megszokott részévé vált, akik szeretnék, hogy háztartásukban tisztaság és rend legyen. Manapság már olyan porszívókat vásárolhat, amelyek elvégzik Ön helyet a munka oroszlánrészét, Ön pedig nemcsak pénzt takaríthat meg a villanyszámlán, de az Ön drága szabadidejét is.

Energiát takarít meg, de a teljesítménye is le fogja nyűgözni

A modern ETA Tiago 3507 90000 elsősorban arról ismert, hogy nagyon takarékos energiaosztályba tartozik, ennek ellenére mégis irigylésre méltó magas teljesítményt nyújt.  Az alacsony teljesítményfelvétel gondoskodik az energiatakarékosságról, miközben a motor bebiztosítja, hogy a teljesítmény megfelelő erősségű legyen. 

A jelentős előnyök közé tartozik a 10 méteres működési sugár és a divatos formatervezés is, amely egyszerűen meglepi Önt.

Az ETA Tiago 3507 90000 porszívó felvett teljesítménye 700 W, ennek köszönhetően semmilyen szennyeződés nem okoz neki gondot.  A padlóval és a sűrű szőnyeggel egyaránt megbirkózik. 

Alkalmas az allergiában szenvedőknek is

Kiváló minőségű szűrőrendszerrel ellátott, melynek fő alkotóelemét a HEPA 12 szűrő jelenti.  Ez a szűrő a legkisebb mikrorészecskék felfogására is alkalmas, beleértve a pollent és az atkákat is.  Az ETA Tiago 3507 90000 modell tehát kisállat tartók és allergiában szenvedők számára is megfelelő. 

Elég nagy méretű porzsák

Minden szennyeződés a porszívó méretes porzsákjába kerül, amelynek űrtartalma a 3 litert éri el. Az állapotáról a porszívón lévő jelző informálja Önt. Porszívózás közben senkit sem fog zavarni.  A porzsák kapacitása még egy nagy ház porszívózásához is elegendő. 

Könnyű kezelhetőség

Úgy, mint a többi porszívó, az ETA Tiago 3507 90000 porszívó kezelése is nagyon könnyű és intuitív. A porszívó testén két fő gomb található bekapcsoláshoz és kikapcsoláshoz, amelyeket valószínűleg a leggyakrabban fog használni. Ezt követően a porszívón egy telt porzsák jelző is található, amely jelzi, mikor kell kiüríteni a porzsákot.

Az elektronikus szabályozással állíthatja be a megfelelő szívóteljesítményt.  A fogantyún található mechanikus szabályozó a szívóteljesítmény azonnali csökkentését vagy növelését biztosítja. 

Funkciók

Az ETA Tiago 3507 90000 porszívóról talán semmi sem hiányzik.  Kiemelkedő tulajdonsága a motor túlmelegedése elleni védelem, melynek köszönhetően a motor védve van a károsodástól.  Természetesen a hiányzó porzsákot észlelő biztosíték sem hiányzik a porszívóról. 

A puhított forgatható kerekeknek köszönhetően a porszívó könnyen kezelhető és rendkívül kímélő a sima felületekhez.  A 360 fokban forgatható kerekek könnyű fordulást és minden irányba való folyamatos mozgást biztosítanak. 

A porszívó könnyebb tárolása érdekében a parkolás vízszintes és függőleges pozícióban is lehetséges.  A praktikus beépített fogantyúnak köszönhetően a porszívót egyszerűen oda viheti, ahol szüksége van rá. 

Tartozékok és kellékek

Az ETA Tiago 3507 90000 tartozékaiba egyszerűen beleszeret majd.  Nem hiányozhat a leggyakrabban használt univerzális padló-szívófej,  amely kihúzható kefével rendelkezik, így a szőnyeggel és a kemény padlóval is megbirkózik. 

A parketta, hajópadló vagy csempe hatékony tisztítására a parketta szívófej tesz jó szolgálatot.  A textil felületek kímélő tisztítására a kárpitfúvóka, a keskeny és nehezen hozzáférhető helyek tisztítására pedig a résfúvóka szolgál.  Rendelkezésre áll egy finom sörtékkel ellátott kefe is, amely az olyan kényes helyek tisztítására használható, mint például a festmények. 

A porszívó mechanikus pedálos kábelcsévélővel is rendelkezik.

A porszívó méreteinek köszönhetően leginkább közepes méretű családoknak alkalmas, amelyek nagyobb lakásban, esetleg kisebb házban laknak. Kompakt méreteinek köszönhetően ugyanis kisebb szekrényekben és helyiségekben is elfér, ahol nem foglal el sok helyet.

Alacsony zajszint és könnyű

A porszívózásnál sokáig az volt a gond, hogy a porszívók nagyon hangosak voltak, és mindenkit zavartak. A technológiák azonban folyamatosan fejlődnek, és az ETA Tiago 3507 90000 porszívó modell esetében a zajszint nem haladja meg a 76 dB-t. A porszívózás így kellemesen csendes, egyszerű és gyors.

Ez a praktikus és hatékony segítő egyebekben is kiemelkedik, így meginkább növeli a felhasználói komfortot és az elégedettséget. Nagy előnyei legfőképpen a kompakt méretei és az alacsony súlya, amelyeknek köszönhetően egyszerűen kezelhető, és egyszerűen lehet vele porszívózni. Probléma nélkül átviheti a porszívót az egyik helyiségből a másikba.

Stílusos formatervezés

A porszívók formatervezése sosem volt létfontosságú, vagy fontos dolog. Manapság az ETA Tiago 3507 90000 modell finom narancsszínű elemekkel díszített szürke- fekete színbe öltözött.  Ez a kombináció biztosan elnyeri tetszését. Ez a formatervezés modern, stílusos, és leginkább érdekes. Leginkább a szép eszközök kedvelőinek, valamint az olyan személyeknek okoz örömet, akik egyedi gépet keresnek háztartásukba.

A márkáról

Végül még mondjunk valamit az ETA márkáról. Az ETA egy cseh márka, amely nagyon hosszú hagyománnyal rendelkezik, és már egész generációk óta tartja a vezető pozícióját a piacon. Nemcsak szlovákok és csehek vásárolják szívesen, de ugyanúgy külföldi emberek is előszeretettel szerzik be a termékeit. Ezeket a minőségi termékeket teljesen mindenki megengedheti magának, akinek minőségi műszaki cikkekre van szüksége a háztartásába. Az ETA számos terméket kínál, mint pl. hajvasalókat vagy porszívókat.  Válasszon Ön is egyet a kínálatukból.