Egy új termék árasztotta el a piacot, amely nem mást mint a smart watch, másnéven az okosóra, amelyet már szinte minden márka gyárt annak érdekében, hogy jobbak legyenek, mint a konkurencia és a lehető legjobbat kínálják a vásárlóknak, amit csak lehet. Az okosórák és az okoskarkötők, amelyeket manapság az egész világon értékesítenek, igazán sokat értek el, és nincs is min csodálkozni. Segítenek Önnek a mindennapi tevékenységei során, aminek köszönhetően nem kell mobiltelefont tartania magánál. A piacon bőséges számban, méretben, színben és kivitelezésben is megtalálhatja őket több különböző márkától.

Mint említettük, az okosórák olyan termékek, amelyekből tényleg nagyon sok van a piacon manapság. Nincs azon semmi meglepő, hogy sokszor megtörténik, hogy nem tudja kiválasztani pontosan azt a modellt, amelyre szüksége van. Ha Ön sem szakértő ezen a területen, és senki sincs a környezetében, akit megkérdezhetne, akkor az lesz a legegyszerűbb, ha áttanulmányoz mindent ebben a témában. Ma már tényleg minden megtalálható az interneten, amire csak szüksége lehet. Ezenkívül nagyon jól tudnak segíteni ebben azok az emberek is, akik szakboltokban dolgoznak. Ezeken a helyeken olyan emberek dolgoznak, akik nem fognak csalódást okozni, és mindig segítenek Önnek, amikor csak szüksége lehet rá. Hogyan válasszuk ki tehát magát az okosórát? Elsősorban szükséges, hogy az okosóra kompatibilis legyen az okostelefonjával. Nem kell azonban félnie a komplikációktól, mert ma az okosórákat úgy alkották meg, hogy ne csak az Android, de az iOS operációs rendszerű berendezésekkel is együtt tudjon működni, ezért egyre népszerűbbek és népszerűbbek. Természetesen az lesz a legjobb, ha egy olyan okosórát választ, amely ugyanolyan márkájú vagy operációs rendszerű, mint a mobiltelefonja. Biztosan mindenki Önök közül rendelkezik valamilyen elvárásokkal, amelyeket az okosóráknak teljesíteniük kell. Habár minden okosóra tudja mérni az időt, mutatni az időt, a mobiltelefonról érkező értesítéseket, üzenetek olvasását (SMS vagy a közösségi hálóról érkező üzeneteket), zenét lejátszani vagy figyelni a felhasználó tevékenységeit. Mindezek azok a tevékenységek, amelyek az okosórák alapvető funkciói közé tartoznak. Továbbá vannak azonban kiegészítő tulajdonságok, mint például a vízállóság, a GPS, az LTE vagy a porállóság. A többi funkció többnyire nagyon érdekes, és képesek segíteni nagyon sok szempontból is. Ha ugyanis szívesen jár túrázni, akkor mindenképp egy olyan okosórát kell választania, amely vízálló és emellett egyúttal porálló is. Sokszor nemcsak Ön, de maga az okosóra is a kezén nehéz körülményeknek van kitéve. És végül még egy nagyon fontos tényezőt érdemes megemlíteni, ami az akkumulátor üzemideje egy feltöltéssel. Ennek ugyanis tényleg elég magasnak kell lennie ahhoz, hogy az okosóra tényleg legalább egy teljes napot kibírjon. Így tényleg mindent figyelni tud az okosóra, amire csak Önnek szüksége van.

Már régóta nem érvényes az a tény, amely szerint az órák csak arra szolgálnak, hogy megmutassák a pontos időt. Ma ugyanis már olyan segédeszközök, amely képes lépést tartani Önnel és a modern világgal, ráadásul nagyon attraktív darabok, amelyek nagyon jól mutatnak a kezeken. A Fitbit vállalat ugyanis néhány különböző modellt is gyárt az okosóráiból, amelyeket akár Ön is nyugodtan megvásárolhat. Az egyik legújabb és legjobban kidolgozott modell a Versa Lite, amely nemcsak stílusos formatervezésével kelti fel az érdeklődését, de a fejlett funkcióival, a nagy képernyőjével és a nagyon egyszerű érintésvezérlésével, amely segít Önnek tökéletes áttekintést kapni minden egyes lépéséről, amit csak megtesz. A készülék a naponta megtett lépések számát, a távolságot és az elégetett kalóriákat is méri. És ez még mindig nem minden, amit ez a készülék kínál Önnek.

Teljesen mindenre alkalmas

A Fitbit Versa Lite okosóra éjjel és nappal is figyelemmel követi Önt. Alvás közben méri az alvás minőségét és hosszúságát, reggel pedig egy elemzést készít róla Önnek, benne tippekkel az alvás minőségének javítására. Ezenkívül beépített pulzusszámmérő is van benne, amely fontos a sportolók számára a zsír aktív égetésére és az izomtömeg építésére. Ön is kiválaszthatja magának a konkrét gyakorlatot vagy edzés típusát, esetleg sportágat, vagy csak egyszerűen kezdjen el mozogni, és az okosóra ezt rögzíteni fogja. Utána elég elindítani a Fitbit applikációt a mobiltelefonján vagy a tabletjén, és szinkronizálni a mért adatokat. Az okosórája mindennap teljesen másképp nézhet ki, mégpedig annak köszönhetően, hogy több ezer számlap közül válogathat. Klasszikus, modern és személyre szabott verziók is a rendelkezésére állhat, háttérként pedig akár a saját fényképeit is felhasználhatja.

Könnyű kezelhetőség

Az okosóra vezérlése rendkívül intuitív és egyszerű. Mindez elsősorban a rendszerének köszönhető és annak, hogy egy vezérlőgomb is elegendő hozzá, amely az okosóra óratokján található. 50 méteres mélységig vízálló, tehát az okosórával nyugodtan úszhat, zuhanyozhat, strandra mehet vagy más tevékenységeket is végezhet, amelyek során az óra víz alá kerülhet.

A Fitbit Versa Lite okosóra képes állandóan figyelni a pulzust a Pure Pulse funkcióval, aminek köszönhetően pontosabban figyelheti az elégetett kalóriákat és optimalizálhatja az edzése összeállítását is. A Fitbit applikációban részletekbe menően áttanulmányozhatja a pulzus összes statisztikáját, valamint a kardiovaszkuláris kondíció szintjét.

Hosszú üzemidő

A tökéletes akkumulátornak köszönhetően, amely akár négy teljes napot is képes kibírni, nem kell folyton újratöltenie az okosóráját. Ezzel véget vethet a bosszantó újratöltésnek nap mint nap. Semmi sem fogja Önt korlátozni.

A Fitbit Versa Lite okosóra éjjel és nappal is segíteni fog Önnek. Értékes adatokkal látja el az alvás minőségéről, hiszen minden fontos információt figyelemmel követ. Amennyiben szeretne egy szilárdabb napirendet kiépíteni, akár azt is beállíthatja, hogy az okosóra figyelmeztesse, hogy ideje aludni térni. A nők azt is értékelni fogják, hogy az applikációba a menstruációs ciklusukat is beírhatják.

15 edzésmód

Az okosóra kínálatában 15 edzésmódot találhatunk. Emellett a Smart Track technológia is a rendelkezésére áll, amely maga ismeri fel és rögzíti az összes gyakorlatot és edzést, Önnek pedig már semmivel sem kell foglalkoznia. Az okosórákat elsősorban az applikációk segítségével varázsolhatjuk okosórává, ezért több száz különféle applikációt tölthetünk le, amelyek a fitnessre, a pénzügyekre, a sportra és más területekre specializálódnak.

A Fitbit márkájú okosórák tényleg nagyon érdekes funkciókat kínálnak, amelyekbe a leginkább bele fog szeretni. Merész színek, stílusos formatervezés, valamint egyszerű és praktikus vezérlés – erre van Önnek szüksége.

A márkáról

Végezetül mondjunk még valamit a Fitbit márkáról. A Fitbit márka a fitness karkötő és okosóra gyártók közé tartozik, amelyek a legjobbak a legjobbak között. A piacon néhány típusú termékkel képviseltetik magukat, amelyek jó minőségűek és hibátlanul képesek felérni az okosórákhoz is, amelyeket egyébként megvásárolhatna az okoskarkötő helyett is. A Fitbit társaság nincs olyan régóta a piacon, éppen ezért Közép-Európában is csak nem olyan rég jelent meg. Termékei sokakat lenyűgöztek, aminek köszönhetően egyből megtalálták itt a helyüket és több ezer elégedett vásárló imádja őket, akik más márkát már nem is választanának. A minőségi termékeik, például az okoskarkötők, a fürdőszoba mérlegek vagy az okosórák tökéletesen képesek Önnek segíteni minden egyes tevékenység során, amit csak szeretne csinálni, és minden egyes napját megkönnyítik anélkül, hogy valamilyen nagyon drága terméket kellett volna hozzá megvásárolnia. A Fitbit termékeket több méretben, színben és kivitelezésben is megtalálja, aminek köszönhetően biztos lehet benne, hogy mindig, amikor csak szüksége lesz rá, olyat tud majd választani, amilyent csak szeretne. És mi a legnagyobb előnyük? Hogy az áraik tényleg nagyon kellemesek!