Alávetetted magad az egészséges életstílusnak és nap mint nap smoothie-kat, valamilyen egészséges kenőket vagy ételeket készítesz, amelyek nemcsak neked ízlik, hanem az egész családodnak és a barátaidnak? Akkor mindenképpen egy botmixert kéne vásárolnod, amelyek manapság bármiből teljesen probléma nélkül képesek italokat készíteni, te pedig egyszerűen élvezheted az egészséges italok vagy ételek ízét, otthonod kényelmében. Az egészséges italok vagy ételek mellett bármilyen más, nagyon ízletes ételt is elkészítheted, amely nagyon egészséges lesz, igazán jól fog ízleni, és nem kell majd félned, hogy esetleg nem fog ízleni a barátaidnak. A botmixerek manapság egyre gyakrabban és gyakrabban megjelennek a háztartásokban. Nincs is min csodálkozni. Éppen az ilyen jó minőségű műszaki cikkeknek köszönhetően, mint amilyenek a botmixerek is, manapság már megkönnyítheted a mindennapi életed, és nem kell folyton azon gondolkodnod, hogy hogyan máshogy készítsd el a kedvenc italodat, smoothie-dat vagy valamilyen gyümölcs- vagy zöldséglevet, amelynek az elkészítése mindig nagy gondokat okozott. Mindenképpen egy nagy teljesítményű botmixert kéne választanod, amelynek segítségével minden egyes italt elkészíthetsz, különféle típusú zöldségekből vagy gyümölcsökből. Biztosan hasznát veszi otthon és valószínűleg napi szinten fogja használni. Számos botmixernek azonban van egy nagy problémája. Nem tudják feldolgozni a kemény zöldségdarabokat vagy fagyasztott gyümölcsöket. A legjobb botmixereknek azonban ez nem okozhat problémát.

A főzés, a sütés vagy más tevékenységek, amit a konyhában szokott csinálni, hogy a családtagjainak vagy barátainak finom ételt készítsen, sokak számára aktív pihenés és kikapcsolódás. Sokszor azonban a főzés vagy sütés elég igényes tevékenység, és egy kis segítségre van hozzá szükségünk. Ilyen segítséget nyújtanak például a robotgépek vagy más konyhai segédeszközök, amelyek nemcsak egyszerűsítik az egész folyamatot, de ugyanúgy jobban is elkészítik az ételt, mint ahogy azt egyébként várnád tőlük. Manapság mindenki szeretne ott megtakarítani időt, ahol csak lehetséges. Állandóan egyszerűbb és egyszerűbb ételeket főzünk, igyekszünk egészségesen étkezni és olyan élelmiszereket vásárolunk, amelyekből finom és jó ételt lehet készíteni. Számtalan alkalommal azonban előfordul, hogy itt-ott valamilyen segítségre van szükségünk, amely nemcsak időt takarít meg nekünk, hanem sok dolgot meg is csinál helyettünk, nekünk pedig utána már elég csak a kalácstésztát egy tepsibe önteni vagy beleszúrni a szívószálat az ízletes smoothie-ba. A piacon manapság nagyon sok különféle, érdekes turmixgép és termék található, amelyek sokféle szempontból segíthetnek nekünk. Amellett, hogy pontosan olyat találhatsz, amilyen passzolni fog a konyhádba a formatervezés szempontjából, pontosan olyant is választhatsz, amelynek olyan sebességfokozatai és olyan teljesítménye lesz, mint amilyenre szükséged van. Ráadásul pontosan abban az árfekvésben lesz, amelyet megengedhetsz magadnak. Válassz ma te is egy olyan asztali turmixgépet vagy smoothie makert, amely mindent teljesen az elképzeléseid szerint készít el és pontosan úgy, ahogyan azt te szeretnéd. És ezt anélkül, hogy előtte meg kellene tanulnod, hogy hogyan kell ezzel a géppel dolgozni. A vezérlése ugyanis nagyon intuitív és egyszerű.

Az ETA a jó minőségű márkák közé tartozik, amelyre Önnek is feltétlenül le kéne tennie a voksát. Ez egy cseh márka, amely nagyon hosszú hagyománnyal rendelkezik, és már egész generációk óta tartja a vezető pozícióját a piacon. Nemcsak szlovákok és csehek vásárolják szívesen, de ugyanúgy külföldi emberek is előszeretettel szerzik be a termékeit. Ezeket a minőségi termékeket teljesen mindenki megengedheti magának, akinek minőségi műszaki cikkekre van szüksége a háztartásába. Az ETA például porszívókat is kínál, vagy a fentebb említett turmixgépeket, amelyek tényleg nagyon sokáig kibírják és nagyon magas a teljesítményük, tehát nagyon egyszerűen lehet velük dolgozni. Mindezeken kívül nagyszerű árakon érhető el, amely egyensúlyban van a teljesítményükkel. Ha Ön is a legjobb műszaki cikkekre vágyik, akkor válassza Ön is az ETA márkát. Ma az ETA Vital Blend Digi RAW & Smoothie mix 1100 90000 asztali turmixgépről készítettünk Önnek egy véleményező cikket, amelybe biztosan rögtön beleszeret Ön is.

Egy magas fordulatszámú és minőségi botmixerre van szükséged, amely mindent kínál, amire csak szükséged van, és a konyhapultodon egyenesen egy multifunkciós készülékként fog szolgálni, amely aprít, zúz és kever, meleg és hideg élelmiszereket egyaránt? Pontosan ezt kínálja a ETA Vital Blend Digi RAW & Smoothie mix 1100 90000 botmixer, amely ideális az italok, koktélok, egészséges smoothie-k, mártások, levesek, kenők, jégkrémek, dzsemek és bébiételek elkészítésére. Használata tényleg nagyon széleskörű, és tényleg minden egyes receptnél hasznát veszed majd, amelyet csak eszedbe jut elkészíteni. Ez a botmixer típus elsősorban a RAW táplálkozásra specializálódik, amely forradalminak számít az egészséges táplálkozás terén. Ezért ez a szó már a botmixer nevében is megjelenik. Ha szeretnél jól feldolgozott ételeket, akkor jó választás lehet megvásárolni akár anélkül is, hogy a RAW táplálkozás híve lennél.

Az elektronikus vezérlés egészen hat gyárilag beállított programot kínál. Egyetlen gombbal készíthetsz smoothie-t, kenőt, mogyoróvajat vagy akár házi készítésű egészséges Nutellát is. A csomagon belül nemcsak ezt a nagy teljesítményű, többfunkciós háztartási gépet találsz, de egy könyvet is, tele egészséges receptekkel. Így mindig tudni fogod, hogy mit főzz. Ne habozz és mixerelj ki valami egészségeset!

A mixerelés során az is nagyon fontos, hogy az adott konyhai kisgép hogyan mixerel. A nyersanyagok ideális összeaprításához beállíthatod a mixerelés időtartamát is. A palack belsejében egy egyedi és minőségi, hatkarú rozsdamentes BlendeX penge található, amely éles és recézett. A nyersanyagokat úgy aprítja fel, hogy az összes vitamint megőrzi bennük, miközben a konzisztenciájuk nagyon lággyá válik. Az ETA Vital Blend Digi RAW & Smoothie mix 1100 90000 botmixer akár 30 000 fordulatra is képes percenként, amely tényleg nagyon hihetetlenül magas sebességnek számít. Ezeket a fordulatszámokat persze fokozatmentesen állíthatod, éppen amilyenre szükséged van. A PULSE gomb arra szolgál, hogy a botmixert azonnal a legmagasabb fordulatszámra kapcsold.

Javasoljuk, hogy magasabb fordulatszámokat használj, amelyek garantálják neked, hogy a szervezeted jobban felszívja a rostokat, a klorofilt, az ásványi anyagokat és az antioxidánsokat, tehát gyakorlatilag minden fontos anyagot, amelyeket elsősorban a mixerelés nagyon magas sebességű folyamata során nyerhetünk. Pont ilyen sebességgel rendelkezik az ETA Vital Blend Digi RAW & Smoothie mix 1100 90000 botmixer is. Megbirkózik még az úgynevezett kemény rostokkal is, amelyekkel általában azok a gyökérszerű zöldségek rendelkeznek, amit nem tudunk ilyen célokra felhasználni. A szervezetünkbe így sokkal több fontos anyag kerül, mint a klasszikus fogyasztás során megszokhattuk. Lehet, hogy tudod, lehet, hogy nem, de vannak olyan héjak és levelek, amelyek nagy mennyiségben tartalmaznak jó minőségű tápanyagokat, amelyek nem jutnak a szervezetünkbe, amikor a gyümölcsöt vagy zöldséget nyersen fogyasztjuk.

A keverőedény, amelybe az élelmiszereket fogod tenni, 2,5 literes űrtartalmú. Nagyon ellenálló, egészségre ártalmatlan tritánból készült. Ez semmilyen illatot vagy ízt nem vesz át, sem az élelmiszerek színétől nem fog elszíneződni, tehát nem kell aggódnod, hogy valamilyen nem megfelelő vagy káros anyagot vinnél be a szervezetedbe. A keverőedényhez egy fedő is tartozik, levehető fedéllel. Így bármikor a mixerelés közben hozzáadhat további hozzávalókat anélkül, hogy előtte ki kéne kapcsolnia a botmixert. Tartozékként kap hozzá egy speciális segédeszközt is, amellyel arrébb tolhatja az élelmiszereket, amellyel hatékonyabbá teheti a mixerelés menetét. Ezzel a segédeszközzel a nyersanyagokat a keverőpengék felé tolhatja, amely ezután szétdarálja őket.

Nem szabad megfeledkeznünk arról sem, hogy a ETA Vital Blend Digi RAW & Smoothie mix 1100 90000 botmixerhez a receptkönyvön kívül két sportpalackot is kapsz, amelyek ellenálló, és főleg egészségre ártalmatlan tritánból készültek. Ezeknek a palackoknak a térfogata 600 ml és egy praktikus hurokkal is rendelkeznek, amellyel felakaszthatók.